Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
1 napig volt az

-
Tényleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy az MM-et kritizáljam de mégis.... mi értelme van az egésznek ha a személyes képességek, statok semmit nem számítanak? Igazából nem is beszélhetünk bármiféle programozott csapatkiosztásról. Az adott tier szabályok szerint egy zsákban van az összes harcjármű aztán kiráznak belőle harmincat. Passz....... Lehet itt mondani bármit de az eléggé nevetséges, hogy négyperces csaták vannak hol 15-2, hol 3-15 eredménnyel.
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Pont most volt hír FTR-en hogy hogyan áll a WoT historical csatarendszerének a fejlesztése. Ha hazaérek holnap majd linkelem, de előre csak annyit, hogy lehet hogy összegyúrják a garázscsatával, ami szvsz nagyot ütne.
Amúgy amitől én kicsit ledöbbentem a WT-ben: Igyekeznek valósághűvé tenni a játékot, de közben semmi célzásidő sincs???
-
PAtr0n
addikt
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Számomra is nagyon furcsa, egyrészt ez a rögtön vissza lehet jönni ugyanabba a csatába, amelyikben meghaltam. Nem tudom ez a koncepció tetszik-e? Így elsőre nekem idegen.
A grafika szebb, de szerintem egy ilyen játékban nem a szépség fontos. Egyértelműen a WT szimulátor jellegűbb, hisz nincs körvonal, alig látni a tankokat. Nekem a WoT-ban az arcade stílus tetszik. Ennyi alapján én tuti nem váltok majd, de persze ki fogom próbálni és majd a játékélmény dönt. -
KisApám
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy NINCS említésre méltó MM egyáltalán.
A tankok alapján rangsorolva nincs sok értelme... emberek vezetik azokat.
Minden fajta összetétel előfordul.
Én is voltam olyan csapatban, ahol 11%-ot (!!!) adott az XVM,
máskor meg 82%-ot nyerési esélyre.
És nem azért, mert olyan szakaszok jöttek be a csapatba.
Nincs MM, ennyi, mármint amilyen igazán kellene.
Papíron meg a mesében esetleg... -
Meg kell ismét álapítanom, hogy nincs irányított MM! Nyilván a vak véletlen teszi, hogy sokadik meccsemen kerülök kezdőkkel (vagy hülyékkel) egy csoportba miközben a másik oldalon profi szakaszok küzdenek.....
Kérdem én milyen meccs az ahol a mi csapatunkból én (még közepes játékos sem) vagyok az egyetlen aki öl?
heten 0 sebzéssel, öten pedig 100 hp alatt..... -
Bingisz
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Nagyon furcsa így első blikkre egy WoT-hoz szokott szemnek. A grafika szebb, mint a WoT, de nyílván nem olyan szép, mint a képeken. A fizika érdekes, itt a med tankok is úgy driftelnek, mint a WoT-ban a lightok. Szvsz. repülőkkel könnyen be lehet alázni a tankokat. Valamint itt egy jó találat bármelyik pillanatban kinyírhat, hát fura nagyon...
Jól láttam, hogy itt is van APCR?Nagyon más, mint a WoT, de továbbra is azt gondolom, hogy a WT repcsis része, és a WoT lesz a fő irány a két cégnek. A WoWp, és a Ground forces pedig rétegtermék.
-
Cseri0058
őstag
Twitchen megy a war thunder tankos része.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Aha, mar tettel be regebb 1 kepet, ami latszott hogy 70-80 ezernel jarsz mindegykik aggal.
Bezzeg nekem meg nincs meg a japan 6os, de ma kihuzom, es megveszem.
Remelem sikerul megcsinalni a sok 100 ezer TP-t, mert ha nem, akkor jobb lett volna ha olvasasra szantam volna az idot.Na, de ha elhataroztam hogy megszerzem az IS-6-ot, akkor ugy is lesz, habar nagyon unok szerencsetlenkedni alacsony szinten, habar volt par huzos csata amit elveztem, de nem sok, mert a vilag osszes Piroskaja beszallt a versenybe... -
Vitiris
aktív tag
Nem vita! Csak mondtad kitakar a célkereszt és nem egy pont! Mondtam simán beállítható! Mondtad a töltésindikátort, mondtam az is kikapcsolható!
Inkább válaszoltam mint vitáztam
Az egyébbként sem az én kenyerem 
Kivéve mikor mondjuk azt mondják hogy ez egy ww2 shoter
Na azon van mit vitázni 
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem szoktam figyelni a neveket. Nekem ma meglehetne az is6. Mindegyik ág 90k felett van már, igen a japán is, de inkább beállítom az összeset 98 környékére és majd holnap.
-
Vitiris
aktív tag
Kikapcsolható

6 lehetőségPont azért próbáltam olyat csinálni hogy lehetőség szerint a legtöbb beállítást lehessen használni! És testre szabhatni. Ha kell a vit_settings.xml -ben a zöld keret is kikapcsolható. Szerintem kevésbe rikító mint a Jimbo zöldje és erős feketéje.
Mind1 csak egy lehetőség a sok közül.

Igazából azon dolgozok hogy az átlőhető tereptárgyak ne ugrasszák el a célkeresztet. Ebben már elég jól működik a többihez képest. Van mit rajta csinálni. -
Bad Pritt
félisten
Szerintem ebbe inkább ne menjünk bele. Való igaz, még mindig több van, ha nem is sokkal, olyan harckocsiból, ami a 2. világháború alatt készült, mint olyanból, ami utána. Más kérdés, hogy ha a világháborúban bevetett és be nem vetett típusok, prototípusok, papírtankok között kéne összehasonlítást végezni, gyászos módon kevés lenne a világháborús harckocsi.
Az, hogy ez nem világháborús játék ugyanolyan tény, mint az, hogy a prémtankok gyengébbek, mint az azonos szintű társaik.
Mondjuk ezektől a kék, zöld, mindenféle célkeresztektől én is idegenkedem, pár patch erejéig volt mjölnirem, de rájöttem, hogy teljesen felesleges. Plusz modok nélkül 25%-al gyorsabb a játék nálam. -
vhw
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez a dolog indokolttá tenné a fenti célkereszt létjogosultságát?

(fun fact; a játék még mindig lényegesen több típust tartalmaz a ww2 (és mondjuk + 5év, amely típusokat kis jóindulattal/hanyagsággal még lehet 2.vh-snak csúfolni) és az előtti időszakból, valamint a lejátszott csaták számának is döntő többségét ezekkel a típusokkal játszák - ugye tier1-től...~7-8-ig)
Egy '70-es évekbeli típus esetében bizonyára már nem életidegenek a neon színű kijelzők - amikről általában sci-fi játékokra asszociál az ember, de biztos van akinek ez hozzájárul az autentikus ww2 hangulathoz.

-
Vitiris
aktív tag
Sziasztok! Új szerzemény! Vitiris GreenSight Relase teszt!

A Vitiris sight kicsit átdolgozva! Jobban látható számok, infok, pld cammo+távolság
Melty effectiv páncélmérő átdolgozva! Jobban olvasható!http://www.mediafire.com/download/7tr682wxcb49dyk/Vitiris_green_sight_system_0.8.10_v1.zip
-
diegho
nagyúr
válasz
Cseri0058
üzenetére
Igen betettem a két kört, amiből látszik, hogy hová kell állni és honnan lehet spotolni, egyik sem volt kimagasló kör, de egy kép semmit nem mond azoknak, akik netán szeretnének majd light tankokkal játszani és előre tudni a jó spot helyeket, vagy éppen azt, hogy őket honnan spotolják.
-
Cseri0058
őstag
-
Chris0321
veterán
Működik az XVM?
-
vhw
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Én szeretem, olykor kifejezetten vágyom arra az "osszunk 1000-es pofonokat" játékélményre. Csak jól kell helezkedni vele, mindig fedezék közelében maradni és legyen veled valaki - töltésnél ne szaladjanak rá.
Arty sincs már annyi, mint anno - akkoriban tényleg nem sűrűn vittem ki a garázsból. Most már teljesen jó. -
Cseri0058
őstag
adtam neki 35-t csatát. én ezzel nem megyek többet. amint lehet adom is el...
egyszerűen a wot rendszeréhez ez a tank egy tumor...az hogy az is7-et kétszer telibe oldalba lőttem és mind a kettő csak láncolta ott betelt a pohár. egyszerűen ameddig bent van az, hogy a lánc benyelheti teljes mértékben a lövés addig ez a tank haszna vehetetlen...
szóval aki csak teheti ne vegye meg...ez az én véleményem...
-
bullseye
addikt
válasz
Angel1981
üzenetére
Van erről valami lista valahol?
@KisApám
Mert ugyanabba a kategóriába átrakhatsz legénységet büntetés nélkül. Vagyis tankváltáskor ott ki lehet húzni őket 100%-ra, anélkül, hogy az új tankban a stock állapot mellet még ez is szívatna, és addig is jól lehet keresni vele. -
Kean_Sorbo
őstag
Na ma leültem játszani. 3170-es átlagsebzéssel (8,9,10 tier vegyesen) lehoztam 16 meccs alatt az 50 ezret. Nem panaszkodhatom, de azért ez a "randomfaktor" elég mocskos egy dolog.
Példák:
Ferdinand. Belelövök a KV-4-be szemből, talál. Nyüszítve bemenekül egy romos épület sarkába, mondom megvan. Még mielőtt rárontok, kilövök egy arra kóborló IS-3-at. Már 4129 sebzés. Ezután négyszer lőttem telibe oldalról, és semmi. Nem tudom miből készült az oldala, de nagyon kemény lehet.
Persze én kimúltam, és vesztünk.Highway. Jagdpanzer. Az idióta T95 "száguld" lefelé, felderítjük. Gondolom van hatodik érzéke mert rögtön elkezdett visszatolatni, ami furcsa de jól jött (nem mintha fordítva gyorsabb lenne). Tisztán látom a tetejét (mintha arty-ban ülnék), máskor alulról belövöm a bóbitáját, most kettőből telibe, plusz egy E 100+Obj 704. kombo rohamozza és semmi. Tehát tolatva visszaért a domb tetejére.
Jó rendben, ne legyen már az embernek túlságosan jó napja, de azért ennyire nem kellene látványosnak lenni.
Ja, és egy Pattont szemből 100 méterről nem bírtam lelőni kettőből a panzerkámmal. Egyszer a drága földbe lőtt, másodjára meg lepattantam, pedig a torony meg a test között nem sok helyre távozhat a lövedék. Mindeközben ő futkározás közepette gondolkodás nélkül, négyszer belém lő.
Most pedig megnézem Diego spotolási tanóráját, majd megyek trollkodni az ISU-val.
Ennek legalább olcsó a fenntartása. -
Angel1981
veterán
válasz
Drenadar
üzenetére
"semennyivel sem fejlődik gyorsabban mint egy elit tankban... teljesítményedtől függ, mennyivel tudsz jobban boldogulni t5-ben egy prém tankkal"
A legtöbb prémtanknak 1.00-nál nagyobb az XP szorzója - ha már T5 heavy; a Churchill III-nak pl. 1.38 - mondjuk ez kiemelkedő.
Nem tudom, hogy az Excelsiornak mennyi, de valszeg annak is nagyobb - általában 1.05 szokott lenni. Tudom, nem eget rengető különbség, de fennáll. -
vhw
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
Ez nem egy "nézet", ennek a WG sáját maga áltál lefektetett "szabályának" kellene lennie. Ami valamiért időről-időre nem teljesül.
(ilyen a T25, a Dmax (vagy ebben az esetben a Jgpz túl sz*r?), SU-122-44, állítólag a premium Chi nu se sokban különbözik a normáltól, a Type-ot említeni se kell.) -
Drenadar
veterán
-
vhw
addikt
válasz
üzenetére
Sebzésre és átütésre "ugyanaz", amik úgy meghatarozzák, hogy "nyers erőből" mit/mennyire sebeznek.
Az E25 a rofja mellé fix ágyút kap kevés hp-val, páncélzat nélkül. Viszont gyors.
Ugyanazokra a csatákra a Panthernek tornya van (!!! - nem utolsó dolog) és lényegesen több hp (ami eldönti kibírsz-e 2 lövést egy 122-estől, vagy már léphetsz is a garázsba) Van amikor nem a camo kell, hanem a hp, hogy kitarts.A játékoson múlik hogy gazdálkodik az előnyökkel/hátrányokkal. Csak ágyú alapján nem írható le a Panther (főleg annak tükrében, hogy micsoda lövegeket használnak a T43, KV13, Chi ri, Comet, VK30.02 D tipusok - könnyített mm nélkül!)
-
Remus389
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
nekem csak egy prémium tankom van a t-25, 2.3 a kill/death ratiom 2000+ csata után
a vele azonos méretű medek, a p4, a t-34 azok könnyű zsákmány, nevetsegesek
a sherman talán egyszinten lehet vele, de mivel jobb legenysegem van, és nagyon ismerem a tankom , ezért azt is rendszerint legyozom
szóval nem osztom ezt a nézetet
ja és alap ammo-val, igaz be van tarazva 6 Gold, de azt nem pazarlom medekre
lehet egyébként más prémium tankok gyengébbek, de szerintem még amire ez nem igaz az az amerikai T34, az is jó
-
Bad Pritt
félisten
-
Drenadar
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
mindegyiknek van valami elég nagy negatívuma, és általában egy azonos tierű elit tank elveri...
a type59-től vonatkoztassunk el, bár elég sok tulaj mondja hogy nem olyan nagy szám...
De hallgatom véleményed, hogy melyik prém tank az ami szitu függetlenül tierjében erős...
-
GeneraL_XTX
veterán
Most gondolkodok, hogy az akcióban veszek 750 goldért valami prémium tankot, melyik éri meg a legjobban szerintetek? Kreditszerzési céllal természetesen.
-
Drenadar
veterán
válasz
KisApám
üzenetére
semennyivel sem fejlődik gyorsabban mint egy elit tankban... teljesítményedtől függ, mennyivel tudsz jobban boldogulni t5-ben egy prém tankkal (ami ugyebár gyengébb mint azonos tierű társai...)
excelsior egy nagyon jó agilis tank, elég jól gyorsul, könnyen veszi a terepakadályokat, és a legjobb hogy a segge is ugyanolyan jól páncélozott mint az első páncél, viszont oldalán nincs páncélzat...
gun eléggé lassan céloz, kellenek a cuccok rá, meg a perkek is amik a célzásra segítenek...
-
KisApám
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
A végén még rábeszélsz, hogy megvegyem azt az Excelsior-t.
A legénység mennyivel gyorsabban fejlődik egy prémben?
750 aranyat megérhet úgy látszik... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Működik valakinek a bonus code?A magyar WOT Magyar Portálon is kint van,de nekem nem fogadja el.
"You cannot redeem bonus code on this account."
-
Chris0321
veterán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
A Panther/M10-et hasonlítod össze a Type 59-el? Az egyik 7-es a másik 8-as, a Panther sniper tank a Type-al lehet harcolni az első sorban is. Két ennyire különböző játékstílust igénylő tankot nem szerencsés összehasonlítani.
Bingisz: Majd meglátjuk milyen buffra gondoltak. A Maus is +2% toronyforgatást kapott buffnak.
-
Bingisz
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Tier 8-ba majd a T44-122 jön. Hát szvsz. inkább a T34-3 a jobb toronykialakítás miatt....
Mondjuk én a szuperperzsán gondolkodom, állítólag buffot fog kapni...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
KisApám
üzenetére
Egyértelműen Excelsior. Szerintem. Az ágyúja hangyafasznyit nagyobb pennel operálna, akkor gond sem lenne vele. Mozgékony, gyorsan tölt, jól használható páncélzata van. Imádom, nem bántam meg, hogy azt vettem meg, nem úgy, mint a P10 esetében. Én határozottan gyűlöltem. Type59-el összehasonlítva csalódás. Már csak azt szeretném, ha az oroszoknál lenne végre egy 8as prém med elérhető...
-
Chris0321
veterán
válasz
üzenetére
Nekem Panther/M10-em van, igen gyenge az ágyúja a nyolcasok ellen de alig teszi közéjük de azért pár gold ammo-t tartogatok nekik. A 7-es tankok ellen elég az átütés, persze nem lövegtornyot kell vele lőni. A tűzgyorsasága jó, a lőszer bagóért van és a javítás sem drága. Persze ha nem jött be a Panther stílusa, ez sem fog tetszeni. Ez is inkább sniper tank a páncélzata miatt, de az ágyúja jó hozzá. Én nem bántam meg, hogy megvettem csak ajánlani tudom azoknak akiknek bejön ez a játékstílus.
-
dfsz34
őstag
válasz
üzenetére
Az E25 fényévekkel jobb, mint a P10. Nekem van mind a kettő és már több száz csatát mentem a P10-el, legalább erős közepes szinten megy vele az biztos, de az E25 sokkal jobban tetszik 50 csata után.
Messze messze több sebzést lehet az E25-el bevinni. A kamo értéke miatt és a gyors töltés idő.
Hiába tölt relatív gyorsan a P10, de az az idő a csatában már sok olyan értelemben, hogy az ellenfélnek általában mindig van ideje elbújni. Az E25 addig kettőt bevisz és jó eséllyel fel sem fedezték közben.
A P10 is finom kis tank azért, csak az ágyú miatt oldalba és hátba kell kapni az ellenfelet, ahova már sokszor kevés a sebessége.
Ha valakinek bármelyik jó a kettő közül, akkor nem kérdés, hogy az E25. Ha közepes tank kell, akkor a P10 vállalható. Nagyon szépen termeli a kreditet a P10 is.
Az említett su12244-el közel egy szinten hozza a kreditet, aminek az oka, hogy a su-nak drága a lövedéke és baromira pontatlan az ágyúja, ami miatt sok a mellé lövés. A P10 lőszere nevetségesen olcsó és az ágyú pontos és bár ennek meg kicsi a penje, de flanknál elég jó százalékba betalál, szemből meg vagy sikerül gyenge pont vagy nem.
-
Drenadar
veterán
válasz
üzenetére
a pzivs-hez képest sokkal jobb... az ágyú ugyanaz, viszont sokkal mozgékonyabb, és páncélja is van...
mikor hasonló meddel találkozok, és nem túl nagy ász az illető megeszem reggelire 
múltkor egy T43 és egy KV1 nem bírt megsebezni... a pzivs ezt nem tudná soha elérni
-
törölt tag
Nézzük ugyanannak az ágyúnak az eltérő adatait:
E-25: RoF: 20 lövés/perc, Acc: 0.3m, Aim: 1.5s
P/M10: RoF: 13,3 lövés/perc, Acc: 0.35m, Aim: 2.1s
Ehhez hozzájön, hogy az E-25 jóval mozgékonyabb.Az valóban könnyebbség a Panther számára, hogy nem játszik a T9-es csatákban.
Valamint az is jól jöhet, hogy valamivel mozgékonyabb, mint a PzIVS és másfélszer annyi a HP-ja. Ez viszont erősen játékstílustól függ. A több HP vészhelyzetben jó ( de az már régen rossz, ha ilyenbe csöppenünk ).
-
klambi
addikt
szevasztok!
célzó mod gondban vagyok, olyat szeretnék feltenni ami kiírja, hogy hány mp még a töltés, és 32x es zoom is van benne, valahogy olyat találtam csak amiben ez a kettő együtt nincs meg
javaslat esetleg? -
Simulacrum
senior tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Ha gyors, medes játékot szereted, akkor az E-25-öt csak ajánlani tudom. Fantasztikus hangulata van, imádok vele menni és jobban hozza nálam a kreditet az alacsony lőszerára miatt, mint a T8-as T34.
A SU-122-44 is nagyon jónak tűnik, igaz ezt nem próbáltam, de amit láttam vele visszajátszásokat nekem meggyőző volt. Csak azért nem veszem meg, mert TD-m most már van elég. -
vhw
addikt
válasz
üzenetére
A P/M10 felejtős. Ugyanaz az ágyúja, mint a PzIVS-nek, de egy tierrel feljebb játszik.
Na most az E-25-ön is ugyanaz az ágyú van - torony nélkül, akkor az miért ajánlott?
Az M10-nek jár a könnyített MM, nem kerül nagyobbak közé mint a PzIVS. (de mozgékonyabb, több HP, és szerintem kredit is több)
Ami a Matilda BP-t illeti... nem tudom, nekem nincs, de igen szerencsétlen cuccnak tűnik.
-
bbchris
senior tag
válasz
üzenetére
Igen elvileg ez így van csak az ellen miért nem látszódik meg ha lő rám ?! Szal itt a bibi , meg áll a zászlót foglalja és eltűnik mikor lövöm mondom na ne már és a semmiből lőtt ki meg látom hogy a csapattársak is szenvednek a lövéssel valahogy mostanában ebben az utóbbi 4 napban elég gatya helyre tesz a szerver .

-
törölt tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Kínai Type64 nagyon jó cucc, de a Tier8-as WZ-132 után már nem tudsz kit bele pakolni, mert az a light vonal vége.
Németeknél a T-25, DickerMax, E-25, PzIVS jó ezen a szinten. A P/M10 felejtős. Ugyanaz az ágyúja, mint a PzIVS-nek, de egy tierrel feljebb játszik. A két TD és a PzIVS jól hozza a pénzt. Ha a gyors tempó híve vagy akkor E-25, különben PzIVS. Ez utóbbi hozza szerintem legjobban a krediteket.
Az angolokat épp leírtam pár hozzászólással feljebb. Itt a MatildaBP éri meg.
Amerikaiaknál csak a RamII és T14 esik bele az 5-7 kategóriába. RamII használhatóbb, viszont a T14 csak T5-T6 csatában játszik. T7 ellen a RamII-őt golddal kell etetni.
Az oroszoknál eddig csak a SU-122-44-est próbáltam, a többire még nem jutott idő. De ez használható cucc, jól hoz a konyhára. Bazi nagy lyukat csinál az ellenfél seggébe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A japán Chi-Nu Kai szintén remek tank. Jól hozza a krediteket.
Sajnos azt nehéz megmondani, hogy mennyivel hoz több kreditet egy tank egy normál társához képest. De tény, hogy jelentősen több kreditet lehet összehozni vele. Szvsz. a PzIVS a legjobb választás. Sok német tankból tudod átpakolni a legénységet. Csatánként átlagosan 30-40 ezer kreditet össze lehet hozni vele, különösebb tudás nélkül is.
Jó cucc. -
HellGreg
őstag
Sziasztok, szeretnék venni pár prémium tankot, 5-6-7. szintűeket, kifejezetten olyanokat amik jó kreditet hoznak. Mik a legjobb alternatívák? (Su100Y, Su122 amin gondolkodtam)
És azt tudni hogy hány %-kal hoz több kreditet egy prémium tank a simához képest?
Kösziui. Kellemes Karácsonyt mindenkinek!!!
-
törölt tag
válasz
KisApám
üzenetére
SextonI: Iszonyat pontatlan, nagyon kevés XP-ét hoz, de jól tejel, csatánként 15k kredit.
MatildaBP: Ez a tank rendben van. Nagyobb tierekben gold ammo kell amitől veszteséges.
Excelsior: Szuper tank, de golddal kell etetni ( dupla átütés, mint a normál lőszer ).
TOGII: Jól tejel, jó az ágyúja, lassú, mint egy defektes iskolabusz.
AT15A: Ez nekem nem feküdt, mindenki belőtte, mire megmozdulsz vége a csatának.Ha mindenképp választani kell akkor MatildaBP, Excelsior és AT15A közül válassz. Szerintem a MatildaBP a legjobb. Nekem 85% a winrátám vele, 940XP átlag és 9.7 a "Destruction ratio".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... grat 
Inkább válaszoltam mint vitáztam
Az egyébbként sem az én kenyerem
Na azon van mit vitázni

Ennek legalább olcsó a fenntartása.