Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
xAttilax, Warton, galervin93 : koszonom szepen a valaszokat, meg is vettem a tankot!
-
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Használható.
Én most nyúzom, jó a sebessége, jó az ágyúja, a robbanója parádés. Kicsit nagy a teste és puha, nem egy túltolt ruszki fos, az biztos. Különösebben nagy hibája nincs, de nem is emelkedik ki olyan extrém mód, korrekt kis gép. Nincs bele igazán jó legénységem, így egyelőre egy dolog nem megy vele igazán, az a szpottolás. Tápos legénységgel ez jobb lesz, de én azt mondom, ez inkább egy vajpuha med light statokkal. Kihívás, de neked menni fog, és szerintem szeretni is fogod.
-
válasz
Dr.Én
üzenetére
Igen, az, viszont sokat kell játszani, és minden nap, hogy meglegyen a végső jutalom. Mondjuk ez könnyű, mert nem kell semmit sem teljesíteni, az egyetlen feltétel, hogy játssz.
Csináltam egy számítást, hogy mennyit kell játszani, hogy meglegyen a Scorpion:
Napi 24 játékkal (nem mindegy milyen tankokkal!), az eredmény mindegy, 20 nap alatt lehet behúzni. A probléma, hogy nem lehet 1 nap többet csinálni (vagy csak nagyon sok extra játékkal, de akkor sem sokkal lesz több pont arra a napra.
Így alakul a pontszerzés naponta:
1. tier x - 2 játék - 20 pont
2. tier ix - 3 játék - 20 pont
3. tier viii - 4 játék - 20 pont
4. tier ii-x - 3 játék - 10 pont
5. tier vii - 5 játék - 10 pont
Phase I vagy Renegade vagy Emil 1951 - 5 játék - 10 pontÖsszesen 22 játék és 90 pont naponta.
Ha a 4-es küldetést számolja a többinél is, akkor 3 csatával kevesebbet kell menni naponta, az is segít.Ez napi 90 pont. Fontos az is, hogy csak 24 nap van teljesíteni, tehát ebből max 4 napot lehet kihagyni.
Persze lehet több pontot is gyűjteni, a napi maximum 140, de ahhoz eszement mennyiséget kell játszani, összesen 52 csatát, és ebben olyan is benne van, mint tier 2-vel 10 csata, tier 3-mal 9 csata, stb. Szóval a napi 90 pont az észszerű cél, de ehhez is eszement sok játék kell (380-440 csata). Kvázi kaptunk még egy maratont.
-
Dr.Én
veterán
[link] a következő tank rewards ..legalább is ha jól értelemezem
-
Warton
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én most fejeztem be vele a grindot. Voltak vele jó pillanatok, de a szovjet vagy a francia könnyű tankok sokkal jobbak. Összességében használható a tank, ilyen sznájperkedős.
Előnye:
erős HE lőszer, de azért az AP biztosabb
nincs stock grind
prémium lőszer használata nélkül is azért el lehet lenni
pontos lövegHátránya:
soha nem pattint semmit a páncélEgyébként nem tudom megfogalmazni, olyan unalmas a tank mondjuk egy 1390-hez képest. Illetve sokkal inkább mentem volna az lwt-vel mint ezzel.
-
memphis221
tag
hali
Valaki tud olyan videó konvertert ( átalakító) ami nem müködik és nem tesz bele a videóbe logókat képeket?
köszönöm
-
-
Dobi 562
addikt
Sracok kellene a kozos tudat velemenye! Hasznalhato-e az RU 251? Legenysegem ls lenne bele es csak 2 millio kreditbe kerul most. Eleg gyanus, hogy keveset latni belole a csatakban.
A 10-es nemet light nem erdekel de ha ez hasznalhato valamennyire akkor megvennem, Amikor 8-as tank volt, nagyon szerettem vele jatszani.
Johetnek az ervek, pro es kontra.
-
Dobi 562
addikt
válasz
KisApám
üzenetére
Rosszul alltok hozza a maratonhoz szerintem.
Nem kell szenvedni csak jatszal ahogy eddig is. Gyulik az xp magatol. A 10. nap vegen megnezed hogy allsz, mekkora kedvezmenyt gyujtottel ossze. Ha ugy gondolod azert az arert megeri neked a Renegade akkor megveszed.
Szerintem. En legalabbis nem gorcsolok ra, nincs is ertelme. Az ilyen akciok/maratonok alkalmaval a jatekosallomany amugy is felhigul, kritikan aluli, felesleges meg ezen is stresszelni. A WG lathatoan ugy talalta ki ezt a maratont hogy ne sokan tudjak megszerezni teljesen ingyen de mindenkinek megvan az esely hogy kis penzert hozzajusson.
-
KisApám
addikt
Valaki már megvette az új tankot?
USA TIER VIII M54 RENEGADE
Vagy végigszenvedi a napi kb. min. 5-6 órányi (átlagban 500-600 XP-s) csatát kb. 10 napon keresztül?(ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA - jó pár USA prémium közepes és nehéz tankokkal)
Csak a T34-nek meg a Patriot-nak van jobb páncélátütése. -
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
A www.wotinfo.hu nálam is halott, tegnap óta tutira.
-
Gyuri27
félisten
A wotinfó nálatok is 500-s hibát dob?
-
Dr.Én
veterán
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Amit eltudok erről a tankról mondani egy igazi fene vad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

replay[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Hagyjuk....
Apucianyuci nekem is megvehetné a tankot....ezt csak azert nyertuk mert a top3 HT a map hatso reszen nezegette a hegyeket, de komolyan, majdnem besirtam.
Ezt a statot komolyan nezzetek meg, csodalkoztam is hogy ellenem rakta mert altalaban mellem qrja be.
Majdnem MINDEN prémium tank megvan rajta.
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
Pedig lehet, hogy halloween után ez is elmarad.
De valószínűleg erre jobban odafigyelnek, mert ebből nekik is hasznuk van. Éves bevétel nagy része ilyenkor folyik be.
December 1-től egyébként indul az adventi kalendár és ha jól értelmezem idén duplán lesznek az ajánlatok, 1 lesz játékon belül és 1 a prém shop-ban minden nap: Advent Calendar 2020: The Great Winter Sale Begins! -
wwenigma
Jómunkásember
-
Moleman
addikt
-
KISDUCK
addikt
Van a garázsomban egy 30 napos bérelt progettó, árra -1 millió kreditet és 11k aranyat ír. Ha lesz az egyenlegemen annyi arany akkor megvehetem?
-
stork13
aktív tag
Jut eszembe:
Decemberi hónap tankjáról van valami információ már? -
zozyk
addikt
8 meccs/ 2 győzelem
Az utolsó 0:15 lett...Nem ér ennyit sem a tank, sem a játék. Irány a mozi.

-
-
Dobi 562
addikt
Tobbet sebeztem mint az egesz csapatom de sajnos elfogyott a loszer. Bar akkor mar mindegy volt.
-
e-newsee
addikt
válasz
üzenetére
Ez csak két dolgot jelenthet.
Vagy van a Földnek olyan pontja, ahol az idő lassabban telik, és így egy nap 50-60 órából áll.
Vagy a WG-re különösen igaz, hogy az idő pénz. Csak náluk nem az elmúlt idő kerül pénzbe, hanem a megspórolt.Kchryss:
Nem mondtam, hogy jól néz ki. Igazából az jött le, hogy ugyan jobb, mint a normál verzió, de annyival nem, hogy T9-et érdemeljen. -
törölt tag
válasz
ooloo
üzenetére
Nem csak o-I-nál van igy
Td,med elvárja a nehezektöl azt hogy elöre menjenek,sebezék le az ellent hogy a bokorba sunyogó td,med ki tudjon löni egy 60-70hp-s sérültet.Med,td tulajok azt hiszik,nehéz tank azért van hogy sz*rrá lövese magát hogy neki legyen potyakillje,vagy sunyiból tudjon durogtatni.Mikor meg észreveszik fejvesztve menekül meg idiótáza a többit hogy nem segit neki.Jókat röhögök azon mikor 1 jóemberke marad nálunk,ellen meg 5-6 vagy több,mivel kilötek,nézem figyelö modba a meccs végét.és akkor ez az 1 szerencsétlen nyomja orrba-szájba a segitség gombot
-
ooloo
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
"Ja, és rájöttem az O-I szerepére a játékban! Én vagyok a csali. Amíg engem lőnek, a csapattársaim tudnak sebezni. " Biztos vagy benne ? Jellemzőbb , hogy hagynak meghalni .... ha elpárologtál , akkor szépen egyesével előbújnak és szarrá lövetik magukat . Vagy csak egyszerűen elvágtatnak az ellenkező irányba . Az esetek döntő többségében ez a forgatókönyv . Nekem ez a tapasztalatom . Sajnos...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Megyek veled szakaszba, bár a 3-as tier már nekem erős...
Kaptam 4 nap prémet a másfél éves acc-omra. Most kezdenek a legényeim képzettek lenni, ennyi idő kellett egy kezdőnek prémfiók és prémtank nélkül, h 100%-ot érjek el, bár még nem az összes tankomon. Skill-ek tekintetében alig pár tankon van meg az első teljesen, lámpásra még mindig nem futja - de így is lehet játszani. Sztem még egy év, mire lesz lámpása a parancsnokoknak nálam. És nem konteó, de amikor ajándék prém nap van, jobbak az eredményeim. Magamhoz képest persze. Megyek is játszani. Ja, és rájöttem az O-I szerepére a játékban! Én vagyok a csali. Amíg engem lőnek, a csapattársaim tudnak sebezni.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Hosszú évek óta az első maraton lesz aminek neki sem állok. Idén sok mindennel megcsúszott a wg, halloween-es event el is maradt. Simán el tudom képzelni, hogy ez egy 14 napos maraton volt eredetileg és később rakták át 10 naposra, a követelményeket meg nem változtatták hozzá nem értés miatt.
A régi maratonoknál is emlékszem olyanra amikor még nemzetenként kellett killeket és sebzést gyűjteni, hogy az előző évi maratonhoz képest több nemzet lett és még ahelyett, hogy logikusan akkor csökkentsék a nemzetenkénti követelményeket még képesek voltak emelni rajta így duplán nehezítve a maratont.Egyébként azt is megértem ha nehéz a maraton, nem kell ingyen 8-as prém tankokat osztogatni. A grindelős útvonalon ebben semmi problémát nem látok, viszont a kiválóságos útvonalnak jelenleg semmi értelme, mert olyan nehézre csinálták, hogy az unikumoknak is előbb összejönne az xp-vel mint azzal.
(#192635) e-newsee
Ezzel a hasonlítással már nem néz olyan jól ki: Super Hellcat vs T25/2 -
törölt tag
Látom már valakinek meg is van ez az amcsi 8as nyereménytank.3 is volt az elöbb ellen oldalon.
-
galervin93
addikt
válasz
nanus
üzenetére
"tudom kicsi a minta"
Megy ez. A három kép ennek fényében kb. semmitmondó ebben a témában. Te tetted a dolgod, a többiek nem, ennyi."nem látok ennyire egyértelmű összefüggést"
Keress kérlek olyan játékosokat, illetev tankokat, akik jó átlagsebzéssel 50% alatti WR-t hoznak! Fogsz találni, de nem ez a jellemző. Nem véletlenül.
(Amúgy, csak hogy lássátok, nem vagyok szemellenzős, tudok ilyet mutatni saját magamtól is: pl. a Centi AX-szel 250+ csatával 49% a WR-em, miközben 2600+ sebzés / 2400+ wn8, 2 jel rajta stb. WZ-132 49% alatt, miközben 1400+ sebzés / 3000+ wn8, szintén két jel, 120+ csata után. Szóval akad ilyen, nekem az egész mintában ez a 2, míg az ellentettjéből, a jó sebzés melletti magasabb WR-ből csőstül.) -
nanus
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
e-newsee
üzenetére
1800 dpm meg a 167 pen és az álca jelentős romlása teszi ezt sz@rrá.
Ha tier limites még oké. De nem az.
Kár érte mert kb egy 10%-os buffal teljesen rendben lenne. Persze op akkor sem lenen. De nyilván nem is az a cél.
Szóval ez a nesze ajándék csak nem jó semmire kategória. -
KisApám
addikt
válasz
ollie
üzenetére
QB tegnap (09:17 perctől) számlálgatta egy excel táblában, hogy mennyi csata kell kb. napi szinten.
Kb. 45 csata jött ki napi szintre (45 x 7 perc = 5,25 óra).
Nálam alap szinte felejtős, még sokszor 1 órám sincs rá.Ha az alap XP-t nézzük szívás, XP boosterekkel még talán elmenne másnak is a maraton, dehát...
-
Macka
veterán
Loool.
Bent a shopban a Renegade, 19.389 HUF összegért.
-
e-newsee
addikt
Nálatok is szarakodik a PH szerver? Először 3-4 "Gateway time-out", aztán elkezdi betölteni, de iszonyat lassan. Minden oldalt az egész lapcsaládból.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Azért nem teljesen másolat. Sokkal mozgékonyabb, és jobb a mozgás közbeni pontossága (0,35 vs 0,22). Szerintem aki szereti a normál verziót, az ezt is fogja. A stílus ugyanaz, csak kicsit jobb. Tény, hogy Tier9-ben semmit nem ér kb. Én mondjuk lehet, hogy kicsit kevesebb buffal tettem volna be, és T8 limittel. De ugye a limitet nem támogatja a WG újabban.
Amúgy compare HellcatsA 7 perces átlag pedig teljesen jó átlag. Eszembe jutott, hogy van a külső vinyómon egy rakat replayem idénről (1471db). Ezeknek az átlaga pont 7 perc 4 másodperc. Szóval a 7 perc tök oké. De ezek csak azok a replayek, ahol megvártam a csata végét. Ahol kiléptem halálom után, azokat a replay analyzer nem tudja feldolgozni.
Szóval, ha valaki a kilövése után azonnal kilép, és nyomja a következőt, akkor ez nyilván csökkent valamennyit az átlagon. A garázsban eltöltött idő viszont értelemszerűen növeli. Tehát összességében jó lehet a 7 perces átlag, vagy inkább még kevesebb is, ha pörgeted a csatákat, és nem szüttyögsz a garázsban.(#192634) stork13
Én majd délután megnézem. Addig is kimentettem a tegnapi pontot érő csatáimról a screenshotokat, ha netán reklamálni kell. 28 pont nem kevés, nem hagynám veszni. -
válasz
peterson79
üzenetére
Persze, akkor kaptál.
Amúgy szinte egy az egyben a másolata a tier 6-osnak, több hp-val, ami már nagyon gyenge tier 7-ben (1800 dpm, és 167 pen).
Az új maraton meg röhejes. RagingRaptor csinált róla egy videót, és teljesen kifakadt, hogy WG-nél elmentek otthonról. Kiszámolta, hogy még egy super unicum-nak is 4-5 óra játék naponta kihúzni ingyen az új tankot, egy átlagos játékosnak meg minimum 10 óra naponta (7 perces átlag csatákkal számolt, ami szerintem kevés, szóval még alá is becsülte a véleményem szerint).
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Jó reggelt.
3-szor próbáltam belépni tegnap, mindannyiszor kifagyott a játék, úgyhogy végül csökkentett módban léptem be és kaptam meg az ajándékokat, jó sok mindent, de arra már nem tudtam figyelni, hogy Super Hell Cat-et kaptam-e. Beta tester vagyok, így elvileg kaptam...nem?
-
vJokka
aktív tag
válasz
kchryss
üzenetére
Ami fontos lehet, hogy legénységi szerepkör váltásra is lesz kedvezmény.
Német light: lehet nem a legjobb, de Én szeretem azt is, más mint a többi. Jó gundep, He, látótáv, viszont gyengébb álca, kicsit nagy darab, és könnyen borul
.
9-es francia heavy meg az egyik legjobb a szintjén szerintem. -
galervin93
addikt
Asszem ideje visszamenni T2-3-ba tanulgatni...

-
stork13
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Több, mint 2 órája volt.
Most adott egy minski csatáért 2 pontot, de mióta beléptem (cirka 2,5 óra) nem mentem Minsken.
Csak valamikor délelőtt.
Most utoljára sem adott semmit Oskinra.Talán elszámolja holnap, bent van kb 100 pont.
-
KisApám
addikt
Ezúton is gratulálok az [M-BB] Magyar Békés Brigád LEOPARD79 nevű tagjának, aki megmutatta közel 4000 embernek QB Live streamjében, hogyan kell az egész csapatot BOT-nak nevezni úgy, hogy egyetlen egy lövést sem adott le az Strv 103-0 svéd TIER IX-es TD-jével Fjord térképén, majd a csata végén megfullasztotta magát... Gratula!
-
stork13
aktív tag
Belefutott ma valaki olyanba, hogy a referral programban nem számolja el a pontokat?
Se győzelemre, sem a saját sebzés+spot után, sem High caliber-re nem adott semmit. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
e-newsee
üzenetére
En pont elcsesztem mert beirtam es le is fogy a premnap vasarnapig mikor tudnek jatszani:) mindegy. Koszi azert wg. Tankot nem kaptam iden se, bar csak 3,5 eves az acc. De orulok a tobbinek
A multkori lecsalozashoz azert hozza kell tenni h szerintem a karacsonyi hangulatot eleg jol toljak. Szeretek diszitgetni
-
e-newsee
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én pl azt tervezem, hogy a fő accra csak akkor lépek be, amikor végeztem a referral programmal. Egy nap csak egy accon tudok érdemben játszani, így meg nem akarom elpazarolni az esetlegesen beeső prémium napokat. Per pillanat nekem az ér többet, mert amúgy nem szoktam venni. Csak az a baj, hogy az alienware-es kóddal is kaptunk 3-at, azt viszont onnantól számolja, hogy beírtam a kódot.

-
h1mpi
félisten
Én 5 éves vagyok és 5 nap prémet kaptam. Nem rossz nem jó
-
kchryss
veterán
Ja a hírek szerint a következő patch-től a direktívák amiket most kötvényért lehet vásárolni, kreditért is vehetőek lesznek. Ha venni lehet őket akkor gondolom eladni is. Szóval ha valaki sok direktívát kapott a ládákból az lehet, hogy majd jól jár ha el lehet adni őket kreditért.
-
kchryss
veterán
Közben megjött a hír a hétvégi akcióról is.
Jó hír, hogy úgy néz ki végre 50%-os fogyó akció lesz. A fekete piacos móka óta amivel leszippantották a kreditet még csak 25%-os leárazás volt fogyókra. Valószínűleg prém kajára fogom elverni a 30 millió kreditem.A normál tank leárazás amit vártam nem úgy sült el mint szerettem volna. 40%-os akció lesz ami nagyon jó, de csak 4 tankágra és pont 4 nagyon fos ágra: kínai td, kínai med, új francia heavy és német light ág.
A 10-es német light-ot ki tudnám húzni könnyen a prém nap és a kapott x5 szorzókkal. És most meg is tudnám venni 40%-kal leárazva aminél olcsóbb valószínűleg sosem lesz. Viszont állítólag ez a legrosszabb 10-es light szóval nem tudom kell-e ez nekem.
Kínai med ággal már végeztem, kínai td-k egyáltalán nem érdekelnek azokat kihagyom. A 9-es francia heavy-t viszont lehet érdemes lenne kihúzni. Elvileg nagyon jó tank és van egy csomó koalíció küldetés amihez jó lenne.(#192610) galervin93
Az hogy kinek mi ér többet a kredit, prém nap, free xp, garázshely és legénységi könyv közül nagyon relatív.
Én például nem veszek magamnak prém napot szinte soha, kreditem a frontline miatt van épp elég. Szóval nekem a prém nap 100x többet ér mint a kredit. Ha viszont nem érnék rá most játszani vagy amúgy is lenne egy év prém fiókom akkor meg a prém nap nem érne semmit.
Eu szerveren van egy csomó garázshelyem amiket küldetésekkel szereztem, minden nemzethez van több sok skilles legénységem is, így itt a garázshellyel és legénységi könyvvel nem megyek sokra. Free xp-m is több százezer van míg kifejlesztendő tankom már nem sok így az sem kell. Ugyanakkor ruszki szerveren ahol még újonc vagyok baromi jól jönne a garázshely, free xp és a könyvek is. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Karcsú? Emlékszel még arra, amikor egy leárazásra is hónapokig kellett várni...?
Tessék örülni, hogy belépünk a játékba, és kapunk egy rakat jóságot. Be positive! 
kredit vs. prémuim
Előbbinek én is jobban örültem volna, így muszáj leszek farmolni. Most nézem, holnaptól fogyó akció, végre! Kifogytam már a kólákból, csokikból, nagy javítókból, épp ideje feltölteni a készleteket.
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Mekkora geci ez a wg. Ru szerveren is van egy acc-om amit nem használok, mert először nem azzal a bónusz kóddal sikerült regisztrálnom amivel szerettem volna. Na beléptem erre az 1 éves fiókomra is és itt 8 nap prémet és 55 ezer free xp-t kaptam. 0 csatás szűz acc-ra az 55k free xp elég durva.
-
kchryss
veterán
19.13 a legújabb. Innen tölthető az eredeti szerző ruszki facebook oldaláról: [link]
Első kiemelt poszban vannak a linkek alulról a harmadik a region changer közülük, de oda is van írva.A game centerben nem kell átjelentkezni, sőt akár be is zárható a center. Ha bepipálod amit írtam, akkor teljesen ugyanúgy működik mint régen. Egyszer elindítod a klienst aztán végigjárhatod az összes accontodat régiótól függetlenül. Csak a "kilépés a szerverről"-re kell kattintani és már lehet is menni a következő acc-ba.

Baszki 1 éves ruszki acc-on 35 ezer szabad xp-t, 2 nap prémet és 2 millió kreditet kaptam.
Fő eu acc-omon ennek az ötödét kaptam kb.
-
kchryss
veterán
Elindítom az egy szem telepített kliensemet a game centerből (tök mindegy hogy eu vagy ru fiókkal belépve a centebe). Aztán nálam úgy van beállítva, hogy nem léptet be automatikusan hanem a szerver választó jön be.

Nekem itt a region changer moddal a szerverek között már ott van minden ru szerver és asszem már jelszót sem kell megadnom újra, simán beléptet a ru acc-kal ha valamelyik ru szervert választom. Ha még nem mentette el a ru szerveres adatokat akkor a jelzett "Felhasználói fiók váltása"-nál szintén ki lehet választani a ruszki szervereket és ott már lehet megadni email címet és jelszót is mint régen.Ahhoz, hogy a szerverválasztó jöjjön be játék indításánál és ne léptessen be automatikusan, a beállításokban ki kell pipálni ezt:

Van egyébként legalább 10 accountom ami több mint 7 éves, szóval azokba belépek mind, hiába nem használom őket évek óta, hátha majd jó lesz egy kezdőnek a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én most nyúzom, jó a sebessége, jó az ágyúja, a robbanója parádés. Kicsit nagy a teste és puha, nem egy túltolt ruszki fos, az biztos. Különösebben nagy hibája nincs, de nem is emelkedik ki olyan extrém mód, korrekt kis gép. Nincs bele igazán jó legénységem, így egyelőre egy dolog nem megy vele igazán, az a szpottolás. Tápos legénységgel ez jobb lesz, de én azt mondom, ez inkább egy vajpuha med light statokkal. Kihívás, de neked menni fog, és szerintem szeretni is fogod.
Nekem tegnap volt némi prémiumom, 55% lett a WR 60 csatára. Pedig eléggé noob voltam, 905 lett a napi átlagom.