- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
-
Djuree
félisten
Na akkor 704-es ojjektum tankász, face to face kilőttem egy is-7-et meg egy jgpz e100-at full hp-ról a csata elején!!!!!!!! nem camp volt, mentem előre mint a disznó, ahogy szoktam.
ez talán őket is minősíti, bár én meg jól mozgattam ezt a szörnyet.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nemeth989
senior tag
válasz mcwolf79 #66393 üzenetére
Ha jól rémlik annak idején a t34-nek is a garázsban kellett állnia, csak úgy kaptad meg prémiumként. Meg az eddigiekből, ág módosításokból kiindulva, mindig a garázsban kellett lennie a módosult tanknak, szerintem ez nem fog változni most sem. De majd fog még a wg nyilatkozni az ügyben.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
mcwolf79
veterán
Elkezdtem gyűrni a brit med ágat, most a Cen 7/1-nél járok.
Ha kifejlesztem az FV-t és prém tankot csinálnak belőle meg is kell vennem,vagy elég ha kifejlesztem?
Valamint Cen 7/1-nél mit érdemes először fejleszteni? Gondolom az ágyú-torony ágat érdemes kihúzni először.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
MinionFlasH
senior tag
Srácok, ha likeolom facebookon a wargaming.net oldalt, ad 7 nap prémiumot wotba, vagy ezt rosszul tudom?
-
szbalogh
addikt
Nyert már innen valaki Italeri Model Kit-et a wg-től? 4 féle van, melyiket küldik? RNG vagy lehet választani? Én a francia prémarty-ra vágyom
Nick: HE_Storm
-
S.Copperpot
tag
válasz #95904256 #66388 üzenetére
Az XVM-ben benne van a lehetőség, csak az xvm.xc-ben át kell írni a "hangar" részt, úgy, hogy a "masteryMarkInTankCarousel" true legyen. Ha a "masteryMarkInTechTree"-t is true-ra állítod, a tech treeben is kijelzi.
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
törölt tag
Meg tudná valaki mondani, hogyan lehet megjeleníteni a garázsban a tankikonokon (techtree) a kiváló sofőr szintek jelöléseit? Mintha egyszer láttam volna egy ilyen screenshot-ot. Jó lenne tudni, hogy melyikkel nincs még meg a tankász, így azt addig nem adnám el.
[ Szerkesztve ]
-
-
rlazol
veterán
válasz zsolthee #66379 üzenetére
zsolthee: mennyibe kerül az álcafestés egy hétre mindhárom típusból az IS7-re? nálam azoknál a tankoknál, akiket sokat veszek elő, mind van. Az egy hetes szerintem bírható árú, igaz, nekem nincs tier8-9-10 járművem.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
dfsz34
őstag
válasz rlazol #66375 üzenetére
Olvasd szépen el, hogy pontosan egy konkrét kapcsolódó témára, kérdésre válaszoltam a wn8-al kapcsolatban és ha jól emlékszem, akkor ma most írtam először a wn8-ról, ezt arra reflektálnám, hogy szerinted állandóan erről beszélek. Kényelmes dolog az általánosítás, csak nem mindig igaz.
Én nagyobb összegben mernék arra fogadni, hogy sokkal több embert érdekel a wn8 és a működési rendszere, mint hogy éppen milyen képregényt illeszt be valaki, vagy mennyi az fps az aktuális konfigján vagy a hasonló "érdekes" témák. Sok téma meg pl engem nem érdekel, de átugrom.
Ez valahol intelligencia kérdése is, szerintem, hogyan kezeli az ember. Elkezd visítani, mint egy paranoiás vagy azt mondja, ok, ez nem érdekel, lapozzunk. Eleve nem is értem, honnan feltételezed azt, hogy senkit nem érdekel a játék értékelési rendszere? Szinte mindenki használja a napi stat modot, nézi a noobmetert stb. Vagy ez most olyan dolog, hogy hát igen, nézzük és figyeljük, de beszélni nem lehet róla, mert van pár paranoiás illető?
Egy a lényeg, a téma feljött, beszéltünk róla, nem is hosszan, pár üzenet váltás.
Ha téged hidegen hagy, akkor ugord át, ennyi a teendőd, de ezek a paranoiás reakciók már inkább fárasztóak, komolyan mondom.
-
zsolthee
senior tag
(#66378) rlazol
Nekem meg álcafestésből kéne kedvezmény. Az IS7 tuti fog kapni ha fél áron lesz.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Simi37 #66346 üzenetére
azt nem írják, h mikor lesz legénységi átképzésre 50% kedvezmény?
rég volt, mostanában csak skill resetre van.
esetleg, ha tier 5-ös tankokat lehetne venni kedvezményesen, annak is örülnék. Csak az sajnos most volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
ezúttal nem is én hurrogtam le.
csak ő megkérdezte, h miért hurrogják le állandóan. én meg válaszoltam.
mellesleg szerintem egy hónapig teljesen hanyagolni lehetne a témát, utána mindenki toleránsabb lenne, most egyfajta vörös posztó.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz dfsz34 #66373 üzenetére
dfsz: már mondtam. Jóból is megárt a sok. Te jóformán semmi másról nem tudsz beszélni és mindent ide kanyarintasz vissza. Unalmas. Ennyi.
érdekel a WN8-om, de annyira nem, h egész nap erről fossam a szót/olvasgassak. Megnézem mennyi oszt jónapot.
A te hasonlatoddal: a suliban se arról folyik a beszélgetés egész nap, hogy melyik tanárnál milyen jegyet hogy lehet szerezni. Még a stréberek között se (tudom, mert az voltam).
ha már neked is feltűnt, h "állandóan jön valaki és szörnyülködik meg visong." akkor miért hozod fel?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
válasz rlazol #66372 üzenetére
TD-re standard felszerelés az álcaháló, periszkóp persze kivételek vannak. Mellé egy töltésgyorsító és jóság lesz.
Wn8-cal főleg az a bajom hogy röhejes értékeket tud kihozni, pl 100 alatti wn egy scout tankkal lehozott csatára ha a sebzés csak minimális. A másik meg, csak röhögök amikor meg kiír valami 18-19 ezres értéket.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
dfsz34
őstag
válasz jr1994 #66370 üzenetére
Érted ez olyan dolog, hogy van egy értékelési rendszer, ahol viszonyíthatod a teljesítményedet, amit a játékban elkövetsz.
Tényleg nem értem mi a para állandóan, ha ez szóba kerül. A WG fórumain tök normálisan lehet róla beszélni, az anomáliákról, a képletekről, bármiről.
Itt meg állandóan jön valaki és szörnyülködik meg visong. Komolyan nem értem.
Mintha az iskolában nem lehetne beszélni az érdemjegyekről és szintekről stb. Miért is ne lehetne? Mert van pár paranoiás? Ráadásul ez éppen olyan dolog, hogy engem meg a képregények nem érdekelnek, de átugrom, biztos, van akinek azok a fontosak.
Bár szerintem a játék értékelési rendszere és annak működése messze több embert érdekel, mint az, hogy éppen valaki milyen ászt csinált és elfoglalja vele a fél képernyőt.
Mond, ha nincs igazam és te soha nem nézel rá és nem érdekel, hogy mi és miért van ott.
-
Bad Pritt
félisten
válasz jr1994 #66370 üzenetére
Nem a WN8 a lényeg (legalábis számomra), hanem maga a tény, hogy melyik tankkal milyen sebzéseket kell elérni, ebből is lehet következtetni a játékosállományra.
ARL 44 kell 105-össel, az az igazi padstatter. Az APCR 330-at sebez, ami már elég csecse, csak ugye pontatlan, márha végigülöd a célzást.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jr1994
addikt
Könyörgöm megint ez a hülye wn8, a Cromwellel jó játszani és kész. Nekem a Comet is bejött. Písz!
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #66368 üzenetére
Az ismert stat padder tankok wn8 szintjeit megpiszkálták. pl. T49: 413 az átlagsebzés vele és 1075 a cél szint wn8-ban, na jól van ám, mutassanak nekem olyan haranggörbét, ami ezt alátámasztja, nincs, mert szépen megemelik kézzel a szintet, hiszen ismert statpadder tank. A vk szintén ismert statpadder tank (volt), szinte biztosan belenyúltak a cél szintjébe, mert 431 az átlag sebzése most. Még az lehet, hogy mivel a teljes történetét veszik a kalkulációhoz, ezért benne maradtak a korábbi eredmények, amikor még nagyon sokan tolták vele, a konisch ágyú még a jobb paramétereivel ment.
A Nashorn egészen biztosan nem statpadder tank és nem nyúltak bele, pedig farmolni érdemes lenne megtartani azoknak, akiknek nincs prém tankjuk. Ott amit látsz, az van, azt tudja a tank. Magyarul ha kigyúrod a legénységet, dobsz bele pár arany lőszert, modulokat rá, megtanulod kihasználni a kiváló ágyúját, akkor az 1500 sebzés már csak gyerekjáték neki és itt el lehet gondolkodni a farmolási hatékonyságán, ha átlag sebzés mellett tud 7k nettó kreditet "gyártani", akkor mit tudhat 1500-2000 mellett.
Amin én nagyon meglepődtem, hogy milyen röhejesen alacsonyan van a cromwell cél szintje. Szinte vagy nem is szinte, minden tulajdonságában jobb, mint például a T49 és 1075 vs 1125 amit kitaláltak rá a fijjuk. Ez vicc akar lenni vagy micsoda? A cromwellnek ráadásul 202-es az arany lőszere, ha abba belerak az ember annyi aranyat, amit nullszaldósan kitermel (8-10 darab, prémmel 12-15), akkor nem is tudom, vicces, nevetséges neki ez a szint, mondhatnám, hogy megalázóan kevés és alulértékelt tank, legalábbis a wn8 rendszerben. A játékmenet még jobb a Cromwell-el, magasabb tier, kicsit jobb ellenfelek, több hp, amit lehet sebezni, de nem sorolom, nem a wn8 miatt, az csak mellékszál, de a cromwell egy igen jó tank.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #66366 üzenetére
Én lehet bepróbálom, átrakom arra az ágra a Tigris 2 legényeit. De tovább nem megyek, a többi nem tetszik, Nashornt is azért nem szereztem meg soha, mert nem tudtam, hogy hozzányúlnak-e, aztán nem akartam kigrindelni potyára. Kap egy fullos camót, aztán lehet aprítani.
A másik ilyen hihetetlenül elszállt érték a VK36.01H 1400-as targetje. Nem rossz tank, de azért ez durva.
Most akarva akaratlanul az M3 Lee-vel statpadoltam, 600-as érték van neki beállítva, 2.8 alatt lő most 80%-os legényekkel és 110-et sebez. Nagyon jó kis tank, viccen kívül, csak furcsán kell használni nagyon, Efialtésznek szoktam hívni, ha értitek.Arról nem is beszélve, hogy ez nem is Lee, hanem Grant, de mindegy. Még a replay fájljainak is Grant a neve.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #66364 üzenetére
Nem véletlen, az ágyúja egy tier8-as, jobb, mint a hellcaté, annak "csak" tier7-es van. Ráadásul én úgy tudom, hogy hellcat wn8 cél szintjét kézzel megpiszkálták.
A Nashorn esetében szerintem ilyen nincs, nem nyúltak bele, csak vették a sebzés eloszlás görbét mivel kevesen tartják meg, nem is elterjedt stat padder tank. Szóval az van ugye, hogy az eloszlás is mutatja, hogy bizony ennyire durva köröket lehet vele menni. Ha kigyúrod a legénységet és felszereled modulokkal és/vagy ha pro vagy.
203 pen, 240 alfa sebzés, a hosszú 8.8-as ágyú (pl Tiger) de nagyobb RoF, sokkal jobb célzás idő 1,7 vs 2.3 és pontosabb is. Arannyal meg 237 pen, annak szerintem nincs tier8 tank ami ellenáll, kv4 beforgatva esetleg.
Hozzá egy nagyon kellemes 390m látótáv és egész jó kamo érték.
Érted, ha ezt az ágyút ki tudod használni rendesen, akkor az 1500 sebzés gyerekjáték. Tier6-ról beszélünk, ahova berakták ezt az ágyút ezekkel a paraméterekkel,rossz vicc a WG részéről, komolyan mondom. Most nem akartam itt a feszt kelteni, de 2e sebzés inkább gyakori vele, mint ritka, de mondjuk én csak időszakosan megyek vele, nem tudok megbízható statot mondani. Majd kifejlesztem később, akkor már meg tudom mutatni, mit megy, mert a WT TD ág a legjobb szerintem, brutálisan jó tankok sora.
-
dotta98
csendes tag
1. Melyik nemzetnek a legjobbak az artyjai? 2. Szeretnék elkezdeni egy tankágat húzni,mindegy,hogy melyik nemzet,vagy,hogy milyen a tanktípus,ami számít,hogy egy viszonylag élvezetes játék élményt nyújtson egy kezdőnek,mit ajánlotok? Hellcat és KV1 ág már elkezdve,de ezeket csak tier 6-ig csináltam. Várom a válaszokat,előre köszönöm!
-
Bad Pritt
félisten
Nashornnal 1500 a lila szinthez a Targetdamage, pont mint a Hellcathez. Na elmész a p*csába, az a hp-jának a két és félszerese.
-
Bingisz
addikt
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #66360 üzenetére
Végül is akkor egy nettó kv1s nerf lesz. Aki meg a tier5-t ki akarja az éles rendszerben is próbálni, annak meg kell vennie.
Én nem próbáltam egyiket sem, nem vagyok oda a KV1s-ért, nincs is kifejlesztve, de a kérdés adja magát, hogy érdemes a tier5 tankot majd kifejleszteni vagy a jó öreg kv1 inkább?
(#66350) Plasticbomb Erre nehéz mit mondani. Azért ott erősen user error is van, ha egy t95-el szembefutsz egy WTE-vel. Már a WTE részéről.
Két-három használható stratégia van vele, vagy távoli sniper, kihasználva a brutál jó ágyút és a tűzerőt vagy egyszerű "brute force" megoldás. Odamenni, lefogyasztani a saját hp-t, 2-3 tárazást megélni és közben igyekezni az ellenfélnek a saját hp többszörösét sebezni. Utána már a csapatnak kell lehozni a csatát a remélhetőleg megroppant gerincű ellenfél ellen. Esetleg még támogató harcmodor, amikor egy WTE fedez egy támadást és megy a második vonalban, akkor azért az ellenfélnek nem biztos, hogy őszinte a mosolya.
A he lövedék ellen meg elbújni lehet (artyk elől) vagy páncélt felrakni, az azért sokat segít. Meg felkészíteni a legénységet, hogy úgyis kilövik az ágyút, javítani 1-2 alkalommal lehet, de van rá skill, ami kicsit segít ilyenkor.
Azzal egyetértek, hogy most már a tűzerő fókusz (mindenki a WTE-t lövi, ahogy megjelenik), az he használata és az artyk szép lassú, de folyamatos visszaerősödése miatt már nehezebb vele játszani jóval.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
Bingisz
addikt
Úgy néz ki, hogy nem kap tier 5 KV-1S-t akinek megvan most a tier 6-os. Egyedül a tier 6 KV-85-öt fogja megkapni helyette.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Angel1981
veterán
válasz LobiDrg #66348 üzenetére
Ez most szigorúan nem sértés, de ez jutott az eszembe!
(Te vagy Ramirez.)Kicsit komolyabbra fordítva; megértem, hogy nem foroghat mindenkinek e körül a
szarjáték körül az agya, még csak nem is az a "gond" 3500 csatával itt vagy, hanem az, hogy az elmúlt 1000 csata átlaga sem több, ergo látszólag megakadtál a fejlődésben.
Nem ismerlek, nem látok bele a fejedbe, nem tudom, milyen tanácsot adhatnék a fejlődés érdekében, de szerintem nagyon sokat tud segíteni, ha a replayes honlapon próbálsz helyezkedési trükköket elcsípni - ugyanis szerintem a játék alapvető szabályainak ismeretén túl az dobhat a legtöbbet az emberen, ha tudja, hogy milyen tankokkal milyen pályán hol vegye fel a kezdő pozíciót - amit persze úgyis változtatni kell majd a csata alakulásával, de nagyon sok minden megtanulható belőle.És még egyszer nem sértésnek szántam a videót!
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
válasz Valentin90 #66351 üzenetére
Ezeket hol lehet hozzá megvenni? Ott ahol kaját meg a kiegészítőket?
Fully electric lifestyle!
-
Valentin90
tag
Ha Churchill 3at választasz akkor mindenképpen érdemes EGLD-t (vagy más néven Célzásgyorsítót raknod rá) mert kevesebb mint 2 másodpercenként köpködi a tank a lövedékeit, ellenben a célzása 2.3 mp. Ergo sokkal hamarabb betölt a tank, mint hogy be tudnád célozni az ellenséget. Ventit majd csak leárazva érdemes belevenni, mert 600000 kredit borzasztóan borsos érte. Harmadik kiegészítőként én Binoculart javasolnék. Ez a tank amúgy sem az a kimondott közelharci eset. Inkább amolyan középtávról támogató szerepet tölt be.
-
Plasticbomb
addikt
válasz dfsz34 #66313 üzenetére
Hát, azért lassan elérek oda, hogy az a WTE100 már nem annyira mumus, mint inkább édes nasi... T95 és OB268al is szétkapom, ha az első lövésemre nem is HE-t kap, a másodikra tuti, és elhullott. Ha meglátom a csata betöltőképernyőn, kb majdnem instant HE-t töltök, és arra "szaladok" amerre várom, hogy fog menni. Minap T95be ülve úgy szedtem szét, hogy meg sem tudott sebezni, pedig ő kezdett előtt lőni engem... És ha M50/M53al vagyok... Instant agyfaszt kapnak a WTE100ak tőlem.) (mondjuk meg kell hagyni, amikor artyval 3 lövésből full rászűküléssel képtelen vagyok eltalálni, én kapok ideggörcsöt, de olyankor tök mindegy, valószínűleg azt a csatát bukóra vette az RNG)
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
LobiDrg
aktív tag
Halihó.Érdekelne hogy szerintetek ennyi csatàval szerintetek nagyon rosszak a statisztikàim ?
Noobmeter
Szeretnék fejlődni mert egyre jobban érdekel a jàték (annak ellenére hogy néha ideggyenge vagyok tőle ) és szerintem az utóbbi időben szerintem sikerült is valamennyit előrelépni.Sokat nézegettem a tankok gyenge pontjait tanulmànyozgattam a pàlyàkat stb.Nem vagyok egy stathuszàr még a szìnezéseket és a nyerési esély kijelzését is kikapcsoltam az xvmben.Csak érdekelne a véleményetek. -
Simi37
őstag
Diarmand nemsokára eljön a Te időd
09.11-09.15: "Inside the Tanks special – ToG II*"
30% kedvezmény a Tog II* árából
Dupla XP a Tog II*-n (ha nyersz a és a top 10-ben végzel).
Lőj ki egy Tog II*-t és végezz a top 10 (alap)XP szerző közt a csapatodban. Jutalmad 1 db kis javítókészlet.Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
otto14
őstag
T21 Ace, most nem buzdított senki
[ Szerkesztve ]
asd
-
-
-
Bad Pritt
félisten
Dehogyisnem. Feladatkezelőben a wot.exe affinitásánál ugye ki van pipálva mind a négy mag, ergo a 0.-on futtatja a játékot. Így volt kb 90 fps-em, ha kivettem a pipát valószínűleg az egyes számú magon fut a játék, így lett átlag 110. Not bad.
-
Bad Pritt
félisten
Egy i5 procinál melyik magra érdemes "rakni" a WoT-ot?
Ha ezt beállítom, akkor minden indításnál így marad, vagy mindig át kell állítani?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
válasz Diarmand #66330 üzenetére
Tier 6-al te nem termeled ki a prém kaját, abban egészen biztos lehetsz. A feladat az, hogy érj el legalább 10e kredittel több bevételt prém kajával, mint anélkül, mert akkor ha megint meg kell vegyed a prém kaját, akkor vagy kb ugyanott, mintha nem használtál volna prém kaját. Azért csak kb, mert megnövelt látótáv és egyéb tulajdonságok miatt több spot és xp-d lesz, de most konkrétan a kredit termelésről beszélünk.
Gondolom félreértetted szokás szerint, nem a az a kérdés, hogy a nettó bevételed megvan-e 10e credit, hanem ha rápakolod a prém kaját, akkor tudsz-e 10e-el több bevételt kitermelni.
A célzókör mérete változik, szűkebb lesz, ezáltal a szóráson és a pontosságon is javít, de ez nagyon remélem, hogy nem újdonság. venti, bia meg a prém kaja, mindenre hat kicsit, a célzókörödre is, a szórás maximumára, ezáltal a pontosságra.
Egy eleve brutálisan pontos lövegből a vent+bia+prémkaja egy sebész szikét állít elő, ez lenne a JT8.8 fullosra kigyúrva.
Az RNG dumát nem értem, éppen azt magyarázom, hogy ilyenkor annyira pontos az ágyú, hogy kisebb célpontokat is meglő nagyon nagy biztonsággal.
-
Mcray
senior tag
Még egy érv a Churchill III mellett, hogy nem lát 7-es csatát, mint más normál 5-ös tankok. A lövegének a sebessége + arany lőszer ( ha kemény 6-ossal találkozik az ember), tökéletesen elegendőek, hogy bármit le tudjon küzdeni. 3 db Churchill III egy szakaszban olyan mintha gépagyúval szórnák az ellent. Mindent megesznek
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Enzolord
addikt
Az a dobozos a námber ván...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Diarmand
senior tag
válasz dfsz34 #66283 üzenetére
Brutálisan jól hozza a kreditet, talán az egyetlen prém tank, amelyikkel ki lehet termelni a prém kaját is, ha fél áron tudod beszerezni.
Erre az összes prémtank képes tier 6-tól felfelé, jóformán még prémium nélkül is. Prémmel meg bőven, de tier 7-től átlag feletti játékkal, bárhol, bármikor és még nettó nyereség is lesz. Értem én, hogy van Jagd88-ad (az első fiókodon), de nem kellene fölöslegesen ennyire magasztalni.
Mert annyival növeli a látótávot és javít a lövés pontosságon
Mióta javít a lövés pontosságán a prémium kaja? A Bia-ra ue. érvényes.
Amikor próbáltam a teszt szerón prém kajával, ventivel, himmelsdorfon minden, ismétlem minden lövés betalált a T28 gyenge pontjába és sebezte is.
Ez érdekes. Amikor minden betalál, akkor az csak a skill és extra cuccok miatt lehet (még véletlenül sem RNG), de amikor mellé mennek a lövések, akkor persze az RNG a hibás, mert manipulálták, ismétlem manipulálták.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Cseri0058 #66328 üzenetére
Ez nem is arra való, hogy körbetáncold az ellenfelet,miközben pumpálod beléjük az ólmot (mint pl. az orosz med-ek).
Ez sniper med , távolról kell csipkedni az ellenfelet. Közelharcba csak legvégső esetben szabad belemenni.
Az ágyúja is ezt szolgálja: marha pontos,gyorsan célzó ágyúja van neki.Megéri a germózást, mert az E50M ISTENKIRÁLY
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Cseri0058
őstag
fuuu ezzel a panther 2-vel szívni fogok... úgy mozog mint egy bálna...
-
jr1994
addikt
Gondolkoztam és egy kezdőnek szerintem is jó lenne valamelyik OP 3-mas prém tank. Ha nem akar annyit rákölteni még jobb, aztán ott van a német PZs 35 vagy a francia Pak40, azok elég durvák a szintjükön.
Bár 1500 vagy 2300 forint az már nem olyan nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Valentin90 #66323 üzenetére
"Elsőnek viszont én is inkább egy alacsonyabb szintű prémtankot ajánlanék, mert nagy méreg tud ám lenni, hogy kipengetsz sok 1000 aranyat egy tankra és aztán rájössz, hogy ez a játékstílus nem igazán tetszik."
Ez lemaradt a korábbi hszemből, teljesen egyetértek!
Szerintem legalább 1000, de inkább 2000 csatáig magának a játéknak az alapvető atmoszféráját tanulmányozd, menj el T5-T6-ig (tovább ne!) az orosz, az amerikai, és a német heavy / medium / td vonalon, és amikor már kezd összeállni, hogy milyen stílust, és melyik nemzetet fogod preferálni, akkor kezdj el magasabb szintű prémtankokban gondolkodni!
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #66322 üzenetére
Ebben van igazság, de azt is meg tudom érteni, hogy kell a kredit nagyon. Főleg az elején, nagyon nehéz összeszedni a kreditet egy komolyabb tankra vagy modulra. Ha több ág is van, mint pl a német TD, akkor érdemes előre eldönteni, melyiken induljon el az ember. A WT ágon a Nashorn, a másik ágon a Stug a jó kredit termelő tank, ott érdemes maradni kicsit tovább. Kreditet gyűjteni és legénységet gyúrni és utána menni feljebb.
A játékot megtanulni valóban az ajánlott sorrend: nehéz tank-td-med-könnyű (arty-t nem mondom, aki azzal akar, az egy külön világ).
Ezzel együtt szerintem a TD-kel meg lehet barátkozni a kezdőknek is, bár az elején pálya ismeret és egyéb ismeretek nélkül lesznek kellemetlen percek, de hát ez vele jár. Kempeléssel kezdeni és utána fokozatosan tanulni, később már jobb helyzekedés, akár támadásba bekapcsolódás is jöhet.
Én biztos, hogy az alapján döntenék, hogy melyik tízes TD érdekel jobban. Ez lenne a logikus döntés.
-
Valentin90
tag
Azt is figyelembe kell venni, hogy a prémiumtankok elsősorban a kreditszerzés+legénységhúzás célját szolgálják. Többségükkel nem nagyon lehet és nem is nagyon szabad Rambózni. Le kell szögezni azt is, hogy sajnos sok prémtank kimeríti a pofátlan pénzlehúzás fogalmát és egy egy kalap sz*** sem érnek (pl: PZ.IV Schmaltrum, AT15A)
Mindenek előtt én olyan prémtankot ajánlanék Neked, ami kedvezményes MM-et kap. Ilyen például a Churchill 3, Matilda 4, Matilda BP. Magasabb szinten meg az FCM 50t (brutálisan jó az ágyúja) és a Super Pershing. Illetve, ha a német ágat favorziálod, azon belül is a TDket akkor E25
Elsőnek viszont én is inkább egy alacsonyabb szintű prémtankot ajánlanék, mert nagy méreg tud ám lenni, hogy kipengetsz sok 1000 aranyat egy tankra és aztán rájössz, hogy ez a játékstílus nem igazán tetszik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #66320 üzenetére
Pont a helyes kempelés az, amit nehezebb megtanulni szerintem. Még most is néha tévesen mérem fel, hogy mikor kell helyet változtatni, visszavonulni, előretörni, stb. Először ismerje meg valaki a pályákat, fontosabb pontokat, azt meg meddel, heavyvel lehet. Prémtankot nem vennék, helyette prémfiókot, úgy minden tankjábal ömleni fog a pénz.
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #66315 üzenetére
A nashorn-al kezdetben a kemper stílus a nyerő (tudom nem szeretjük a kempereket, de ez van, ezt kell ajánlani a Nashorn-hoz kezdőnek). Ott sokat nem lehet hibázni. Kiváló ágyú (jó pen, alfa is ok és nagyon jó RoF), nagyszerű látótáv (modullal pláne). Megközelíteni nem lehet könnyen, mert a kamoja is elfogadható. Kezdőknek így érdemes. Később gyakorlattal, már lehet vele több mindent is csinálni, mert a 600hp elég már sok mindenre és a sebesség is egészen jó. Egyedül a cső lehajlásba lehet belekötni, az lehetne jobb neki.
Azért az az adat árulkodó, hogy a tier5 német TDk-hez képest 60-70% több az átlag sebzése. Ez nagyon durva érték egy tier lépés esetén. A kiváló ágyú és látótáv kombinációja miatt, szerintem.
A T49, hellcat nem igazán ez a stílus szerintem, azok agilisebb tankok, támadó stílusban is lehet használni. A Nashorn-ak sokkal jobb az ágyúja, képes komolyabb támadást is elhárítani.
-
törölt tag
Vidd ezt az ágat is, mert elég sok a közös modul, amit ki tudsz fejleszteni.
Ez a keresztfejlesztés minden nemzetnél megvan.
Az angol medeken például az egy szinttel alacsonyabb heavyk top ágyúját fogod használni legnagyobb ágyúnak.
Egyenlőre a garázshely lesz a legszűkösebb.
A legközelebbi féláras akcióban érdemes lesz arra költened az aranyad. -
vJokka
aktív tag
Én a helyedben még elgondolkoznék azon, hogy nekifeküdjek a brit közepes ágnak. A tízesből prémtankot csinálnak elvileg valamikor az év végén, és ha bent van a garázsodban, akkor megkapod T8 prénként. Ráadásul a Cromwelltől egész élvezhető tankok vannak (az FV4202-ről még nincs tapasztalatom - T9-ben járok).
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #66313 üzenetére
Én nem ajánlanám a Nashornt egy kezdő játékosnak, mert úgy kell vigyázni rá, mint egy hímestojásra, ugyanez igaz a Marderre, Hellcatre, T49-re, Tigrisre. Mind remek tank (ahogy a Nashorn is) de kegyetlenül megbosszulja magát, ha hibázol, az meg kezdőként nem igazán jó.
-
-
dfsz34
őstag
Az én véleményem csak egy, de ha kredit kell és sok, akkor én mást nem ajánlanék, mint a nashorn-t.
A WT TD ág egyébként is brutál jó, pár kivétellel (tier5 és 7 kérdőjeles) és ott a végén minden TD-k OP királya jelenleg a rettegett WTE100.
A másik, régi ág is jó egyébként, tényleg egy rossz szót sem tudok róla mondani, talán egyedül a tier6 tank nem jó, de nekem a WT ág sokkal jobban bejövős. A kérdés, hogy melyik tízes TD-t preferálod, a szörnyeteg WTE-t a töltőtárjával, vagy a szintén durva, de egyszer lő nagyot JPE. Szerintem játék szempontjából a WTE egy óriási tank, mentem vele teszten, hát ahhoz mérhető pusztító erő nincs a játékban még egy.
De vissza a számokhoz
A stug átlag sebzése 356, ezzel "gyárt" 6660 kreditet. A ráta 18.7 kredit per sebzés pont
A nashorn átlag sebzése 605, ezzel 7150 kreditet. A ráta 11.8Ez alapján a stug jobban termeli egységnyi sebzésre a kreditet, de összegszerűen a nashorn többet termel, márpedig a csata az csata, az átlag játékos 500 kredittel többet termel.
A másik dolog az, hogy komolyan kifejlesztve a tank mire képes. Ezt nem tudom számokkal alátámasztani, de egy dolog árulkodó, egy tier-t lépsz felfele és 70%-al nő az átlag sebzés, ez már árulkodó jel, hogy bizony a nashorn egy nagyon komoly képességű tank.
Összegezve, nézz meg pár videót a két német tier10 TD-ről, döntsd el melyik tetszik jobban és ha maradsz ezen az ágon, akkor a stug is teljesen rendben van, de a másik ág talán ígéretesebb és ott farmolni is jobban lehet a nashorn-al.
Ezt a döntést neked kell meghozni, csak a privát véleményem tudom adni, hogy a WT ág szerintem érdekesebb, a TD-k pusztítóbbak és nagyon erősek, tényleg csak a tier5 és 7 igényel türelmet. Egy jellemző példa, mikor a tier8 wt-t próbálgattam, 2300 prémes xp nem volt elég az ász szinthez, most már kicsit lement a szint, de nem sokat. "Csak" ennyire durva az a TD A kilences nekem még jobban tetszett, a tier10 meg maga pusztító erő.
-
Bad Pritt
félisten
Én ha most kezdeném minden típusból egyet megszereznék ötös szinten, csak hogy szokjam a stílust, meg tanulgassak. Mondjuk a következőket:
KV-1
Pz III/IV
SU-85Ezek olyanok, amiket gyakorlatilag úgy kell használni, ahogyan a nagykönyvben meg van írva a nehezek, közepesek és td-k használati utasításánál.
-
alldaybig
tag
érdekes amugy, hogy majdnem az összes tanknál ha a parancsnoki kupolát lövöd, mintha az oldalát lőnéd a tanknak simán be tudod lőni, de azért ez érdekes tud lenni, ha van rá lehetőséged, egy lövést megér
a lényeg, amit leszűrtem a játékról, hogy higgadtnak kell lenni, néha olyanokat csinálok, h én vok a first kill és miután kilőttek meg azon gondolkozom, hogy minek rohantam a francba előre, mondjuk ez egyedi eset, mert többnyire meddel tolom és azzal mindig hősködni szoktam, de hiba, mert amugy meg support[ Szerkesztve ]
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
dfsz34
őstag
Akkor +1 a Nashorn mellett. Nem tudok más normál tankot mondani, ami akárcsak a közelében van annak, amit azzal lehet keresni. Ismerősnek kell néha kreditet termelnem és megvetettem vele a Nashorn-t fix legénységgel és modulokkal. Nincs jobb ennél, csak prém tankok.
Az ágyúja brutálisan jó a tierjében és 390m alap látótáv hozzá. Hiába papír a tank maga, a TD stílus miatt ez nem akkora hátrány, ráadásul egy Nashorn-t senki nem fog hp veszteség nélkül megközelíteni. Kicsit kigyúrod a legénységet, dobsz rá modulokat és kész a kredit gyár. Lehet, hogy még te magad is meglepődsz majd, hogy mennyire lehet vele termelni.
A statisztika se tévesszen meg, bár ott sem panaszkodhat, csak prém tankok meg az fv304 arty előzi meg, de és ez a legfontosabb, a legtöbben csak átrohannak rajta (pl az fv304-el rengeteg pro is nyomja fun célokból, elit tankként, kigyúrt legénységgel, így kell nézni a dolgot), modulok nélkül, pocsék legénységgel.
-
Angel1981
veterán
Akkor max. 5. szintben gondolkodj - de én frankón nem tartanék hülyeségnek egy 3. szintűt elsőre; azok fillérekért vannak, és időre lebontva a kreditet sem hozzák olyan rosszul, mert az alacsony szintű csaták gyorsak szoktak lenni.
Általános jó tanács, hogy ne rohanj előre a magas tierekbe, szépen lassan ismerd ki a játékot az alacsony szinteken!
-
alldaybig
tag
ha higher tierbe rak akkor guerilla harcot kell nyomatni, mondjuk ez meddel ok, de pl egy vk3601 t8-ban szinte esélytelen, míg pl a kv1s t8ban az ágyúja miatt elég hatásos még mindig, csak bujkálni kell, igazából ott mutatkozik meg ki mennyire jó player, hogy 2 tierrel magasabbak ellen mennyire vagy hatásos, Én ellégé hatástalan vok XD
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
törölt tag
Valószínű adott.
Arra felkészülhetsz, hogy gond nélkül betesz 2 szinttel magasabb tankok közé a játék, hacsak nincs trierlimites tankod, mert azt csak egy szinttel magasabbak közé teszi be.
A könnyű tankok a kivételek, azokat 4 szinttel magasabbak közé is beteheti mint felderítő.
Sőt! az ötös Chaffe-al szinte csak tizesekkel találkozom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest