- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
BatemanX #3544 üzenetére
Nézd,
1. Egy MC-t épp befejező guildnek (tegnap ment le 4-edszerre Ragna), így is nagy öröm, egyáltalán BWL-ben lenni. Kihasználjuk a cheatet amíg lehet, biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben javítani fogják, majd akkor nekifekszünk. Vaelnál úgyis szopni fogunk, ez már látszott az eddigi próbáinkból.
2. Nehéz összehozni majd minden estére 40-embert, ha szinte mindenki családos, gyerekes, egésznap dolgozó. Most volt egy nagyobb felvétel nálunk, egész addig 28-30-an voltunk kénytelenk lemenni MC-be, mert egész egyszerűen nem voltunk többen. Kicsi, családias guild a mienk, nem tudunk 1-1 bosst 2-3 estén át próbálgatni. A felszereltségről már nem is beszélek. Az általad írt igény megvan (sőt), de az idő sok mindennek határt szab. Ha így megy le MC után Razor gyorsan 10 perc alatt, akkor így csináljuk amíg lehet.
Most gyakorlatilag egy héten 2 40-es raid nap van, ez alatt próbálunk azt lenyomni amit csak tudunk. -
Viktor77
titán
válasz
BatemanX #3514 üzenetére
Érdekes bug, amit a játék eleje óta megjelent sok-sok patch alatt sem javítanak.
Mondtam én egy rossz szót arra (és ez csak egyetlen példa), hogy a horda AB-n gyorsabban éri a kovácsműhely zászlóját?
(Mellesleg, a mi szerverünkön az ally oldalon lévő guildek szinte mindegyike így csinálja (na jó, talán a full tier2.5-ösök nem), és a Blizz ezért még egyetlen szót sem szólt. Pedig nem olyan nehéz a logot visszanézni, mi történt.)
''mert azt ugye te sem gondolod, hogy a Blizzard direkt csinálta ilyenre ezt a harcot'' - Véletlenül sikerült ilyenre?Abban talán egyetérthetünk, hogy a Blizznek millió lehetősége lenne ezt javítani. Mindezidáig nem tette. Ezt sztem vehetjük állásfoglalásnak.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
BatemanX #3517 üzenetére
Úgy gondolom, hogy razorgore és vael egyfajta beavatás bwlbe: mindenkinek a maximálisat kell adnia és tudnia, hogy mikor mi történik. Nem véletlenül akad el sok guild vaelnél és több guildról is tudok akik emiatt oszlottak fel mert vael nem ment le. Vael után bwl ''sétagalopp'' egészen Chromaggusig. Bwl-be nem lesz több ilyen trükk mint razorgorenál. Másrészt én nem csak a lootért játszok, szeretem az izgalmas csatákat, ahol a maximumot kell adnom. Úgy néz ki hogy akik razort bug kihasználásával verik le nem így gondolkodnak.
MOD: Ezt azért írom le, hogy adjak 1 másik választ is a Miért ne kérdésre.
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
BatemanX #2049 üzenetére
Ez a raidstátusz mod ami neked fent van ez honnan és mijaneve ?
Ami kiírja melyik kasztoknak menniy manája vanez naon kúl
meg kerestem már halom modot ami kis sávban felülre kiírja az XPt goldot meg miegymást de a cosmos melett szinte egyik se akar működni tudnátok mondani egy korrektet ?
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
BatemanX #1351 üzenetére
Ja, és sztem fejezzük be ezt az eszmefuttatást....ok, a clothosoknak rosszulesik, hogy van egy kaszt ( hunter), aki viszonylag könnyen és távolról alázza őket...tudom, jobb lenne, ha csak kitolható wariorok meg sámánok volnának, akiket távolról szétszedhetnek....
Az itemizáció úgyse rajtam múlik, azt Blizznak kéne javesolni....a ToEP+ZHC nerf meg igazából nem érdekel...engem csak az idegelt fel, hogy már megint az volt, hogy ''akkor a sámán cuccát is nerfeljük, ha a mageét nerfelik''....mert itt van, még mindig abban a hitben él mindenki, hogy a sámán milyen imba, mert van egy-két közepeshatótávú spellje, van egy -két (pvp-ben szinte csak NS-el használható) healje meg közelharcban is elvegetál...ugyanakkor pl. azt az apró tényt elfelejteik, hogy a sámánnak pl. egy árva szem stunoló vagy CC spellje nincs...na mindegy.... -
faber24
őstag
válasz
BatemanX #1351 üzenetére
Nem volt, nem is nagyon lesz 60as clothos karim....ha akartam volna, csináltam volna. Aki csinált, már lvl1en tudta, hogy a cloth armor bizony nem védi meg a fizikai damagetől, ehez volt 60 szintje hozzászokni. Sztem emiatt nem kéne folyton sírni....ha zavar, hogy a hunternek 2 shot vagy => reroll warior-pala-shaman-hunter....
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #318 üzenetére
iam superneed, mert bwl bossok tobbsege folyamatos 40yard+os aoet nyom, igaz nem veszes a sebzesuk, de egy frostboltot elkasztolasa 4-5masodperc lenne. sajna a threat csokkentes is elegge need, gondolkodom rajta, hogy szoritok neki 3 pontot frostbol. (hozzateszem 46/5 os frost/arcane voltam, de mivel nagyon uptroa oltoztem, megfogyatkozott a manam, es at kellett pakolni parat arcanere).
instant ae: meg lehet elni blizzarddal is. mikor felnyomtam 60ra, mindenki azt sulykolta hogy csak azzal lehet instaba menni, na en csak azert se talenteltem ki, es lam, vegigvagtam mindegyiket tobbszor, bwl uccso bossanal jarunk. ja es a poen,hogy az elso hely ahova kell a kitalentelt -85% speedes blizzard, az nefarian :>. raadasul rugok ellen legjobb cucc, egyszer elkapod es veguk, setalnak feled, nem tudnak vanishelni meg semmi, benyomjak a +speedet es kocognak feled 30% speeddel
. broodlord fele trashmobozas ugy nez ki, hogy warlock elkezd pukizni,nyomjak ra a szuperhealt, es csak utana kapcsolodok be, ott is siman tudom tartani a warlock utani helyet damageben.
cone of cold: 46 talenttel meg jutott ra. lassitas fontosabb, kulonben nem tudnam ubrs elejen a 3as groupokat kiirtani :>. amugy igen, permafrost meg winters chill az egyetlen ami nem hianyozna nagyon, ezen gondolkodom hogy ezt attegyem mashova, de az instant ae lenne, jol jon pvphez ( vagy threat csokkentes arcane agon, bwl)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest