Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Köszi, ez jónak tűnik árban is, utánaolvasok.
weri:: nem írtam árat, de azért egy b450-es lapért elég sok az 50eFt. 35-40 nagyon max, amit érhetnek.
Esetleg a ASUS ROG STRIX B450-F GAMING ?
Melyik gyártóban lehet annyira bízni hogy lesz normális bios a lapjához?
[ Szerkesztve ]
-
ziyan
tag
A nagyobb bajom az X470-nel az, hogy két M.2 SSD-vel a PCIe 3.0 slot (a videokártyának) már csak x8 módban megy, és azért a 3.0 x8 nem túl jövőálló X570-nél nincs ilyen probléma, a chipset és a processzor is egy-egy teljes értékű PCIe 4.0 x4 interfészt biztosít, így mehet két M.2 meghajtó, és a videokártya is teljes sebességgel (4.0 x16). Javítsatok ki, ha tévedek
A jövőben lehet, hogy be fogok ruházni egy olcsó de nagy másodlagos M.2 SSD-re, de ettől függetlenül még egyszer át kell gondolnom, megéri-e az X570 a venti miatt
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
veterán
Meglennék bőven a mostani 4790K-val 4,7GHz@1,25v-on, de pl egy AC: Odyssey-ben 100%-on jár mindegyik szál... fut-megy ahogy kell és a framerate is szép egyenletes, de az érkező konzolok függvényében inkább tartalékolnék egy kis erőt a 3900X-el... mondjuk jobban örülnék egy olyan verziónak a Ryzen 9-ből ami nem 105W-os TDP-vel rendelkezik...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Hubba12
senior tag
-
vandorr
csendes tag
Azért van egy kb 10%-al nagyobb órajele alaphangon is.
Elvileg a nagyobb TDP-vel jobban ki tudja tartani a boost órajelet azt hallottam.
Talán hosszabb távon kijön az előnye. Én is nagyon gondolkozok, hogy 3700X vagy 3800X.Ha holnap kapható az alzában, az végre azt jelentheti, hogy magyarországi boltokhoz is eljut a készlet? Jó lenne már!
-
Archttila
veterán
En is ugy terveztem, hogy meglepem magam egy komolyabb kit-tel de vegul letettem rola. 3333cl15 errol nincs ertelme valtani, pontosabban nincs ertelme bukoval eladni, es egy valag penzt rafizetni a csak picivel gyorsabb ramra.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Sirandrish
legenda
-
MPowerPH
félisten
Koszi. Akkor a single chip az oka.
wwenigma: Ez nalam is igy van, 8/16 -on, szoval nem mondtal ujat. A WoT pedig nem pont egy processzor intenziv alkalmazas, ahogy a WoW sem. En a dronos vidiket szoktam csinalgatni, mikozben hajozok.
Es biztonsagban vagyok, bar az oroszok mar a spajzban vannak, leven itt lakok Paks mellett.Mi van azzal, hogy BF alatt vannak problemak, hiaba a 'teljes erteku' 16 szal? Panaszkodnak, hogy multiban nem folyamatos a kep.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Koszi. Akkor jol gondoltam, hogy a regi lapokat lehet kukazni. X470 -es lapok botranyos VRM felepitest kaptak. Ennyi noname cuccot meg nem lattam nyakon. Dobbenetes, mert nem neztem soha ezeket a lapokat, de ez megmagyarazza, miert voltak annyira olcsok.
wwenigma: En is ere gondoltam, marmint a Windows -os problemara, szoval meg sem lepodok.
mod: Egy rendes, nem 'noname' VRM nem csak azert jobb, mert tudja etetni a nagyobb fogyasztasu procikat. Ha otthon vagy az elektronikaban, akkor tudod, hogy van par egyeb jotekony hatasa is.
abridabri: Ember mindig azt hiszi ilyenkor, hogy valogatott, jobb peldanyokra megy ra az egyel nagyobb modellt jelzo nev.... De alt. nem igy van a masik oldalon sem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
apa111
aktív tag
% -t csak a hasamra ütve írtam ,hogy szemléltessem mennyi különbség van a csipszettek közt mert hát van egy kicsi nyilván mindenki aki már rendelkezik egy am4 lappal mérlegelni fogja ha vesz egy új procit 3xxx ,hogy vesz -e mellé x 570 vagy majd b 550 lapot.Viszont még érdemes továbbra is meg várni a bios foltozásokat .
-
veterán
A DIY arányok már sokat nem változnak, viszont ha az OEM-ek nem kezdenek el nagyobb arányban AMD-s gépeket eladni, akkor tiszavirág életű lehet ez a DIY győzelem.
Desktopon 18,3%, eléggé ellentmond a mindfactorynak.
viaLinken van idősoros adat is, jönnek fel szépen, de OEM-ek nélkül nem fog menni szerintem.
AMD Desktop Unit Share: 9.1% (2016Q3) >>> 18.3% (2019Q4)[ Szerkesztve ]
solfilo
-
palfitom
félisten
Hát igen. Viszonylag kevés olyan felhasználás van, ahova manapság Intelt érdemes ajánlani...
Nagyon jó termék a Zen2, s igencsak várós a következő gen.!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
őstag
Nekem az AMD certifikált (matrica hirdeti) Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200MHz CL16 nem megy az istenért sem az XMP profiljával egy hétnél tovább nyugiban..
Pár napig jó, aztán egyszer csak 5 percig tart a gép indulása, mert ki-be kapcsolgat és mikor végre van kép a monitoron, akkorra már teljesen reseteli a BIOS-t. Alap beállításokkal, 2666MHz-en viszont hibátlanul fut.. Ilyet Intelnél soha nem tapasztaltam."Less but better" - Dieter Rams
-
hokuszpk
nagyúr
egyutterzunk veled, ha ez szamit.
nekem 32GB Aegis 3200 kitem van, problemam nincs[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
wwenigma
Jómunkásember
Kicsit más az IPC....
Speedy007: ventilátor sebesség görbe.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Albigator
őstag
Nálam a 3600X 1.3V-al 4.1 GHz-et megy csak...
4.15 GHz nél a Prime95 Small FFTs már nem stabil:
1.3V fölé már több okból nem megyek:
-mert ezt tudom hűteni
-mert kb nekem ez a lelki határ, amit még all core adnék neki (valaki szerint max 1.35V)Komolyan mindjárt veszek egy 3600-at hátha azzal jobban járok...
[ Szerkesztve ]
-
GIORGIONE76
őstag
ezt inkább el tudom képzelni mint a pontatlanságot
mondjuk a ryzen kupakokat nézegettem megvételkor, volt vagy 10féle,
de annyira az pl nem szar, persze akinek ez a fétise az úgyis polírozgat,
legfeljebb nem tudja majd értelmes áron eladnihttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
-
Albigator
őstag
Azért vannak itt érdekes dolgok:
VRM temperature testing 150= Result Hidden to Monitoring softwareÉn ezeket a vidiket néztem legalábbis (Hardware Unboxed, PCB Backside temp):
B550-ből egyértelműen az Aorus Master a legjobb ebből a szempontból.
Időzített YT linken egyből látod, csak pillants rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok