Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz jagada #134590 üzenetére
Pedig szerintem sok embert érint és érdekel.....köztük engem is.
A legrosszabb, hogy annyi variáns volt már felvázolva, ami miatt pont egyre nehezebb eldönteni, hogy mi lenne a legjobb megoldás.
Illetve most akkor a festéssel lehet akciózni ugye!? Mert legrosszabb esetben végig festem az összes 8-as light-omat véglegesre és akkor várjuk a pöcs váltást."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
A Type 5 vezet a top of the tree szavazáson.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Emu
őstag
Nem értelek benneteket...hányan játszotok rendszeresen az ajándékba kapott tankkal?
Én mindig csak az ajándék garázshelyet illetve a 100k kreditet láttam benne...
-
Imilenni
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz adamgreen #134554 üzenetére
Kicsit IS-3-asították az elejét
Hétvégi akció... haha tegnap előtt vettem IS-3at....
Egyébként ezt mikor butították le ennyire? A másik accountomon sokkal gyorsabb volt. Jó még nincs rajta a nagy ágyú de más minden ki van már fejlesztve. 28% WR-em van veleNick: HE_Storm
-
Emu
őstag
válasz SoulReaver #134576 üzenetére
Nekem az egész hét ilyen volt...vettem prémet, mert nincs időm sokat gép előtt ülni, ezüst meg kellene, de nem volt türelmem az agyhalottak gyülekezetében 5nél több körre egy nap sem. A kitűzött 4M kreditből is csak 2 lett meg.
Tegnapi nap csúcspontja az volt, mikor saját csapattárs láncolt CDC-ben ülve, majd beáll mögém élő fedezéknek használva, mint aki jól végezte a dolgát. Mindezt Párizs térképen, mikor menekültem volna. -
sith7
félisten
Nem tol ki sehova ... beléd fog lőni ...
-
4580693
senior tag
A hétvégén nem fogok játszani!
-
SoulReaver
veterán
De jó kis hétvége lesz ez... Már most kitolnak az ellenség elé, csak, hogy lőhessen egyet az is és persze, hogy én kapom a lövést.
-
jagada
addikt
Végül is mi lett a konklúzió, mi éri meg jobban, eladni a bulldogot és verzióváltásnál visszakapjuk ingyen, vagy meghagyni és akkor több kreditet kapunk, azért mert a garázsban van, mintha eladtuk volna?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Imilenni
addikt
6. születésnap. (EU)
Hát, visszagondolván például a 4. évfordulóra kaptunk 3 nap prémet és egy 5-ös prémium tankot.
5.-re volt asszem az LTP. Most pedig, garázs
Persze semmi okom sincs leszólni őket, így sem kéne semmit adniuk, de láthatóan egyre jobban próbálják a legköltségmentesebbé tenni maguk számára a születésnapotPress "F" to pay respects.
-
jr1994
addikt
válasz adamgreen #134560 üzenetére
Az 50 100 is egy tök jó tank randomban, ez meg a kisebb tárral és gyorsabb töltéssel talán még rugalmasabban használható, ja meg kicsit gyorsabb, és mivel med, talán a camoja is jobb egy fokkal. És tanks.gg szerint az ágyúja menet közben pontosabb, mint az 50 100-é.
Ha bekerülne a játékba, leárazáskor goldért lehet meg is venném.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Djuree
félisten
a light tankokat érdemes lesz féláron befesteni? nem tudom ha feljebb kerülnek leesik e a festésük, mert akkor a teljes aranyat kapnánk vissza.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
adamgreen
senior tag
Lórika a bótban
-
Stunts666
őstag
Nem játszottam egy pár éve és kb 2 hete kezdtem újra... Tényleg ennyire gáz lett az E75 4 skilles legénységgel vagy én vagyok béna???
-
po1son
addikt
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Argh!
aktív tag
Ez érdekes, nem volt se T49 se amx 1390 garázsomban megis adott egy buldogot és egy bc12-t. Szerintem WG se tudja mit csinál
-
notika77
senior tag
válasz Rellind #134535 üzenetére
Off-ból:
Na, a második teszt szerver listájához most hozzácsapták, hogy akinek megvan az LTTB/M41 Bulldog az most a T8-as tank eladási árát kapja meg kompenzációként. Így már biztos nem érdemes eladni a T7-es tankot, mert már itt is bukni lehet rajta, a leszerelt felszereléseken pedig még továbbiakat.
Ha a szülinapi akciókban a T8 eladási áránál olcsóbban be lehet szerezni ezeket a tankokat, akkor érdemes lehet megvenni a hiányzókat.Csak az LTTB-s részt másolom, az M41 Bulldog ugyanez:
-If the LTTB is not available in the Garage, add the LTTB with a vehicle slot and a crew trained to 50%.
-If the LTTB is available in the Garage, perform refunding in the amount of 1,205,000 credits.Ne add el!
-
Fel
addikt
válasz ollie #134537 üzenetére
A T9-be felkerülő light tankok esetében a helyettesítő T8-ast is megkapja az ember, ha a T9-es a garázsban volt.
Pl. nekem franciáknál ott a T8-as 13 90, ami majd a 9.18-ban ugye T9-es lesz. A patch után ott lesz a garázsban a T9-es 13 90, és a helyére T8-ra érkező Bat Chat 12t.Szóval igen, meg kellene kapnia a T8-es Bulldogit, ha bent van a garázsban a T49.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát ma baromra szeret a játék, 11 mecsből 10 nyertes (90%WR) még akkor is, amikor bénáztam, meg acsapat is, valahogy aztán mégis nyertünk
Isten tartsa meg eme jó szokását
-
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Erősítsetek meg.
Ha eladom most a meglévő Bulldogom (a T49 megvan a garázsban) akkor patch után visszakapom?Illetve, ha az Indien Pz nincs kifejlesztve, de a Leopard 1 kihúzva (Ru251-en keresztül), de nem áll a garázsban akkor patch után lehet újra nekifeszülni a fejlesztésnek?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
miért van az hogy a type61 a tesztszerón a garázsomba volt mikor eladtam már.?!
WoT:jimmbo
-
po1son
addikt
ToT szavazás: az előző szavazások legkevesebb voksot kapott tankjai közül lehet választani, hogy mi lesz a következő tank májusba link (bejelentkezés és jobb alul).
Lista:
FV4005 Stage II
AMX 50 Foch (155)
Object 430
121
Type 5 Heavy
FV 215b
Conqueror Gun Carriage
Object 261[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
wwenigma
Jómunkásember
Second sandbox is elindult, jött róla levél
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
emre
veterán
Szubjektív......
Kétszer léptem be teszt szeróra, mind a kétszer elsőre felengedett. A második alkalom pár perce történt.
Ami viszont lényeges, hogy a feljebb kerülő kifejlesztett T8-as light-ok legénysége a tankban maradt, a feljebb kerülő gépek helyét elfoglaló tankokban 50%-os legénységet kapunk. Tehát pl. a 8-as ru 4 skilles legénységét nem kell tovább képezni a t9-es ru-ra, mert a hwk12-ben maradt.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
zodo
nagyúr
54 perce van kint a cikk: 9.18: Second Common Test és imént már 50 volt a várakozok száma de fél perc alatt feljutottam.
kb játszhatatlan lag tenger pedig Digi Lan amivel normál szerveren szinte évi egyszer van lag probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Köszönöm a válaszokat Skacok!
Remélem azért ollie kollégának lesz igaza!
Press "F" to pay respects.
-
-
-
4580693
senior tag
Van aki magára ismer?
[link] -
zodo
nagyúr
Elfogyott a Tier II prémium light ajándék tank avagy Április 7-13 Születésnapi akciók és a többi.
Anniversary Specials and the New and Improved Lorraine 40t
Nem hittem hogy Tankfest előtt lesz top tier akció de fájt volna nekik ha legénység átképzést is adtak volna.
Tudom, telhetetlen vagyok.Várományosok a 13M -os keret mellett:
T-62A amire korábban átképeztem a srácokat.
M48A1 Patton amihez van elegendő free (45k a top löveg) de képeznem kell a legénységet.
Škoda T 50 nincs rá free és szintén képezni kell a legénységet.
E75 már lassan egy éve kifejlesztve de már legénység sincs hozzá.Viszont az alacsonyabb osztályból lehet visszakerül a Pershing.
Másik két húzott ágon még messze vagyok a T110E5 és Centurion 7/1-hez. -
h1mpi
félisten
válasz ollie #134506 üzenetére
Attól nem félek, minden hónapban egyszer talál meg a goldos fv215b 183. Ha ilyen jön szembe megvárom ameddig egy piroskára ellövi magát T49-el is így játszok, tudom nem egy jó light stílus, de csak így tudok eredményes lenni. A Sheridan is ilyen lesz csak az sokkal gyorsabban szűkül, mint a T49
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
wwenigma
Jómunkásember
-
válasz Dr.Én #134499 üzenetére
A táras papírtankok nem kezdőbarátok. De amúgy a review-k szerint jó tank, viszont medhez képest nagyon drága lesz. Ha nem vagy gyakorlott a tárasokkal, akkor egy Patriottal vagy Defenderrel sokkal jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Egy korszak vége
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók