Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
badb
tag
Sziasztok.
G.Skill Aegis 2x8GB 3200 memoriam van ha veszek hozza egy ilyen szettet hasznaltan fog menni normalisan? gepem a leirasban -
badb
tag
Sziasztok!
Váltottam ryzen masterről bios tunningra
ccx1:4350
ccx2:4300 1,264 volton
játékok alatt 50-60 fok körűl stabilnak tűnik pár napja használom HWBOT_RealBench el tesztelve mehetnék még feljebb orajelben de nekem ez elég.
Akinek ilyen memoriája van mint nekem sikerült feljebb huzni mert nekem nem akar össze jönni
-
badb
tag
Sziasztok!
Videókártyán kívül mindent lecseréltem
.Gépem:MSI B450 TOMAHAWK MAX , AMD Ryzen 5 3600 , G.Skill Aegis 2x8GB 3200 , Inno3D GeForce GTX 1070 iChill 8GB , Patriot VPR100-256GM28H ssd , Arctic Freezer 34 eSport DUO , FSP 700W Hyper K 700 , SilentiumPC Signum SG1 TG
Elkezdtem állítgatni, AMD Ryzen Masterrel, csak az órajelet meg a feszültséget állítgattam. A bioszban a memorián kívül minden alapon, legujjabb biosszal.AIDA64 Extreme stresszteszt alatt is 68-72 fok között van,amemoria tunninghoz nem mertem hozzáfogni a biosz resethez nincs jumperom ,meg nehézkes kivenni a gépet stb :D nem tudom hogy ezt a ramot mennyire lehet huzni DRAM-Calculator-for-Ryzen-1.7.0 kiprobáltam már kidobja az új értékeket, ezektől az orajelektől nem mentem feljebb.
Az lenne a kérdésem, hogy ez így biztonságos e, meg kell még valamit beállítani.
[kép] [kép] [kép] -
badb
tag
Sziasztok. Tegnap én is váltottam FX ről AMD Ryzen 5 3600 ra tetszik itt járok:
Probálkozzak még van még feljebb vagy van még valami amit be kell még állítani -
badb
tag
Sziasztok.
azt szeretném kérdezni hogy az MSI B450 TOMAHAWK MAX lappal fog jönni az gépem a bioszfrissítésnél sorban fel kell tenni őket vagy csak elég a legfrissebbet? -
badb
tag
Sziasztok. Ryzen 5 3600 procihoz ilyen hütőt rendeltem Arctic Freezer 34 eSport DUO
azt irja a webáruház hogy nem jó hozzá pedig ajánlják hozzá akkor ez biztos hogy jó hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest