- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
MaxxDamage #92714 üzenetére
Töröld ki a címsorból: "http:// http//" és jó lesz!
Szerintem megéri az acc, nagyon is!
-
Departed
őstag
válasz
MaxxDamage #92544 üzenetére
Kicsit higul a fórumtartalom
Please ne tegyetek be mindenféle random eredményű csatáról képet, nincs értelme. Köszi!
-
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #92535 üzenetére
nos, ha a wow ment ilyen szinten és nem a tauruson akkor ez is fog
ugyanaz a tematika, itt is van teorycraftmeg megvan a maga wowheadje.
A különbség ami szerintem a leginkább érezhető a két játék között, nem az, hogy itt nincs pve vagy hogy ez lövöldözős arcade, hanem hogy itt nem érzed azt, hogy muszáj belogolni és letolni 4 órát a raiddel, ergo ezt tudod casual ként is pro szinten tolni, csak lassabban fogsz haladni a tierben ami aztán baromira nem zavar senkit.
szvsz nekem a kedvenceim a t5 TD-k hiába van T10-es medem, meg lehetne 9 es heavy-m, t5 TD ami megfog, kis méregzsákok mind, amivel ha szarul mozogsz gyorsan kipurcansz
kivéve az archer mert az egy hátramenetes tolószék
-
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #92524 üzenetére
ne is mond, szintén XXX és nincs már idő, mint a szép régi egyetemi évek alatt.
Majdnem egy évig csak casual fun tanker voltam, semmit nem olvastam, aztán elkezdett egyik haver is játszani, megbeszéltük, hogy nem csak puffogtatunk
na meg is lett az eredménye, sokkal évezetesebb így a játék, bár staton nagyon látszik a kezdeti leszarom faktor, de legalább könnyű volt fejlődni
-
hitman77
senior tag
válasz
Szia
Én is így voltam vele. Mentem kilőttek, mentem nem találkoztam senkivel, majd egy láthatatlan ellenfél kilőtt. Örültem ha egyet tudtam lőni ami sebzett is. Ez főleg az M3 Lee időszakra volt jellemző. Majd a T1 Heavy időszakban rájöttem hogy nem kell mindig elől menni, elkezdtem nézni a statokat, videókat és szép lassan jöttek az eredmények. Most is csak kb. 700-1100 közötti WN8 átlagokat megyek amikor játszok, de 2500 csata után talán ez nem is olyan rossz. Ebben vannak főleg Bulldoggal olyan 5-7000 körüli körök is. Amikor elkezdtem nézni a statomat kb. 80 volt ez az értek. Nem kell idegeskedni ha nem megy, ennél a játéknál hosszabb a tanulási időszak mint sok másiknál.
Türelem, tanulás és meglesz az eredménye. A játék is élvezetesebb lesz majd ezután.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Hidd el, lesz eredménye.
HGyu
-
szbalogh
addikt
válasz
MaxxDamage #92492 üzenetére
Nagyon sok mindenre kell figyelni egyszerre és így az elején még nem tudod, hogy egyáltalán mire.
Én csak gurultam emg játszottam és nem érdekelt semmi. Így is el voltam, tetszett, hogy végre van egy egyszerű tankos játék. Aztán beléptem egy klánba. Ekkor már volt egy 9-es tankom is de összességében csak kb 50% győzelmi arányom. Na ekkor fedeztem fel, hogy van a wotwiki, ahol minden fontos dolog le van írva. (Biztos linkelték már de +1 hozzá) Új világ tárult ki előttem. És akárki akármit is mond, hogy ilyen eltűnt lövedék, meg jaj honnan szpotoltak fel... mindenre volt magyarázat és legközelebb már figyeltem ezekre a dolgokra.
Kezd szerintem azzal, hogy legalább a saját tankod erősségeit és gyengéit ismerd meg és a csatákban keress olyan helyeket ahol ezeket ki tudod használni!
Van a játékban vagy 500 tank. Ezeket mind megismerni lehetetlen. Ezért érdemesebb egy tierben elidőzni hosszabb ideig, hogy valamennyire kiismerd az adott szint tankjait.
A győzelmekkel ne foglalkozz! Nagyrészt nem rajtad múlik. Olyan nincs, hogy minden nap ugyan annyi győzelem és vereség van. Vannak sikeresebb és rosszabb napok is. Inkább a WN8 mutatódat figyeld, ha ez emelkedik, akkor egyre ügyesebb vagy. A győzelmek meg majd jönnek a skillelJano: Nem volt olyan rég, amikor még te is ilyeneket kérdeztél
-
zsolthee
senior tag
válasz
MaxxDamage #92479 üzenetére
HA igazán érdekel a játék, akkor nem lesz fárasztó az olvasás, mert rengeteg hasznos információval fogsz gazdagodni.
De ha ez fárasztó és angolból kicsit jó vagy, akkor remek videót találsz a YT-on is. [link]
Továbbá álcázásról és minden egyébről találsz oktatóanyagot.Csak, hogy érezd mennyire összetett a játék: tegnap volt egy jó csatám 110-zel (tier8 , kínai, nehéz).
1 arty, IS6, SU-122-44 és egymed ellen maradtam. Utóbbit és a TD-t kilőttem, IS6 2 lövéses volt. Bevittem neki egy sebzést aztán az Ő lövése pattant a tankom hátuljáról és mire ráfordultam, kilőtt az arty.
Mit rontottam el? Nem figyeltem a térképet, hogy hozzám képest merre van a tüzér (arty), így volt esélye rám lőni. Ha nem követem el ezt a hibát, nyerünk. Több mint 3000 sebzés után egy bukta jött össze. Persze bosszankodtam, de nem a WG meg az arty miatt. Elrontottam, benéztem a helyzetet, pedig 14k csata van már a hátam mögött, és nem tomato szinten tolom.
Ezért nehéz jónak lenni. Nagyon sok mindenre kell egyszerre figyelni miközben nyugodtnak kell maradnod egész végig. Nem szabad izgulni, Rambozni sem bef0sni.... Nagyon rövid idő alatt jó döntéseket kell hozni és a megszerzett tudást rögtön alkalmazni. (hol lövöm meg az ellenséget, hová húzódok, beforgatom a tankot, menekülök vagy támadok, megkerülöm...) Na ehhez kell rutin. Valakinek több, valakinek kevesebb. -
jano_77
nagyúr
válasz
MaxxDamage #92461 üzenetére
Nem szeretnélek megbántani, de akkora marhaságokat kérdezel - én eddig nem szóltam, de ez már kiverte a biztit nálam is (álcaháló egyik tankos sem látható) -, hogy az már szinte fáj! Mindenki ajánlotta, hogy OLVASS kicsit utána előbb a játéknak, mielőtt elkezded tolni a tankokat a csatamezőn, mert sok lüke kérdéstől kímélnéd meg a fórumot és magadat is. Sokan még linkeket is adtak, ahol sok hasznos dolgot találsz a játékról.
Tedd meg kérlek, hogy előbb elolvasod az ajánlott oldalakat és csak utána teszel fel legközelebb - remélhetőleg már értelmes és nem felesleges - kérdést. Sokan hálásak lennének érte.
És igen a KV-2 simán egy lövésezi a Hellcatat, ha a troll gun-al van.
Lehet, hogy tényleg azzal jár mindenki a legjobban, ha törlöd a játékot. De ha neki álltál volna olvasni, mikor ezt először javasolták, akkor már talán némi infód lenne a játékról és sikerült volna több győzelmet is összehoznod, mint napi 1!Megharagszol, ha megkérdezem, hogy mennyi idős vagy? Csak mert annyira nehezen érted meg, hogy olvasnod kell a játékról, ha boldogulni akarsz!? Ha ez nem megy, akkor tényleg töröld le és keress egy másik játékot. Próbáld ki a GTAV-öt nagyon dicsérik.
(#92475) jr1994: nekem tegnap este egyik csatában felment folyamatosan 999-re a ping-em. Ilyet még talán sosem csinált, mióta játszom. Teleportáló tankokra nehéz volt arty-al lőni.
(#92484) meunier: T1 heavy szerintem nagyon jó tank, nem bánod meg, ha sokat mész vele, mert élvezetes vele a játék és még a kreditet is nagyon jól hozza. Nekem megtartós tank, egyik kedvencem és egyike azon kevés tankjaimnak, amin már sikerült elérnem a 2 jelölést.
Erről jut eszembe: múltkor ugye volt szó, hogy a Cromwell B-t érdemes megvenni a Cromwell helyett, mert ugyan az, vagy még egy kicsit jobb is! Cromwell B a garázsban, de menet közben rájöttem, hogy a Cromwell a másik, amin szintén 2 jelzés van már és nagyon fájna eladni.
Nem tudom mit tegyek, mert két ugyan olyan tank felesleges, viszont csak olyan tank, amin már meg van a 2 jelzés.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #92492 üzenetére
Azt sokszor én sem értem, hogy amikor pl a bázist kellene védeni, akkor sokszor hová vonatoznak a t7-es szintű játékosok? Aztán csodákoznak, hogy a nyugodtabb ellenfelek szépen levadásszák őket. Rohannak előre, mintha kergetnék őket.
-
törölt tag
válasz
Ne add fel.
Ma szinte csak vesztes csatáim voltak, de már nem érdekel a stat. Addig játszok a játékkal, ameddig több örömöt okoz, mint bosszúságot.
Még mindig a t1 heavym van meg. Azzal el vagyok. Ha bedob t6-t7 csatába, akkor hátul megyek az erősebb tankok mögött, ha t5-be, akkor meg oda megyek, ahol a legnagyobb buli van. -
Cooper911
senior tag
válasz
Menjél tier 2-5 ben tapasztald ki melyik nemzet, melyik tank osztály fekszik neked, Tanuld a pályákat.
Ha nem akarsz sokat olvasni, nézzél replayeket. Ha kilőnek váltogass a játékosok között nézd hogyan csinálják. Nézd meg a WG-s videókat, főleg a lövedékest, hogy mikor pattan a lövedék stb.
Idővel belejösz, rájösz melyik tank fekszik neked, melyik pályán mit kell csinálni, na akkor mehetsz feljebb és megjön a játékélmény is.
Enélkül csak grindelés lesz. -
jr1994
addikt
válasz
MaxxDamage #92464 üzenetére
Igen, a fradi81 által linkelt oldalról pedig talán a legutolsó a legfontosabb, ami tovább visz ide: link utána jöhet a többi. A legénység fejlesztése és a lőszer toturial cikkek is különösen fontosak szerintem. Nem kell sietni, általában több ezer csata mire az átlag játékos elér egy értékelhető szintet játéktudásban.
Ezek tényleg nagyon alapok, ha ismertem volna ezt az oldalt kezdő koromban...
de én fél évig semmi ismertetőt, leírást nem néztem meg a játékhoz. Meg is látszott a teljesítményemen, de legalább a dolgok jó részére magam jöttem rá.
-
Tomi0703
addikt
válasz
MaxxDamage #92468 üzenetére
Hát igen. Ez azért nem egy "kollofgyuti", hogy mész azt lősz.
Utána kell kicsit olvasni a dolgoknak és sok minden világos lesz.
-
sequator
senior tag
válasz
MaxxDamage #92468 üzenetére
Ha nem tanulod meg a játék szabályait, akkor valóban nem tudsz sikereket elérni benne. Ez olyan, mintha anélkül próbálnál sakkozni, hogy megismernéd a figurák lépéseit.
Ez igaz minden játékra, nem csak a WoTra. A különbség csak a szabályrendszer bonyolultságában van.
Sok sikert!
sautia
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #92462 üzenetére
A Kv-2 már csak ilyen.
Lassú, nagy, puha, pontatlan, rettenet lassan tölt, de ha betalál valakit, az összecsinálja magát. -
fradi81
veterán
válasz
Álcahálót nem rakunk nehéztankra, mert az jó esetben elől megy és mindenki látja. Igem a kv2 nagyon lő repesszel. Még egy link hogy meglegyenek az alapok
[link]
De most tényleg, ezeket el kell olvasni különben tényleg úgy játszol hogy nem vagy képbe.
-
jr1994
addikt
válasz
Normális. Nézd meg milyen ágyúja van. És tényleg nézd át az alapokat.
-
válasz
MaxxDamage #92461 üzenetére
Pont most tapasztalom, hogy KV-2 egy lővésre kilőtte a Hellcat-om
Ez normális?L
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #92456 üzenetére
Kakumix leírta neked részletesen de akkor itt egy kép, hátha:
Amelyik lőszernél a vásárlás oszlopban van lenyíló menü, az a gold ammo. Egy kis olvasnivaló hogy tudd mit is veszel.
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #92449 üzenetére
Top ammo? Felteszed a top löveget rá és annyi, lesz benne lövedék.
-
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #92444 üzenetére
A képzettséged csökken %-osan attól függ, hogy költesz-e rá, és ha igen mit /arany/ezüst/semmi
csökkenés / 0% / 75% / 50% / nyit /nem ennyire, hanem ennyit, huh ezt furán írtamszóval nem vészesen sokat csökken, de azért csökken/ ajánlom az ezüstös átképzést.
Személyes file-ban tudod átképezni.
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #92444 üzenetére
Csökken a képzettség átképzéskor, kivéve ha aranyért csinálod. Oda is van írva, Arany-100%
-
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #92432 üzenetére
átrakható, csak képezd őket át.
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #92432 üzenetére
Hát pedig átrakható, csúnya lenne ha nem
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
MaxxDamage #92191 üzenetére
Alma-körte
-
adamgreen
senior tag
válasz
MaxxDamage #92189 üzenetére
Mivel szarrá nerfelték a drágát állsz egy bokor mögött és várod hogy valaki elmenjen elötted.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
MaxxDamage #92089 üzenetére
EU1, kicsit közelebb van hozzánk mint az EU2.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91943 üzenetére
Nincs értelme a bukó sorozatokon morgolódni, mert az is idegesítő tud lenni, amikor elszalad az ember mellett a csata, és még sebezni is alig lehet, olyan gyorsan elhullik az ellen.
Azzal szórakoztatom magam, hogy megtippelem a végeredményt, és hogy kb. hanyadik leszek a csapatban. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91943 üzenetére
Valami borzasztóan volt kiegyensúlyozva. Egy meccset nyertünk 15:0-ra... Aztán nagyjából zsinórban vesztettünk vagy 8-10 meccset. Az utolsónál hagytam abba.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91939 üzenetére
Ma nagyon nyomorultul ment a játék. Nem éreztem a T1-et.
52%-om visszaesett 49-re.
Rájöttem, mi a baja szegény harckocsinak: rükvercben nagyon lomha.Az nem számít, ha meghósz, a győzelem a lényeg.
-
jagada
addikt
válasz
MaxxDamage #91885 üzenetére
Mi a nicked a játékban?
-
szbalogh
addikt
válasz
MaxxDamage #91882 üzenetére
És hány tankod van?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91882 üzenetére
Szintén zenész.
-
Angel1981
veterán
válasz
MaxxDamage #91879 üzenetére
" (VIII -ast is mintha már láttam volna "
"Alapból" a T1 Heavy max. tier 7-es tankot láthat, ha láttál tier 8-at is, akkor a szakasszal volt gond.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
MaxxDamage #91879 üzenetére
Érdemes utána olvasni, hogy melyik tankot hol kell lőni ! Megkíméled magad 1-2 kellemetlen szituációtól ... illetve ha 1 számjegyűt sebeztél akkor lehet HE lőszerrel lőttél.
-
Departed
őstag
válasz
MaxxDamage #91877 üzenetére
Mármint melyik pontosan?
Ha tényleg T8akat szoktál a T1-gyel látni, akkor inkább figyeljetek arra hogy platoon-ban megegyezzenek a tankok tierjei, így nem lesznek kellemetlen meglepetések.
Normális esetben tehát (T3-T7 között) azért lehet "valamit" kezdeni vele. -
szbalogh
addikt
válasz
MaxxDamage #91873 üzenetére
T1 tankkal hogy lősz T8-asra?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91873 üzenetére
Szeretem én is a T1-et. Valamikor egész jó meccseket nyomok vele, aztán van, amikor meg szívóágon vagyok!
Szombaton elkezdtem puffogtatni egy KV-2-st, vagy 15-öt rálőttem, amire kb. 20%-ot sebesült, egyet lőtt rám, mire 60%-ot vesztettem!
Szerencsére valami nagyobb vassal volt elfoglalva, ami végül kicsinálta. Kövi meccsen meg 2 KV-2-vel néztem farkasszemet... Nem ők húzták a rövidebbet. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91870 üzenetére
Erre jó a hatodik érzék, azt hiszem.
Ma reggel beleszaladtam a T1 Heavy-vel két pofonba is. A T6-T7 tankok ellen semmi esélyem sem volt. Pufogtattam rájuk, azok meg röhögtek rajtam... -
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #91870 üzenetére
Ez teljesen normális, nem felderített ellenség is tud rád lőni ha ő már lát.(de még akkor is ha nem lát, 'vaklövés')
-
jr1994
addikt
válasz
MaxxDamage #91830 üzenetére
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MaxxDamage #91830 üzenetére
Igen, a jelszó változtatásáért.
HGyu
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
MaxxDamage #91819 üzenetére
Nem változtattad meg a jelszavadat? Mert arra ad annyit. (csak egyszer, nyilván)
-
jr1994
addikt
válasz
Első jelszómódosítás?
-
Chris0321
veterán
válasz
Ezért kaptál.
mcwolf79: Ha megnézed az utolsó sort a korlátozásokat szerepel benne, hogy napi 3x teljesíthető. 3x100 azaz 300 aranyat lehet összegyűjteni.
-
Greentea
senior tag
válasz
MaxxDamage #91714 üzenetére
Igényeltél már tőlük kódot többször is?
Mert még az eshet meg ha nem, hogy csak egyszer használhatja fel minden felhasználó a kódját.
Néztem minden mappába, sehol semmi... -
jagada
addikt
válasz
MaxxDamage #91614 üzenetére
Meg lehet lenni arany nélkül is, csak kicsit lassabban lehet fejlődni, emiatt nehezebb is a játék, mivel szinte mindíg stock tankokkal/képzetlen személyzettel kell szenvedni, a garázshelyek csekély száma is probléma lehet, ill. a statot sem lehet olyan szépen húzni az előbbiek miatt, mint akik talicskával tolják bele a zsét.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Pár millát ? Forintban ?
Amúgy sajna csak venni lehet aranyat . Össze tudnám számolni , hogy mennyit költöttem aranyra ,de nem akarom a havi prémem megvan a kezdetek óta az biztos .
-
fradi81
veterán
válasz
Régebben voltak arany bónusz kódok, mostanában mondjuk már nem nagyon. Inkább csak venni lehet pénzért.
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #91612 üzenetére
név csere meg 2500gold
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #91570 üzenetére
Nem az a lényeg, jobb egy fullos tankon kifejleszteni mint egy stock m6-on magasabb tierbe szenvedni vele.
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #91568 üzenetére
jobban jársz ha már a t1-en kifejleszted.
-
scyllarus
veterán
válasz
MaxxDamage #89773 üzenetére
Mit? Valami KV-t? Azokról lepattanhatsz. Vagy a lánc is elnyelheti.
-
rlazol
veterán
válasz
lehet, elnyelte a lánc, vagy el se találtad.
Illetve, "oldal" alatt se mindegy, h melyik tanknak melyik részét, milyen szögben, milyen ágyúval. -
Viktoár
addikt
válasz
Nem jelent semmit,én tegnap 5-ös tüzér oldaláról pattogtam a 76mm L-11-el.(A-20)
Ezt dobta a gép,
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #89764 üzenetére
Ez így kevés információ, rakd fel a replayt
-
SoulReaver
veterán
válasz
MaxxDamage #89706 üzenetére
Valaha egy nagyon jó kis gyors TD volt.. halál pontos löveggel. Most már csak egy kupac almacsutka... lassan forog a tornya, bármelyik hevy leforogja. töltés ideje is nagy.. semmire való :/
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #89601 üzenetére
Általában lánctalp az első amit fel kell rakni, mert addig nem lehet felrakni rá a többit, nem bírja el. Prémium tank jó ha van, de csak ami jól hozza a pénzt. Időnként lehet nyerni is, de sokat kell érte játszani.
-
scyllarus
veterán
válasz
MaxxDamage #89597 üzenetére
A T1 HT az egyik legfürgébb heavy...
Itt viszont bármit nerfelhetnek egy következő patchben, amit kifejlesztettél. Ez főleg akkor nagy élmény, ha végigszenveded az ágat a T8-9-10-esért, és amikor végre eléred, BUMM! -
Drenadar
veterán
válasz
MaxxDamage #89594 üzenetére
egyszerűen: egy gép akkor elite ha már nem tud mit fejleszteni.
-
fradi81
veterán
válasz
MaxxDamage #89592 üzenetére
hello
Ahogy mondod kell a kifejlesztett tank is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MaxxDamage #54556 üzenetére
Processzorod gyenge egy szálon. Tuningold meg ameddig bírja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MaxxDamage #52781 üzenetére
Rádiót érdemes, ha megnézed, elég sok tank fogja a későbbiekben is használni, és akkor ott nem kell majd külön kifejleszteni (csak megvenni). A lánctalpat én fölöslegesnek éreztem, szóval kihagyható.
Amúgy csak egy tanács: nem feltétlen kell betűre pontosan minden modul kódját beírni, elég azt mondani, hogy "legnagyobb motor/rádió/ágyú". Mi ilyen szakbarbárok vagyunk, ebből tudjuk, hogy mire gondolsz. -
otto14
őstag
válasz
MaxxDamage #52664 üzenetére
Szia!
A T1 heavy jó tank, az M6 alapon majdnem semmire nem jó, teljesen kifejlesztve viszont már használható, a T29 szintén semmit nem ér alapon a VI -os ágyújával, de a VII -el sem sokat, meg rettenetesen lassú is. tovább még nem jutottam
-
PaJa1
őstag
válasz
Nyerni is lehet ESL-en pl., de kezdőként nem valószínű, hogy összejön. Talán a legesélyesebb számodra a magyar változó tier kupa. Ha folytatják a tendenciát, akkor 1 hét múlva 4es szintű tankokkal kell vívni 1 az 1 ellen. Talán a legjobb 16ba kerülve már aranyat adnak. Egy jól sikerült héten 4+ ezer arany is becsúszhat
esl.eu -
Drenadar
veterán
válasz
MaxxDamage #52689 üzenetére
többet lő és pontosabb... nem látom most a játékban hogy mennyibe kerül...
én gyűlöltem az m3 lee-t a fele xpt ami kellett az m4-hez freeből átugrottam.
-
Drenadar
veterán
válasz
MaxxDamage #52687 üzenetére
lehet hogy jobban bejön, de a fejlődéshez végig kell szenvedned az m3 leet is.
a T1 majd jobban bejön.az m3 leet kb mindenki utálja a troll ágyúval könnyen kiszenvedhető belőle a sherman és a t1
-
Drenadar
veterán
válasz
MaxxDamage #52684 üzenetére
amíg NEM húztál ki legalább kettő 8-as vasat, addig nagyon nem ajánlatos 8-as prémium tankot venni!
nagyon nagyon elítélendő ez, főleg, hogy a 8as prém vasak általában gyengébbek mint a rendes tankok!Vagyis skill kell hozzá hogy használd is őket eredményesen!
T1 heavy: elég jó. oldala nagyon puha, de jó az ágyúja! gyorsan puttyog, és gyors maga a tank is.
-
Drenadar
veterán
válasz
MaxxDamage #52680 üzenetére
válaszoltam a kérdésedre hogy lehet e aranyat kapni, nem értem hogy konkrétan mire vársz választ?
Amúgy most van pár küldetés amiért osztogatnak aranyat de nem sokat...
-
válasz
Erre valaki ? (#52664) luimapeiz
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest