Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Akkor valamit rosszul néztél vagy nem volt senki aki felvillanhatott volna. Egy 400 méteres látótávot megnövel 500 méteresre ez neked semmi? Nem egyszer tapasztaltam azt, hogy én derítettem fel vagy kaptam spot damaget olyan tank sebzése után amire nem is emlékeztem, hogy láttam a csata közben. Megállsz, vársz pár másodpercet és jelzi mikor bekapcsol a periszkóp olyankor ha van valami a látómezőben meg is jelenik. Nem tudom, hogy nem lehet észrevenni de biztos van ezzel így más is.
-
Bingisz
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Jöhetsz vissza, csak kellett a hely a tomato accocnak, mert csak azokkal tudtuk folytatni a kampányt.

(#67794) szbalogh:
Nem kaptunk. Se a commanderünk, se a deputyaink, ez volt a probléma forrása. Most ott tartanak, hogy beismerték a hibájukat, de sajnos már nem tehetnek semmit blablabla....
-
szbalogh
addikt
- the system automatically detects rigged battle based on certain criteria (which are unknown, but likely involve battles of a full team versus incomplete team, 15:0 wins, one team not doing any damage and such)
- clan leader and his deputies recieve a warning email, in which the support asks them to submit the replay of the suspicious battle
- if they do not react on the email, they get banned
- if they STILL don’t react on the email, the entire clan gets banned (this is the part when most of the clan detects something is kinda wrong, there apparently is also very little delay between the last two steps).Ezek alapján biztosan kaptatok mailt...
-
szbalogh
addikt
válasz
Diarmand
üzenetére
Szerintem a BIA az egyik legértelmesebb skill. A csata alatt végig használod bármit csinálsz. És igen, sokszor bizony azon az egytized másodpercen múlik... Én akkor váltom le a skilleket ha a harmadik elérte a 45%-ot és elsőnek bekerül a BIA. Addig javítás/álca, célzásjavítók, lámpa mennek.
-
Cseri0058
őstag
igen a zwack ban vagyok. történt valami vagy mi?
-
Diarmand
senior tag
Az bosszantott fel egy kicsit, hogy fentebb már leírtam a választ a kérdésedre, hogy min mennyit dob, ott a kis százalékérték, mégis megkérdezted megint. Azt meg nem kérheted, hogy minden egyes tankra számoljam ki a változásokat
Arra ott a honlap
Érdemes böngészni, hogy mire mit érdemes felrakni. Szívesen! -
LK
addikt
válasz
Diarmand
üzenetére
Megnéztem a hozzászólásomat,hogy mivel bosszanthattalak fel,de nem jöttem rá. Köszönöm ,hogy én gyökér retardált megszólíthattalak,és válaszoltál
Bocs hogy felzaklattalak felesleges kérdéseimmel 
Köszönöm,hogy értelmes választ is adtál,hálás vagyok érte.

Hasznos az a honlap is thx -
Diarmand
senior tag
A Superpershing töltése skilles legényekkel, Rammerrel 7,07. Ha kapnak BiA-t, ez lemegy 6,92-re. A százalékváltozás 2,2-2,3%.
A Centurion 1 töltése ugyanúgy, 6,904. BiA-val lemegy 6,752-re. Különbség? ~2,2%.Van egy oldal, ahol ezeket lehet látni is, nézd meg hasznos. Mikor teszteltünk, akkor még nem ismertük az oldalt. Nemzetnél kiválaszt a gép, majd bal oldalt a számológép és lehet nézni az értékeket.
-
csaba17
senior tag
ma szünet van a suliban vagy mi?
2 győzelem 13 csatából.
lehet feladom a type62es küldit, ezt így nem lehet... -
Diarmand
senior tag
Nézd, nem tudom mit pörögsz ennyire a témán. Most van tesztszerver, lehet keresni embereket és lehet menni tesztelni a felesleges szájtépés helyett. Mi megcsináltuk, tudom, hogy miről beszélek, kétlem, hogy lenne itt a fórumon más ember aki ugyanígy megnézte volna, hogy pontosan milyen szinten húzza meg a tankot a BiA.
De ha van egy kis időd, akkor menj és nézz körül a google-ben
, rengeteg fórumon írják, hogy ~2,3% bónuszt ad. Kb harmadjára írom le, hogy mennyi bónuszt ad.
Ezt meg ugye nem gondolod komolyan "Az sem mindegy 15 vagy 5 seces töltésidőt rövidíti le 0.2 seccel."
Változó értékből adott százalékot levonva, ugyanazt a mínuszt kapod? Matematika ötödik osztály
-
csapee
őstag
-
LK
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Aug. vége felé tették fel a várható szeptemberi akciókat a wotinfó-n.
-
LK
addikt
Diarmand írta: "Nézd, én pontosan tudom, hogy min mennyit javít, mivel megnéztük." Megkérjük a kollégát,hogy öntsön tiszta vizet a pohárba
Szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá,hogy a BIA és a venti számszerűsítve mennyit dob töltésidőben,javításban,sebzésben,egyebekben. A mérés módja sem közömbös,a teszt pontosságát illetően.
( Az sem mindegy 15 vagy 5 seces töltésidőt rövidíti le 0.2 seccel.
Amúgy 5seces töltésidő 5%-a pont 0.25 sec
) -
Diarmand
senior tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Már nem azért, de ez így kicsit a mese kategória. Nem azon a 0,2 tizeden fog múlni, hogy hosszútávon mennyit sebzel, elhiheted
Lőhetsz te ezzel a hangyabokányi értékkel gyorsabban, de ha mellélősz, mert nem célzol jól, vagy nem adja az RNG, akkor mi van, miről beszélünk?
A kijelentésed kicsit értelmetlen. -
ddt500hu
veterán
Tizedekkel kapcsolatban én úgy gondolom, hogy pont annyit segít amennyit kell csak nem két lövés között kell nézni hanem hosszútávon. Ha csatánként csak 1 lövéssel tudsz többet leadni az 500 csata alatt már + 200 000dmg. (400-as sebzéssel).
Hányszor van amikor buff/nerf esetén alig változtatnak egy tankon és még is tönkre teszik vagy op-t csinálnak belőle? És most nem a Béla féle buffra gondolok.
-
LK
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Most a hétvégén lesznek.
Egyik előző témához:
Amúgy a venti ha icipicit segít mindenben ,az sokszor elég lehet,mert számtalanszor fél-egy másodpercen múlik,hogy kilőnek -e vagy sem,betöltesz e vagy sem. -
Tuco Ramirez
őstag
álcafestésre illetve legénységi átképzésre vagy skill resetre várható akció mostanában?
-
törölt tag
válasz
jagada
üzenetére
Szedd le a legújabbat belőle, az már rendben működik.
Csak az okozhat zavart, ha egy csigaszemed van, és az még bent van a csatába, mert akkor nincs mit feltennie a következő tankra.
Van egy szöveges konfig fájl hozzá, amiben be tudod állítani, hogy kategória (med, heavy stb) szerint sorrendben mit pakoljon fel a járművekre.
Persze ha csak egy hely van az adott vason, akkor csak az elsőt fogja feltenni. -
tank1
tag
válasz
üzenetére
Örülök, hogy másnál működik. Nekem nem volt szerencsém. Mindig figyeltem, hogy bekapcsoláskor villan-e fel célpont.
Ha nem rögtön villan fel, akkor mikor? Azonnal fel kell tűnnie, ha a látótávon belül van. A sok spot damage lehet meglenne nélküle is.
A tankokra ventit, töltésgyorsítót, célzásgyorsítót, álcahálót szoktam tenni. Attól függ, mire használható. -
ddt500hu
veterán
Ez azért van mert nem rögtön villan fel. Ne azt nézd mikor villan hanem a csata után mennyit spottoltál.
Szinte minden tankomon van. A legjobb amikor KV4-el top tier vagyok Karelia támadás módban. Középen megindulok előre oldalról csak láncolnak, szemből messziről nem ütnek át én meg 4-5000 spotdmg szedek össze.
Ezt meg IS8-al csináltam ugyan ott: [link]
De egyébként ha a +25% látótáv nem ér semmit akkor mit raksz a tankodra?
-
jagada
addikt
válasz
üzenetére
Nekem az Auto telescope mod nem szedi le a cuccokat a csata végeztével csak ha sértetlenül vészelem át, halál esetén, vagy ha jól szétlőnek fennamaradnak a tankon a cuccok. Ez így normálos, vagy keressek belőle másik verziót?
A cuccok berakásának sorrendjén lehet valahol változtatni, mert mondjuk az egyik tankon van töltésgyorsító és ott már csak két szabad slot marad és nem azt rakja be amit én preferálnék. -
törölt tag
Velem sokszor előfordult már, épp ezért teszek mindenre csigaszemet, mert sokszor észre se veszem, hogy mennyit spottolok, csak a csata végi összesítőn csodálkozom.
Az Auto telescope mod még a pakolászás terhét is leveszi rólam.A legmókásabb az volt, amikor BP-vel leláncoltak. majd amikor bekapcsolt a csigaszem, 6-8 tankot villantottam fel a csapatnak. 6000 fölötti spotot gyűjtöttem be.

-
vv5204
senior tag
Nálam 1 napja nem megy a teszt szerver. Nem sorbaállás miatt, hanem
egyszerűen csak nem lehet elérni, belépni.
Másnál is ez a helyzet?? -
Chris0321
veterán
Én minden tankomon az artyt kivéve használok periszkóp távcsövet. Tévedsz amikor azt Írod városi pályán nem lehet használni mert minden városi pályán van elég nagy nyílt terület és némelyiken elég hosszú utca ahhol ki tudod használni a megnövekedett látótávot. Még a nemrég bekerült krakkói pályán is van egy kevés ilyen rész.
-
Diarmand
senior tag
Nézd, én pontosan tudom, hogy min mennyit javít, mivel megnéztük. Lemértük. Összehasonlítottuk. Már ahol mérhető volt az adat, az elhanyagolható különbség miatt, lásd célzásidő. Szép és jó dolog kijelenteni, hogy de hát ez mindenre hat! Meg, hogy látszik!
A töltés elhanyagolhatóan gyorsul, egyedül artykon és tárasokon éri meg, a célzásidőben láthatatlan, a gyorsulásban is csak akkor fogsz értelmesebb különbséget látni, ha zászlótól zászlóig futkároztok, stb... annyira kicsi a bónusz. Plusz ugye ott van a plaebo hatása is, ami szerintem sokkal erősebb, mint a tényleges hatása.
Az meg így hülyeség, hogy ezen a pályán nem tudom ezt meg ezt meg azt használni. Mivel nem pályára rakom össze a tankokat, hanem játékra
Messzebbre két skillel fogsz látni, nem a BiA-val, a javításon mennyit gyorsít, fél másodpercet ha tíz sec-ig javítasz és ha 5%-kal számolok, forgásra ott a kuplung égető, de gyúr még a rádiótávon is, ha azonban valakinek ez a fétise, akkor arra is ott a skill... lehetne sorolni majdnem mindent. -
h1mpi
félisten
Ha valaki használja a WOT Assistant progit ios-en segítsen, mert a period, amit néz 2 days és nem tudom átállítani. Az elején egyszer megkérdezte azóta, ha rányomok nincs más lehetőség. Köszi!
-
Veatta
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Igen, de ez például a töltésidőt "csak" 2,3 %-al rövidíti meg, ennyi befolyása van a a legénység képzettségének a töltésidőre, és így tovább, minden tulajdonságot tekintve, csak pl a fordulékonyságot nem tudod így lemérni.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Djuree
üzenetére
Sanyaval ertek egyet. Foleg med tamkokban csucsulok, es mindig az adott helyzettol fugg, milyen stilusban jatszok. Igy mindig mas jon jol. Egyebkent a t-44 pl. Szamomra olyan furcsan nehezen kezelheto volt, amig meg nem lett a bia. Ratettem a ateljes legenysegre es nost mar elvezetes vele menni. Szuperul forog, gyorsul, nem erzemagam vaknak es valamiert nem kapok allandoan egy hit ammo rack oneshot gyorshalalt.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Diarmand
üzenetére
ezek azok a dolgok( venti+bia), ami keveset ad egy tankhoz, de mindenből egy keveset. gyorsabb, jobban fordul, gyorsabban tölt, gyorsabban javít, gyorsabban céloz, messzebbre lát, hamarabb észrevesz, de mindenből csak egy kicsivel jobb a többinél, de jobb!
Míg baszhatod az optikádat egy városi pályán, a ramming skilledet, ahol sniperezni kell, mert nagy nyílt területed van, semmire nem tudod használni a kuplungégetődet, vert stabodat, ha sniperezel, a hálódat, optikát, csigaszemet városi pályán, stb.Nem mondom, hogy a többi felesleges, de míg a BIA és a venti mindig ad pluszt minden pályán, igaz nem sokat, én emiatt többre tartom.
-
Stunts666
őstag
A legénységet miként érdemes fejleszteni??? Cleverland szerint egy fajta szinte mindenre vagy menjen össze-vissza mindenféle???
-
rlazol
veterán
válasz
Diarmand
üzenetére
értve.
köszönöm.
nekem csak az artys legényeken van (94%on) mert ott másnak nagyon nincs értelme.kérdés:
Prokhorovka, normál csata, felső indulás. Hegy alján a D9 mögött csücsültem egy bozótban, lévén a hegy előttem üres, mert az idióta BDR csak felment egyedül és persze kilőtték. A hegyen mögöttem egy Su-152 kempel. Óvatosan előmászok, de ugyanakkor a hegytetőn (F0-n) megjelenik egy KV1S 810 hp-n. Spottoljuk egymást, én húzok vissza, Su lő, KV1S meghal -810 Hp, jól látszott a felirat.
Csata végén nézegetem a számokat és a KV1Shez csak 400 akárhány spot van nekem bevezetve. Közelben nem volt más tank, a csapat többi része a vasút túloldalán küzdött. -
ddt500hu
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
Hevy tankra nem igen rakok festést. T10-re megveszem az állandót és annyi. A BIA-t fel szoktam rakni ha már van 3 skill. Hogy mennyire hasznos? Nem tudom. Gyorsabban töltenek a fiúk és az jó érzés.
sith7 Ja a 183-as viszi a pénzt rendesen. Mentem vele vagy 10 kört az mind -20-50k. Abba csak goldot rakok. Meg a nagyokon mindenből a 20 000-es van.
-
Diarmand
senior tag
válasz
rlazol
üzenetére
Ezen nekem sincs, mert a Német Acél szépségét nem köll elrejteni

A BiA pont annyira hasznos, amennyire te annak tartod. Részben placebo, részben nem. Anno tesztszerveren végeztünk teszteket, hogy egyszer s mindenkorra eldöntsük, hogy használ e bármit is a BiA a különböző látható értékeken kívül, mint a töltés. Tudni kell, hogy kb 2,3%-ot gyúr a dolgokon, ventivel együtt ez ~5%.
Párosával néztük a gépeket, sok skilles legényekkel, egyiken volt BiA, a másikon nem volt. Néztük a gyorsulást, fordulást, toronyforgást, töltést, célzást, kanyarodást, miegymást. IS4, JagdpanzerE100 stb...Lényeg a lényeg, hat a perk, kérdés mennyit. Nem sokat. Ha a gyorsulást nézem, akkor egy viszonylag hosszú, egyenes távon kijön, hogy a BiA-s tank, valamennyire lehagyja a másikat (fél tankhossz kb), de ezt nem nevezném mérvadónak. A töltésen egyértelműen és azonnal látszik a hatása, de annyira minimális, hogy nekem nem éri meg. A helyben forgásra ugyanez igaz, minimális a különbség, a célzásidő meg olyan kis érték, hogy abban észrevehetetlen ez az apró %-változás. A toronyforgásban nem láttunk különbséget, különösebben a kanyarodásban sem, ebben jobban segít a kuplung égető perk. Oké, a látótávot is gyúrja pár méterecskével, de arra megint ott van kettő skill is.
Összességében szerintem nem túl hasznos a BiA(+venti) kombó, mert egyrészt elvesz egy teljes skill-slotot, amibe sokkal hasznosabb specifikus cuccokat lehet választani, másrészt elvesz egy felszerelés helyet is, ahová - különösen nagy tierű tankok esetén - hasznosabb cuccokat lehet tenni. Rammer, Stabi, Optika, Háló, Csigaszem, EGLD stb...
-
h1mpi
félisten
Az amcsi med tankokról mit lehet tudni? M2 Mediumnál tartok, de ez se nem erős se nem lő át semmit

-
Kean_Sorbo
őstag
-
Szepi1979
senior tag
-
zsolthee
senior tag
Csak nálam nem megy a Teszt Szerver?

-
Bingisz
addikt
Amíg bannolva vagyunk, megkértük a klán médiását Rosszpénzt, hogy töltse fel a legfontosabb CW csatáinkat a kampányról a jútyúbra.
Első körben a PTS elleni győzelmünk készült el: [link]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
ha veszek egy prémtankot a na.wargaming.net-en, akkor tudom itt az EU szerveren használni? Ott most akció van...
-
benvolio
őstag
A tegnapi "one shot"-ot most megbosszultam. Aki most megközelítette a körünket annak annyi lett, kivéve a Leopárd, mert az visszaszaladt resetelni, de nem jött össze neki.
[link] -
Simi37
őstag
Diarmand emlékszel a TOGos promóra? Most lett kész a teljes
Fogyasszad egészséggel:
Inside the Tanks - The_Challenger presents "The TOG II*" - World of Tanks -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi még 1x!

Messzebbre két skillel fogsz látni, nem a BiA-val, a javításon mennyit gyorsít, fél másodpercet ha tíz sec-ig javítasz és ha 5%-kal számolok, forgásra ott a kuplung égető, de gyúr még a rádiótávon is, ha azonban valakinek ez a fétise, akkor arra is ott a skill... lehetne sorolni majdnem mindent.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)