- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz mefistofeles #45397 üzenetére
ezt nem érdemes fejtegetni, a spot rendszer úgy szar ahogy van. hiába van neked akármid akkor is észrevesznek ha a játéknak olyanja van, márpedig miért ne lenne olyanja.
tegnap a vk béla tűnt el előttem 50 méterre a semmi közepén...persze ő közben vígan lövöldözött rám, az orra elé kellett mennem hogy meglássam..persze így meg kilőtt.
de van mikor a bokorban álló artymat meglátják több 100 méterről (scout nincs) és kilőnek, pedig még nem is lőttem...és álcaháló+álcázás skill mindenkin 100%-on.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ddt500hu
veterán
válasz mefistofeles #45398 üzenetére
Kis tierben semmit nem jelent a 3-4 kill. Ha T8-10-ben csinálsz 3 egészes sebzésátlagot 12 csatában és állandóan veszítesz az jelent valamit.
-
válasz diegho #45393 üzenetére
Már kétszer leírtam, hogy kis tierben játszok, keveset és lassan megyek felfelé. Tehát még egyáltalán nincs 5-ös tankom.
Amúgy nem értem miért ne lehetne kis tierben ezt ideírni? Ott véleményed szerint ez normális?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ja és mégegy (ezt is csak kitaláltam ám...)
A "gurukat" kérdezném.
Hogy a manóba lehet, hogy egy medium tank előbb észrevesz engem mint én őt, úgy, hogy alapból jóval nagyobb a TD-m alap álcázó képessége, álcaháló, álcafestés, csigaszem plusz 100%-os legénységgel álltam egy bokor mögött?
Nem volt más a környéken aki spotolt volna, nem véletlen lövés volt (háromból szedett ki) ja és lövés után sem láttam.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
jahrn
senior tag
válasz szlovibuki #45392 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
válasz szlovibuki #45392 üzenetére
Nekem eddig egy sem ba..ta el az egész játékot.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #45389 üzenetére
Ha ezeket hozod tier5 felett, akkor legalább 2x jobb vagy, mint én, ha tier5 alatt, akkor meg mi értelme van beírni?
-
szlovibuki
tag
Mondjatok már valami normális modot, telepítési leírással, mert amit ma felraktam el*aszta az egész játékot.........
-
jahrn
senior tag
-
-
Angel1981
veterán
"- az E25 nem OP"
Ezt a megállapítás maradjon is így (még ha nem is igaz), mert nem szeretném, ha megpiszkálnák szeretett kis kullancsomat!
mefistofeles: "Mindezt úgy, hogy ma 2 a kill átlagom, 3,19 a sebzési mutatóm és 71,43% a találati pontosságom!"
Megint a régi nóta..... fedd már fel magadat légyszi, had elemezzük ki az accodat - még az is lehet, hogy igazat fogunk adni![ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #45385 üzenetére
Mennyi átlag tier-el? Ha 5 alatt, akkor nincs miről beszélni
-
Djuree
félisten
válasz mefistofeles #45385 üzenetére
volt már nekem rosszabb is a 2 év alatt.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Na jön vissza a szopóálarc....
Még életemben nem száltam ki a játékból 22% win rátával (11 ből 3) de most megteszem.
Mindezt úgy, hogy ma 2 a kill átlagom, 3,19 a sebzési mutatóm és 71,43% a találati pontosságom!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bingisz
addikt
válasz diegho #45377 üzenetére
Tegnap végig osztott minket egy ellenfél Hellcat, mert meg tudtak verni minket. Olyan szinten próbálta oltani a FAME-s szakasztársamat, hogy milyen sz@r játékosok vannak a klánban, amilyet ritkán látok.
Nyílván fejenként 2k sebzéssel buktunk, a hülyegyereknek meg volt 200 sebzése összesen. Természetesen második acc 2k csatával, abból 1600 Helcattel, és éppen hogy megvolt neki a 2000 WN8. Na az ilyen a legszánalmasabb teremtmény ebben a játékban. Szegényke biztosan örült neki, hogy életében először nem paradicsomok, hanem egy fokkal jobb játékosok ellen sikerült nyernie, igaz az ő kb. 0 hozzáadott teljesítményével.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jahrn
senior tag
-
diegho
nagyúr
Általában (95%) amikor meglátok egy magyar top platoon-t az oldalamon elkönyvelem a tuti vereséget, most sem volt ez másképp, a srácok nagyon odatették magukat:
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos lerohanták őket, nem. Szimplán szar helyre mentek, szarul játszottak és pár náluk kisebb tank bedarálta őket arty supportal.
-
Djuree
félisten
válasz Chris0321 #45378 üzenetére
ettől féltem. najó azt majd kihúzom akkor free-ből ha lesz annyi.
diegho: ja tényleg, el is felejtettem használni. bár nekem még másik verzió volt ebből könyvjelzőben, az hibás is, de ez úgy tűnik jó.
-
sebijani1982
senior tag
válasz Kean_Sorbo #45372 üzenetére
Nem Veled van/volt bajom, hanem amit írtál!
Attól, hogy valamiben nem értünk egyet és ennek hangot is adunk (néha nem a legszebben), még nem kell utálni a másikat.
:-)
Köszi még egyszer!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dfsz34
őstag
Most kéne abbahagynom, mentem egy jó kört az obj-al is. 7k sebzés.
Győzelem!
Csata: Redshire 2014.02.20. 9:46:15
Jármű: Object 268
Szerzett tapasztalat: 3 036 ( x2)
Szerzett kredit: 69 922
Csatában elért Achievement: Védő, Harckocsizó-mesterlövész, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"Az első csata a chi-ri vel, volt 1k sebzés, átlag alatti, aztán su12244 és obj felvitte a napi átlagot mocskosul.
8870 eff! wtf...
Napi stat
Teljesítmény: 3 828
WN6 / Eff: 3 828 8 870Statisztikák Totál %/Átl/Ráta
Csaták: 3 / 3 ( 100% )
XP(átl): 4 264 ( 1 421 )
Szabad XP: 422
Bruttó: 179 883
Szervíz: -55 300
Bevétel (átlag): 124 583 ( 41 528 )
Sebzés(átl): 11 312 ( 3 771 )
Sérűlés(rát): 1 332 ( 8.49 )
Ölések(átl): 12 ( 4 )
Találat/lővés: 45 / 56 ( 80.36% ) -
Djuree
félisten
ki akarom fejleszteni a tigris p-ből a ferdit. namost ez az ág nekem fullos, megvan a maus is. erről az ágról mi lesz meg a ferdin amit nem kell már kihúznom? remélem sok ilyen van.
-
sequator
senior tag
Az ilyeneken jó mosolygok, mert mindig ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8STLJNa1Ts4#t=37
sautia
sequator
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz sebijani1982 #45371 üzenetére
Jani! Látod milyen rendes vagyok, pedig tegnap legyaláztál rendesen.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
sebijani1982
senior tag
válasz Kean_Sorbo #45370 üzenetére
Iexplore-ban én is simán, viszont Chrome-alatt hibát dob. Akkor ez Chrome hiba lesz.
Köszönöm Neked is!
User error!!!! Chrome böngészési adatok és előzmények törlése megoldotta.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz sebijani1982 #45365 üzenetére
Én is látom.
dfsz34: Nincs egy replay? De megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Na most majdnem besz.rtam a röhögéstől ezen a csatán. A csapat, ahogy kell elhullott és egyedül maradtam 5 ellenséggel szemben, de ha nem koordináltan támadnak, akkor a su dpm bedarálja őket és az eleje rázva, nem keverve valamennyit még pattintani is tud. Elküldtem ahogy kell a saját csapatot a büdös francba, ők meg nekem szólogattak be, úgyhogy megvolt az alaphang.
Ezzel együtt szorult a hurok, kettőt már kilőttem, de akkor jött egy hellcat oldalról és nem fordulhattam rá, na mondom itt a vége. Az arty is szorongat, oldalról hellcat és szemből a su152. A hellcat viszont elnézte a célpontot és helyettem a saját csapatából a su152 rammolta le teljes lendülettel, nem számolva azzal, hogy a hellcat-al nem ütközünk, mert brutál sebzést kap és bele is halt, meg persze leláncolta a su152-t, akit így könnyűszerrel kilőttem Pedig zöld játékos, hogy lehet ilyen hülye, hogy elnézi a célpontot. Nem is voltunk túl közel, bár mozogtunk és hellcat-al nehéz fordulni, valószínüleg ez volt az oka, nem akart lassítani és a fordulás íve a su-ra vitte rá, pont annyival mozdultunk el (szemben álltunk a su-val én tolattam éppen). Legalábbis nem feltételezem, hogy egy zöld valaki ennyire hülye és a saját csapattársát rammolja le.
Alig bírtam a csatát befejezni és az artyt levadászni a röhögéstől.
Győzelem!
Csata: Airfield 2014.02.20. 9:18:51
Jármű: SU-122-44
Szerzett tapasztalat: 3 492 ( x2)
Szerzett kredit: 85 906
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kolobanov medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" -
sebijani1982
senior tag
válasz Bingisz #45366 üzenetére
Az faja.
Kipróbáltam Iexplore-ban ott nekem is megjelenik.Chrome-ban viszont nem. Na mind1.
Köszi, hogy megnézted.
-
emre
veterán
Végre egy jó hír
- az új (és a megváltoztatott régi) T8 járműveket randomra, és nem a 7v7 csatákra balanszolják
- nem fognak új effektek megjelenni a régi renderben (egyáltalán nem fejlesztenek már rajta)
- a Wargaming nem akar több "koppintás" mapot, mint a téli Himmelsdorf, vagy az esős Ruinberg, ezt a jövőben megpróbálják a meglévő mapok valamilyen kalibrálásával megoldani (SS: például egy maphoz több textúra-pakk, vagy ilyesmi)
- elképzelhető, hogy az M47 Patton megkapja az alternatív, L7-es testet
- a BMP és BMD járművek nem valók a WoT-ba
- egyelőre semmilyen jutalmat nem terveznek a mastery-medálokért (SS: de még semmi sincs eldöntve)
- nem fog megjelenni a szétroncsolt futógörgő, mint láncsérülés-típus
- jelenleg a felfüggesztési modellben minden tanknak oldalanként 4 érintkezési pontja van (SS: azaz oldalanként 4 ponton észleli a lánctalp a talaj egyenetlenségeit, és ezen a 4 ponton követi őket az élethűbb látvány érdekében). Mikor be lesz vezetve a független felfüggesztés, ez a szám 5-re nő majd, ezen felül ezek az érintkezési pontok nem feltétlenül lesznek szabályosan elosztva, tehát egy egyenlőtlen-elrendezésű futógörgős tank esetében, mint például a T-54, a pontok a görgőknek megfelelő helyen lesznek elhelyezve
- az 1958-as T-55 nincs bent a játékban, mert túl OP lenne
- a Model 1953 AMX 13 AMX 13-75 néven van bent a játékbanOverlordtól:
- az E25 nem OP
- a FOV befolyásolja az FPS-t (minél szélesebb a FOV, annál több erőforrást igényel a megjelenítése)"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Bingisz
addikt
válasz sebijani1982 #45365 üzenetére
Nekem simán mutatjaba statodat a link.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
A worldoftanks.eu-n ha a my profile-ra kattintok, akkor ezt dobja be.
Ha haver acc-jával lépek be worldoftanks.eu-ra és rákeresek a nevemre, akkor megtalál. De ha rákkatintok, ugyanez az oldal jön be.
Most Bannoltak vagy mi a fene van? És ez már majdnem 1 hónapja így van. Levelet, figyelmeztetést nem kaptam.
A játékkal folyamatosan játszom. Most is be van lépve."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
törölt tag
válasz Mister_X #45357 üzenetére
Érdemes mindkét ágat vinni.
Nekem jobban bejöttek mint az orosz megfelelőik.
Az IS-2-nek állandó helye lett a garázsban.
Jelenleg a 110-et és a T-34-2-t nyúzom, őket is meg fogom tartaniA T-34-1-től nem ájultam el, bár a nagy ágyúval (ami az is-2 stock ágyúja) sokaknak okoztam kellemetlen meglepetést.
A Panther és a Comet valahogy szórakoztatóbb a hetes medek között
-
...én azt bírom mikor csata elején a kb. 13 meccs rutinjával rendelkező (még statja sincs) arc írja, hogy kövessem. Elég sokszor előfordul...és sosem megyek velük (én nooob) és mindig meghalnak a meccs első 3 percében. Lehetőleg 0 HP sebzéssel.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
zsolthee
senior tag
Újabb érthetetlen viselkedés:
Csapatunk hőse egy Tigrisben ülve viaskodik egy szikla körül egy másik Tigrissel és egy KV-1S-sel.
Odarobogok balról IS-2-vel, hogy segítsek neki. Mit csinál? Na mit?
Lejön a jobb szélről és balról kezd neki pufogtatni.Ember! Kerüld már meg azt a sziklát jobbról és nyomjuk le gyorsan őket mert vissza kell fordulni a bázisunkhoz. Különben is útban vagy
Persze süket fülekre talált a kérésem és ki is szedték csórikámat.
Ezt az észjárást...komolyan mondom...[ Szerkesztve ]
-
Smutz
csendes tag
Pont az ugatott legjobban a vegen, aki T57 tankkal ment és damage 457 csinált. Pont az irogatott a chatbe hogy "nooob team". Jellemzo hogy kiesnek hamar és ugatnak a chatba akiknek semmi alapjuk nincs ezt tenni.
Moldovát tudom idézni: "adjon az Isten elég nyálat, hogy köpni tudjak."
-
Angel1981
veterán
SerB-ék kezdhetik az újramodellezést!
xenom0rph: a parancsnoki kupolát kell lőni, vagy a bal szélén lévő géppuska portot.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Hellcattel hol kell lőni az AT8-at,hogy átvigye?
halahala
-
Mister_X
nagyúr
-
Kean_Sorbo
őstag
Na végre megvettem az F155-öst. Kicsit szégyellem magam, mert az utolsó 5000XP-t AFK-ként gyűjtöttem, de már annyira utáltam az ötvenest. Meg hát a válledzést nem lehet kihagyni.
Nagyon jó így is a nerf után, csak a csapatokkal volt bajom. Az első 9 csatámból 6 bukó, de rövid időn belül (Gyakorlatilag mire az első tártöltés megvolt, kb.4-5 tank már nem élt. Ezt nagyon nehéz megértenem, mert az ugye kb. 1 perc.). Viszont a mobilitás, az ágyú egész jó, rosszabbra számítottam. 97% a találati rátám vele. A kilenc csatából egyet sem éltem túl. Hat az tuti volt mert ledaráltak minket (3-4 perces csaták), háromban meg a 2-4 arty-ból talált meg valamelyik.
Viszont egy kiegyenlített csata volt, abban lazán sebeztem 3500 körül (kettőt tudtam kitárazni, a sűrű égi áldás közepette), minden megerőltetés nélkül. Viszonylag jó csapattal tényleg nagyon veszélyes tank. Azt hiszem nagyon fogom szeretni, és megérte a sok szenvedést.Ja, kb. 90%-ban aranyat kapok, de a felét még így is pattintja. Volt, hogy egyedül maradtam már 10 ellenféllel szemben, aztán még a seggembe is aranyat lőttek. Félnek a népek rendesen.
-
sebijani1982
senior tag
válasz Djuree #45354 üzenetére
Azt szeretni fogod 5-ből 3-szor 13 darab ISU és 2 object közepes a menü nemzeti csatában.
-
jr1994
addikt
válasz gilfoyle #45351 üzenetére
Igazából legfőképpen ez is a játékosokon múlik. Volt szerencsém például egy Cromwell osztaggal bedarálni a Wehrmachtot, mikor azt mondták az angolok esélytelenek stb. Meg nekem alapvetően bejön ez a változatosság, a nemzeti csatában olyan mintha egy hadsereg harcolna nem egy vegyesfelvágott hangulatos. Szóval nálam ezek az előnyök ellensúlyozzák a hátrányokat, és nem is dobál be túl sokszor ebbe a játékmódba.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Angel1981
veterán
válasz Simulacrum #45331 üzenetére
Hát ilyet b*zd+!
-
Djuree
félisten
tegnap beírta egy 142!-es wn8-as srác hogy "idiot noobs come to hill"! de jót röhögtem. én az idióta noob nem mentem a hegyre, de ő a heavy-vel már fent pöffeszkedett. be is írtam neki hogy mind a 142 wn8-ad felvitted magaddal?
-
Nuada herceg
őstag
válasz marked one94 #45315 üzenetére
Na ezt én sem tudtam...
8 gigát szabadítottam fel.
Kösz az infót!Itt öregszem meg...
-
törölt tag
Jó kis tank ez a T32
Kár hogy vesztettünk, pedig nem sokon múlott :/ -
tytyty
tag
Nektek is 150 a ping mind2 serveren?
-
Zeratul
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok ki lehet-e kapcsolni ezt a nemzetek összecsapását, mert kb folyamatosan olyan osztásokat csinál, amit elbukunk sorra. Német ágon vagyok most és szembe sokszor berak 12 hellcat-et, 10 KV1-S-t, SU-100-at a PZ3,4 és VK-k ellen? Kezd elegem lenni belőle.
PC-STYLE.hu
-
diegho
nagyúr
válasz Viktoár #45327 üzenetére
Szerintem nem túl nagy elvárás az, hogy valaki 3k csata után az alapokkal tisztában legyen. Az már viszont baj, hogy a játékosok 90%-a ezt 10k csatával sem mondhatja el magáról. Ez nem tudom mire vezethető vissza. Butaságra, vagy igénytelenségre. A legszebb az, amikor ez még pénzköltéssel is társul és van 3-4 prémium tank a garázsban, de fogalma sincs arról, hogy pl van tűzoltó, vagy repair kit, vagy rammer stb... Azt pedig ne mondja senki, hogy azért költenek, mert tetszik nekik a játék, hiszen fogalmuk sincs a játékról, közük nincs hozzá, így ez a magyarázat nem elfogadható. Elképzelhető, hogy ha a prémium shopban lehetne semmit venni 20 euróért, azt is vennének... ki kéne próbálni ebay-en semmit hirdetni, szerintem tuti lenne rá vevő.
-
Simulacrum
senior tag
Minden napra jut egy magyar humorbonbon. A mai:
-
Joe.36
addikt
válasz dfsz34 #45324 üzenetére
Köszönöm a választ most már értem, azt vártam hogy teljesen helyettesíti... Van 5 képessége gondoltam ez is hasznos.
Igen használok mindent.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
csapee
őstag
Melyik ág legyen az első a kínai ágon? Med vagy nehéz tank?
Csapee
-
dfsz34
őstag
válasz Joe.36 #45322 üzenetére
A wiki szerint "If the Commander is replacing one knocked out crewman then the Commander performs that role at 50% level, if he must replace 2 knocked out crewman at the same time, the Commander performs each of the two roles at 25%. "
Ha egy legény van kiütve, akkor 50%, ha két legény van kiütve, akkor már csak 25-25%-al helyettesíti őket a parancsnok, ezért láthatsz teljesítmény esést a lövésznél. A helyettesítés automatikus.
Nem írtad, de gondolom első segély készletet is használsz, ha ilyen fontos neked a legénység. A wiki is ajánlja amúgy.
-
Répapüré
tag
Soha nem voltam játék-kedvelő típus, nem érdekelt, de ez megtetszett. Ez az egy játék van a gépemen.
Tetszik, bár III-as a legjobb tankom, soha nem fizettem és kicsit zavar ha 10-szer eltalálok egy agyonpáncélozott tankot és semmi, ekkor eltalál egyszer és végem.
Csak alap szinten értek hozzá, játszadozom néha. -
Joe.36
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem, a parancsnok 100 százalékban tudja az ezermester képességet, mégis ha kilövik a sofőrt, a lövészt, nem igazán érvényesül... és mi van ha 2 embert lőnek ki hogy választom ki ? Van erre valami gomb, vagy automatikus ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Répapüré
tag
11,4 GB-ra csökkent a játék mérete és végre nem piros a foglaltságot jelző sáv a c meghajtómon.
Köszi mindenkinek.
Jó játékot, biztos összefutottunk már, szoktam ott pancserkodni.Azért gondolkodom rajta, hogy az egészet átmásolom a nagyobb meghajtóra.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Répapüré #45311 üzenetére
Igen..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Kowi84
aktív tag
Lehet én kérdezek baromságot, de a táras lövegeket (pl: amx 50 100) újra lehet tölteni félig üres tárnál, vagy csak akkor tölt újra automatikusan, ha kiürül?
-
Enzolord
addikt
válasz Répapüré #45305 üzenetére
Vagy kitörlöd a resmodsból a régi verziókat...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A WoT-t használom és feltűnt hogy a kettéosztott vinyómon a Win7 mellett már nincs szabad hely.
Rájöttem, hogy a WoT majdnem 22 Gb-ot foglal amit szeretnék áttenni a nagyobb 450 Gb-os területre.
Hogyan oldhatnám ezt meg?
Ha simán átmásolom fog működni?
Esetleg jobb ha letörlöm és újra feltelepítem a nagyobb szabad területre?
Ekkor be tudok majd lépni a régi jelszavammal és nevemmel?Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Jéé, itt is van WOT fórum
-
ddt500hu
veterán
válasz Cray Tyler #45299 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy a nem csak "játszók" jó részének nemes egyszerűséggel túl bonyolult a játék.
Az az egyszerű tény, hogy nem elég eltalálni az ellenséges célt hanem még a jó helyen is kell eltalálni valszeg meghaladja a gamerek 90%-nak értelmi és egyéb képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest