Aktív témák
-
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3563 üzenetére
Nem kell itt semmit magyarázni, egyszer sem mondtam, hogy ''szemét csíterek, fúj, /spit'', úgy csináljátok, ahogy akarjátok. Röviden összefoglalva ennyit akartam csak mondani:
- Mivel exploit és ''actionable'', ezért bajotok lehet belőle, ha rajtakapnak
- Maga a harc elég élvezetes, gondolkozzatok el rajta, hogy 2 hetet rászántok a begyakorlására, akkor mindenki jobban jár.
Ennyi. -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3534 üzenetére
Blizzard kijelentette, hogy exploit és kész. Ezen nincs mit ragozni. Nem teljesen világos, hogy mi köze ennek AB-n blacksmithez, de soha nem is értettem igazán a paladinokat, úgyhogy végülis mindegy.
Személyes vélemény, hogy a leírt módszer majdhogynem körülményesebb mint maga a normál harc. Ráadásul így a raid nagy része azért megy csak be az első bossra, hogy ne csináljon semmit, csak meghaljon, ami hadd ne mondjam mennyire hordja magában az ''együtt játszunk, mindenki odateszi magát'' szellemiséget. A Razorgore harcban pont az a jó, hogy mindenki ki tudja venni belőle a részét és sajnálom (de komolyan), ha nincs bennetek igény a játék ilyen lehetőségei iránt.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3500 üzenetére
Ja és még egy kis kegészítés:
Kék hozzászólás a témában:
Poster: Coreiel at 4/24/2006 6:54:31 PM PDT
Subject: Re: Razorgore Divine Intervention
Exploit. Actionable. Don't do it.
There ya go. ;)
Tehát a ''Miért ne használnánk ki?'' kérdésedre a válasz: Mert exploit és ha észreveszik, fenéken lesztek billentve miatta. -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3500 üzenetére
Jaj, nem kell ilyen önérzetesen reagálni, mondtam én egy rossz szót is erre a módszerre?
Természetesen lehet bugot kihasználva megverni Razort (mert azt ugye te sem gondolod, hogy a Blizzard direkt csinálta ilyenre ezt a harcot), csak nem feltétlen kell büszkének lenni rá és hangoztatni, hogy ez milyen könnyű megverni. (Természetesen én csak örülni tudok annak, ha ally olyan taktikát használ, amiben meg kell halnia mindenkinek, úgyhogy csak így tovább.).
-
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3490 üzenetére
Mitől vicc ally oldalon Razorgore? Az általános vélekedés az, hogy ez azon kevés endgame bossharcok egyike, ami a sámánok miatt könnyebb horda oldalon.
Azt fel sem tételezem, hogy paladin csítet használtok, mert azzal tényleg nagyon ''könnyű'', de nagyon nem elegáns megoldás. -
BatemanX
tag
Thunderfury farmolás:
[link] -
BatemanX
tag
válasz
tjhooker464 #2340 üzenetére
Nem, az én forgatókönyvemben szerepelnek olyan részek is, hogy a szerverek francia üzemeltetőinek Peugeotjai össze vannak hangolva a szerverekkel. Igy amikor a szerverek lagolnak, akkor blokkol a szervómotor és az ABS kiiktatja a fékeket. (Ha a valóságban így lenne, szerintem sokkal kevesebb gondunk lenne a laggal
).
-
BatemanX
tag
Mindenkori patch utáni forgatókönyv:
- dél körül elindulnak a szerverek
- játékosok nagy része munkában/iskolában, a 20-30% gyorsan letölti patch-et, játék jól megy
- este 7-8 között hazaér a játékosok 70%-a. Egyszerre kezdi letölteni patch-et. p2p rendszer miatt mindenki laggol, ez akkumulálódik szerverlagokba, emberek kipotyognak, sokan akarnak bejelentkezni, loginszerverek füstölnek.
- este 11-re helyzet normalizálódik, részben mert már szinte mindenkinek megvan a patch, részben pedig mert hunjózsikát és vérpistikét ágyba parancsolják, így 50%-kal visszaesik a szerverek létszáma.
The end. -
BatemanX
tag
válasz
faber24 #2050 üzenetére
ToEP+ZHC.
1.10 után is megtartottam, így nem kell a 2 trinketnek többet kint lennie, ha külön el akarom nyomni, egyszerűen az I WIN makróm azt nyomja el, amelyik nincs éppen CD-n.
Egyébként mókás javítás is társult a trinket nerfhez. Ugyebár a ZHC +damázsa minden castoláskor csökken. 1.10 előtt az Arcane Missile minden tikjénél csökkent a dmg, ami azért elég fura volt, mivel pl. Blizzard tickeknél nem csökkent. Most ez annyiban módosult, hogy AM-t használva egyáltalán nem csökken a +dmg, azaz ha újra castolom továbbra is a max. dmg bónuszt kapom. -
BatemanX
tag
Kis találós kérdéssel frissítem a topikot:
Mi történt a kép elkészülte után 1 másodperccel?
[link] -
BatemanX
tag
válasz
Wolverine #2040 üzenetére
War effort nem lesz, de world event igen. Ez utóbbit sem úgy akarják megcsinálni, hogy mindenkinek EPL-re kelljen özönlenie, hogy láthassa, hanem sok helyen egyszerre fog jelentkezni. Persze ez AQ-nál is így volt, de az igazán ''dögös'' események Silithusban voltak, ami jópár remek szerverleálláshoz vezetett. No ilyet nem akarnak megint.
-
BatemanX
tag
válasz
Wolverine #2003 üzenetére
Ősznél előbb tényleg nagyon valószínűtlen, hogy kijöjjön. Úgy saccolom, hogy 1.11 legkorábban 2 hónap múlva jön, de a 3 hónap sem kizárt. Tehát nyár elején kijön egy bazi nagy insta. Azt bőven hagyni fogják kifutni, a legkockább guildeknek is minimum 3 hónap lehet majd egy ilyen volumenű instát végigverni. Ráadásul még hátralesz a rugó és sámán rewamp, amit azért úgy tippelek, hogy egyszerre fognak kiadni, de az még mindig egy patch a kieg előtt. Tehát kiegészítőre tokkal vonóval kb. októberre lesz kész a játék. És akkor már lehet, hogy a marketingesek eltolják karácsonyig...
-
BatemanX
tag
Eddig ennyit lehet tudni (hivatalosan):
''I have heard a few specific things which I really wish I could share with you, but I can't Sad (too soon)
However, there are simple, dead-on changes which I am sure each and every mage will be pleased with. Another upcoming addition doesn't have to do with talents, but works off of an existing spell and sounds like a heaping bowl of fun.
I really hate not being able to talk in specifics right now, but I think we are going to have to wait until at least the release of 1.10 before I can share details. The devs have put together some stuff concretely and some stuff theoretically, but it will be built more when they are actually focusing on it after 1.10.
For a piece of general philosophy behind the talent changes, one aspect is that the devs are looking for more synergy between the fire and frost trees. The ''elementalist'' build is something they would like to see as more viable for the future mage.
As a closing note, the feedback you have given over the time I've been here is going to good use. I have seen some posts on here which pretty much ask for exactly some of the things I've seen, which gives me a sort of uncanny tingling. It shows a focused and imaginative attitude from you guys that overlaps with the devs. For some, I imagine it will be like getting the toy you asked Santa for.
Breathe deep and exert your patience for a bit longer. Things are going good and they will get here eventually Wink'' -
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1358 üzenetére
''akkor a sámán cuccát is nerfeljük, ha a mageét nerfelik''
Ez páran csak arra mondták, hogy Natural Alignment Crystalla + ZHC-val egy elemental sámán legalább olyan gyilkos mint egy mage ZHC+AP-vel. Ergo ha az utóbbi nerfjéért megy a sírás, akkor menjen az előbbiért is.(Az nem kifogás, hogy kevés elementalos sámli van. Kevés az AP+ZHC+ToEP mage is, csak sok a róluk készült WTFPWN videó/image.)
-
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1358 üzenetére
Nekem nincs különösebb problémám azzal, ha a hunter távolról aláz valakit, mageként én is azt szeretem csinálni, a hozzászólásom az itemizáció hibáiról szólt. Kicsit általánosítom, mi is a probléma (ne csak a casterekről legyen szó):
Az itemizáció legnagyobb gondja a fantáziátlanság. Minden újabbnál újabb kard/staff/stb arra megy ki, hogy az ellenfelet minnél kevesebb, lehetőleg 3 alatti ütésből meg lehessen ölni. A ToEP+ZHC ennek csak egy ''eszenciális'' megjelenése. A probléma ott kezdődik, hogy nyilván sokaknak nem fog tetszeni az, ha 2 ütésből le tudják verni, ezért telispammelik a fórumokat NERF-ért kiabálva, aminek az lesz az eredménye, hogy előbb vagy utóbb tényleg nerfelik az adott tárgyakat, ne adj isten az azokat használó classt. A warrior tipikus példa erre. Túl erős volt ability-kből, talentekből -> nerf. Ezek után adtak egy csomó olyan fegyvert warrioroknak, amiktől megint überek lehettek -> nerf ... és így tovább.
A lényeg az akar lenni, hogy talán le kellene szoknia Blizzardnak arról, hogy csak a dmg növelést adja az újabbnál újabb fegyverekkel, hogy utána jól lenerfelje őket (vagy a viselőiket). Persze ehhez az is kellene, hogy a játékosok leszokjanak a +dmg-ért való sírásról. Mert ugye ha X megöl engem 2 ütés/lövésből az imba, de ha én (Y) ölöm meg Z-t 2 lövésből, akkor az csak noob volt.
(Lehetséges XYZ-k: hunter mage warrior, rugó lock mage, warrior rugó priest, stb.)
-
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1344 üzenetére
Tök jót mosolyogtam azon, ahogy a papírgatyást oktattad arról, hogy majd figyeld meg, milyen szar ha a hunter egy lövésből elintéz.
Ember, a papírgatyás jól tudja milyen az. Ha jól tudom te komolyan nem játszottál egy olyan kaszttal sem, ami lvl60on mail-nél rosszabb páncélt visel, úgyhogy szerintem neked erről kevesebb tapasztalatod van. Amúgy egy hunternek mi kell ahhoz, hogy 2 lövésből öljön papírgatyást? 1db jó epic fegyver és pár low tier talent marksmanshipen. Ahhoz, hogy egy mage ugyanezt megtegye, kell 2 epic trinket, valamennyi +dmg felszerelésen és egy dispellelhető 31 pontos talent. Amúgy vicces ahogy sokan örömködnek a ToEP+ZHC nerfen, nagy csalódás fogja érni őket. Ugyanis a brutál criteket nem ezek hozták, hanem a ToEP+ZHC+AP. Ha most egy mage elhagyja a ToEP-et és berakja helyére mondjuk Neltharion's teart, akkor ZHC+AP kombóval 4000 helyett mondjuk 3600-at fog critelni. Hát jaj. Persze ez arra fog vezetni, hogy AP-t nerfelik, ami engem speciel nem fog zavarni, csak úgy általában használhatatlanná válik. Akkor inkább cseréljék le valami másra.
Amit a hivatkozott hozzászólásban írsz pedig nevetséges. Egy warriornak a következők miatt van kezében kard: dmg, statok, chance on hit, chance on crit, ''járulékos efekt''. Egy caster kezében lévő fegyver is adhat +dmg-t, statokat és chance on spell hitet, chance on spell critet, ''járulékos effektet''. Akkor miről is beszélsz? Az a baj, hogy pl. járulékos effektből semmit nem találtak ki AQ előtt caster fegyverekre és AQ-s dropban is olyat láttam eddig csak, hogy ''chance on hit with spell: decreases resist of the enemy with X''. Pedig ide is ki lehetne találni egy csomó dolgot, dazed, freeze hatásokat, strength csökkentést, stb.-t. Ütő fegyverekre van sok ilyen, caster fegyverekre miért nincs? -
BatemanX
tag
válasz
Darth_Revan #1145 üzenetére
Ha a csapat elég jó ahhoz, hogy a papokat leverje, akkor mindenképp érdemes megpróbálni, de azért ne tápláljatok túl vérmes reményeket. Főleg tier1-be, néhol tier2-be öltözött csapattal 8 perc alatt ment le, szóval necces a dolog. (Ha rugóknak, huntereknek van epic fegyvere, akkor lehet elég DPS, amúgy nem velószínű).
-
BatemanX
tag
Fasza a videó, lehet belőle tanulni. Nagy mákkal a héten már mi is ránézünk Nefire, de jövö héten szinte biztos.
Amúgy a videózás közben jutott eszembe, hogy benned (bennetek) nem fejlődött még ki tudatalatti iszony a RaidAssist hangjaitól? Rajtam a következő érzések szoktak végigfutni:
Sima ''ding'' hang, valami szemétségre készül egy boss: - ajkak szorosra zárnak, hideg végigfut hátamon.
''Viszik a zászlót'' hang, ha aggrot kapsz: - halk ''hubasszameg'' suttogása, beállás Ice Blockba, nagy megkönnyebbülés, ha élek.
Meghalt egy MT hang: - bal szem enyhe tikkelése, javítási költség kalkulálása, 10ig elszámolás magamban, hogy ne kezdjem a healereket szidni ventrin.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
-
BatemanX
tag
Leftfield - Afro Left
A videó nem a legjobb minőségű, játék közben azért többet lehet látni.(Bár tegyük hozzá ally oldalon kicsit jobb lehet a helyzet, mert nincsennek teljes képernyőt betöltő taurenek)
Az AoE-zeshez pedig nem is nagyon kell látni, elég ha halljuk, ahogy a leader osztja a feladatokat:''Itt vannak a kis sárkányok! Mágusok, mi lesz??''
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Nézegetem a talentleosztásodat és nekem elég ''egzotikusnak'' tűnik, úgyhogy feltennék pár kérdést.
Arcane ág:
-IAM-nak hol veszed hasznát. Én igazából nem tudok olyan momentumot felidézni egyik raid instából sem, amikor nagyon jól jönne. Szvsz az Arcane Subtetly sokkal hasznosabb tud lenni olyan bossoknál, ahol qrvára kell vigyázni az aggroval.
-IAE nincs instantra kitalentelve??? Ez nem hiányzik nagyon? Látom Ragnát már veritek, BWL-ben hol jártok. Broodlord felé menet trashmobozást el nem tudnám képzelni IAE nélkül.
Frost ág:
- 40 pont az ágon és nincs kitalentelve az improved CoC? Szerintem Permafostról és Winter's Chillről simán átférne oda az a 3 pont.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest