- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moleman #230915 üzenetére
Az EBR-ok nagyon limitaltak latotavban, igy naluk jon ki legjobban a bond adta plusz. Mivel bond cuccot csak 200 bondert lehet szerelni, igy en azt mondom, hogy inkabb majd a 10-esre dobd fel. Plusz a legenyekre kell az osszes latotav novelo skill
Ha megengedheted, akkor a kerekesekre a potkaja szinten kotelezo.
En az alca direktivat is javaslom meg, persze a potkajaval igy mar elegge draga egy-egy kor. -
Nyugis
senior tag
válasz
Moleman #230366 üzenetére
később már amolyan med hibrid lesz..
spotter-hez képest szép lövésekkel.
a kedvenc playerem be is mutatja neked:
https://www.youtube.com/watch?v=3qUILp6_6UQ -
kchryss
veterán
válasz
Moleman #216457 üzenetére
Tegnap linkeltem skill4ltu adását ahol kihúzta a 100%-ot az STB1-re. Ott miután végzett elmondta hogy ez egy nagyon nehezen játszható tank. Jó játékosnak kell lenni hozzá hogy jól játssz vele. Egy átlag játékosnak jobban menne az obj140-nel mint az STB1-gyel pedig utóbbi jó kézben jobb tank. 5:32 után.
Patton is eléggé nehezen játszható tank egyébként.
Szóval jó tank az STB nyugodtan vedd meg, de ne legyenek nagy elvárásaid vele szemben. 10-esben meg akkor leszel jobb ha minél többet játszol azon a szinten, idővel jön a tapasztalat, majd beletanulsz. Illetve jelenleg elég trágya a 10-es meta, Circon például nagyon jó játékos mégsem játszik szólóban 10-esekkel mert jelenleg nem élvezi a játékot velük. -
jr1994
addikt
válasz
Moleman #216330 üzenetére
Nem hinném, hogy pl egy Circon csapatban rosszabb játékosok lennének mint Dakinál. A másik kettőről értelemszerűen nem tudok nyilatkozni. Mondjuk tegnap vért izzadtam (7/20 győzelem), de szombaton vagy négy órán keresztül toltam és érzésre legalább 60%-ot nyertünk. Kár hogy nem látszik a napi statban a teljesítmény. Stat modok megbirkóznak a team clashel?
-
Swinegod
őstag
válasz
Moleman #213376 üzenetére
Hát nézd, Jagpanther egyik kdvenc TD-m, de a Ferdinand egy szar, a Jagdtiger még szarabb a JPZ E100 meg csak fos, szóval nem, nem éri meg. Még amikor a Jagpanther 2 is az ágban volt ami egy szignifikánsan jobb tank mint a Ferdi és még a grind is kevesebb, még akkor is azt mondam volna, hogy egyáltalán nem éri meg. De most nézd, ha a stock Patton grindot végigszenvedted annál azért jobb az az ág
-
galervin93
addikt
válasz
Moleman #213376 üzenetére
A "jóság" skálán nem igazán lehet mérni, mert valahol a fos és a használhatatlan között leledzik szegényke. Én is megvettem, de igazából csak "bakancslistás" tank nekem, nehogy már 6 éve játék után ne legyen a garázsban a disznó.
Nincs sok csatám vele, pár jó körre jut sok jóval sz*rabb, lövök vele vagy 2000-et átlagban, ami igen vérszegény. Hogy most ezért 40% a WR-em vele, vagy az alacsony WR miatt nem jön a sebzés, ezt még nyomozom.
Én azt mondom hagyd, a másik ág (Grille) sokkal jobb, kivéve T7-ben. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Moleman #212581 üzenetére
Azt meg fontos megjegyezni h a jagdpather az megtartos tank, eleg jo koroket lehet menni vele, nekem jobban kezreall mint az e25. Ahhoz irhatnatok tanacsot, altalaban az szokott lenni hogy mikor forgatom akkor tulfordul a celon foleg ha nem allo helyzetbol varom az enemit akar ilyen 30fokos szoggel is tulforgom. A kezifek esetleg segithet vagy rontana. Egyszeruen tul fordulekony megha ez hulyen is hangzik. Sokat nem is szoktam jatszani vele, marmint az e25re vonatkozik ez csak a jpnel semmi ilyet nem tapasztalok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Moleman #212560 üzenetére
hat eleg nehezen jatszahot tank szerintem a leggyengebb azon az agon, pattintani neha pattint de inkabb csak akkor mikor melleszor az enemy agyuja, emelle csiga lassu, nincs camo, szoval nem igazan flexibilis. a jagdpanther meg a legjobb tank az egesz agon igy nem volt nezeh felfedezni a kulonbseget
ha teheted hasznald el a tervrajzokat ra, mert elegge szenvedos
-
Barret001
addikt
válasz
Moleman #202433 üzenetére
Siralmasan rossz stat,nem Ö fogja eldönteni a csata kimenetelét. Hanem inkább az [Ilyen profik
]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Moleman #195236 üzenetére
Hát én nem fogom 2 nap alatt letudni a T-43-at. Nagyjából 3-4 napnyi játékkal most tartok ~40k XP-nél ami félút a T-44-ig (modulok vagy kevés XP-t igényeltek, vagy megvoltak már másik tankról). A legénységnek most lesz meg az első kör skill 100%-ra, azért a hatodik érzék egy kicsit fog a harcértéken. Persze kinek-mit jelent egy adott napnyi játék ugye. Én hiába vagyok szabadságon, nem vagyok egész nap gép előtt.
Mondjuk én régen a T20-at is gyűlöltem, aztán az egyik kedvenc Med tankom lett.
-
ooloo
őstag
válasz
Moleman #194459 üzenetére
Jó neked ... néha ( 3-4 havonta 1 alkalommal ) megbolondul az ASLAIN , és kivesz minden felszerelést . Annyira megszoktam már , hogy le sem csekkolom a frissítésénél . Amikor megállok mindig hallom pl. az álcaháló aktiválódását . Na ekkor nem hallom ... se álcaháló , se semmi . Ilyenkor instant gyújtanak is . De tényleg ...
Valamikor tavaly vettem tűzoltó készülékből 400 darabot ... most 435 darab van . Ugyan ez az elsősegély csomag . A nagy javító már más tészta . A leárazásoknál szoktam venni 1000-1500 darabot .. mikor mennyit . Minimum10-15e spóroltam a közelmúltig . Nem levitte a wg a kedvezmények mértékét ... a fene essen bele .
-
ooloo
őstag
válasz
Moleman #194448 üzenetére
Erre való az ASLAIN ! Tank váltáskor automatikusan visszapakolja az álcafestést , legénységet , fogyóeszközt arra a tankra , amit kiválasztottál . Gyakorlatilag elég egy közepes és egy nagy kaliberű töltésgyorsító , egy álcaháló ( álcafestés is ! ) , egy periszkóp , amit mindig az aktuálisan kiválasztott tankra "szerel" fel . Sokan köpködik , de rengeteg hasznos dolog van összegyűjtve egy csokorba . Akarom mondani pakk-ba . Próbáld ki ... legfeljebb , ha nem tetszik letörlöd . Felesleges kiadásoktól és rutinfeladattól kíméled meg magad . Nem beszélve arról , ha elfelejted felrakni a tűzoltó készüléket , mert ide-oda pakolgatod ... richtig akkor gyújtanak ki és még a hajad is leég .
-
ooloo
őstag
válasz
Moleman #194446 üzenetére
Mindenképpen a %-ot kell(ene) kimaxolni . Azután nyugodtan , hátradőlve az event végéig kihúzni a kívánt festést . Én így csinálnám , ha érdekelne bármelyik zsebre vágható festés . De nem ... engem ezek hidegen hagynak . Nem mondom , a fele vicces is lehet , akár . A realitás talaján , vagy ahhoz leginkább közel álló festések fognak meg . Ebben leginkább az ujjaim között elfolyó évek a ludas . Ha fiatalabb lennék biztosan a világító , foszforeszkáló , UV varázslat ejtene rabul . Éppen ezért nem török pálcát azok felett , akiknek ez tetszik .
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
Melorin
addikt
válasz
Moleman #192420 üzenetére
Nekem is nagyon bejön az E50 és az M. A Panther I-II viszont förtelem volt, majdnem feladtam az ágat.
A T34-43-44 tankokkal én sem tudtam mit kezdeni, volt 1-2 jobb csatám velük, de közel sem ment velük a játék annyira jól, mint pl. Pershinggel vagy az olasz medekkel. -
peterson79
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Moleman #192257 üzenetére
Bocs, csak most olvastam vissza a beszelgetest. Nalam is volt hasonlo problema, en lecsereltem a Wi-fi adaptert a szamitogepemben es az megoldotta a dolgot. Nem tudom nalad kabelen vagy wi-fin keresztul jon-e a jel, erdemes lehet kiprobalni hogy kicsereled a wifi adaptert ha hasznalsz, hatha az megoldja.
-
ooloo
őstag
válasz
Moleman #192257 üzenetére
Két választásod van ... vagy hagyod az egészet és marad a hibajelenség . Vagy erőt veszel magadon és újra rakod az ablakot ... ez utóbbi esetben ott van a siker lehetősége . Válasz .
Van egy 3. , de igencsak drasztikus lépés .... töröld a játékot ! Ezzel nem csak a laggolás oldódna meg , hanem más is !!
-
ooloo
őstag
válasz
Moleman #192249 üzenetére
Szinte kizárt , hogy segít ( de csak szinte ) , ezért leírom . Belefutottam egy olyan problémába , hogy a laptopomon lassú felvételként "futott" a tankos játék . A konfiguráció bőven megfelelt , ennek ellenére nem futott rendesen a program . Hiába frissítettem az illesztő programokat , újra telepítettem a játékot , az istennek sem javult semmit . Egyszerűen újra raktam a Windows programot ... és láss csodát . Majdnem max beállításon hasít mint a szél . Úgyhogy , ha van időd telepítsd újra , mert soha nem lehet tudni , mi tehet keresztbe a játéknak .
-
e-newsee
addikt
válasz
Moleman #192131 üzenetére
Szerintem az, hogy ha végig online volt a felhasználó, de nem volt semmi aktivitása. Lehet, hogy azt is figyeli a játék, hogy letetted-e háttérbe, vagy sem. Én pl múltkor fél csatában játszottam rendesen, szépen hoztam is a kötelezőt, aztán egyszer csak felébredt a gyerkőc, asszony meg épp fürdött. A csata vesztére állt (mi támadtunk, de nem értem volna oda, mire befoglalnak), így lelkiismeret furdalás nélkül otthagytam a tankot, ahol épp voltam. Megkaptam mindent, amit amúgy is, és még ki sem lőttek.
Szerintem te is láttad Scheff múltkori videóját, ahol az egyik ellenfél a csata végén felrobbant ("lost in battle"), így megnyerte a játékos (nem Scheff) a csatát. Szerintem van annyira intelligens a rendszer, hogy ha a játékost besorsolta a csatába, de utána megszakadt vele kapcsolat, ergo nem lépett be a csatába, vagy csata közben volt disconnect, akkor szerintem megkapja a juttatásokat. Ha így van, akkor a kérdés az ALT+F4, mert ott ugye a windows lelövi a progit, így nincs ideje lejelenteni a szerver felé, hogy szándékos kilépés történt. Magyarán olyan, mint a disconnect, csak épp nem a fair módon.
Valamilyen szinten én is büntetném, de elég nehéz automatán megmondani, mi a valódi oka az afk-nak. -
xAttilax
őstag
válasz
Moleman #191822 üzenetére
Ha nem sebzed le a saját HP-d a csatákban (főleg első felében) akkor igazából csak a szerencsén múlik, mert sehogy vagy negatív irányban mozdítod el az arányokat. Pl ha valaki 2x annyit sebez mint a hp ja akkor olyan mintha 15 vs 16 lenne. Nyilván van még sok tényező de amit te tudsz befolyásolni az kb ennyi (na meg a szakasz)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Moleman #191818 üzenetére
Arról már ne is beszéljünk, mikor egy táras tankkal tárazol ez enemy-re és az utolsó lövésedet nem adja be, amivel persze pont kinyírtad volna, mert a földe csapódik/lepattan/kritikál! Jön Ödönke és lelövi a maradék 100HP-t arról a tankról, amiről Te korábban lebontottál 1000 HP-t
(a számokat senki ne vegye egzaktnak csak a nagyság és viszonyítás miatt írtam, biztosan nem pontos értékek) -
Steelheart2
őstag
válasz
Moleman #191689 üzenetére
Köszi szépen.Akkor minimim i5 procival keresek.Igazábol i3 és uhd graphics 620 kompokat nézztem lenovoban,de akkor nézek valamivel jobbakat.I5 és valami 2 Gb kárrya már biztos jo lessz. :) Én is Fps re megyek,mert nem a látvány a legfontosabb ebben a játékban. :) Konzolon játszom most,de nem tudom megszokni a kontit.Pcn még a régi verzioval játszottam kb 5-6 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest