Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
27 karikából lett meg a napi küldi. Tier 4-9 között mindenfélével, de aztán rájöttem hogy a B2 még mindig OP...
Az abszolút negatív rekord : Chi-Nu-val egy körben 255 dmg is elég volt...

-
-
Chris78
aktív tag
Mai feladat sokkal könnyebb volt. Tegnapi 2000 xp-s a nagy tiernek kedvezett. Ezt simán behúztam t67 és kv85-el. Viszont tegnaptól "kárpótlásként" 3x legénységi xp van így az amcsi tankokon 4.5x.

-
dokee78
félisten
Távol álljon tőlem,hogy sírjak,de mi van ma?
5-ből 5 vereség.
Vagy az újoncokat agyhalottakkal teszi össze?
Mondjuk itt nem zavar annyira a sorozatos bukta,mint a wowsban. -
Skyhunter
őstag
Tier V-ben 355 dmg is elég a top5-höz.....

-
Emu
őstag
Ma nem is tudom, hogy fogalmazzak...a színvonal a béka segge alatt van. T10 (orosz 9-es heavy), T11 csata 1600dmg-el bent voltam top5-ben

-
Nem kell idegeskedni. Ne kell ülni a KV-2-be, és have fun.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3 csatából 2 alkalommal megvan a top 5 damage, még akkor is, ha low tier vagyok.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha felcsesz a WOT, nézzétek meg ezt, garantált röhögés és megnyugvás. :] [link]
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
Az ilyen nézetet megváltoztató modok hatását a modok nélküli kliens is megmutatja. Ezt az arty nézetet is látni és például ha 60x zoommal lő akkor nálad is 60x lesz lejátszásnál akkor is nincsenek modjaid vagy a te mododban nincs 60x zoom.
Viszont néha bugos a rendszer. Egy időben például ebben az arty nézetben nem zoomolt a visszajátszás ha nem volt felrakva ez a mod. Így úgy nézett ki, mint ha a világűrből nézné a célpontokat.(#132977) @Dewri:
Ez érdekes nálam nem írt ilyet.
-
-
xAttilax
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Ja a csata nem igazán érdekkelt, sebzés meg egyéb, ezért mondtam, hogy nem ellened szólt, csak fúra volt látni ezt a cuccot.
Nem tudom, nem használok modokat (full tiszta), de ezt más artys replaynél is észrevettem, de ha lenne 20000X zoom azt is látnám. Gondolom máshogy módosítják a klienst mint pl az xvm és egyéb cuccok
-
Dewri
aktív tag
Egyébként miért kínlódnak sokan ezért a T-25 gépért? Valamelyik este nem lehetett belépni a szerverre, úgy tele volt... Szerintem egyáltalán nem éri meg a szenvedést egy 76 mm "páncélzatú" tank, aminek tier8-9-10 ellen nevetséges 192-es átütése és 240 sebzése van... Persze arannyal átüthet, de a sebzés marad akkor is.
Átütés/sebzés kategóriában vannak sokkal jobb alap medek ennél... Aminek esetleg gyengébb az ágyúja (T-44, M26, T69, T-34-2), annak meg általában jobb a páncélja, legalább a tornyon...
Ráadásul itt mindenki tolja bele a pénzt ebbe a "csodás" játékba (mert megérdemlik a készítők...), ezt a tankot is meg lehet venni, olcsóbb, mint a Defender, máris nem kell órákig szenvedni/idegeskedni érte...
-
xAttilax
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
nem is értem, hogy miért nem tiltott mod ez az artysta cucc. Még az a minimális skill se kell az artyhoz, hogy van egy "komplikáltabb" célzás. Ne vedd magadra, nem ellened szól, tudod, hogy sokan használják, csak így látni valami megdöbbentő. Mostanában a küldik miatt mentem artyval, és pont a célzást tekintettem kihívásnak, hogy mennyire kell mögé célozni, hogy telibe verjem de ez így tényleg torpedó.
-
Lipton
őstag
Milyen modpack-ot erdemes most feltenni? Aslaint es omct hasznaltam regebben de kb majd egy eve nem volt semmilyen felteve - nem is nagyon jatszottam. Sok dolog bekerult a jatekba is. Xvm kellene meg par hasznos aprosag de semmi "hivatalosan csalo" mod.
-
lacibacsi
addikt
Elegem lett a 30%-os WR-ből! Bosszút álltam mindenért...

Semmi extra, de a vége necces volt -
csaba17
senior tag
helósztok
nálatok jól számolja a napi küldiket?
mindent megcsináltam, azt írja, hogy 6 van kész.
ez a mai nap a 7. küldetés.haveromnak, még most csinálja a mai napit, neki meg 7 van kész....
nincs kész a 7. küldije de 7et már elszámolt.nálam a hiba vagy mi?
-
jr1994
addikt
válasz
4580693
üzenetére
Ilyen esetben a kolléga előveszi a tanks.gg-t, és
örülelszörnyed, hogy ilyet hogy adhattak ki.(#132961) po1son: meh, az egész frontja 190mm körül van, kivéve ahol a két plusz lánctalp darab van mert ott még több. 175 átütéssel csak a toronytető lőhető szemből. A lényeg, hogy egy kezdőnek valóban hasznos lehet, de az ordító gyenge pontokat viszonylag hamar meg lehet jegyezni.
-
4580693
senior tag
válasz
jr1994
üzenetére
Barlangban?? Csudát! Biciklibelsőben!

Eddig elkerültem, ahogy kell. Vagy seggbe lőttem vagy sehogy, mert nem pazarlom rá a skulót. Csak ma úgy alakult, hogy a T26e5 - el voltam, amikor szembe jött. Nem tudtam 232-es pennel átlőni a csukaorrát ott, ahol az is-3-at szoktam. Ráadásul messze sem volt, hanem kb. 20 méterre.

-
Jolet
őstag
24 csatából kész vagyok, megyek kirándulni :-)
-
lacibacsi
addikt
válasz
Jadro
üzenetére
Végül 27 csatából lett meg a küldetés. Ebből 10 győztes...

(#132937) jagada: Iagzad van. A második felét Skorpionnal toltam le. A helyzet (totál idiotizmus) magasabb tierben is ugyanaz. Csak egy példa. az egyik csatában egy 456-os sebzéssel kerültem be a top5-be.
(#132946) Djuree : Ha 30 csatából meg tudod csinálni, akkor az már nagyon jó eredmény.
"hnap mi lesz? legyél a top3 sebző közt, de mindkét csapatot beleértve, 40 csatában???"
Mondták itt többen is az elején, hogy nem lesz ingyen tank...(#132952) Jadro : Érdekes. A ping jelző sem villog túlzottan és a kijelzés alapján sem esik vissza, mégis olyan laggok vannak, hogy csak nézek ki a fejemből. Hetek (hónapok?) óta nem tapasztaltam ilyet.
-
jr1994
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Lehet. Megmondom őszintén, olyan rég láttam bohóc skint hogy el is felejtettem hogy mondjuk pont a Tiger P-n ilyen pontos. Egy IS3-mon mit mutat zöldnek?
(#132944) dokee78: beállításokban be tudod kapcsolni, asszem a jobb szélső fülön. Amúgy elég sok mindent lehet állítani, majd kialakul hogy neked hogy jön be.
(#132946) Djuree: link ajánlom a 3. pontot "én megmondtam" jeligére

(#132950) Djuree: de bizony beviszi, tanks.gg de ha szeretnéd felrakom a replayt, csak ahhoz be kell kapcsolni az asztali gépet.
-
Djuree
félisten
válasz
Jadro
üzenetére
nekem sokszor ezt csinálja, de érdekes módon ha mobilnetről nyomom akkor jobb. eddig 3 rendes otthoni wifi-vel próbáltam és mindegyikkel szar volt, pedig más szolgáltató volt mindhárom.
vezetékes nettel lehet jó lenne, nemtom.
rohadt idegesítő és véletlen pont mindig akkor akad be mikor nagyon nem kéne. -
Jadro
veterán
Nekem a tököm tele van ezzel a ping ugrálással. Most is sikerült kimennem az ellen elé, mert felugrott a ping 2 másodpercre. Eddig ez nem volt. Igazán vicces ezért megdögleni.
-
Jolet
őstag
mivel nem kell nyerni, 16 csatából 12 megvan artyval
-
Djuree
félisten
válasz
jr1994
üzenetére
közelharcban csak gyors tankok ellen jó az auto célzás, ha köröz gyorsan körülötted manuálisan nehéz célozni meg manőverezni is. ha csak álltok egymással szembe akkor auto célzással pattanni fog nagyobb eséllyel, ilyenkor manuális kell a gyenge pontra.
jgpz e100 belövi az is7 tornyát szemből? erre nem vennék mérget. talán van 1-2 pici pont ahol igen, de nagyrészben le fog csúszni a lövedék... -
po1son
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Az a baj, hogy túlbonyolítod az egészet. Ez a mód abban segít, hogy egy alaptudást szerezzen az illető. Amiket te leírsz az már haladó szintű játékosoknak kell megtanulni, akik már magasabb tierbe játszanak.
Djuree - Hát a mai nap lehet nekem sem lesz meg, mert egyszerűen 20 csatát sem vagyok képes játszani....
Egyébként vicces, mert direkt könnyű küldetéseket adnak a legelején, hogy rákapjon az ember a küldetés sorozatra. Itt megint arra megy ki a játék, hogy a gyengébb játékosok vagy akinek nincs több óra szabadideje az a pénztárcájába nyúljon. -
Djuree
félisten
azt a büdös, a mai küldi már bedurvult. ezek teljesen hülyék? eddig tök egyszerűek voltak, de ez? min. 20 csata kell, ez az én kevéske időmmel magában sem egyszerű, a top5 sebző sokszor megvan, de egyáltalán nem mindig. ez nekem sztem 30 csata lenne. az meg ennyi idővel amennyi ma lenne rá, nekem sansztalan.

hnap mi lesz? legyél a top3 sebző közt, de mindkét csapatot beleértve, 40 csatában???
forduljanak fel.
akinek van ideje egész nap ezt a szutykot tolni annak meglesz, de inkább találnának ki vmi jó kis kihívást, mint ezt amihez csak qrva sok idő kell, mert ehhez nem nagy fantázia kellett, gondolkozni már lusták voltak valszeg. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
adamgreen
üzenetére
t-28al nem akkora kihivas, csak csinalni kell persze
hetkoznap kb nem lenne ennyi ido raegyébként ez a marathon fura full ingyen mert pl ha 1 oraval tobbet bentmaradok 1x meloban mar ki is jon az ara, szal ha annyira kene akkor jobban járnék megvenni, annak legalábbis nem latom ertelmet h a kelletenel komolyabban vegyem hetkoznap, mikor ugye nem is szoktam alapbol jatszani idohiany okan..
jah amúgy sokkal fontosabb h 3xos szorzo van crewtrainingre egesz hetvegen szal azzal jobban megeri foglalkozni
-
jr1994
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Bocs rosszul fogalmaztam. A Tiger P gyenge pontjait kb bármi belövi ami szembejön vele. De mondjuk vegyünk egy T28-at. Szemből elég durva páncélja van, 200 átütés alatt kb csak a kis kupolát lehet belőni. De nem árt tudni, hogy 230+ átütéssel már szinte mindenhol be lehet lőni az alvázát, és az ágyú mellett is. Vagy egy tegnapi eset, faterom játszogatott de még kellett 3x a 2000 sebzés a küldetéshez, gondoltam leülök és 3 csata. Grillével már megvolt a sebzés de kilőttek, mondom addig E3. Beadta himmelsdorfot, mondom tök jó, irány a halál utca. Fel kellett volna tűnnie, hogy az ellen JpzE100 belőtte a hull down IS7-ünket, de kimentem én is a pofonért. Most már tudom hogy a 420-as HEAT viszi az E3 kupoláját is. Egymás után kétszer. Aztán megint az IS7 toronyfrontját. Na, szóval a lényeg hogy nem csak a gyenge pontok ismerete fontos, hanem inkább általánosan, hogy mit mivel hol tudsz belőni. Ehhez sok tapasztalat kell. Nem kell órákig a tanks.gg-t bújni, néha 1-2 keményebb tankot megnézel, aztán apránként rád ragad talán.
(#132918) popey37 "közelharcban autotűz bekapcs és lő" hát elég baj az! Közelharcban pont az a jó, hogy a kis távolság miatt oda célzol ahova akarsz, és általában oda is megy a lövés. Amúgy megnézném ahogy közelharcban auto célzóval lősz a T32 seggére, és csodálkozol hogy richochet

(#132924) adamgreen: na, Grillével az pont 20 csata
még nem tudom hogy lesz-e kedvem meg időm ma játszani, de ha igen, akkor legalább lesz még egy kihívás a TD15 mellett.(#132928) 4580693 egy hónapja barlangban laksz?

-
po1son
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Kérlek szépen másold már ki azt a részt, ahol azt írtam, hogy a modulok helyét kell megtanulni a tankon?!

Tessék, itt van a bohóc skin és a tiger-p front páncél. Szerintem elégé egyértelmű, hogy mik a gyenge pontok, aki ismeri a szín jelzéseket.BÁ Nutrition - Én használtam, de nem érzem magam csalónak. Nálam nem működik az a verzió, hogy leülők és bámulom órákig a tankg.gg oldalt, a szórakozás inkább járjon együtt egy kis tanulással is.
-
GoTReX
őstag
Van olyan oldal, ami kitér arra hogy milyen felszerelést érdemes tenni az adott tankra? Pro-kontra....
-
lacibacsi
addikt
A fele kész! 13 csata kellett hozzá (ami szerintem nem rossz), viszont csupán öt győztes van benne...
Ja, és only low tier! -
4580693
senior tag
Gratulálok a wg-nek ehhez az op defender szarjához. Egyértelműen a tier 8 királya lett.

-
adamgreen
senior tag
Sok sikert mindenkinek a mai naphoz :
Végezz 20x a top 5 sebző közt a csapatodban

-
jagada
addikt
Ezt a retek Strv 103-0 szemből hol érdemes lőni a kupolán kívül, mert akár az alvázat akármit lövök rajta nem bírom beütni 10m-ről sem, mondjuk T54E1-el.
-
BÁ Nutrition
addikt
Noobmeter 3900at ir wn8ra az esti mokara a wotlabs meg 1900at. Mit nezett el vmelyik?

-
Simi37
őstag
Legjobb taktika a T30 nagyon bevált
3 nem alacsony hps at kell lőni és kész ez majdnem mindig összejött, istennek hála nem kellett nyerni... -
kchryss
veterán
válasz
popey37
üzenetére
Szerencsére már elég régóta van lista. Ezek szerint lemaradtál róla.
Vannak játékosok akiknek a csata hevében is megy a gyenge pontok, modulok lövése. Nem egyszerű, nem minden tankkal lehet minden szituban és a szórás miatt nem is mindig jön be, de ha nézel streamet profiktól akkor lehet látni, hogy nem lehetetlen.Ami a bohóc skint illeti: kezdő koromban én is használtam, akkor még nem volt tanks.gg vagy legalábbis én nem tudtam róla. Mióta megtanultam a gyenge pontokat és felfedeztem ezeket az online páncél modell nézős oldalakat, azóta nem raktam fel.
(#132916) @BÁ Nutrition:
Az említett mod listában egyébként a 3. kategóriába rakták. Túlzott előnynek tartják, de be akarják építeni a játékba:"One final category: in-match armor viewer
We believe that this functionality provides a significant advantage. Since we didn’t treat it as a cheat in the past, we are not adding it to the Forbidden Mods List for now. Instead, we are working on our own version of an in-match viewer that will feature a functionality beneficial to the game. Once introduced, mods that offer additional in-match armor critical zone viewing will be added to the List.
Please also note that this applies to in-match viewers only. The mods that some of you have, which only work in the Garage (not during the match itself) are great. To us, they’re not cheating. In fact, we think in-Garage viewers are a really helpful tool that help newer players up their knowledge, and learn to fight better with or against different tanks. It’s only the ones that provide extra information in-match that we don’t think are fair and will be affected by our Fair Play policy."
forrás -
popey37
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ezzel az erővel nincs a játékban az xvm, meg a többi nyalánkság amit majdnem mindenki használ. ezek akkor mind tiltott modok? mert nincsenek benne a játékban.
feltolod a jaktor mod pakkot és minden előnyét élvezed, pedig a pakkbol csak a 2 soros garázs van benn a játékban. a többi nincs. tehát mindegyik csaló mod.
ugyanmár.
amig nincs egy hivatalos, wargaming által kiadott tiltó lista, addig moinden modot lehet használni, és ilyen lista sosem lesz, ugyanins a cheat modokat oroszok fejlesztik főképp, talán ugyanazok akik a játékot készítették és fejlesztik.
ebből nem kevés bevételük van. ergo nem fogják megszüntetni. -
popey37
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
azért megnézném azt a játékost aki a játék hevében felkötözi a mesterlövész puskáját a tank csövére és pontos célzott lövést ad le a gyenge pontokra halál pontosan úgy, hogy az ágyúja szórása minimum 0.30. ja és közben kb 30km/h-val repeszt előre.
a fent leírtakat max TD-vel lehet vagy camper üzemmódban.
a gyengepont páncélfestés szerintem sem megoldás, mert ugysem tudsz pontosan oda lőni, a csata hevében nincs idő célozgatni a gyenge pontokra.
közelharcban autotűz bekapcs és lő. távolról meg mindig a tank hátsó fertályát kell célba venni, az oldalát ha lehetőség van rá.tanulásra jó de csak gyakorlóban. ugyis a saját tapasztalat fogja megtanítani hogy hova lövöldözz.
-
jr1994
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Miért egy új játékosnak fontos hogy tudja hogy hol van a Chi-Tóban az ammo? Én sem tudom. Nem azt kéne először megtanulni hogy a Tiger P-t hol üti be szemből IS-sel? Mert azt a bohóc skinből nem fogja tudni. Amúgy szemből általában az alváz meg a kupola gyengébb, illetve oldalról vízszintesen a lánc közepe alá nem érdemes lőni mert ott nem szokott páncél lenni mögötte, és akkor nem sebez a lövés. Amit meg a kolléga rendszeresen nem tud belőni, na azt megnézi tanks.gg-n és örül.
BÁ Nutrition: effektív páncélértékeket nem mutat a mod, csak a belső modulokat jelzi. Meg jó ocsmány. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
po1son
üzenetére
eleg vicces de en ugy tanultam meg
ha a jatekban nem lehet bekapcsolni akkor az ilyen csalo modok legyenek tiltottak, ergo akkor minek a pancel ha ugyse lo ra senki ahol vastag, max ha az rng felreviszi a lovest... ha op vagy megtanulod aztán kesz, ez meg csalo mod
attol fuggetlenul ha hivatalosan nem is az(mondjuk en ugy emlekeztem)
pl indokolatlan elonyhoz juttatja velem szemben tehat csalas, semmivel se kisebb mint mas -
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egy új játékosnak kell ez a mód, máshogy szerinted hogyan fog rögzülni neki ez a alaptudás, amikor már több száz tank van a játékba?! Elégé vicces lenne, ha tanks.gg-ről kéne megtanulni az összes tanknak a páncélját.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Úgy értette, hogy nem tiltott. Amelyik áttetszővé teszi a tankokat és látod a belső modulokat az tiltott, amelyik viszont kivülről van ráfestve a tankra azok nem tiltottak.
Pl az ilyen nem tiltott:
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Balesz1899
üzenetére
"Ez segítség neked, hogy tudjad a gyenge pontokat a tankon, máshogy elég nehéz megtanulni."
ok
akkor ezt hogy kell ertelmezni? -
Balesz1899
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem az.
-
po1son
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Őőőő is2 az a kínai ág, az orosz ágon csináljad szépen az is7 ágat. Itt a topikba kezdőknek mindig azt ajánljunk, mert a többi tanktípus (Td, scout, med) kicsikét komolyabb játéktudást igényel. Érdemes az aslain pakkon belül telepíteni az xvm-et, ami a csata során kimutatja az illető pontszámát a játékba. Ha esetleg meghalsz a csata során, akkor érdemes egy jobb játékost figyelni, akitől nagyon sokat lehet tanulni (taktika, helyezkedés, gundep használat stb).
Ami még hasznos lesz számodra az ez tankelemzések. Igaz a sok buff-nerf update miatt már nem mindegyik mérvadó, de aránylag rendben van az összes. -
po1son
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Üdv a topikba!
Hát én először azt ajánlom, hogy a heavy ágakra gyúrjál rá (1000-1500 csata), amin most jársz t28 az tökéletes, ha a kv1hez értél onnan mindenképpen az IS vonalat válasszad.
Angol med ágat kezdőként maximum tier6ig ajánlom, én leginkább az orosz med ágat vagy a cseh ágat javaslom.
Másrészt javaslom, hogy töltsél le egy aslain módot ahonnan felpakolsz egy hitpoint skins pakkot. Ez segítség neked, hogy tudjad a gyenge pontokat a tankon, máshogy elég nehéz megtanulni.
Tier8 felett sajnos itt is prémium fiók kell, ha nem akarsz mínuszba lenni. -
dokee78
félisten
Nemrég kezdtem el a játékot.
Orosz ágon járok Tier4 T28-nál.
Angol medium ág milyen kezdőnek?Gondolom hasonló a rendszer a WoW-hoz kredit ügyileg.
Mert wowsban T8-ig viszem a hajókat,mert a fölött sokba kerül a javítás.
Itt is T8 fölött kerül sokba? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
mostonaban nem jatszottam azzal a vk-val, mikor bejott a jatekba eleg sokat mentem 200+ csata, valahol a tigris es a tiger p kozott helyezkedik el tulajdonsagokban, konnyebb vele pattintani mint a tigrissel ha jól szogelsz, viszont a dpm az tiger-p vel megegyezo, mobilitas kb mint a tigrise, es meg annyi h szep tank

-
Elcan
tag
válasz
popey37
üzenetére
Pontosan. Hol nyerető hol buktató csatákba rak, amikben vagy meg van engedve, hogy azt csináld, amit tudsz, amire képes vagy, vagy nem. Ilyenkor van a 15:1-2-3 és a fordítottja. A legdurvább amiben voltam 15:1 oda és nálunk a leggyengébb játékos volt 6800-as belső értékű. Tele voltunk 10-11 ezresekkel tier X-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)