-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HungAryan
tag
Nem tudom, de az a narráció borzalmas abban a "filmben".
Kb. ott hagytam abba, amikor megemlítette a Maust, mint "Mőzt".Az a baj, hogy nagyon kevés az igényes dokumentumfilm. Discovery, NG műsorainak legtöbbje szemétbe való hatásvadász gagyi. 5 percenként reklám, ugyanazokat a képsorokat ismétlik 10x a félórás "műsor" alatt. Mindig akad valami probléma, amit persze a végén sikerül megoldani. Múltkor valami Elephant felújítós részt láttam, az is valami sorozat. Értelme kb. semmi nem volt. Ugyanazt a gagyi CGI-t mutogatták egyfolytában, beszorult valami csavar. Magáról a tankról nem sok mindent mutattak, de azt "kinyomozták", hogy beszorult a lánctalp, ezért hagyta el a legénysége a tankot.
-
Remus389
veterán
Köszönet a Hitler háborús fegyverei - A Tigris c. dok. filmért. Látom, hogy orosz elvtársaink eléggé tágan értelmezik a történelmi hűséget. 1000m-n 100% találati arány.
Szívesen
ezeket is lehet nézegetni, túlélő német haditechnika (youtube kereső: "surviving panzer")
-
PAtr0n
addikt
Na ja, nekem az tetszett amikor hátrafelé kihúzták a ganajból, és akkor még nem igazán mozgott alatta a hernyótalp. Volt ereje annak a gépnek ami kihúzta azt a pár kilót onnan így, hogy csak vonszolta a puha talajon....
SHiZUOKA:
Értem, és köszi! Amúgy pont azt néztem, hogy mekkora széles lánc van alatta, tuti nem normál felszerelés. Akkor jól láttam -
törölt tag
Sok a gyökér, de van ellenkezője is.
Ma Erlenbengen támadásban két stugra és két PZ4-re rányomtam hogy kövessék az én T-34-em.
Én leszedtem a scoutot és scoutoltam nekik, némi zavarkeltéssel.
Nekik csak annyi dolguk volt hogy irtsák az ellent.
Kis csapatunk 10 kilövést produkált, míg a másik oldalról egy szem tank került elő a bal oldali lemmingvonat egyetlen túlélőjeként.Én A-43-at választottam, de már bánom, szinte csak scoutnak vagyok jó.
Nem véletlen hogy lassan már a budira is csigaszem, álcaháló párossal járok.
-
szbalogh
addikt
"Sniper" stílushoz a Pz IV S-t vegyed a prémek küzül!
Snooker: Hogy lehet eladni prémtankot!
Nekem meg van 4db. Gyengébbek az átlagnál de így is nagyon megérték az árukat. Röviden a MAtildaIV lassú, gyenge átütés de nagy sebzés, kicsi és pattogós páncél. Churchill III jó átütés, nagy dpm de nagy és lassú dög. T-25 med létére sajnos alig fordul de egyenesben gyors, jó átütés ami sajnos pontatlan ágyúval párosul. A T14 nagyon pattogós és szerencsére jól le tudja hajtani a csövét, amúgy átlagos ágyú, egyenesben gyors, de lassan fordul. Matilda BP és Ram II nincs de az előbbi állítólag nagyon fos, a Ram II állítólag jó de angol és amerikai tizes medek fosok ezért nem vettem meg ezeket.
-
Snooker
senior tag
Szívesen. Egyébként szerintem ebből az aranyból inkább prémiumot vegyél, ne harci gépet. Ha meg mégis akkor Dickermax vagy E-25 (de fontos megjegyezni, ezen tankok árát nem tudom fejből és jelenleg nem vagyok belépve a játékba, tehát lehet többe kerülnek mint a 3000 gold)
-
törölt tag
2 Giga ram nagyon kevés. Nekem is játszotta ezt, ezért minden fölös futó appot legyilkoltam.
Bővíts 4 gigára, jelentős gyorsulást fogsz tapasztalni.Jó ok hogy miért WoTozok:
-Ezzel vezettem le a felgyülemlett feszültséget.
Még mindíg jobb ,mintha sakálrészegen bunyóznék a közeli kocsmában, mert valaki elvitte előlem, a kiszemelt qrvát! - Mert ugye úgy is le lehet vezetni a feszültséget.
-
Kakumix
senior tag
Ha nem tetszik a szerep vegyél másik tankot vagy nagy levegő és csak szívj míg összejön a PzIV-re az XP. Mint korábban is írták a feladatod nem az, hogy kilődd a nagy tankokat, hanem, hogy óvatosan (vagy őrült módjára beszálguldva a pályát és gyorsan meghalva
) felderítsd, így megmutatva a csapatodnak őket, akik ha sebzik a spotolásodnak (felderítésednek) köszönhetően a tankokat, te is kapsz XP-t érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest