- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz Viktoár #57417 üzenetére
Már én is be akartam írni ugyanezt. Egyszerűen 10 menetből 8 vereség állandóan, mindegy, hogy játszom. A 200 XP/menetből nem fog összejönni az SP sztem.
Amikor felcs.szi ez a f.s, röhejes játék az agyam, ALT+F4, aztán irány az Xbox 360, és valami NORMÁLIS játékot tolok. Ez a WoT már egy röhej, szánalom.
-
KaLeun
senior tag
Az a teóriám, hogy ilyenkor valami OP vagy nagyon jól páncélozott géppel kell menni és lehetőleg szakaszban.
Az ilyen ünnepek és az eventek, mindenkit elővonzanak (most pl. az FV-m blokolta egy IS-7...). Ráadásul a szokottnál is több unicum szakasz volt, ahová több jutott ill. nem csináltak valami ostobaságot általában az csapat nyert. Normál esetben egy átlagos csapat, okosan kompenzálhatja az ilyen dolgokat. De amikor egy E-100 5 perc alatt nem jön rá, hogy az ellenfél E-100-a az aki neki háttal áll...
Egyetlen csata volt amikor rátudtam venni pár (3 vagy 4) paradicsomokat, hogy ugyan jöjjenek segítsenek már. Mert az ellen lemmingtrain (unicum szakasz vezetésével) éppen a himmelsdorfi hegyen vitézkedik. Elindultunk, elimináltuk a védelmet és a visszaérkezőket is szép sorjában. Erre a lemmingvezér unicum: "pfff, nice rush tactic". Persze, mert a JT 8,8 már csak rusholásra alkalmas...
Cila
-
Kotomicuki
senior tag
Hát, igen!
Nagyon ki tudja zökkenteni az embert, amikor a JgdT-ével 3x lő mellé - sorozatban - , majd lepattan a CGC, 60 mm-es oldaláról is - vhogy nem ezt várná az ember egy 0.33/276-os ágyútól...
A másik véglet, amikor mind a 13 lövés átüt és sebez is, pedig abban nem egy E-100 és E-50/M LFP is benne van, ami máskor nehézséget okoz uennek a lövegnek...
Kissé túl sok az a 25% random - ami érzésre, gyakran több is ennél - , nagyon el tudja venni az egyén kedvét a játéktól!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
BogyóBP
addikt
Ja mostanában képes elég trükkösen vicces partikat összehozni a matchmaker de hát ez van. Am aki a superpershing eventet tolja, közlöm vele hogy teljesen felesleges vele szenvedni , inkább megéri befektetni a T34 be, mert az piszkosul jó farm tank és bőven megéri minden forintját. 3 nap alatt sikerült vele 6.300.000 et kifarmolni, úgy hogy napi szinten olyan 5-6 órát ha játszottam vele. Tiszteletem
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest