Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timyyy

őstag

Sziasztok!
    Billentyűzet kérdésben szeretnék segítséget kérni. Párom mobilja és tablet pc-je is úgy működik az androiddal, hogy gépelés közben ha nyomvatartja pl az A betűt, akkor átírja az ékezetes verziójára, tehát Á betűre, és ez így kényelmes.
    Na de nekem nem így van a telómon. Lenyomom az A betűt, feljön egy kis csíkban hogy milyen karakterek vannak még alatta, de ha nyomva tartom, nem Á-t ír, hanem 1-est. Ha Á-t akarok, akkor folyamatosan nyomnom kell miközbe ráhúzom az ujjam a listában az Á-ra.
    Nagyon macerás, kényelmetlen, és amikor elengedem az ujjam akkor általában másik karaktert visz be, mert még arra is odébb ugrik.
    Hogyan lehet beállítani, hogy ne számot vigyen be nyomvatartásra, hanem az adott betű ékezetes verzióját?

Ill. egy másik kérdés, szintén párom cuccain ha nyomvatart egy gombot (pl a kezdőlapra visszarakót), akkor feljönnek az éppen futó alkalmazások és ha kihúzza őket oldalra a kijelzőről akkor becsukja őket a rendszer. Na én még ilyet sem találtam a ZTE-n, csak olyat, hogy legutóbb használt programok, de ez ugyebár nem ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák