- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Chandler #4123 üzenetére
De pénz kell a tanuláshoz is. Persze, 1 ezüst nem olyan sok, csak éppen nem 1 varázslat van, amit meg kellene tanulni, illetve, ugye a képességeket is pénzé osztogatják.
Most kicsit rágyúrtam a herb-re, és összejött több, mint 15 ezüst, pedig mindenre költök, amire kell. A karakterem meg most lett lvl8.
lehet, beadom valamelyik bankba, hátha kamatozik is.
Szerencsére a béta óta finomítottak a halálozáson, mert anno, teljessen leamortizálták a cuccosokat, amit pénzért kelett javítani, most kevesebbet veszít szerencsére, mert már 2x megpusztultam.Sajnos a pappal nem tudok úgy menni, mintha tank lennék.
Túl sérülékeny a drágasssszágom, és bizony 3 ellenfél már necces lehet, de, kettő is beteheti a kaput, ha rosszul forgolódik az ember.
-
Allien
veterán
Mi is ez a szivatás a lvl60-soktól? Le vagyok maradva. Tehát, egy ''ember'' meg tud támadni egy másikat, ezt értem (bár eddig sikerült elkerülni). Tiszta sor, hogy egy sokkal erősebb elnyomja a kisebbet, mint a csikket szokás. De, a támadást nem lehet elkerülni, csak futással jó távolra?
Mert akkor szép kilátásaim vannak (sokat fogok futni). -
Allien
veterán
válasz
tjhooker464 #3999 üzenetére
Hát, ja, csak nehéz némelyikre bejutni, mert már fullos.
4000 -
Allien
veterán
Aerie Peak szarverre rakott eredetileg, amit elfogadtam. Most meg nem enged be, mert full. LOL
-
Allien
veterán
válasz
Viktor77 #3954 üzenetére
THX! Tehát, Ő is tank.
Illetve, én.
Már rájöttem pár dologra, mint lopás ellenféltől, mielött kinyiffantom. Erre jó a WoW.hu fóruma. Sajna, meghaltam, most először.
Belopództam egy barlangba, ahol egy boss, meg egy npc rámtámadt, de nem tudtam kimenekülni időben.: Másutt levertem egy npc-t (gondolom, valami questhez van), csak ugye, nem küldetésben (valami szarva volt, és erősebb nálam).
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Tegnap buli volt, az asztalon táncoltak jópáran, néha még egyszerre is ment.
Valaki priviben elküldené, hogy is kell ezt csinálni, mert anno, még én is tudtam, csak az ugye legalább 2 éve volt.
Olvasgatom a wow.hu-t, és mintha abba hagyták volna az info gyártást. Csapatban a zsiványnak milyen szerepe lehetséges? -
Allien
veterán
Már másodszor dob ki az asztalra.
Valami fatalis error, és küldjem el a blizznek.
-
-
Allien
veterán
Természetessen, NEM (
) ember vagyok, éjszakai elf.
Rogue, vagy hogy híjják (zsivány) választottam.
De, persze, az Openbéta óta sem változott sokat pl. a név megadása, még mindig nem tudom megadni azt, amit szerettem volna.
Így kénytelen voltam Alienhunter néven karaktert létrehozni. -
Allien
veterán
No, a mai napon elkezdtem a WoW-s ámokfutásomat. Felvettem az első quest-t, bár, még fogalmam sincsen, merre keressem azt a bányát.
De, ez most részlet kérdés!
-
Allien
veterán
válasz
tjhooker464 #3903 üzenetére
Az jó. Már ''csak'' a domború kártya hiányzik.
-
Allien
veterán
Ráadásul, próbálom a trialt beüzemelni, de az istennek sem fogadja el azt a nyavajás kártyát, amit lentebb linkeltek be.
Gondolom, túl soxor próbálkoztam vele:
''We are sorry but there was a problem processing this credit card. Please contact our billing and account services by email ''
Még jó, hogy az eredetivel még nem próbálkoztam.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Megvettem.
Van ez a hozzá kapott 10 napos kód. Ezt felhasználhatom, mielött a teljeshez kapott kódot aktiválom?
-
Allien
veterán
Asszem menjen el a blizz a rákba.
Valszeg, törölték a reggemet. Lehet, hogy ''az'' a bizonyos bankkártyával van a baj? Mostmár azzal sem hajlandó új regget késziteni, pedig adtam neki új kódot! -
Allien
veterán
válasz
Polacheck #3850 üzenetére
Hát ez az! Ha most fizettem volna, és nem a trial verzióval akarnék játszani, biztos karmolnám magamat, és elég erőssen anyáznék, mert ugye esélyem sincsen leellenőrizni, hogy nem rontottam esettleg el valamit a regisztrációnál, és biza, semmi kedvem nem lenne magyarázkodni a hazai forgalmazónál, hogy ugyan má, adjanak egy új kódot.
Főleg, hogy igazából megvan az a regg, csak éppen ellenőrizni nem tudom.
Márpedig, ez kicsit röhely, mert elvileg semmi köze nem kellene lennie a reggek kezelésének a peccseléshez, szerintem, bár nem értek hozzá.
-
-
Allien
veterán
válasz
Andras6800 #3842 üzenetére
Tegnap már megcsináltam, csak infó kellett volna, hogy elfogadta-e, illetve, hogy most a 10 nap mennyi is lesz!
-
Allien
veterán
Most mi van?
Az o.k., hogy állnak a game szarverek. De, még mindig nem tudom, hogy most mi van a regisztrációmmal. Beírtam az emil címemet, hogy küldje el a felh. nevet, de azt írja, hogy:
''There are no account names...''
Lehet, inkább felrakom a tört verzsünt, azzal leszek kénytelen játszani? -
Allien
veterán
válasz
bélanéni #3776 üzenetére
Nálam az a baj, hogy szenvedélybeteg vagyok.
Ráadásul, a rosszabbik fajtából, akinek tökmindegy, hogy mivel játszik, tehát fps, rpg, tökmindegy. A BF2-t nem dobhatom el, mert klántag vagyok. Bár, nem vagyok valami tápos tag, de elég kevés snipa van klánunkban. Sokáig egyedül voltam a több, mint 15-s létszámból.
-
Allien
veterán
válasz
bélanéni #3769 üzenetére
Mi tagadás, nem is tagadhatom, én vóttam az!
De, mekakadtam benne, és sokkal macerásabb volt a kártya beszerzése. Most gyúrok dombornyomottra, elvileg meg is lesz, illetve, ugye WoW-ot a sarki fűszeres is árul.
Ráadásul, kicsit lentebb ment az ára is, igaz, a kártya még nem. De, egy 10 napos galoppot elkezdek, és majd kiderül, hogyan fér meg a BF2 melett. Meg hátha arra serkent, hogy egy kicsit tanuljak meg portugálul, vagy kínaiul, vagy milyen nyelven is van ez.
Ha mán magyjarulsem tannultam meg. -
Allien
veterán
A csirkézés valami olyan volt, hogy főzni kelett ''megtanulni'', és keresni kelett áldozatot, majd elvinni valami tábortűzhöz, ahol meg lehetett ''főzni'', és ennek a kinézete hasonlított egy grill csirkéhez.
De természetessen, mást is lehetett sütögettni, meg kelett is, hogy szintet lehessen lépni.:
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Ez a Blizz cég is olyan tökettlen, mint az EA+DICE (Battlefield 2)?
Remélem, nem!
Erőssen gondolkodtam eddig is, hogy megvegyem az eredeti gammát. De, nagynehezen (saját tökettlenségemnek hála) sikerül a regg, és sikerül végre letölteni tegnap a pöcst, erre egy centit sem tudok lépni vele! Remélem, a 10 napból ezt a kettőt már le is vonják!
Akkor csak azért is ''szerzek'' megint egy 10 napos kódot, aztán majd azt tápolom fel!
Arra gondoltam, hogy N-elf-el kezdek. Anno, a bétában herbeket gyüjtögettem, meg csirkéztem.Ezek a dolgok megmaradtak, és van értelmük egy csapatban?
-
Allien
veterán
válasz
Slayer Valor #3652 üzenetére
No, nekem most sikerült, és egyből!
Valszeg, ha elrontom x alkalommal, akkor egy ideig letilt, vagy figyeli az IP-t, és ha mondjuk 3x nem sikerül, akkor ismét letilt (igazából ezt a serialt teljessen letiltotta, annyira, hogy másikat kelett most beírnom).
Addig tuti eljutsz, hogy válassz ''kártyát'', ergo éppen van is egy VISA kártyád!Aztán kitöltöd az adataidat, értelemszerüen, ahogyan akarod, gondolom, nem kell eredeti név sem, meg cím se!
[link]
Ez a már előzőleg linkelt kártya. A kártya számát, amit pirossal bekereteztek, azt egyben kell beírni! Érvényességnek pedig én 01/08-t állitottam be. Aztán még kér egy valami Verification Code: cuccost, én erre beírtam 3 számot, és így elfogadta!
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #3612 üzenetére
Asszem, rájöttem, mi a bibi.
''Verification Code:'' szvsz, ide nem tudom, mit írjak, a képen nem látszik, mert ugye, a másik oldalán van!Már, ha jól okoskodom.
-
Allien
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #3612 üzenetére
Sorry, írtam privit, nézd meg kérlek. Tudod, vannak még analfabélák a világon.
Még nem használtam credit card-ot így.
-
Allien
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #3608 üzenetére
Akkor esettleg, kérhetek helpet priviben?
Lehet, vakk vagyok, és valamit rosszul írok.
-
Allien
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #3602 üzenetére
Most ''lement'' az ára, már CSAK 4 számjegyű az ára, 9990 HUF! Ráadásul, több helyen is (hírdetik legalábbis).
Elvileg, lehet tovább folytatni, ha megveszed eredetiben is! -
Allien
veterán
HI!
Van egy láma kérdésem. (sejtem a választ, sajnos) Tehát, van ez a 10 napos próba akció! De, ehez is reggelni kell, és ehez is kellene dombornyomi kártya. Ha jól sejtem, még egy darabig ESÉLYEM sincsen játszani ezzel a s**rral!Pedig, már CSAK ez a rész hiányzik. Szinte CSAK ez tart vissza, hogy megvegyem, mert anno, az Everquest 2-vel is bajlódtam. Főleg, mert nem tudok angolul. Mondjuk, a béta WoW az tetszett.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Automobilista 2
- Napelem
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest