Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
Hirdetés
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
Érdekes, van itt jó is meg rossz is Memoria latencyvel mi történt? 570 vs 470 az kb úgy néz ki mintha egy jobb 470-et hasonlítanának egy rosszabb 470-hez, elhanyagolható, föleg a brutálsi áraikat nézve. Szerintem be fog hamar zuhanni a x570 ára de még mindig felesleges egy jó b450 jobb lap
-
Jacek
veterán
válasz SECTORnooB #66 üzenetére
Szerintem nem lesz gond a tunningal( azzal a minimálissal), nálam is marad az x470 egyenlőre .
-
Jacek
veterán
Gamingben QHD/4k simán megtartom a 2700x-et 3%-os előnye van a 3700x-nek az semmi, tunning meg semmivel nem jobb allcore mint a 2700x.
-
Jacek
veterán
válasz Dragon3000 #288 üzenetére
Első nap volt ilyen igaz csak X470 vs x570
Kb nulla a különbség, a x470-ből kb lehet következtetni a többi cuccra is.
-
Jacek
veterán
3800X-ről valami infó? Mért van eltitkolva? Azt várom eléggé..
-
Jacek
veterán
válasz SECTORnooB #444 üzenetére
Tesztet néznék azért mert manual tunningot kizánám már felesleges, viszont ez nyolc maggal 105tdp-ből gazdálkodik, tehát lehet hogy megéri a felárat, persze lehet hogy nem.
Racionálisan minek váltanék 2700X-ről. -
Jacek
veterán
Természetesen az egyéni igényekhez igazodni kell
Arany középutnak árban MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi de az Asrock Tachi x570 ez itt svédben 88 otthon van 95-ért, ennek az elödje sem rossz és a VRM sem az alap 4 vagy 4'2 hanem 5'2 jó cucc volt x470-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz Walter_White #989 üzenetére
Most szerintem a x470 Tachi ár/teljesítményű lap a felső katban.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Én is cseszem itt az agyam a Zen2-vel.. milyen jó is lenne a 3900X SMT offal De olyan szépen megy a 2700x SMT off 4.25-on allcore hogy semmi értelmét nem látom Persze gyorsabb emg minden de az IPC nővekedésen kivül minek..
-
Jacek
veterán
Nézem a 3800X tesztet de nem értem ezt a cuccot, AMD nem adott sehova ezért a Tomshardvare is vett a boltban egyet mert kb mától kapható. De hogy ez mivel jobb mint a 3700x na az jó kérdés. Hiába nagyobb a TDP keret kb semmit nem ér.
-
Jacek
veterán
Áááá már szeretném ezt a Zen2-őt de hihetetlen nem a lapra+procira várok azt már megvan benne a kosárban, rohadt NV-re hogy végre lássam hogy 2070s vagy 2080s vagy Ti(erre kicsi az esély)
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
Leadtam a rendelést de sajna a 3900X az nagyon város mindenki azt akar venni
Legnagyobb svéd webshopok
07.27
08.08
08.30
Ezt az agusztus 30-at nem komáznám 3600/X-3700x-3800x mind azonnal van..[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz Sirandrish #1487 üzenetére
KB amit BIOS-ban max arra jó hogy kiteszteld a procidat aztán biosban manualban belődd, de sok minden állításhoz újra kell indítani a gépet, neszesemmifogdmegjól
-
Jacek
veterán
Valakit érdekelhet, Asrocknál már pl a x570 Tachinál van memoria QVL a Matissehez is, elég lightos még mert pl gskill alig van.
De pl nekem az MSI QVL meg gyanus mert olyan mintha minden memoria copy/paste, minden memoria megy minden frekinÉs megy tovább a szomorú 3900x várása
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz SECTORnooB #1566 üzenetére
-
Jacek
veterán
Nézd az átlagos különbséget oldalt
-
Jacek
veterán