- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
hehehehe #3977 üzenetére
cuccot már nekem is állítottak vissza. de ha questbugról van szó, annyiban ki is merül a repertoárjuk, hogy abandon&recomplete.
pl: most hétvégén megcsináltam a scholos Frostwhisperes questsorozatot. (Még 1.11 előtt vettem fel), amit ugye magistrate fütyfürüty ad, abban a házban, amiben scholo bejárata is van. (ehhez kell 1 trinket, amivel látod a scholos szellemeket.) namármost megcsináltam a questet, mennék be leadni, erre a trinket által adott buff lejön rólam, amint beérek az épületbe, csak scholo előterében lehet használni. (így aztán benn nem is láttam a questadó szellemet, fütyfürüttyöt) GM ticket. abandonoljam. jóvanakkor. aztán valaki mondta, hogy kinn van a scholos házon kívül, csak eldugták egy szekér mögé, nehogy véletlenül megtaláld (amúgy is nehezebb a szellemeket észrevenni, ha nem takarja őket semmi). quest leadva, 10g keresve. nem is ez a lényeg, hanemhogy a GM NEM TUDTA, hogy ez történt. miért nem használnak egy quest-kisokost, amiben questenként benne vannak az eddig ismert bugok/megoldások/változások??? mert kb. neki fél perc lett volna rákeresni és elmondani, hogy figyelj srác, a trinket már csak caer darrowban használható, viszont nem is kell bemenni, keresd meg a csókát kinn. -
Andras6800
senior tag
válasz
hehehehe #3920 üzenetére
A GM-es dologhoz kapcsolódva, eddig nekem 2X volt szügségem GM-re!
Az első alkalommal egy bug ütött be, de a GM nem válaszolt, és másnapra megjavult...
A második a napokban esett meg, miszerint lenyúltak tőlem 140G-nyi cuccot, a GM segítőkész, és rendes volt, de csak annyit tudott mondani, hogy nem tehet semmit, és további jó játékot, ez nevetséges! -
TommyGun
őstag
válasz
hehehehe #3710 üzenetére
Pontosan egyetértek a kollégával, aki most kezdi a gémezést érdemes új serverre menni, egyfelől nincs lagg és sok a kicsi karakter akikkel lehet menni instázni vagy BGzni...kevés a 60-as megvan a lehetőség hogy egy épülő guildben kezdj el gémezni ami nem rossz....
Eonar-on meg van aktív 40-50 ember és van egy jókis hordás guild, ajánlom mindenkinek...énis itt keztem új karaktert -
ciao
senior tag
-
szepi79
őstag
válasz
hehehehe #3049 üzenetére
nekem kéne, de gondolom nem a DBn vagy...
több dolgot is tehetsz vele:
1. amit te is említettél, ajándékozd a feltörekvő guildtársaknak
2. csinálj belőle bandage-t, és azt add el vendornak, többet ér, minhta a ruhát adnád el
3. ha tailor vagy, bolt of silket is csinálhatsz belőle, ha jól tudom, az többe ér a bandage-nél vendornál (persze AHban többért el lehet adni, csak kérdés hogy mikor, és hogy addig mennyi pénzt költesz rá)
4. péntek/szombat este az egyik város trade chatiján kezdd el hirdetni, hogy aladod mindet, és mondj egy olcsóbb árat az Ahnál az egészre. nálunk most asszem 1g körül van a 20as stack, a 250db az 12,5 stack, kínáld mondjuk 11g-ért, és legyél kompromisszumképes 10g-ig. (aztán ha valaki 8g-t ajánl, én a helyedben abba is belemennék, elvégre jobb, ha áron alul adod el, mintha rajtad marad.) -
cocki
tag
válasz
hehehehe #3002 üzenetére
a törpe papmmiat nefa az allyknak sokkal könnyeb mert neki van egy fear ward nevü racial képessége melyet 2 percenként tud lenyomni asszem egy adott karira melynek hatására nwm fog elszaladni ha fearelik. Ez tökéletes nefánál és szerintem elég nagy imba cheat mert horda oldalon nics ilyen a tremor nem ezt csinálja és az élőhalott will of the forsakne je sem ezt csinálja mind a kettő csak kihoz fearből. Ezzel ellentéttesen ez nem is enged elfearelődni és ez nagy különbség, mint elfearelődni és utána kilyönni fearből.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
hehehehe #2991 üzenetére
Volt már, hogy odajöttek, hogy belémkötnek ezerrel. Benyomták a pvp-t, én meg röhögtem rajtuk. Tudniillik láttam azt a 3 60-as rugót, akik éppen benyomta a stealthet.
De gondoltam legyen egy jó napjuk, és meglőttem az egyik kis mocskot. Hál égnek legalább az az egy meghalt velem együtt. -
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Netfone
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged