-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TimDom
csendes tag
válasz
TimDom #17533 üzenetére
Megjelenés idõpontja N/A
Frekvenciasáv hhg4 = HSUPA, HSDPA, GSM 4 band
Telefonkönyv db dinamikus
Memória MB 1000
Tárhely GB 4
Memória bõvíthetõség T-Flash - microSD
Magyar nyelvũ menü Nincs
Flight mode Van
Operációs rendszer Ice Cream Sandwich (Google Android OS v4,0)
CPU Intel XMM 6260, 1,6 GHz Intel Atom Z2460, Intel graphics media accelerator (400 MHz)
Készenléti idõ óra 500
Beszélgetési idõ óra 5
Súly g 141
Méret mm 127*65*10
Akkumulátor Li-Ion
Kijelzõ pixel qHD (540*960)
++wifi exra van+ 8 megás kamera... hmm figyelemre meltó...hat inkabb varok addig eladom az enyémat hh ne veszitsek sokat az árból....de az ara is kb 20ezerrel dragabb lesz, adja a technologia h ne lenne az, s akkor erdemes lenne varjak... kemeny konkurencia lenne ez mar a Nokia lumia 710-800 illetve az ipon 3gs es 4-nek, tudasat s meso memoriajat s ramjat nézve...
de valaki tobbet tud modnani errol: mert 1,6ghz kivul nem ertem a tobbi cpu részt...:Intel graphics media accelerator (400 MHz)
-
scyllarus
veterán
válasz
TimDom #17528 üzenetére
Egy kicsit olvass utána úgy általában az Androidnak, ha javasolhatom. Sok olyan kérdést tettél fel, amik a rendszerrel vannak összefüggésben, nem a konkrét telefonnal(3G, Office pl.). Azt, hogy milyen telefon felel meg az igényeidnek, a felhasználás módja szabja meg elsősorban, hogy te mire akarod használni - és persze mennyit tudsz/akarsz érte fizetni.
Alapvetően az Android rendszer MINDENRE alkalmas, ami egy telefonnal kapcsolatban felmerülhet. Ezeket általában nem natívan tudja, ahogy a Symbiannál megszoktad, hanem külön telepíthető alkalmazások segítségével, ezek elsődleges forrása a Google Play alkalmazásbolt. Itt szinte mindenre van program, többféle is, a legtöbb ingyenes, de vannak fizetősek is. Oda már akár most felnézhetsz, megkeresheted, van-e a számodra szükséges feladatokra program.
Ennek a telónak vannak korlátai, az elavult processzor elsősorban az új játékoknál jelent akadályt, bár néhány alkalmazás is megköveteli a 2.3-nál frisebb rendszer meglétét. A másik gond a kis belső tárhely, ami ugyan kicsit megnövelhető némi trükközéssel, de ha rengeteg alkalmazást/játékot akarsz telepíteni, ez nem a te telefonod.
A mindennapi feladatokban (telefonálás, sms, net, levelezés, office használat) a teló jól helytáll, a nagy kijelző előnye itt megkérdőjelezhetetlen. Az akkuideje is igen jónak mondható, az okostelefon szinten elvárt egy napot simán hozza.
A legbiztosabb egyébként mindig az, ha bemész egy boltba, és megtapogatod személyesen, nagyon sokszor így bukkansz olyan dolgokra, amik megerősítenek vagy éppen eltántorítanak a vásárlási szándékodban. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
TimDom #17523 üzenetére
"Olvastam hogy amrv6 van benne s valami fcp?300"
Micsi? Én ilyet tuti nem írtam, pedig átnéztem azt az első hsz.-t mielőtt beküldtem. fcp300?
ARM v6-os processzra van, a flash pl. máris felejthető vele...
Nem-nem. AMD Z430-as VGA chip van benne. A legtöbben egy Adreno 200-nak ismerik, nem valamit fcp izé...
GSM ben muxik csak, 3 vagy 3.5G
3G. Minden tekintetben.
Jatékok 3d
Igen, mennek. Nem a legújabbak persze, de elég szépen lehet válogatni.
akisja -ha netezek...
1-1,5 nap. Többre ekkora kijelzővel nem lehet számítani.
Olvastam h az m.officet , pdf-eket...
Van rá program. Külön telepíthető.
Személyes megjegyzés: légyszi, próbálj meg vagy nem telóról írni, vagy feltenni egy helyesírás ellenőrzőt, ez így katasztrófa...
-
szponzor
senior tag
válasz
TimDom #17523 üzenetére
ARMv6 régebbi utasításkészlet, ezért lassabb és pár program nem kompatibilis vele a Play-en.
3G-t tud.
3D-s játékok közül pár megy, de nagy részükhöz valamit állítgatni kell vagy nem hivatalos forrásból beszerezni.
Akksi használatfüggő. A játék itt is szívja az akksit, mert működtetni kell a nagy kijelzőt, de ha nem buzerálod sokat, akkor a 3 nap elérhető vele.
Azt nem tudom, hogy alapból olvassa-e az office-os és PDF fájlokat, de PDF olvasónak ott az Acrobat Reader, office-os fájlokra meg elég sok megoldás van, én a QuickOffice-t használom. A Pro verziója tud szerkeszteni is, nem csak megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest