- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
Timyyy #17552 üzenetére
Ja és még lenne egy olyan kérdésem is, hogy játékot akarok letölteni, tehát elvileg át tudnám tenni SD kártyára, nem kell telefonról futnia, de mivel telefonon nincs hely hogy letöltsem, nem lehet valahogy beállítani hogy egyből a kártyára szedje?
Így is kínszenvedés ez a semmi memória ami van neki, de akkor legalább lehetne a kártyára töltetni.... 130 megából van általában 10 mb helyem, a játék meg 41 megás. Esélytelen hogy bármit is töröljek, bár nem értem, mi foglal ennyi helyet, mert az alkalmazáskezelőben ha mindent összeadok, kijön talán 35-40 mb amit foglalnak a programok... -
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Billentyűzet kérdésben szeretnék segítséget kérni. Párom mobilja és tablet pc-je is úgy működik az androiddal, hogy gépelés közben ha nyomvatartja pl az A betűt, akkor átírja az ékezetes verziójára, tehát Á betűre, és ez így kényelmes.
Na de nekem nem így van a telómon. Lenyomom az A betűt, feljön egy kis csíkban hogy milyen karakterek vannak még alatta, de ha nyomva tartom, nem Á-t ír, hanem 1-est. Ha Á-t akarok, akkor folyamatosan nyomnom kell miközbe ráhúzom az ujjam a listában az Á-ra.
Nagyon macerás, kényelmetlen, és amikor elengedem az ujjam akkor általában másik karaktert visz be, mert még arra is odébb ugrik.
Hogyan lehet beállítani, hogy ne számot vigyen be nyomvatartásra, hanem az adott betű ékezetes verzióját?Ill. egy másik kérdés, szintén párom cuccain ha nyomvatart egy gombot (pl a kezdőlapra visszarakót), akkor feljönnek az éppen futó alkalmazások és ha kihúzza őket oldalra a kijelzőről akkor becsukja őket a rendszer. Na én még ilyet sem találtam a ZTE-n, csak olyat, hogy legutóbb használt programok, de ez ugyebár nem ugyanaz.
-
Timyyy
őstag
Köszi a gyors válaszokat
Sörrel nem szolgálhatok. -
Timyyy
őstag
Egy nagyon hülye kérdés, de ne nevessetek ki mert mégnem volt androidos telefonom
ha a marketen akarok nézelődni az ingyenes dolgok között, akkor maga a nézelődés pénzbe kerül?
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Tegnap került a birokomba a "kis" Skate telefon, nagy örömmel állítgatom, testre szabom, és beleütköztem a háttérkép problémába. Jól meg is néztem, hogy 480*800 pixel a kijelző, le is mentettem pár db ilyen képet, hogy majd válogatok. Beállítanám az egyiket háttérnek, és akkor megjelenik egy keret a képen, amit huzogatni kell, de csak úgy tudom, hogy mind a 4 irányba egyszerre nagyítom vagy kicsinyítem a keretet.
Na most én azért szedtem le pixelre pontos képet, hogy tökéletesen kitöltse a hátteret. Hogyan tudom ezt beállítani? Ja és a keret szélesebb, nem magas, amikor a telefon pedig függőleges irányba nagyobb...
Továbbá nekem az sem kell, hogy 4-5 háttérre pakoljak ikonokat, nekem bőven elég 1, fixen, nem akarok köztük lapozni, és erre az egyre kell nekem egy fix kép, teljes kitöltésben, úgy, ahogy azt letöltöttem. Mit csináljak azzal az istenverte kerettel?Van egy Samsung Galaxy Mini is a családban, ugyanígy android, és ott is van keret a háttérkép választásnál, de ott át lehet kapcsolni függőlegesre, és ki lehet nagyítani a keretet a kép teljes méretére, magyarul az úgy néz ki, ahogy az ember eltervezte.
Én ezt hogyan tudom elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest