Aktív témák
-
ciao
senior tag
papként majd a prayer könyvekre is spórolj a fortitude elengedhetetlen, a lvl48as megvan 4-5 g ből a 60as kínálat függő a shadow protection meg jól jön strat/scholo runokon és Lucinál is, és ezekhez kellenek reagensek is 1 MC runon ha csak 4-5 pap van elmegy 20 gyertya ami 1g60s, 5 major mana ami 10g küröl van meg a dark rúna sem olcsó aminek most a pacsban 2 perc lett a CD-je
-
Andras6800
senior tag
Na, akkor nézd már meg Bloodscalpot, ha PvP-re mennél!
nekem egyfojtában low, medium népességet mutat, és annyi rajta a magyar, mint a nyüh! ott vagy egy Orc warlockom, ha oda jössz, szivesen segítek, mikot jut időm rá!
van egy 60-as magem, aki minden időmet elveszi, mivel fellendülő guildem van (hakkart elkapuk) csak megtaláltam az olyan szerverek egyikét, amin kevés magyar van, számszerűen 2!
-
Wolverine
félisten
-
Viktor77
titán
Nem-nem.
Te dps class vagy. A (main)tank az, aki magán tartja az adott bosst, hogy ne összevissza szaladgáljon. Az esetleges offtank-ok pedig akik a boss add-jait (segítőit) tartják magunkon valami okból kifolyólag. Ezek mindig warriorok, kivéve 1-2 speciális esetet, ahol druidák is tankolhatnak maciformában. Vagy (de ez már a végső eset) pala, de neki sok időt kell hagyni, hogy rendesen magára aggróztassa a mob-ot. -
Viktor77
titán
DamagePerSecond, másodpercenkénti bevitt sebzés. Ezt kell felszorozni az adott fegyver sebességével (ez is mellé van írva), és megkapod, mekkorát fogsz ütni az adott fegyóval. Persze ezt még kismillió más dolog befolyásolja.
Wolverine úgy értette viszont, hogy sebzés minden mennyiségben. Szóval csak ütni, ütni, ütni. A rugóknak kell bevinni egy-egy adott bossnál a damage nagyobb részét. Meg még pár kasztnak, de a melee (közelharci) sebzés nagyrészét. -
anulu
félisten
www.thottbot.com vagy wow.allakhazam.com
beírod q nevet, és az esetek 95%+ -ban benne van az alatta levő hozzászólásokban, h merre keresd, mit kell csinálnod
bár néha még ezzel is szivatós, de legalább azt tudja az UD/NE/akármi, h merre induljon
melyik szerveren indítottad a karid?
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
Ez sosme fog flottul menni, bár nem értem én sem, hogy ha a tesztszerver faszán ment, akkor mi baj van most vele, de már 10 perce a karakterlistát frissíti...
Szerintem ma nem nagyon lesz semmi értelme a wownak, holnapra irnak egy gyorsjavítást, és akkor menni fog...
Mint ahogy az 1.9 es patchnél, ha jól emlékszem, még fel sem raktad az 1.9 et, de már 1-2 MB-os javítást kelett kiadni hozzá, hogy be tudjál jelentkezni.
Hogy az ilyenekből miért nem tanul a Blizzard.... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Aha, először csak éjfélig játszol, mert utána nehéz partyt találni.
Aztán 60 leszel, és a klánnal minden este 7-8 körül találkozó, és raidek kb. 11-12ig.
Na ez után kezdődik az élet, mész füveket/bányákat farmolni, hogy potikat/alapanyagot gyűjts. Máris hajnali 2.
Majd rájössz, hogy kell a repu valahol a receptek miatt, és mivel az éjszaka má foglalt, bejátszik a munka előtti reggel 6os kelés, meg olyankor könnyebb is farmolgatni.
Esetleg 60on úgy döntesz, hogy neked kell egy PVP szet, ennek a megszerzése napi 5-6 óra masszív BG 4-5 hónapon keresztül.
És akkor még nem segítettél a többieknek, nem questelgettél, nem jársz csak raidinstákba.
Itt jön el az a pont, hogy egy sörözést már lemondasz, hátha aznap este meglesz egy újabb Boss, vagy kiesik valami lila, és te nem vagy. Tegnap a main tank bejelentette, hogy lemondta a mai randiját, mert AQ20 első bossra megyünk.
Sokkal komolyabb függőséget okoz, mint a Battlefield, azt is nyomtam egy ideig, de azt meg lehet unni. Itt tényleg végtelenek a lehetőségek. -
bélanéni
őstag
-
szilchi
őstag
Nekem a verification code mindig jó volt,bármit írtam be.Legalábbis sohasem azt jelölte be hibásnak.Mert ugye mutatja mi a rosszul megadott adat.Nekem a kártya számát nem fogadta el,csak kb. 10. próbálkozásra.És ha jól emlékszem egyben az egész számsor.Én is az Aeri peak-en vagyok erre a 10 napra,ez egy relativ friss PVE szerver.Alig pár napos.Elvileg nincs is rajta 60-as kari.Legalábbis ezt regélték a world chatben.
-
Wolverine
félisten
A kártyaszám utolsó 3 vagy 4 számjegye, de ezt hintben megmondja a WoW acc creation is
(kártyatípustól függ)
Alvin: Karitranszfer jelenleg nincs, csinálj új karit, lvl7 max. másfél óra(még nekem is
)
Az ajánlott szerverek:
PvP: Ragnaros, Bloodscalp, Xavius (sok egyében is akad bőven magyar)
PvE: Nordrassil, Arathor
RPPvP: The Venture Co.
RP-re nincs ajánlott szerver.
Asszem, 3-4 héten belül én is veszek megint GC-t
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged