Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
árulja már el nekem vki, hogy a KV-2 mikor buffolták álca tekintetében!? most másodszor futottam bele abba, hogy egy TD-ben ülve a KV-2 nem hogy hamarabb vesz észre, de konkrétan úgy lő ki, hogy fel sem spottoltam! nem volt másik tank a közelemben, ugyanis a KV-2 volt az utolsó enemy! hogy lehetséges ez?!?
-
Simulacrum
senior tag
válasz
üzenetére
Kicsit csalóka ám ez. A női legénység természetesen jobb (mert kettő skill kap rögtön), de az, hogy nekik is az első képzettségük nulladiknak számít rengeteget jelent. Sokkal hamarabb elérik a következőn a százast, mint egy sima legénység.
Bővebben itt lehet róla olvasni.
Én a női legénységgel még 3-as legényeket is váltottam ki, de még 4-est is megérheti, ha tudod sokat fogsz az adott tankkal játszani.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Alma-körte

-
-
adamgreen
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mivel szarrá nerfelték a drágát állsz egy bokor mögött és várod hogy valaki elmenjen elötted.

-
Hellcat-al mi a javasolt "játékmenet" amivel sokáig bírja a harctéren?
/lehet hülye kérdés, de gondoltam felteszem/L
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Cromwell a kedvenc tankom, csak emiatt gondolkodtam el.
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Megvettem a tankot, otthon megnézték a WoT-ban:
legénységgel jött a tank teljes BIA kiképzettséggel és választható következő kiképzési lehetőséggel.
Vagy másra kérdeztél rá?(#92176) akosf
Az egy másik kérdés, hogy ha a Cromwell B majd később újra kapható lesz, képzett legénységgel fogják-e egyáltalán adni...(#92179) jano_77
CSAK a Cromwell B-t vettem, a többi egyáltalán nem érdekel, feleslegesnek tartom (ugyan úgy, mint a Fury-t pl.).
Így végre már van egy jó használható BRIT prém tankom
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
A TOG-ot csak az on-line boltból szedték ki, az off-line boltban majd időnként előhozakodnak vele ( jó pénzért, mindeféle egyébbel párosítva ).
Drenadar: T54FP azért nem árazták le mert még új tank. az AMX CDC, STA-2 is csak most, fél év után kerül először leárazásra. Majd a következő verzióval beteszik az on-line boltba, aztán mikor lesz akció (Karácsony előtt lesz még ilyen?) akkor majd kapsz rá 15% engedményt...
Szerk.: Szvsz. a mostani akciós tankok is lesznek még máskor is kaphatóak. A Fury-val is többször előjöttek, és még fognak is.

-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Köszi, lesz ez még több is, mert az utolsó 1k csatám átlag wn8 értéke 1543. Elmúlt 1 hétben pedig 1598 wn8 értéket produkáltam.

-
jagada
addikt
Az LTP legénysége kompatibilis a Tetrach-éval?
-
adamgreen
senior tag
Nah megjöttek a pénztárca harcosok a csatákba. 210 es WIN8 de 112 -el robog mert apuci megvette neki biztosan

Amugy idáig nekem adja szépen de meg is szenvedek érte
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Telda
addikt
Lehet ez csak az én meglátásom, de úgy veszem észre hogy EU2 szerveren sokkal értelmesebb meccseket tudok menni, mint EU1-en. Lehet nincs összefüggés, csak szerencsém volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
adamgreen
üzenetére
Kár érte...szerettem volna 1x egy TOG-ot. mint egy nagy meztelen csiga.
Tegnapi nap csucspontja:
Olvastam hogy masnak is fennvolt a szopóálarc, szinte egy jo kör nem volt...
Ez a Cromwell B meg szánalmas, pay2win heroknak kötelező... aka gold ammo, abbol is rengeteg volt tegnap.Az MM-et meg hagyjuk, küldiket elkezdtem utana 7/8as elleneket pakolt.
-
LK
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Nem térek magamhoz
Nem mindegy hogy: "Szarik! Lábhoz!" vagy "Lábhoz! Szarik! "
Bocs az offért ,péntek van
-
Telda
addikt
Hali!
A berlini triót meddig lehet megvenni?
Mert látom hogy 11 nap van hátra a speciális ajánlatból, de a későbbiekben is meg lehet őket venni? -
Jolet
őstag
a T-14-et mikor vették ki a shopból?
-
szbalogh
addikt
-
KisApám
addikt
Vennék egy tankot a 2 közül:
AMX CDC vagy Cromwell B?
-
Mardel
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ami gyengébb is annak könnyített MM-je van.
De a wg több prem mm-es tankot már nem fog kiadni.
-
Jolet
őstag
eddig fasza a mai nap... 10-ből egy győzelem hiába ad folyamatosan 60% körüli esélyt
úgy gyalulnak le bármivel is megyek és bármennyit is sebzek, mintha ott se lennénk -
myckey
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
voltaképpen, több dologban is jobb, mint az alap.
a másik 2 gépet még nem néztem, hogy ott is ez tapasztalható-e -
adamgreen
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azt mondják mindehol hogy ha veszel akkor csak a cromit vegyed mert bizony sebességben és forgásban picit jobb. Aszem én is rázuhanok egyre

-
-
myckey
veterán
Hoi!
mi a vélemény erről a Cromwell B gépről ?
a "sima" egészen jól játszható, ez meg tán jobbnak néz ki, mint az alap
-
jr1994
addikt
Aki aggódott hogy lelövik az egyéni küldetések első fázisát mielőtt végez vele, megnyugodhat:
"- In 2016, new campaigns of individual missions will come. The old ones will however not be disabled so it will be possible to still get the Object 260 next year;"
-
Phobion
addikt
Prémium account-ra mennyire érdemes előfizetni a játék elején? Lehet vele "gyorsabban" haladni?
-
Viktoár
addikt
Akkor ebből vásárlás lesz a hétvégén.
Felszerelésnek ugyanaz mint az at7? -
ddt500hu
veterán
válasz
mrszitya
üzenetére
Hát azért a Torto 2000hp-ja sok mindenre elég. Kicsit ostobább E75-öt úgy kapod ki 1v1-be mint a szart azzal a dpm-el.
Nekem a tier 6-tól tetszett az összes TD a briteknél. Már persze az eredeti AT sorozatra gondolok. Fullosan mind jó ha megbarátkozol a lassúságukkal. Az AT15 a nagy ágyúkitéríthetősége miatt jobb mint az elődei. -
mrszitya
senior tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Picit talán jobb is az AT-15, mint a 7. Saját winrate-m ugyan alacsonyabb vele, mint a 7-tel, de élményre nagyjából ugyanazt adta a kettő. Ágyú kitéríthetősége minden irányban jobb, hulldown is lehetséges már (persze ott a kupola...), ráadásul gyorsabban és pontosabban is lehet lőni.
Páncélzat hasonlóan hatékony: messziről nehéz eltalálni a gyenge pontokat, így sokat pattinthat. Közelharcot (a kevésbé jó játékosok ellen), T8 csatában vagy pár gyengébb T9-es esetén simán lehet vele vívni.Tortoise van szerintem a legnehezebb helyzetben a sorozatban, bár a top ágyúja "igyekszik" kompenzálni a negatívumait.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
menet közben voltam, nem hinném, hogy annyira tudott célozni, de lehet igazad van persze
-
fradi81
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Valami mindig van, itt szokták megemlíteni
[worldoftanks.eu] -
Phobion
addikt
Van most valami event, hogy nem a hangárban állnak a tankjaim?
(lemaradtam sorry) -
Emu
őstag
Én is top of the tree alatt szenvedtem ki, egy olyan KV3-al amin csak a torony volt meg, meg a lassabb löveg. Elég statromboló volt. Csak röhögni szoktam mikor KV4-ről RHM, IS-8, WT auf PZ4 arannyal pattog, vagy felfogja a lánc a lövést. Viszont ha valaki tudja, hogy a tornyot kell lőni, akkor menthetetlen

Medeknél is már T44-nél járok, most lett meg a top löveg. -
Tomi0703
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hmmm... Szegedtamassal egy csapatban lenni, ez am a megtiszteltetes.

-
-
ddt500hu
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Még a tavaly decemberi klános küldetésen (907, vk72, m60) ugye 6-8-10-es cw-k voltak. A 8-ra rendszeresen KV4-el mentem (Mountain Pass híd). Egyszer ugyan itt bementem középre az ellenfél meg befoglalta a kiülőt és kitárazott rám 3db 50-100 golddal.Csak néztek mint hal a szatyorba, hogy nem haltam meg. Ráadásul nem tomato-k voltak hanem az IDEAL!! Úgy rémlik ez volt az de már nem tudom megnézni: CW. Azért 3660 pattintás egy super unicum klán ellen nem éppen papír tankot sejtet.
Szerintem az egy IS6 kivételével még mindig a legjobban páncélozott 8-as heavy. Tiger II, T32, IS3, Löwe, KV5 melyiket nem lövöd be golddal? -
törölt tag
Vót mán? Jót mosolyogtam...

-
-
törölt tag
A csudába!! Asszonypajti 4-5 tankokat lövöldözik ki csatánként!

Ráadásul azt mondja, hogy nézett, hogy én hogy játszom, majd simán leutánzott!
Én meg egész nap szenvedtem!
-
Viktoár
addikt
T8-ban jó a KV4 és nem olyan rossz mint ahogy leírjátok.
Annyit azért észrevettem hogy erősen rng függő de amikor velünk van a fortuna akkor vigyorogva törhetünk előre. 
Pattintja a goldot is szépen ha sikerül jól beforgatni.A kis kupola a tetején valóban egy érvágás ám néha az is tud meglepetést okozni.Épületek sarkánál kioldalazva szinte elnyűhetetlen tud lenni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
scyllarus
üzenetére
(#92039) Dobi 562: azért előfordulnak nálunk is
WG-sek is próbálgatják az új prém tankokat - itt épp egy IS-2 próbálgat a delikvens #92039) Dobi 562
azt hiszem, mára hanyagolom a 2. accot, mert nem hagy nyerni a WG.

pedig nem mentem rossz csatákat, de hát így nem lesz meg a gold, ha holnap estig tolom akkor sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/hát ha más nincs..../

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Cromwell B meg szánalmas, pay2win heroknak kötelező... aka gold ammo, abbol is rengeteg volt tegnap.
Nem mindegy hogy: "Szarik! Lábhoz!" vagy "Lábhoz! Szarik! "

Felszerelésnek ugyanaz mint az at7?

Annyit azért észrevettem hogy erősen rng függő de amikor velünk van a fortuna akkor vigyorogva törhetünk előre.