- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz adamgreen #90198 üzenetére
jó volt a csapat, mondhatnám úgy is:
"Újra itt van, újra itt van.....a NAGY csapat"
Tier9-ben 4K dmg egy szar tier7 tankkal - mert ez a tank tényleg egy rakás kakiTudja esetleg vki, hogy A-44-el hol van az ÁSZ szint!? Azt reméltem ennyi sebzésre megadja majd, erre CSAK 3.o.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Jolet
őstag
na 24 csatából meg is lett a 15 győzelem
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
jagada
addikt
Valaki tudna nekem segíteni STUG IV LT-15-ös küldiben most?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Jolet
őstag
válasz Sixkiller6 #90185 üzenetére
lépj be újra
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
szbalogh
addikt
válasz BoogeyM@n #90192 üzenetére
Állítólag jobb a páncélja és az ágyúja, de kicsit lassabb. Azt rebesgetik, hogy összességében jobb.
Végig a bokor takarásában közlekedtem. Ugye az mindegy, hogy 2 méterre vagy 200 méterre vagyok a bokortól, ha köztünk van, akkor ugyan úgy takar. Úgy nagyjából sejtettem merre ácsoroghatnak. Most nem tudom megnézni, de a T30 szerintem lőhetett, azért derült fel, én meg ugye akkor már 15 méternél közelebb voltam a saját bokromhoz, ezért átláttam rajta. Valószínűleg ő is de a lövéstől annak a bokornak az álcája 0 lett.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
jagada
addikt
válasz szbalogh #89995 üzenetére
Ezt most komolyan mondom, hogy nem értem. Végignéztem a replayt és szinte végig rohangáltál egyik bokorról a másikra és nem spotoltak fel csak a végén, pedig ott szaladgáltál a közvetlen közelükben, az orruk előtt. Light tankoknál nem csökken az álcaérték mozgás közben, vagy mi???
-
joergie
őstag
válasz Chris0321 #90176 üzenetére
Hagyd a francba, én se csináltam meg, mindig a többit csinálom kitüntetéssel, már majdnem megvan a T55A. Ezek a light küldetések kicsinálnak. Ha nincs egy tier8-as lightod felejtsd el. Mondjuk én amúgy se vagyok túl jó lighttal...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Chris0321
addikt
válasz Sixkiller6 #90185 üzenetére
Válts szervert vagy indítsd újra a játékot. Elvileg ez segít.
A light-os témában köszönöm mindenki segítségét, a T-71 van a legjobb állapotban, minden modul ki van rajta fejlesztve és már az első képességüket tanulják a legénységi tagok(álca) plusz van rajta állandó festés mivel meg akarom tartani. A Leopard is fullos de a legénység még nem 100%-os szintén állandó festéssel. A Luchs 4-es szintű és a T28-hoz már csak 5-öst lehet minimum. Ha más nem megpróbálom a Vk2801-el, mivel elég jól állok a német ágakon csak a láncot és a tornyot kell majd megvennem rá.
-
Sixkiller6
őstag
srácok, nálatok ez a Happy Anniversary mission látszik? már aktív kéne h legyen, nem?
- no es importante -
-
szbalogh
addikt
válasz Chris0321 #90176 üzenetére
Én Valentine II-vel csináltam. Ez ugye mindig toptier
A VK 2801-ben az a jó, hogy ha szpotolsz ha nem, legtöbb esetben tied az assist, mert szinte minden lövéssel láncolsz... ha 105mm-es löveggel használod. Azzal kell.
A wot-news tankajánló harmadik nak dobja ki, mint wn8 húzó tankNick: HE_Storm
-
Chris0321
addikt
A Stug light 14-es (szerezd a legtöbb tapasztalati pontot a csapatodban) milyen tankkal a legkönnyebb csinálni? Nagyon szeretnék már túlenni rajta mert már csak a light 14-15 maradt a Stug küldetések közül és mehetnék a T28 küldetésekre ezen az ágon is. Én a Crusader-el próbálkozom mert normál MM-e van, sajnos nem 100%-os még a legénység de remélem csak összejön végre ez a küldetés is.
-
jagada
addikt
válasz MinionFlasH #90162 üzenetére
Amikor megvettem a T25-öt nagyon megbántam. 75%-os legénységgel egyszerűen játszhatatlan volt, semmit nem találtak el, hihetetlenül kancsal volt a löveg és a torony is nagyon lassú, fordulni sem igazán tudott. 100%-os legénységnél azonban megtáltosodott a masina, néha egész extrém esetekben is pattint és a jól képzett legényekkel már nem olyan kancsi, viszont a keményebb T6-T7 tankokkal szemben igényli a gold használatot erősen, ezért elég sokat viszek magammal csatába. A STUG IV személyes küldiknél is kiválóan használható volt.
-
jagada
addikt
válasz Angel1981 #90173 üzenetére
Azért nem értettem igazából, mert nekem meggyőződésem, hogy a BOT-okat nem playerek használják, hiszen semmire nem jók, mivel többe kerül a javíttatás mint amit össze tudnak farmolni 0 találattal, házfal tologatással, vagy toronyforgatással, esetleg szikla lövöldözéssel, hanem a WG rakja be őket. Amit meg arról írkálnak, hogy figyelni fogják, meg szűrni a BOT-okat az csak parasztvakítás. Ne mondja már nekem senki, hogy valaki azért tol a játékba pénzt és vesz prém, vagy akármilyen tankot, hogy BOT-ként sétafikáljon fel-alá a csatamezőn 20-as WN8-al 6-10k csatával a háta mögött. A BOT-oknak szerintem minden egyes csata csak ráfizetés ha nyer a csapat ha nem, ritka hogy túléljék.
-
Angel1981
veterán
válasz jagada #90161 üzenetére
Olyan értelemben kikerülni, hogy csak ezért a küldetésért ne aktiváljon senki botot.
Nincs az a bot, ami nem a bottom 5-ben zárna, pláne nem T4 és afelett, úgyhogy az elgondolás jó.
(Értsd; ebből a szülinapi küldetésből senkinek nem lesz semmije, aki bottal akarja megoldani.) -
adamgreen
senior tag
kezdjük ott hogy ünnepi garázs van nem a sima szal indisd ujra az egészet vagy a modokat szedd le.
Nekem ujrainditás segitett. mutat mindent számol mindent.
-
myckey
veterán
válasz Departed #90158 üzenetére
mondjuk nekem nem oszt nem szoroz a táras ágyú...felőlem azt kezdenek vele, amit akarnak.
azt én is elismerem, hogy 10 lövés nem gyenge eresztésMogyesz75
nem is emlékszem, mikor lőttem vele utoljára arankát...nincs is rá szükség.( pláne hogy nincs prém fiókom...pótkaját is ebből kifolyólag nem használok benneegyébként meg könnyű géppel, csak az tud igazán jó eredményeket elérni, aki mindenre oda figyel.A nemtörődöm playerek egyikből se tudják kihozni azt, ami benne van.
Aki meg tényleg frankón oda teszi a gépet, attól meg nem sajnálom az elért mutatókat[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jozefgucci1
addikt
válasz #43783936 #90160 üzenetére
Ürölj neki , hogy azzal tolják , mert ha goldal lőnek akkor garantált nekik a -50K körönként ,de inkább több ha pedig nem akkor nem sebeznek . A tomatok nagy kedvence még a T49 is . Jellemzően beszalad középre kinéz valakit és ellövi magát aztán lesz ami lesz meghal . Tegnap nem egyet láttam narancs stattal aki így tolta.
Fejlesztői hírcsokor .: 131.csokor
"Lehetséges, hogy az arty-kat megváltoztatják, hogy "ne legyen annyira frusztráló a játékosoknak". Storm később hozzáteszi, hogy a WG "nem tartja problémásnak az arty-kat", de "van pár ötletük a javításukra".
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MinionFlasH
senior tag
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #90157 üzenetére
Manapság a tomatók is bulldoggal tolják.
Topként is betöltik a goldot, így a sebzés garantált.
Lassan már azon lepődöm meg, ha egy bulldog nem goldot lő rám, akár jó játékostól, akár félbotról is van szó. -
Departed
őstag
válasz jozefgucci1 #90157 üzenetére
Azáltal hogy pofátlanul 10-es ágyút kapott ahhoz a sebességhez, menekülési képességhez, egyértelműen OP. Statoldal alapján is.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
jozefgucci1
addikt
válasz Departed #90150 üzenetére
Nem kell azt a buldogot nerfelni , mert ugyan úgy mint a T71 esetében csak ügyes játékos tud belőle sokat kihozni ! Nagyon meg kell gondolni mindkét tankal , hogy kire megy rá az ember. Igaz Buldog esetében 10 lövedék van amivel azért egy sebzett T8 tankot ki lehet végezni ügyesen . Ez is falkában jó amúgy mint minden light-med tank !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
adamgreen
senior tag
Azért érzitek az ironiát :
most a csinukáj is csak 750 gold
aki nem akar ilyen szép idöben öblösen a sok siemka tomato között sz*pni az vegye meg
-
Angel1981
veterán
válasz rlazol #90139 üzenetére
Ma még nem játszottam, de eddig valahányszor ilyen kritérium volt, akkor mindenféle bónusz beleszámított, de itt csak akkor számolja hozzá, ha benne vagy a top 10-ben (így akarják kikerülni a botokat, meg az afk-kat.)
És igen, az 5x miatt ez egyáltalán nem lehetetlen feladat.
Én magam az első küldetést 1-2 alacsony szintű, jó győzelmi rátával rendelkező tankkal csinálnám végig, aztán jöhetnek az ötszörözők minden mennyiségben a másodikhoz, majd megint vissza alacsony tierbe, hogy pörögjenek a dolgok.
-
Stirlitz
senior tag
Nem igazi med tank, ez tény. De tier 5-ben szerintem is a legjobb prém tank. Én szeretem is, 60%-os wr van a vele a második acc.-omon is már, pedig itt a legénység még nincs túlképezve, összesen van 225 csatám ezzel az acc.-al. Ebből kb 80 csata a T-25-el.
Ment egy felíratkozás!
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz lacibacsi #90144 üzenetére
nekem meg van mindkét matilda és azt kell mondjam az angol sokkal jobb, igaz lassabb de több mindent át üt, mint az orosz, annál van hogy golddal se tudok sebezni némely tankot
a t-25 nálam elég nagy szórással lövöldözik nem is szeretem, a lassan forgó torony meg hab a tortán
de nem vagyunk egyformákalant látható a jutub csatornám, ott találsz bőven tier5-ös tankász videókat
-
Simulacrum
senior tag
Én is sokat gondolkodtam ezen két light közül melyiket tartsam meg. Nekem még pluszban az jött a T71 mellé, hogy csak három legény kell bele. Így gyorsabban is fejlődnek a gyorsított képzés miatt, illetve marad egy plusz emberem más tankba.
Amúgy minden értékében jobb a Bulldog, de nagyon sok modulsérülést kap elvileg, én még eddig nem tapasztaltam. -
myckey
veterán
válasz Departed #90150 üzenetére
a táras ágyúval lehet majd kezdenek valamit, de azt leszámítva nem igen kell azt nagyon nerfelni....
alap ágyúja már mindennel felápolva tölt 4 körül, az már egyáltalán nem op
egyéb mutatói meg rendben vannak.és nem a tárasat használom rajta
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Departed
őstag
válasz lacibacsi #90146 üzenetére
Én a T71-en (70% WR) és a T69-en (57% WR) keresztül jutottam el a T54E1-emig, ami nevetségesen nagy fun tank. Igazából mindhárom nagyon szórakoztató.
Bulldogot nem próbáltam, viszont nevetségesen és takargatásmentesen OP-ra lőtték be ezzel a 10es táras ágyúval, érdemelne még bőven nerfhengert.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
myckey
veterán
válasz jozefgucci1 #90143 üzenetére
igen, a T71 minimálissal jobb fajlagos teljesítménnyel rendelkezik.
ellenben az M41 jobb talaj ellenállási mutatókat kapott és tornya is gyorsabban forog, meg az általad írt max tempúesetleg még ami szempont lehet, hogy talán a T71 géppel egyszerűbb jobb statot/wn8 at produkálni...a bulldog jobban fel van copkodva, ezáltal magasabbak vele az értékek is.
rlazol
sztm is bele számít mindenféle szerzett XP.
eddig még nem volt úgy, hogy ne vették volna figyelembe.asszem
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #90143 üzenetére
T57... Na igen. Ezen a vonalon a végső cél ez, de addig még nyilván el kell durrantani néhány repeszrombolót... Kb. 5500 csatával még gyermeki álom ezt kimondani, de előbb-utóbb szeretnék minden tankot kifejleszteni és kipróbálni. A realitás talaján maradva és elgondolkodva a szavaidon (főleg a T49 problémáján) lehet, hogy a T71 lesz most a nyerő. Köszönöm.
Két szavazat a T25-re... elgondolkodtató...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
Matilda nem tűnik rossznak. Sokszor még a Nashorn vagy éppen a Su-100Y is képes róla pattanni...
A T71 és a Bulldog között azért kell döntenem, mert bár ki van fejlesztve mindkettő, de a kreditem csak az egyikre futja. Mivel más vonalon más terveim is vannak valószínű, hogy sokáig csak egyik fog a garázsomban állni. A Bulldog ugye egy vadállat (a nerf ellenére is). Ez volt kitűzve célként, de nemrég volt szerencsém egy oldalon harcolni egy unikum T71 játékossal. Miután engem megszeretgetett az ellenség artyja, volt időm végigkövetni a T71 tombolását... Nem volt semmi. Azóta vagyok kétségek között, hogy melyikkel kezdjem az USA TVII light vonalat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz lacibacsi #90141 üzenetére
A T71 jobban gyorsul talán mozgékonyabb ,de a végsebesség nem éri el a buldogét. Mindkettőn táras ágyút érdemes használni . T71 -6 lövedék 175pen/150 átlagsebzés , ugyan ez a Buldog csak ott 10 van egy tárban . Persze utóbbinál kalkulálni kell a 34 másodperces töltésidővel ! Arany egyikbe sem kell , mert úgysem előlröl lövöd be ezzel az ellent. A T71 annyival talán szerencsésebb , hogy ott nincs az ágon egy" haszontalan " tank a T49 . Valahogy nem érzek késztetést arra , hogy azt a tankot megvegyem .Gondolom a T57 havy a cél ? Mióta többen rábeszéltek az 50B-re azóta azt mondom inkább az mint a T57 H.
Prém tankok esetében pedig a T25-re szavazok én is nagyon jó kis tank .
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem van.
Az első nagyon egyszerű (a válasz már nem biztos): T71 vagy Bulldog?
A második: Prémium tankok közül II-V tierben melyikre érdemes beruházni. T-127 és FCM36Pak40 megvan. Van még valami más hasonló fun faktorral megáldott gépezet?
Köszönöm
-
rlazol
veterán
a special leírásán akadtam meg.
egész pontosan a happy anniversary part 2:
"Earn a total of 75,000 XP over any number of battles
Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings)."Szerezz 75k xp-t, úgy, h a top 10-ben vagy alap XP alapján. Az addig oké, hogy a top 10 megállapításához nem számít az 5x vagy a prémium, nade a 75khoz?
13 T4+ tankom van, ha mindet leötszörözöm, átlag 500val számolva az 32500 XP. 13 győzelemhez kell 30 csata (43%WR hétvégén optimista), a maradékban kapok átlag 250-et: 4250 Xp, összesen 36750.
Vagyis két nap alatt simán az első győzelmekből majd' meglehet a part 2?
mert az még egy magamfajta tomatonak se annyira lehetetlen, mint elsőre tűnt...vagy ébresztő, az 5x, prémium nem csak a rankinkba, hanem a 75kba se számít?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
benvolio
őstag
válasz TESCO-Zsömle #90135 üzenetére
Jaja, a Tv-m előtt van mélynoyomó, de a monitor előtt nincs sajna ilyen teljesítmény, csak egy Creative T20-as, ami azért elég jól hozza a hangzást a méretei ellenére.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #90124 üzenetére
Miért nem mész szakaszba olyanokkal akik tudják lőni amit spotolsz? Én biztos úgy csinálom majd, mert a csapattársakra nem lehet számítani.
-
benvolio
őstag
válasz TESCO-Zsömle #90133 üzenetére
Ez nekem nagyon recsegős. Az alap hangulathoz kell a zenei aláfestés!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz benvolio #90132 üzenetére
Én az ágyútüzet hallgatom zene helyett, szóval én ilyeneket hallok...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
benvolio
őstag
válasz TESCO-Zsömle #90131 üzenetére
Igen , lehet így nem jött le amit akartam, de light-al ilyen zenét nyomok a harc alatt. Ne mondjátok, hogy ti a "gyári zenét" hallgatjátok egy csata alatt!?
-
benvolio
őstag
válasz TESCO-Zsömle #90129 üzenetére
A T21!!!
-
Viktoár
addikt
Megkaptam az első ban-t a játékbeli pályafutásom során.
Egy idióta szakasz azzal szórakozott hogy nem engedett menni.Állandóan elémálltak és kikerülni sem tudtam őket.Kilőttem az egyiket és kaptam 1 óra pihit.Egyébként nem vagyok ilyen,de most elgurult a gyógyszer.
benvolio nyugodtan tedd off-ba mielőtt téged tesznek.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
LK
addikt
A sokat szidott Bishoppal is lehet tarolni azért replay Kár hogy nem nyertünk.
Jó kis nap van ma. Olyan 7-8-as csapatot kaptam,hogy második legjobb sebző voltam a chaffee-val....[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
jozefgucci1
addikt
Most kell nekiesni a spotolós küldiknek mert ma egymás után kapom a malinovka -proharovka párost. Sajna eddig csak 3,9K Dmg jött össze Hiányzik a csapat hozzá.
-
szbalogh
addikt
Első karika a T28 HTC-vel, 10k wn8
ReplayNick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
T28 HTC HT-6 küldetés T1 HT-el.
A végére versenyt futottam az idővel, hogy az utolsónak maradt KV-1 megtaláljam, és legyen időm a megölésére, mielőtt a megmaradt light-unk be nem foglalja a bázist. Sikerült.
REPLAY (ha esetleg vkit érdekelne)[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz grizlisandor #90117 üzenetére
itt van. Nincs benne semmi extra beálltam a helyre, és 2 IS meg 2 Tigris végig a fejem lőtte Ott rontottam el, hogy türelmetlen voltam, és kimentem, amikor eltűnt mindenki.
Just a simple Lineman...
-
Viktoár
addikt
Az orosz heavy ágból már megvan minden,bár az st-i -vel még nem mentem csak megvettem.
KV4-hez hasonló tankot tudnátok ajánlani más nemzetekből amit érdemes kifejleszteni és játszani vele?
Üdv:Viktor
-
A Zéé
addikt
Stug HT-15 küldi T-29-el
Ha most felveszem a jutalmat, akkor lehet még javítani utána, ha esetleg lesz olyan tankom, ami jobban alkalmas rá?
Just a simple Lineman...
-
jano_77
nagyúr
köszi...furcsálltam is, de így akkor már érthető és nem is annyira 1xű. Köszi
Spottolós küldit nem lehetne mondjuk heavy-el megcsinálni? ST-I-el ma már 2x is 2,5K felett spottoltam, ha így folytatom, hamarabb lesz meg ezzel a 4K spotom, mint egy light-al.
-
jano_77
nagyúr
Tudja vki, hogy a T28 HTC LT-3 küldetést, hogyan kell értelmezni?!?
Nem írtak itt el vmit?
Elsődleges feltétel: Okozz 5 ellenséges járműnek sérülést menetből tüzelve vagy ütközéssel.
Másodlagos feltétel: Okozz 2 ellenséges járműnek sérülést menetből tüzelve vagy ütközéssel.Hogy a pékbe tud előfordulni itt az az eset, hogy a Másodlagos nem teljesül, ha már az elsőt teljesítettem?!?
-
fradi81
veterán
válasz grizlisandor #90100 üzenetére
3. nem megy a teszt, van halom xp és kredit+20k gold, ki tudsz fejleszteni bármit. Alapból annyi tank van meg rajta mint a garázsodban volt kb 1 hónappal előtte.
jagada
15%[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
jagada
addikt
Akcióban a t8-t9-es tankokat mennyivel szokták leárazni 15% vagy 30%??
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest