Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz KisApám #35546 üzenetére

    Nagy választék nincs a megadott feltételek alapján. Ha a kredithozam annyira nem fontos, akkor gondolkodj tier5-ben, más nem nagyon van amcsi és angol vonalon. Vehetsz ram2-t, T14-t vagy matilda bp-t és még aranyad is marad. A matilda egy kicsit lassú, a két amcsi már gyorsabb, talán a ram2 a legjobb választás, de nem akarlak rábeszélni, mert elég speciális játékstílust és bátorságot igényel viszont akkor nagyon fun az 1,97 sec töltésidő. Nézz meg videókat vagy más összehasonlításokat is, alul a link.

    Ha lehet nehéz tank, akkor viszont az excelsior-t mindenképpen fontold meg, jó tank az és gyors is eléggé.

    A ram2 legnagyobb hátránya, hogy megy hetesek ellen is, ahol kell az arany, viszont azzal nagyon jó az átütése (170 pen). A ram2-vel nekem nagyon jók a tapasztalataim, 60% feletti WR, de tény hogy vannak csaták, kb minden 4-5., hogy mind a 15 arany lőszeremet el kell lőjem.Ilyen RoF mellett ez hamar megvan. Kell venni akcióban előre lőszert de még akció nélkül sem lenne mínuszos a csata, csak úgy jobban megéri.

    15-20e kredit marad tisztán egy átlagos csatában, de ha kilőnek és/vagy gyengébben ment, akkor 8-15e mínusz a prémlőszer ára. Ha nem muszáj, akkor inkább csak kivégzésekre kell használni az aranyat, ha 1-3 lövés kell egy adott tanknak, max 6 másodperc alatt vége is és 170 pen azért elég jó, sokat nem kell helyezni a lövést és ilyenkor ez már hoz bőven annyi bevételt, hogy haszon is lesz.

    4-5000 aranypénz kevés tier 8 prémhez, az at15a meg a tog2 meg nem mozgékony, úgyhogy a megadott feltételek miatt javasolnám a tier5 médium tankokat neked.

    Itt meg tudod nézni mindegyiket [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák