-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi1979
senior tag
Felejtsd el azt a stílust amihez eddig azon a vonalon hozzászoktál. Amíg nem fullos a proto addig nagyon kaki, utánna már használható. Az oldala annyira papír hogy ha lehet ne nagyon mutogasd. Amikor céloz az ellen egy picit forgasd be az elejét de ne annyira hogy az oldaladat lője. Városban a sarkokon az orrodat dugd ki 45 fokban úgy hogy az első görgődet ne tudja lőni, sidescrape nem jó ötlet. Ha ellőtte magát rámehetsz. Sajnos sokan tartanak a prototól így szinte alap hogy golddal lőnek.
“ nem kell mindig nyerni “
-
grizlisandor
veterán
Azért a Cometnek rendesen meg kell céloznia, hogy belőjön téged.
A géppuskafészket tudtam, hogy gyenge pont és Balázs + Szepi világosított fel az első pár szakaszozásunkkor, hogy a tornyon a háromszöget is be lehet lőni.Ebben igazad van, mert ha rossz irányba indulsz el lemaradsz a sebzésről, vagy a csatáról.
Artyk imádnak, ha rájön az enemy hogy egyedül vagy egy ügyesebb med/light rendszerint elkap, ahogy én észrevettem.Én most a Churchill VII szenvedek, ez a garázsomban az egyedüli tank, ami stock. Bitang lassú, arty rád néz garázs.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest