- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz Pablo26 #225646 üzenetére
Igen, azt azért én is megnézném, hogy ki az a félkegyelmű, aki frontline-ba Type4-gyel megy be. Főleg hogy a végére lehet csak vinni, amikor már mindenkinek van arty-ja meg légicsapása (ha van még egyáltalán olyan).
Nekem ez a frontline ki fog maradni. BP pont már alig kell, és inkább húzom a cseh heavy ágat. Amit tegnap egy kínzással ért fel. És nem is a tank volt a hibás, hanem a csapatok. 1500 sebzéssel vagy 5 meccsen kerültem be a top3 sebző közé. Kétszer kitáraztam és már nyolcan vettek körül. Pl. Karelián 3 t10-es tank volt csapatonként és mindhárom ellenséges a mi oldalunkra jött (köztük vz55), míg a mi három t10-es tankunk a másik oldalra. Szóval kérdés nélkül át kellett volna tolniuk, mert nem volt ott szinte semmilyen ellenállás. Hát nem sikerült nekik. Obj705a-nak volt vagy 900 sebzése, meg hasonlók. Mentem 8 csatát, abból 2 volt győztes, akkor meg loholhattam a sebzésért, mert ilyen 4 perces csaták voltak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest