Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz Elit3Zotya #249785 üzenetére
Szép kanyar én is cseréltem az AMBT-t és tényleg nagyon jó ez a Bisonte
Fully electric lifestyle!
-
Plata
félisten
Néztétek a Twitch-et a mystery drop-ért?
Tegnap este míg ESo-ztam ment a twitch háttérben,de megint egy csúnya álcát kaptam. -
Plata
félisten
válasz Steven88 #249793 üzenetére
Hát engem már bannoltak egyszer kétszer.
De volt indok.
Bár volt olyan is amikor az indok egy nagy baromság volt.
Mint például videókészítésért bann dev zaklatása címen.
Csetelés miatt nem nagyon kaptam,azért igen mert csapattársat kinyírtam.
Mikor még volt csapat sebzés megesett hogy csapattársat aki lökdösött meg bökdöstem 152 milis troll ágyúval és hát belehótt. -
addikt
-
Steven88
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék. Pár évig nem wotoztam, most van egy kis időm így gondoltam tegnap játszom egy párat. Ez meg is volt. Ma lépnék be erre le van tiltva az acconuntom. Hozzáteszem nem kattintottam semmi scam-re, chat-ben még hozzá se szóltam így káronkodás se volt semmi, csapattársat se lőttem meg, szóval semmi szabályszegés nem volt. Nyitottam jegyet de még nem válaszoltak. Tipp esetleg? -
Plata
félisten
Én Astont választanám.
STA-2 nagyon nem kedvencem.
Ha többet érne be is cserélném.
Hülyeség,de nekem a centurion hátulja nem jön be.
Szerintem egyik prém angol medet sem igazán szeretem.
Az egyiken valami nevetséges szent patrik napi jelmez van.
Úgy emékszem még kalap is van rajta.De azóta sem játszottam vele.
Jelelneg csak porfogónak vagy legénység tárolónak vannak használva.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Elit3Zotya #249783 üzenetére
Első kör, végén 3 lövés 3 kill.
Visszajátszás. [link]
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Elf
aktív tag
Segítsetek hogy egy nyughatatlan light tankos melyiket vegye ki:
Aston Rex
Skoda T27
STA-2
Centurion 5/1(a többit ezért vagy azért már kiszórtam)
Köszi!
-
addikt
válasz Plata #249782 üzenetére
Régóta akartam, mindig kellemetlen ha velem szembe van, csak vártam valami akcióra, liberté már úgy is le van 3gn-va, soha nem vettem volna már elő.
Szerk.: A rinóba csak 3 legénységi tag van, ez de gyökérség.
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Plata
félisten
válasz Baltazár123 #249777 üzenetére
Alpine tiger-t ha elpasszolom tudok másikat venni kötvényért?
-
félisten
-
Derron
aktív tag
Hmm, ez elég hamar jött. A Skorpion G ahogy nézem kikerült, viszont a 703 II-n gondolkodok. Bár nem tudom Defender mellé mennyire kell nekem még egy Orosz HT.
-
félisten
válasz Baltazár123 #249777 üzenetére
Szuper, pont ezt akartam kérdezni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Baltazár123
senior tag
válasz Cseri0058 #249776 üzenetére
a wz alpine-ért kapsz a legtöbb aranyat, azt érdemes becserélésre kötvényből kivenni. Az meg, hogy mit érdemes venni, az jó kérdés, leginkább te tudod, milyenekkel szeretsz menni vagy melyik ágat fejlesztenéd. A löwe/bisonte c45/gsor 1008/703 ii amik talán kiemelkednek.
-
Cseri0058
őstag
Az új tank becserélésben mit érdemes kiszedni?
Megvenném kötvényből az is-6b-t. Az 5300 aranyat ér. Mit lenne érdemes kivenni helyette? -
joergie
őstag
válasz diegho #249771 üzenetére
Nem hiszem, hogy mosolyogni kéne rajta. A homo sapiens felemelkedése jelentős részben tulajdonítható a hitre való képességben(mint a vallások, összeesküvés-elméletek), hogy idegenek tudnak kapcsolatot létesíteni azon az alapon, hogy azonos dolgokban hisznek, így tudtak a standard méretű 150-200 fős kommunáknál sokkal nagyobb társadalmak kialakulni. Harari könyveket ajánlom fogyasztásra.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
Lehet hogy igazad van. De én azt gondolom ha minden teljesen random lenne, lennének kiugró esetek negatív és pozitív irányban is. Ebbe nem gondoltál még bele? Ha 200.000 ember elkezd dobókockával dobálni akkor minden embernek az átlaga 40-60% közé fog esni?
Nem célom senkit sem meggyőzni, mindenki szabad akaratából hiszi amit hisz. Én is játszom a játékkal. elfogadom hogy ilyen, de szerintem lehetne sokkal jobb is. A wg-nek nem célja hogy a jók jobbak legyenek, a rosszak rosszabbak.
Üdv:Viktor
-
Djuree
félisten
miért ne befolyásolná? üzleti érdekük. én is befolyásolnám...könnyű hatni a zemberekre egy kis manipulációval. nem értünk van a wg, ha már 10%-al több lóvét tudnak emiatt kihúzni tőlünk akkor már megéri nekik kicsit belenyúlni ebbe abba.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
Alapvetően jogosan, mert tele van manipulációval
A te hivatkozási alapod is jogos, mert ez nem egyénre szabott, nem név szerint csavargatják a potmétert, hanem a szituációnak szól. Pl a legkevésbé letagadható az utolsó esély, amikor rajta hagy pár hp-t a tankon, mert csak. Tele vannak a csaták alacsony hp-s tankokkal, elég csak nézni és észrevenni. Volt amikor nekem segített, röhögtem is rajta, hogy nem bírtak kiszedni, de van amikor meg kellemetlenül érint, főleg ha könnyű tank tud elmenekülni így. Ez a játék része. Ha kevesebb lenne a manipuláció, akkor a zemberek persze találnának más köpködni valót, de az egy másik történet.
-
Viktoár
addikt
válasz Plata #249765 üzenetére
Szerintem 64-ből 61-et nem veszíthetsz mert ennél jóval hamarabb kompenzál a játék. Vannak bukó sorozatok mondjuk 10, 12 vagy extrém esetben 15 de 61 biztos nem lesz. Ezt szerintem a wg nem meri meglépni mert instant megszűnik a játékosállomány. Egy idő után nem fog bukóba rakni. Ez olyan lehet mint a ládanyitogatás hogy 49-et random ad de az 50. biztos tank. Szóval biztos van valamilyen algoritmus ami működik hogy ne lehessen csak bukó csatákat játszani. Ha jó játékos vagy akkor picit nagyobb ráhatásod van a csata kimenetelére, ha kezdő vagy akkor sodródsz az árral, de akkor is 40+% lesz a vége.
A roham mód is itt vérzik el, semmi köze az egyéni teljesítmények az előre jutáshoz. Ahhoz csapat kell különben csak lefelé haladsz. Az sem véletlen hogy évről évre nagyobb/több jutalmat adnak a roham módban mert senki sem akar vele játszani a "hálátlan" pontrendszer miatt.
-
Met
nagyúr
válasz Plata #249765 üzenetére
Néha van ilyen, nekem idáig a "rekord" 12 csata lost, 1 draw, 1 win.
Nem tudod egyedül lehozni a csatát a többi 14 helyett, hiába gondolják úgy akik csata közben a chaten nooboznak mert szerintük miatta ment el a csata.
Persze amikor visszakérdezek hogy csak az én hibám? akkor kussolás van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Plata
félisten
Viszont valami csak eszembe jutott,tegnap játékban az egyik játékos azt mondta hogy 64 csatát tolt le ma,amiből 61 volt vesztes.
Mondjuk azt nem tudom milyen tierben vagy mit játszott,de hogy az ördögbe lehet ennyit veszteni?
A játékban néztem meg a statját csak de azon az volt hogy 49.9%.
Igaz nem a napi stat hanem az összesített. -
jr1994
addikt
Ó hogy az a piszkos, nem figyeltem hogy az idegrohamban éjjel 1-től van tűzszünet rip lila edzés
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Derron
aktív tag
Ez így rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
korren
aktív tag
Régi favicc:
-Mit csinál 2 magyar a WoT-ban?
-3 klánt
Bocs...
-I like the misery. -I like this world!
-
phoenix1989
őstag
el se hiszem. végre. 2 lövésem elvette a játék de a legvégén nagy malaccal de pont 95% lett. végre.
-
tween
őstag
válasz phoenix1989 #249751 üzenetére
Látom neked is annyi kredited van, mint nekem
-
phoenix1989
őstag
Már el is felejtettem mennyire jó ez a tank.
-
tween
őstag
válasz Baltazár123 #249749 üzenetére
Mindenki ezen a 2025-ös megszűnésen lovagol. Van ennek valóság alapja?
Más:
Olyan klánt keresnék (tudom, ilyen nincs), ahol nem kell kötelezően részt venni klános/közös dolgokon, szimplán aktívnak kell lenni.
Ha valaki tud ilyent sikítson, köszönöm.Amúgy kezdeményezném, hogy itt fórumos játékosok adjuk meg egymásnak a játékos ( na nem a huncut verzió ) nevünket, felvenni esetlegesen barát listára, olykor gurulni közösen.
Persze ha vannak itt unikumok, akik nem "közösködnének" az is érthető, de csak egy közösség vagyunk
Nevem: zoligator -
Baltazár123
senior tag
válasz tween #249748 üzenetére
Igazából úgy állok, hogy minden tank kifejlesztve az ágon, a hozzá vezető úton levő felszereléseket kéne kigrindelnem vagy szabad xp-t rádobni. Az első qilin aukcióról lecsúsztam, mert ott valami durva kredit mennyiséggel vitték el, de lehet már összecsúsznak az emlékek. Úgy emlékszem, kredit volt és rohadt sok, de most hadd ne nézzek utána, a lényeg, hogy bármi is volt, lecsúsztam róla. Most össze tudnék kaparni 30-40m kreditet, ha kredites lenne, 20m van + eladások. Nekem tetszik, amikor lángot lehel, de elengedem valószínűleg. Ezt a tankot már jó ideje ki akarom próbálni.
Az is a kín, hogy a szabad xp ugye fizetőeszköz lett a játékban egyes aukciókon és sokkal nehezebb is grindelni, mint a kreditet. Úgyhogy jobban megéri megvenni a tech tree tankokat és azokkal kigrindelni az xp-t, ami az ágyúkra, tornyokra, amik a fejlesztési útban vannak. Csak ez macera valamennyire, meg grindelés és minél kevesebbet akarok már grindelni a játékban, volt elég a múltban.
Na ez van, remélem a wot nem szűnik meg hamarabb, minthogy én behúzhatok egy qilint, de szigorúan csak "megújuló" nyersanyagért, kredit, szabad xp, ilyesmi. Aranyat nem vagyok hajlandó, de nem is tudok adni érte. Úgyhogy lehet, hogy a WoT nyer és hamarabb megszűnik, minthogy qilinem legyen[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
válasz Baltazár123 #249747 üzenetére
Szintén a kifejleszthetőre variánsra hajtok
-
Baltazár123
senior tag
válasz korren #249745 üzenetére
meg miért aranyért ? idén se lesz qilinem 20e aranyért is viszik a jónépek és hol van még a mai aukció vége. Pedig ez nem prém tank, tehát erre ennyi aranyat elégetni az már valami speciális típusú hülyeség. Egyszer volt kreditért, ha jól emlékszem, de ha ilyen jól fogy aranyért, akkor szerintem innentől csak aranyért fogják adni. Muszáj lesz megvegyem a tech tree wz-t helyette.
-
Djuree
félisten
válasz Elit3Zotya #249726 üzenetére
induló áron gondolom el lehetett hozni...annyit megért talán...
Gyuri27: nem fogják. nem érdekük. nincs belőle pénz...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Plata
félisten
Fogalmam sincs mennyi volt az eddig legtöbbet kapott kötvény egy csatára,de most elég soknak tűnt.
Megszerzett kötvények: 210Ui:A tankelitfizetettszinészei,vagy mi a túró nevű klánhoz van köze tankelitnek vagy csak poénból adták ezt a nevet a klánnak?
Ha nem lett volna öngyilkos az obj277 nem is figyeltem volna fel rá.De mivel nagyon látványos kamikaze manővert mutatott be észrevettem hogy magyar.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz kisharsany #249731 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani hogy 7:39-kor mi is inkább ölelgessük a feleséged?
-
MZsoltee
veterán
Ezek a magas tieru sz@rok. Egy lefty arty vagy egy pz V/IV lenne érdekes...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Plata
félisten
Ronda Wz az aukción,15 ezer arany az induló licit,7000 darab van.
-
Plata
félisten
Úgy látszik a szerver is betegeskedik.
Eu1-en az első csatába bementem,már nem messze voltunk az ellenség bázisától mikor lőttem td-re,a tankom elkezdett forogni és lövöldözött mintha gépágyúja lett volna,pár körbe forgás után kilépett azzal hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel vagy mi,mire nagy nehezen vissza mentem már halott voltam.
Mekkora poén lenne már ha így lehetne lövöldözni mint mielőtt kidobott.
Bár asszem fél perc alatt elfogyna a lőszer.[ Szerkesztve ]
-
korren
aktív tag
És tényleg annyi lett...
Már kértem, hogy töröljék. Túltoltam feleslegesen.
-
Plata
félisten
Időkép szerint ma a szél miatt fejfájásra,ingerlékenységre és nyugtalanságra lehet számítani.
-
kisharsany
tag
Az igen. 7:39-kor én még a feleségem ölelgetem, nem 200-as vérnyomással tépem a billentyűzetet, de kinek mi ugye...
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Elit3Zotya #249728 üzenetére
Szerintem is kár ezért egymás torkának ugrani.
Te például elég jó játékos vagy, szerintem tisztában vagy vele, hogy másodvonalas passzív tankot vettél, amivel sunyi módon kell kitárazni, aztán szépen elbújni 40 sec reloadra.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
addikt
válasz Djuree #249727 üzenetére
Nekem tetszik, látok benne fantáziát, meg is adta a játék ennyiért, örülök neki hogy meglett ez a 9-es táras tankvadász.
Amúgy se veszek szinte sose prém tankot, aszem 2 vettem teljesáron mióta játszom, csak ha nagyon jó akció van, vagy már csak ki kell pótolni pl maraton legvégén elmarad 1-2 szakasz.
Mindenkinek más tetszik, lehet ami neked jó másnak nem.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
-
ronczoli
csendes tag
válasz MrMutavics #249723 üzenetére
létezik ilyen mod??
legális egyáltalán? -
félisten
válasz Baltazár123 #249702 üzenetére
Én 10 év után vettem egy 8-as prémium tankot.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
korren
aktív tag
válasz Elit3Zotya #249719 üzenetére
Kb. én is csak a játék kedvéért raktam az ISU-ra 22 óra 55 perckor...
Tisztában voltam vele, hogy nem lesz meg.Ezzel a TL-7-el is fogok tenni szerintem.
-
addikt
-
Djuree
félisten
válasz korren #249716 üzenetére
minek raktok ilyen szarokra? ennyi felesleges goldotok van? jó nektek...
nekem is van 70k de nem baxom el ilyen szarokra...könnyen megvezet titeket a wg.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
korren
aktív tag
válasz Elit3Zotya #249715 üzenetére
Annyiért tök korrekt, mégiscsak egy Tier 9-es premium.
De attól tartok az kevés lesz...
Annyit én is adnék érte, este rá is teszem, aztán max reggel visszakapom, mint az ISU-nál.
-
addikt
-
korren
aktív tag
válasz Elit3Zotya #249712 üzenetére
Pont néztem Skill-t meg Tankelit-et.
Skill sokat spórolt nekem 2 nap alatt.
Lebeszélt a TL-7-ről is és az ISU-ról is.
Amúgy Tankelit se dicsérte. Sőt...
-
addikt
TL-7 vélemények.?
Mennyit érhet gold-ból.?
Nekem valamiért tetszik.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
jr1994
addikt
Én hiányolom a régi aukciókat. Egyrészt a fix liciteseket, ahol egy perc alatt elment a készlet, legalább volt kis izgalom benne másrészt ahol nem szar tankokat lehetett túlárazva venni, hanem mondjuk az E50M-re a varjú skint 300 goldért, na az nekem megérte. Reggel-este voltak ajánlatok, belefért egy-egy ilyen is. Másolt tankok csicsás skinnel, végtelen játékbeli valutáért, hát tartsák meg ráadásul ezek hiába nem OP tankok, a spéci játékmódokban használni sem lehet őket (ranked, roham).
SU-122-54 mint tier 9-es prémium tank, arra lehet befizetnék. Ritka tankok, igazi új tankok, valami különleges, akár tier 8 alatt is - ez teljesen el van felejtve.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #249704 üzenetére
az egy aukciós oldal ez meg egy játék. Az egyik abból él, a másiknak meg egy kis tartalom.
Amúgy meg itt pont ez a lényeg, hogy ha kockáztatsz akkor meglehet kevesebbért is, ha meg nem akkor mész a biztosra.
A BZ-nél a biztosan vihető alá lőttem és úgyis meglett. Ez ilyen rendszer.
+ én kifejezetten örülök, hogy költhettem az a aranyam. A klasszikus goldos témák nem kellenek (BP, free xp, prem nap, golods fix prem tank..stb). Tavaly pl semmire nem tudtam elkölteni, mert annyira hulladékok voltak (k2, t54ht). Visszautalni nem lehet, kenyeret nem kapok belőle, kamatozni nem fog, szóval örüljük, hogy minél több dologra lehet költeni"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Viktoár
addikt
válasz xAttilax #249701 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy csalnak hanem azt hogy az én szememben ez így ahogy most van, teljességgel hiteltelen. Semmit nem tudsz az aukcióról csak ki van írva egy fiktív összeg hogy mennyiért vihető biztosan és ennyi.
Ha így működne egy aukciós oldal (Pl: vatera) akkor biztosan nagyon népszerű lenne.
Nekem nincs aranyam így nem vagyok érintett, de akinek van azokat nem zavarja hogy nem tud semmit csak teszi rá az aranyat?
-
korren
aktív tag
válasz Baltazár123 #249702 üzenetére
Ez egy rettentő érdekes és hasznos hozzászólás volt, és teljesen egyetértek veled!
-
Baltazár123
senior tag
válasz korren #249694 üzenetére
"Minden esetre, ha a számok igazak már a BZ 72-2 -vel iszonyat mennyiségű gold-ot vontak ki. Az ISU és a TL-7 már csak a desszert."
Tavaly g.cibbek voltak, a skinezett progit adták 20e felett és a sok marha felverte az árát a csillagos égig. Igaz a progi legalább használható tank, csak ha jól emlékszem tripla áron ment el a skin miatt
Ugye az emberi pszihé milyen. Megveszi a karácsonyi ládát, mert ócsó arany. Igaz már ott is megy a motiválás, hogy csak ennyit meg annyit kell még nyiss és jön a prémtank. Szóval biztosan sokan vesznek még mert már csak ennyit meg annyit kell belerakni. Utána meg nem tudnak mit csinálni az arannyal, elégetik haszontalan tankokra.
Jön majd még a tank összerakó, ahol szintén sok aranyat elégetnek a népek. A legszebb az egészben, hogy a játékos elégedett, kapott ócsó aranyat, kapott prém meg egyéb tankokat. Abba meg nem gondol bele, hogy valójában elégette a nehezen (vagy könnyen) megkeresett pénzét, jó részt haszontalan dolgokra.
Tavaly belehúztam én is, az AMBT-t kivéve minden tankot kipörgettem, hogy a bz-t kivéve a garázsban rohadjon szét az összes Ez van, persze meg tudom magyarázni, nem cigizek, nem iszok, stb mások mennyit költenek stb stb, ja, jó magyarázatok, de a pénzem akkor is elégett teljesen haszontalan dolgokra. Idén már nem húztak be a csőbe. Vettem 4 ládát 400ft-ért, abból kipottyan a brit kerekes és ennyi volt a bevásárlás. Meg a maradék aranyamból behúztam a nomadot. Érdekes, nem költöttem sokat és mégis elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #249700 üzenetére
Minek? miért csinálna ilyet a WG? Azért erre pár ember kívül nincs túl nagy igény.
Az meg, hogy itt is okoskodna a WG meg erősen megkérdőjelezhető. Mit nyerne? kicsivel több aranyat költenek a játékosok? húúú azzal ők beljebb vannak, hogy nem 9 hanem 10K netán 20K ért megy el valami..
Ha nagyon "kaszálni" akarnának ezen akkor lenne egy jó BZ, EBR licitek vagy tényleg OP X-est raknak be.
Ez szerintem megint túl van gondolva."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest