- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz Barret001 #226309 üzenetére
Mert szerinted kisebb tierben nincsnek meg a játék fundamentális problémái? Ez egy játék, és? Én megpróbálok nem szar lenni abban amit csinálok, ha játék, ha barkácsolás, ha vezetés, ha akármi. STB-1-el 3200 kombináltam van, szerintem az jó. Nem a skillel vannak bajok. 3 méterről lánc, nincs dmg a boratnak, az a baj. Legpontosabb tankkal a játékban mellélőni míg az ISU melletted telibekúrja, az a baj. A retardált medek akik azt hiszik snipeolni kell halálig csak mert papírok. Az a baj
Azért játszok mert élvezni akarom, de az RNG miatt nem kapom meg azt amit érdemlek csúnya szóval élve. Ha tökéletesen céloztam megérdemlem, hogy eltaláljam. Ha 390 aflával relövök a 320hp-s tankra megérdemlem, hogy ne élje túl és kúrjon belém 500-at viszonzásul
Ha jobb vagyok a játékban elvárom, hogy az megmutatkozzon valahogy. Hogy ahova célzok oda menjen a lövés. Ilyenek.
El tudod képzelni mennyire tetves putri játék lenne mondjuk a Dark Souls ha eltalálna a boss ha kitérsz akkor is mert van egy fix esély arra is? Na az a wot. Lehetsz te a legnagyobb félisten, Skill4ltu meg iyouxin gyereke. ha baszakszik veled a játék, nem lesz jó statod --> nem fogod élvezniHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS ROG Ally
- Építő/felújító topik
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest