- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Kotomicuki #167790 üzenetére
Jelenleg ha jól rémlik csak olyan van: 15 győzelem X, Y tierű prémium tankokkal.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Viktoár
addikt
-
mcwolf79
veterán
válasz Kotomicuki #146233 üzenetére
Te (már bocs) de borzasztóan értetlen vagy. Amúgy továbbra is nyomod a hülyeséget.
Amit mondasz egyébként igaz, DE a pontosság nerf óta ez minden tankra igaz. Minden tankkal jelentkezik a földbe csapódó vagy a világ végébe elszálló lövedék, de míg mondjuk az általad ajánlott T-34 esetében 14 másodpercet várhatsz az újra próbálkozásra ennél 3 mp után újra lőhetsz.
világos hogy pl. egy Skorpion G-vel többet lehet keresni, de az azért drágább is.
Amúgy ha már amcsi heavy-t emlegetsz, akkor már inkább T26E5 (már amikor kapható). Azzal sokkal élvezetesebb a játék, ellentétben a T-34-gyel.
Ja, még egy inkompetens játékos magas tier - ben. Mit számít az igaz? Azért olyan kotvány a magas tier - ben a játék, mert csak pár ezer játékosnak ajánlották, hogy vegyen tier 8-as prémtankot kreditet keresni, pedig sík hülye a játékhoz.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Chris0321
addikt
válasz Kotomicuki #146235 üzenetére
Akkor biztos az enyémmel valami gond van mert nekem egy 2016 elejei képernyőmentésemen 10 lövés ebből 8 talált 2562 sebzés 706 asszisztra adott prémmentes nettó 39.633 kreditet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kotomicuki #146235 üzenetére
Akkor ne T8-ast ajanljatok, igy is tele van mar bottal a T8...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Chris0321
addikt
válasz Kotomicuki #146233 üzenetére
A T34-essél 20-30.000 plusz lövés nélkül? Melyik játékban? Plusz prémium nélkül mert akinek kellene a tank nem használ?
-
mcwolf79
veterán
válasz Kotomicuki #146219 üzenetére
Na csakhogy rámutassak, hogy lehet vele keresni,és állításoddal ellentétben használható tank:
Az uccsó azért olyan xar, mert a kedves csapattárs Type64 belémlőtt párat,és a maradékot könnyebben leszívta az nmy.
De sztem ha nem baxxa el a köröm, meglett volna 3 kör alatt a 80-100k kredit.
És ezek kötül egyik sem kimagasló kör, ennél futottam sokkal jobbat is. Egy prémlőszert sem lőttem el, olyan célpontot kell keresni,amit visz a sima is. Ennyi.
Ha tudod használni,jó ez a tank, ha béna vagy ,akkor nem. De ez a legtöbb tankra igaz.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz Kotomicuki #146214 üzenetére
Csak ismételni tudom magam : te nem tudod ezt a tankot kezelni, ez egyértelműen user error.
Ha úgy használod ahogy kell, akkor jó tank. Ha nem akkor persze hogy nincs siker.
Ez (akárcsak a Panther) egy support tank. Ez nem egy harcos orosz tank, ha úgy használod hamar a garázsban kötsz ki.
Ez az elmélet pedig a prémlőszerről és a szűkülésről nettó baromság.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz Kotomicuki #146210 üzenetére
No offense, de attól hogy te nem tudod használni az nem jelenti azt, hogy szar a tank.
Mivel tier limites nagyon ritkán kell csak prémlőszerhez nyúlni.
A páncél elmegy, tornya viszonylag erős. Nem egy bolonbiztos tank, nyugtod lelkiismerettel nem ajánlanám egy kezdőnek, de amit állítasz róla, az teljesen valótlan.
Ja, mivel olcsó bele a lőszer és a javítás, még keresni is lehet vele.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Kotomicuki #146210 üzenetére
Az m10 sokkal mozgekonyabb a sima parducnal. Gyakorlatilag egy vk3002m. Amnyi h kaphat 5db 8as ellenfelet mig a masik 3at. Cserebe bonusz kredit,xp es legenyseget cserelgetheted
En amugy alig hasznaltam gold loszert hozza[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Chris0321
addikt
válasz Kotomicuki #146207 üzenetére
Nekem van T34-esem, igaz két éve nem használtam mert nem játszottam azzal az accounttal de már akkor sem ajánlottam volna kezdőnek. Igaz az átütése nagyon jó, de nagy és lomha amit tudni kell használni hisz a dombos terület a kedvence amit tudni kell és ki is kell tudni használni. Nekem egy képzett legénység ült benne mindennel amire szükségét éreztem mégis nem egyszer felüdülés volt átváltani a Panther/M10-re ami sokkal mozgékonyabbnak tűnt és jobban is élveztem nem egyszer a játékot még a gyengébb átütés ellenére is és a kreditet is nagyon jól hozta. Igaz ahhoz is van legénységem így nem volt vele olyan nehéz de képeztem is vele, mert a német med ágon több tankot megtartottam.
-
jano_77
nagyúr
válasz Kotomicuki #146114 üzenetére
Azt várd ki majd hogy hányszor teszi be tier6-osok közé!
Szerintem inkább tier9, méginkább 10!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ddt500hu
veterán
válasz Kotomicuki #146037 üzenetére
Én akkor még nem játszottam. De a 183-as rengeteget vesztett, mert amikor megvettem még 270 volt a HESH penje. Jagdtiger frontját simán bevitte. Amikor levették 230-ra vége is lett. (Mondjuk pont a nerf után lőttem meg vele a rekordomat 10600dmg).
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz Kotomicuki #144843 üzenetére
Az utolsó 50k indulásáig még gyorsan eljutottam, aztán feladtam. Nem ér annyit az idegrendszerem, light prő meg nem vagyok.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
őstag
válasz Kotomicuki #144843 üzenetére
A t55a küldik sokkal nagyobb stresszt okoztak nekem mint ez. Nekem felüdülés végre (főleg) a kedvenc tankjaimmal játszani ,azokkal legalább tényleg effektív vagyok.
-
+váltó
tag
válasz Kotomicuki #144780 üzenetére
15db tier tizes van a garázsban - elörenyomulásban és randomban is szorzózom öket.
Nem biztos , hogy csak az alacsony tier játszható . . .Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
+váltó
tag
válasz Kotomicuki #144776 üzenetére
Heló , a svéd ágon nincs közepes tank - magas tierben .
Akkor mi is az értelme ennek a "szépségnek" ? Állitólag a
prémium jármüvek legénységhúzásra és kredit farmolásra
lettek kitalálva. A másik apróság, hogy nem lehet lefesteni
ergó nem növelhetö az álcaértéke.A WG-töl megint kaptunk
1 szépen csomagolt valamit . . .Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
Diarmand
senior tag
válasz Kotomicuki #77537 üzenetére
Minél többször olvasom újra a centi elemzésed, annál kevésbé akarom széjjelszedni mondatokra és reagálni rá. Nem éri meg belemenni ebbe...
Maradjunk annyiban, hogy az általad felsorolt "hibái" ellenére nekem nagyon megy vele a gamma és szívesen megnézném, hogy te hogyan tolod vele. Hidd el, számomra messze beszédesebb lesz a replayed, mint az, hogy mik a "hibái" így leírva, csak mert nem éreztél rá.
Persze csak nem titkos az accod[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Kotomicuki #77531 üzenetére
Érdekes dolgokat írtál a Centi 1-ről hawer. Az igazság az, hogy amiket hátrányként felsoroltál azt kb minden tankra rá lehetne húzni, tehát olyan igazzy hátrányt én nem olvastam, bocs.
A másik. Az APCR messze nem veszít annyit az átütéséből a távolsággal, mint ahogy azt az Urban Legend tartja. Kilóméterekkel jobb lőszer, mint a HEAT.
A fentiekből egy, magánál a wot-nál is kaotikusabb tank képe rajzolódik ki előttem, amivel csak és kizárólag akkor lehet jó eredmény elérni, ha a random mellett a többi 29 is besegít.
Ez meg minden irányból nézve is bullshit Szóval akkor nekem csak azért van vele jó eredményem, mert a random folyamatosan mellettem áll és állandóan kékekkel és unikumokkal kerülök egy csapatba? Ugye nem gondolod ezt komolyan
Te magad írtad, hogy nem áll kézre a tank, ergo nem értesz hozzá teljes mértékben. Akkor tisztelettel kérlek, hogy tartózkodj a - téves - megítélésétől.
-
Angel1981
veterán
válasz Kotomicuki #77528 üzenetére
Az IS-3 oldala spaced armor, nagyon troll tud lenni, semmi meglepő nincs benne, hogy a HEAT-et meg a HESH-t elnyeli, de a többi is be tud sülni.
-
fradi81
veterán
válasz Kotomicuki #77528 üzenetére
Erről valami hivatalos írás? Nekem eddig ez nem tűnt fel.
IS3: üreges páncél/spaced armor
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz Kotomicuki #77510 üzenetére
"ha mégis közelharcba kell keveredni vele - mégiscsak ez hozza az XP-t "
-Tehát a távoli lövések nem hoznak annyi xp-t, akkor jólvan
moto g72, Ninebot d28e
-
csapee
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Centivel az egyetlen dolog, amit meg kell tanulni, az a helyezkedés, pont olyan távolságban legyél, hogy pontos lövéseket tudj leadni, de ne rohanhassanak le, mert akkor dpm-ből bárki kiszed. Véleményem szerint hülyebiztos tank, ha valaki nem kamikaze. Nem olyan élvezetes vele a játék, mint a T-54-gyel, amivel benn vagy az akció közepén nagyon sokszor, de szerintem a brit többször tud meccseket eldönteni, még a kis sebessége ellenére is.
Kíváncsi leszek, most megveszek majd két 9-es medet (Patton és Leopard), milyenek lesznek. Pattonnel szemben fenntartásaim vannak, viszont a Prototyp tesztszerver alapján be fog jönni.
9.5 mikor jön kb? Olyan 20K free xp-t félrerakok és akkor egy fullos Sherman III-tól kezdem a Firefly ágat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
Lehet hogy szar, de nekem nagy kedvencem a 7/1.
Megvan M46,T-54,WZ-120,E-50, de akkor is a centivel tudom a legszórakoztatóbb köröket menni. -
Angel1981
veterán
"A fentiekből egy, magánál a wot-nál is kaotikusabb tank képe rajzolódik ki előttem, amivel csak és kizárólag akkor lehet jó eredmény elérni, ha a random mellett a többi 29 is besegít. "
Mégis az egyik legjobban teljesítő T9 med.
-
Angel1981
veterán
válasz Kotomicuki #63347 üzenetére
"sz: a wot sajátossága, hogy a legtöbb egység csak "támogató" jellegű, azaz, nem "teljes értékű" a szintjén és kategóriáján belül, nem alkalmas a közelharcra, erre minden pálya a közelharc jegyében módosul..."
Gondolom, a campelést / TD áradatot akarják visszaszorítani ezzel - bár igaz, hogy így kicsit a medekkel is kitolnak, és nem is minden heavy termett közelharcra.
-
Chris0321
addikt
válasz Kotomicuki #63214 üzenetére
A HE lövedékkel célozni kell és sebez. A SU-152-esel is használtam HE-t a nerfek óta és használható ha jól céloz az ember. Sok hétvégi eventen lehetett jól keresni kevés ráfordítással, én is prémium nélkül gazdálkodom ki az E-100 gold ammoját. A gold átütése szerintem így is elég arra amivel szembe kerülhetsz. Arról nem is beszélve, hogy mivel meg lehet venni a gold ammo-t kreditért mindenki hozzáférhet és ha kell lehet használni így stock ágyúval sokkal könnyebb összehozni az xp-t a következőre és ha alulra kerül a játékos sokkal könnyebben érvényesülhet.
Sz'al, nem kellene ennyit kritizálni a +-2 tiernyi különbséget, én játszottam +-3-ban is eleget és most sokkal könnyebben lehet érvényesülni még akkor is ha sokszor nem vagyok top tier. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy semmi esélyem nincs sebezni az ellenséget csak ésszel kell játszani. Még jó, hogy nem azt várjátok el, hogy csak 5 tierrel kisebb ellenfelek ellen rakjon be a játék, hogy könnyű legyen a dolgotok. -
Enzolord
addikt
válasz Kotomicuki #63214 üzenetére
Az biztos.. Emlékszem, amikor a régi kis KV tankom, aki tier 5 volt, bedobta tier kilencesek közzé és sasoltam, hogy most mi az édes anyukámat csináljak... Azután vettem goldot goldért, és átütöttem őket, és jött az azóta már szállóige goldnoob kid...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sith7
félisten
válasz Kotomicuki #61893 üzenetére
köszönöm a választ
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Kotomicuki #61169 üzenetére
Van pár kis tankom is low tierben, de azok mind prémek. Ha néha napján mégis kedvet kapok egy kis ökörködésre akkor azokat veszem elő. Még legénységet is tudok pakolni oda, jófélét De a legtöbb esetben nem élvezem ott a játékot.
Szóval még azt sem lehet rám fogni, hogy ott húzom a statomat(#61172) dfsz34 rossz a link
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
dvids
aktív tag
válasz Kotomicuki #58904 üzenetére
Én voltam aki a VK 30.02M-et szidalmazta, hát itt a véleményem: a legnagyobb bajom vele hogy dagi, egy ekkora tanknak egyetlen felmentése lehet a szememben, ha van páncélzata, ennek nincs. Ráadásnak lassú is, jó, a végsebessége nem rossz, de baromi lassan fordul, nem mozgékony. Közelharcban nem igazán tud érvényesülni a mozgékonysága, a páncélzat hiánya miatt és mert egy hatalmas szaftos célpont amit nehéz elrejteni. Mit tud ez, amit egy Cromwell ne tudna? A Cromwell még talán magasabb tűzsebességgel rendelkezik, cserébe ezerszer fürgébb, kisebb célpont, jobb a camoja. Vagy ott az E8, az is fürgébb, gyorsabban tüzel, kisebb (bár az sem apró), asszem a penje kisebb, de ha közelharcról beszélünk bőven elégséges. És most csak azt a két 6-os mediumot mondom, amivel mostanában játszottam, de gyanítom a ruszki is jobb volt anno.
Sniperkedni lehet még a VK-val, de akkor miért ne választanék inkább egy TD-t, mondjuk egy Hellcatet, nagyságrendekkel jobb camoval, jobb átütéssel, jobb DPM-mel.Egyszerűen a VK30.02M nem az én stílusom, emiatt utálom. Nem a legrosszabb tank, de én ezt gyűlöltem a legjobban minden közül amivel valaha játszottam. Viszont személyes érzelmeimet félretéve, objektíven sem tudom jó tanknak nevezni.
-
psycroptic
őstag
válasz Kotomicuki #58907 üzenetére
Na! Azért nem olyan fürge gépekről beszélünk főleg nem a VKDB esetében, hogy csak úgy körbefutkosson egy másik járművet.
PSNID: Tomy83PS
-
psycroptic
őstag
válasz Kotomicuki #58904 üzenetére
A leláncolás mit sem ér, ha nincs olyan csapattárs aki sebezné is közben. Randomban pedig magadra vagy utalva.
PSNID: Tomy83PS
-
dvids
aktív tag
válasz Kotomicuki #57229 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy az alacsony tierű tankok nagy részének közel nincs 400 méter látótávja, úgyhogy igencsak OP az a pár tank, aminek akár csak a közelében is van...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Kotomicuki #57226 üzenetére
Tényleg 370 lesz. Az sok, főleg mert Noobmeter szerint a T40 meg a SU-85B most szinte teljesen egyenlő tier 4 td-k között.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Kotomicuki #57224 üzenetére
T40-nek most lesz 390, eddig 400m volt, ha jól olvastam a másik szövegben.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Kotomicuki #56840 üzenetére
Jelen esetben mivel papírlimuzin így minden egyes olyan dolog hogy el tudok bújni jól jön, hosszú a töltésidő a tárazások közt, addig meg hülyére lőnek Második skillnek berakom a biát, a harmadiknak meg lehet full kamo lesz
-
dfsz34
őstag
válasz Kotomicuki #56821 üzenetére
Gondoltam, hogy lesz majd okos hozzászóló, hogy micsoda köröket lehet menni low tierben és szinte borítékoltam, hogy bedob egy ász képet az fcm-el, de t18 is esélyes volt. Az fcm nyert.
Köszönjük, sikerült okosan kiválasztani egyik legnagyobb op tier3 tankot, 400m látótávval, kiváló ágyúval, gondolom modulokkal és legénységgel.
Akinek van fcm-je, annak hasonló csatákkal van tele a padlás. Elég beállni egy bokorba a province- pályán és a pálya 80%-t spotolja, meg lövi, binoval persze. Dehát ezt gondolom te is tudod. Ezen a pályán csak tier3-ig mehetnek a tankok, tehát még top tier is voltál a tetejébe. Biztosan óriási dolog volt ez az ász, bár ki tudja, province-n sorozatban szokás hozni ezt az FCM-el.
De ez abszolút nem a témához szól hozzá, komolyan mondom. Nekem van pzs35, azzal is mentem sok prémes 2000 xp-s kört, fcm-el meg 2232 prémes xp a rekordom, de nem fogom azt a képet ide bevágni, mert totál értelmetlen dolog.
A low tier tankok kevesebb xp-t hoznak, erről beszélgettünk és szerintem ez így is van. Van néhány op tank, amikkel el lehet csípni egy-egy jobb csatát, de ez mégis min változtat? Meg vannak op prém tankok, főleg tier3-ban, nagyszerű hír, biztosan nagy hasznára van egy kezdőnek, aki mondjuk most áll neki az SP akciónak. (irónia volt).
-
Bad Pritt
félisten
válasz Kotomicuki #56799 üzenetére
Akkor viszont nagy mákja volt, hogy 280-ról kiszedett.
Ami meglepett az IS még a túloldalon, nem hittem volna, hogy olyan gyorsan betölt és belém tud lőni, az ott értékes hp veszteség volt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Kotomicuki #56693 üzenetére
Nerf előtt is lehetett sebezni Tigerrel (10/10), de meg kell hagyni, hogy jobb volt mint most.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Kotomicuki #56693 üzenetére
Na ezért nem izgultqam rá erre az eventre. Nekem se a szívem csücske az SP az eddig hallottak alapján. Még a nerf előtt is simán kiszedegettem őket más 8-as heavykkel. A gold ammo korában meg apáncél szinte semmit nem ér.
Més que un club!
-
őstag
válasz Kotomicuki #54978 üzenetére
A géped biztosan jó, a probléma az hogy 1szerverre 50ezer játékos jut.
Nem értem ezt is miért így kellett megoldani. Ismét source vagy bármely más játék: van több ezer szerver, egyenként akár 64 slottal. A WoT nyerő lenne ebből a szempontból, mert az esetek 99%-ban fix 30slot kell.
Egy szerverközpontban lenne max 3000slot, vagy annyi amit 30-al osztani lehet. Minden országban lenne legalább egy önálló szerver és tuti 30ping lenne bármilyen szituban. Ha egy szerver kiesik, akkor átvinne másikra, vagy akár másik országba. De így ha gixer van, akkor mindenki egyszerre szív, és az egyetlen menekülési útvonal ha bezárod a játékot...IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Chris0321
addikt
válasz Kotomicuki #51795 üzenetére
Wotinfóról szedtem: "20%-kal alacsonyabb célzási pontatlanság. Az ágyú alap pontossága nem változik, csak a szétugrott célzókör 20%-kal kisebb méretről kezd szűkülni."
-
Drenadar
veterán
is is ...
eleve nem engedi a célzókört olyan nagyra szétesni, ezáltal növeli a pontosságot, illetve csökkenti a célzási időt, hiszen nem nulláról kell kezdeni a célzást.
-
Iron Funeral
őstag
Javítja a pontosságot aminek következtében a célzásidőn rövidít.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Bad Pritt
félisten
Mozgás közbeni pontosságon javít és lassítja a célzásidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest