Aktív témák
-
hehehehe
tag
válasz
Polacheck #4476 üzenetére
wowwiki-n minden ilyet meg lehet talalni
[link] a kesobbiekreamugy ezt irjak ott:
Prerequisites
In order to enter Blackwing Lair you must be at least level 55 and be attuned. To become attuned, you must first kill the Scarshield Quartermaster who is found near the Orb of Command. Once you kill the quartermaster, loot an item from him called Blackhand's Command which begins a quest (all players in your raid can loot it). This quest requires that you go to the end of Upper Blackrock Spire and touch a brand (found behind General Drakkisath). This will brand you with the Mark of Drakkisath and allow you to use the Orb of Command to enter Blackwing Lair.
remelem nem baj ha nem forditom le -
hehehehe
tag
eonar termeszetesen megy;) imadom ezt a szervert
gyertek minel tobben
mafdet,bannara,angry horda oldalon -
hehehehe
tag
mindenkinek ajanlom figyelmebe ezt a kis videot
az egyik legjobb amit eddig wow-os temaban lattam
valami eszmeletlen
allitsatok meg amikor sorolja hogy miket lehet venni
szal a porszivo ami 2 eves port szor az ellenfel szemebe es igy csokkenti 5%al a hit chancet meg a valami ablakkeret amitol +5% privacy-t kapsz a lakasodhoz az kesz
jah link[link]
-
hehehehe
tag
válasz
Andras6800 #3935 üzenetére
hogyhogy lenyultak 140G cuccot??
ilyenkor szoktak segiteni nem? szal latjak elvileg a penz es aru mozgast visssza tudnak kovetni...
eleg felemas velemenyek vannak itt a GM-ekrol...jo lenne tudni hogy igazabol mit is tehetnek es mit nem...
ja meg egy kerdes emoticonokkal kapcsolatban. hogy tudok elkuldeni valakit a jo .....ba? pl szenvedek egy mobbal a rich toriumert es epp leolnem de valaki odasetal es kibanyassza a cuccot elolem...na ilyenkor melyik emoticont lehet hasznalni hogy az illeto tudomasara hozzuk hogy bizony most nem lopta be magat a szivunkbe?
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
válasz
szepi79 #3919 üzenetére
jo persze de most igazabol nemtudom mit is varunk toluk...az hogy bug van a jatekban azzal ok nem sok mindent tudnak kezdeni...nem ok irjak a wow-ot sot alapvetoen semmi kozuk a programhoz.szal sztem az a lenyeg hogy segitokesz es udvarias.ugyanis ennel tobbet nemtud tenni sajnos
-
hehehehe
tag
válasz
TommyGun #3913 üzenetére
hat nemtom nekem csak egyszer kellett GM-hez fordulnom egy quest bug miatt de nekem nagyon segitokesz volt es azonnal mondta hogy naluk van a hiba es sajnos nemtudjak javitani de megprobal tenni valamit es probalkozzak vele holnap ujra...ezekutan 3X tovabbi jo jatekot kivant es elnezest kert a kellemetlensegert.
masnap minden gond nelkul megtudtam csinalni a questet. -
hehehehe
tag
hat ma mar nemtom kiprobalni
kar...na mindegy holnap maj talan lesz ra idom
jo jatekot mindenkinek
-
hehehehe
tag
nemhiszem el...miert nem lehetett ezt a 23 megat is siman ugy mint a tobbit letolteni? nemigaz...elvonasi tuneteim vannak
-
hehehehe
tag
kikapcsoltam a p2p reszet most kcsit megy...kicsit.eddig sikerult 1 megat lerantania azota...
-
hehehehe
tag
francokat draga minden...az elso par heten telleg az volt meg alig lattal valamit AH-ban de azer nalunk mar all a gazdasag par epic cucc is van mar AH-ban de nincsenek fortelmes araik...mindenki tudja mi a realis kb. az meg hogy bs-en mindeki magyar.orommel hallom de most akkor mi meg bujjunk el meg toroljuk a karaktereinket mer ide nem jon senki mer bs-re mennek ahol mar amugy is elegen vannak?
-
hehehehe
tag
az a poen hogy ugye elotoltes is volt ahol ha jol tom valami 100 megat lerangattunk elore...szep kis patch lesz mondhatom
amugy ezekrol a farmolasokrol...lehet ezt egyedul csinalni vajon?vagy bele se kezdjek egyedul? meg fel kell tenni hozza az AD-s trinketet vagy hagyhatom es hasznalhatok inkabb valami ertelemeset helyette?
-
hehehehe
tag
vazz ez a leglasabb patch ami eddig jott...iszonyat lassan vanszorog lefele
-
hehehehe
tag
válasz
Wolverine #3669 üzenetére
sztem viszont ez hulyeseg...igy nekunk pl eselyunk sincs uj tagokat szerezni..vagyunk kb 45-50en magyarok a szerveren (eonar) de mindenki az ajanlott szerverekre megy ahol meg mar tul sokan is vannak neha...az elfogadhato lenne ha esetleg az Eonart is betennetek elso hozzaszolasba
-
hehehehe
tag
most vagott ki a wow a jetkbol karakter valaszto kepernyore es amikor ujra be probaltam lepni azt irta ki hogy world server is down...milyen world server vazz? masnal is ez van? mer ha a server down akkor a karakter valaszto kepernyore se tudnek belepni...
-
hehehehe
tag
nem guild bg-krol beszelek csak ugy altalaban
amugy telleg meg lehet unni..foleg AV idegesito mer eddig egyszer sem tudtam vegig jaccani mindig le kellett lepnem
na mindegy
instak hat nemtudom.ez a magyar guild egyenlore inkabb ilyen gyujto guildnek tunik nem pedig olyannak amibol majd valami nagy instas guild lesz.ahoz sajnos nem vagyunk elegen egyenlore
de talan majd idovel alakul
-
hehehehe
tag
válasz
TommyGun #3450 üzenetére
akkor tudom ajanlani eonar szerver horda oldalat
kb 1,5-2 honapos a szerver nem sokan rohangasznak tier2es cuccban sem
AQ world eventrol se maradtal le meg es vagyunk ugy 40en egy magyar guildben (kaoszbrigad, ekezetekkel csak az nekem nincs
)szivesen latunk ha ugy gondolod
-
hehehehe
tag
esetleg ha valaki uj karit akar inditani eonaron megteheti vagyunk mar 42en magyarok
a szerver eleg uj tehat nem mindenki tier2es szettben rohangaszik es 60as kari sincs olyan tul sok AQ world eventrol sem maradtal meg le meg nincs nyitva sot meg a farmolas sincs kesz
a guild atlag sizntja kb 35-40 tehat azer nem vagyunk annyira rosszak
szivesen varunk mindenkit eonar (EU/english) horda oldalan
termeszetesen segitjuk az alacsonyabb szintueket
-
hehehehe
tag
ahh most szereztem meg a mallet of zul'farakot...lvl 47 vagyok...leolni az elite 50es papot segitettek de utana egyedul kellett eljutnom az oltarig meg aktivalni...elmeny volt mondhatom.csak 3X haltam meg
de megvan vegre...
-
hehehehe
tag
mire valok a kartyapaklik a jatekban? mar egy csomoszor lattam hogy hirdetik de meg eccer se neztem utana hogy mire is jo igazabol...ugye osszegyujteni mindet osszerakni de aztan akkor milesz?
(ace of elementals,eight of beasts meg ezek)
milyenek vannak? mindegyik csak egy kasztnak jo?
elore is thx -
hehehehe
tag
válasz
Andras6800 #3113 üzenetére
BWL-t mar AQ40 is ubereli, naxxramas meg meg annal is nehezebb lesz
sztem tier3 jobb mint tier2...de az nem nekunk van
maj lvl 70en rohangalhatsz tier3ban
patch fogalmam sincs mikor jon ki.par het gondolom...
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
válasz
MCGaiwer #3098 üzenetére
meg amikor belepsz karakter valaszto kepernyohoz bal also sarokban lesz egy gomb hogy addons...na azt megnyomod es celszeru kipipalni jobb felso sarokban hogy toltse be az ''out of date'' addonokat is...anelkul van par ami nem megy mer nem lett frissitve az uj patchhez.
-
hehehehe
tag
válasz
szepi79 #3051 üzenetére
1g??? jo nektek...akkor nem lenne problema az eladassal...de nalunk az AHban kb 45-50s-ert aruljak a 20as paklikat...annyier meg inkabb mar be se teszem...nem sajna nem a DBn vagyok(fogalmam sincs melyik az most hirtelen
) hanem az eonaron..asszem az lesz hogy guildtarsaknak adom...jobban ugyse tok vele csinalni.penzhiany annyira meg most nem gyotor.
-
hehehehe
tag
jah es egy kerdes gyorsan...mondjatok valami ertelmes dolgot amit lehet csinalni silk cloth-tal...van belole ugy 250 de eladni nemtudom mer tele van vele AH eleg nyomott arakon, ahn'qiraj world event farmolashoz szintugy nem jo mer ezt nem fogadjak el...kidobni meg azer nem akarom...valami otlet?adomanyozzam feltorekvo guild tarsaimnak?
-
hehehehe
tag
válasz
Darth_Revan #3014 üzenetére
hat van egy engineering szemuveg ami megnoveli az erzekenysegedet ezekre...de celszerubb sztem egy huntert vinni. annak van detect stealthje is meg tud lovoldozni olyan vilagito micsodakat is.
-
hehehehe
tag
válasz
Viktor77 #2997 üzenetére
en ugy tudom az nem fugg a dps-tol.8an is lenyomtak mar van is rola video.
amikor azt csinalja ki kell rohanni a szelere a sziklara ott nem er el a lehellete.
nemtudom hogy megy ally oldalon soha nem voltam meg ott de a torpe papoknak van valami varazslata ami kivedi a kovetkezo feart ha jol emlexem.vagy azt nem lehet ilyen gyakran hasznalni?ha nincs torpe papotok hat szerezzetek
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
válasz
Arhquis #2988 üzenetére
hmm..gondolom pve szerveren jaccol
nem probaltad meg bekapcsolt pvp zaszloval?
ugy tok izgi lehet xroads korul rohangaszni
egyik videoban volt kis gnome mage berohant xroadshoz elkezdett arcane explosionoket zuditani a sok hordasra azok beduhodek elkezdtek rohanni utana..de vagy 6-10en...a gnome meg felfutott egy hegy tetejere,leugrott benyomta amitol ugye lassan esik(fingom sincs mi a neve
) a sok hordas meg szepen potyogott utana es meghalt mind
-
hehehehe
tag
válasz
Wolverine #2975 üzenetére
telleg sosem ertettem minek jonnek allyk ratchetbe...mi dolgotok van nektek arrafele? olyan marha sokan ally nem jar WC-be..akkor miert jottok?csak booty bay miatt?
azer asszem a horda kozlekedesi rendszere jobb mint az allye...a zeppelinek rengeteget gyorsitanak a dolgokon...es sztem jobb is mint a hajo.azt sajnalom csak hogy thunderblufft kihagytak beloleoda repulni kell
-
hehehehe
tag
válasz
Darth_Revan #2973 üzenetére
mert az uj repulesi pontokon luxus terminal lesz, amelyeknek merete egyenkent 15 giga
-
-
hehehehe
tag
hali
most kezdtem el olvasgatni a forumotnekem is volna 3 karim dentargon,nordrassilon meg eonaron
lenyeg a lenyeg kerdesem lenne horgaszbottal kapcsolatban par allystolugye mint tudjuk a legjobb botot SVben lehet szerezni a versenyen.ami azer nem ecceru...a 2. legjobb bot csak nekunk hordasoknak van egy questben. es itt jon kepbe a big iron fishing pole ami ad ugye +20 fishing skillt.eztis csak horda kozeli helyen lehet farmolni(egyet mar eladtam 25g-ert, egy masikat meg megtartottam magamnak
) kerdes a kovetkezo lenne: szerintetek lenne erre kereslet a kozos AH-kban? mer nalunk nem nagyon van mer egy sima 5 perces questtel jobbat szerezhetsz lvl 50en...azalattiak meg nem mindig vesznek botot 10g felett
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest