Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Tegnap este játszottam pár kört a KV2-vel.Majd jött a következő kör és a következő kör aztán egyszercsak kapok egy privát üzenetet egy bizonyos dxcbug nevű játékostól.
Lefordítva valahogy így hangzott :-Menj a pi..ába HE seggfej
Írom neki:- Mi a probléma?
Válasz: - Az hogy én hülye vagyok és egy szaros t6-os tankkal 1 lövésből 400-at sebeztem.Na ezután visszakerestem hogy mégis kiről,miről van szó.Lakeville-i pályán történt az eset ahol is a sértődékeny barátom egy Pz58 Mutz-al szenvedte el a 400-as találatot.Zokon esett neki hogy az ő t8-as prémium közepes tankjába egy t6-os tank 400-at sebzett.

Annyival lezártam a beszélgetést hogy játszon ő is a kv2-vel és akkor majd tud 400-at vagy még többet sebezni.
Nem is értem az ilyen embert,ez egy tankos játék ahol az ellenfélre kell lövöldözni.Ha ilyen érzékeny a kis lelke akkor játszon inkább valami kisállatos szimulátort ahol a cicának kell enni meg inni adni meg virtuálisan megsimogatni.
Mondjuk tegnap voltak érdkes lövéseim,T25 pilot-ba szemből 1000 dmg majd később egy wz112 oldalába 900 dmg aztán egy tigris hátuljába 1001 dmg + gyújtás és a többi hp leégett.
Persze van ellenpélda is,például is3-ba 90 dmg. 
Bitang egy jószág ez a KV2,remélem ezt sohasem szarják el "odafönt".
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
Nem egyszerű.

Én az elc-vel szenvedek mostanában. Ha 90% fölé jutok akkor becsúszik pár 0-ás kör és máris cseszhetem az addigi erőfeszítésemet.
Egyébként sok light-nál nagyon magasan van most a 3 kiválósági jelhez szükséges szint. Mivel átvariálják őket, ezért rengetegen játszanak most velük. Vagy azért hogy még időben kihúzzák az ágat a 8-asig, vagy nosztalgiából mint én is, hogy kiélvezhessék a velük való játékot amíg lehet. A népszerűbb light-oknál ezért még magasabban van a léc. -
kchryss
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
A 100 csatát szerintem felesleges logolnod, mert nem egyforma súllyal veszi figyelembe a csatákat.
Már régebben belinkeltem mi a pontos képlet. A lényeg az hogy exponenciális gördülő átlaggal számol. Vagyis a 100 csatával ezelőttieknek olyan kicsi a súlya, hogy szinte semmit nem számítanak. A legfrissebb csatáknak viszont nagyon nagy a súlya.
[forrás]
Arra kell figyelni, hogy a cél értéknél nagyon rosszabbat ne menj, mert például egy új 0-ás kör nagy súllyal lehúzza az értéket. Illetve mivel elég hülye módon a spot és track assziszt közül csak a nagyobbat nézi, ezért 1 csatában arra kéne törekedni, hogy vagy csak track asszisztod vagy csak spot asszisztod legyen. Mondjuk ezt elég nehéz figyelni.

Aztán ha ott vagy a cél közelében %-ban, akkor menni kell zsinórban pár kört ami a cél érték feletti és beadja. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
jano_77: igen, de nem.

Ismersz annyira, h tudd: körül szoktam nézni, mielőtt belekezdek valamibe és nem szoktam a WG-t hibáztatni /dicsőíteni az én eredményeimért. kchryss volt olyan kedves és megmutatta a legfontosabb adatot: nekem 950 a cél kombinált dmg, ezt kell átlagban hoznom, hogy esélyem legyen (persze ez se garancia, de jó támpont). Az elmúlt 30 csatában 1027,8-at mentem, egy hónappal ezelőtti egy random 30-as blokkot 895,4-nek mértem. Vagyis fejlődöm, és amit most hozok, az elég lehet. Persze kényes a dolog. Ha az utolsó 33 csatámat nézzük, 955,2-re esik a szám (-72,6; több mint 7%!), ha az utolsó 3 nélkül, akkor 886,8 (-141; 13,7% 3 csata alatt!).
És ebből kiolvasható a legfontosabb tétel: mindig van 101. csata, amit éppen kilökök az utolsó 100-ból, így nem csak az számít, hogy az utolsó csatában mit értem el, hanem az is, hogy mi volt a 101. csata. Ha az épp egy olyan kör, ahol 2000-et lőttem, akkor hiába volt az utolsóban 1500 kombináltam, ESNI fog a százalék, bármennyire is 950 a target és lila a WN8.
És simán lehet, hogy az a csata, amivel beadja a 3. csíkot 500 dmg se lesz, ha a 101 akkor épp egy nullás.
Nekem az a legfontosabb, hogy a kritikusan rossz köröket (kevesebb kombinált, mint a target negyede) csökkentsem, kevésbé hullámzó legyen a játékom. Nem az 1-2 2000-es kör fog sikert hozni, hanem a sok 1100-as.
Egy táblázatba beraktam az utolsó 100 csatámat és figyelem, mikor minek a helyére jön az új csata, így tudom, mikor fog egy akár csak közepes telejsítmény is nagyot lökni a szekéren.
Jelenleg itt állok, nem kell sok... Meglátjuk, tudom-e tartani az elmúlt 3 nap szintjét hosszú távon.DaGuardian: olvass utána és kiderül, nem kell hozzá nagy ész: azt XVM jóslása lényegében tipp. A győzelmet alapvetően meghatározó dolgokat (platoon, pálya, legénység képzettség, tank fejlettség...) nem vesz figyelembe. Nem szabad foglalkozni vele.
-
Emu
őstag
válasz
DaGuardian
üzenetére
Nekem ma volt egy 13%-os csatám, amit 15:7-re nyertünk, igaz hathatós közreműködésemmel

Semmit nem jelent az XVM jóslása. Hiába kapsz Himmelsdorfon olyan csapatot, ahol 70%+ a nyerési esélyed, ha nálatok csak low tier nehéz tank van, másik oldalon meg Mausok. Kapcsold ki a fenébe, és nem fog zavarni a játékban.
-
DaGuardian
tag
Ázt á f*sszopóit, 15% XVM chance to win...har har.
5-15 ehhez képest penge vég"eredmény" volt, har har. -
fradi81
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
A bevétele Netto 10200 a vbaddicton, szóval annyi. Jobb körei mindenkinek vannak vele.
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy wotinfón mekkora fars infó van a Pz.T-25 átlagos bevételéről.... Valami 12 körül írják, hát ez nem annyira igaz... Ha megtanulsz vele játszani, akkor meccsenként összejön tisztán 17-20k silver. Ja és nem kell goldot használni, hacsak nem vagy olyan, mint az a nagyokos "lila játékos", aki a cikket írta... Én sajnos az ilyen gold spammer majmokat nem sokra becsülöm. Úgy nem nehéz 3 csíkot sem összeszedni a tankra. Nekem eddig 2 sikerült, de legalább nem golddal, mivel a 167-es pennel egy barom is beüt mindent kivéve 1-2 tier 7 heavyt.
-
Sprq
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Érdekes módon velem ugyan ilyen botok szoktak lenni, aztán mégse Quickybaby ellen játszok minden csatában...
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
ez alapján még van hova fejlődnöm.
Április 8-tól mentem 30 csatát 887-es átlaggal, az kevés.
Április 9-től számítva 18 csata alatt 1005; ha tudnám tartani, elég lenne.
de ha kivenném a 30-ból a 2 legrosszabbat (33 és 58) már 950-nél járnánk. Vagyis arra kell figyelnem, h a szar csaták se legyenek teljesen elb*va, legyen ott is minimum 200.
Meglássuk, köszönöm a segítséget! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SoulReaver
üzenetére
Maradjunk annyiban, mindannyian streamerek...

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csak annyira wg bérenc majom mint Scheff vagy linkin. Vagy annyira se.
-
4580693
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Egy újabb játékmód, amit nem fogok kipróbálni sem.

-
SoulReaver
veterán
Ez mekkora szar lesz
Kuki bébi ellen fura játékosokat tesz be az mm.... Több ellenfélnél is úgy viselkedik, mint egy bot... Meg sem lövik ezt a wg bérenc majmot. -
kchryss
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
A programot nem próbáltam én feltöltöttem a fájlt manuálisan.
Felhasználók\Felh neved\APPDATA\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache
Nálam a fenti helyen a rendszer meghajtón volt a fájl win10-en. Az appdata mappa alapból rejtett ha nem találod akkor be kell állítani a windowsban, hogy mutassa a rejtett mappákat és fájlokat. -
emre
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
a ződ az csak sima statpadder, aki szeretne kék lenni, mert az már majdnem lila

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szallasi007
üzenetére
Normal jatekos aki megy es lő, mindenféle kifogas nelkul (stratégiabol kempel, épp gold volt betöltve, masik oldalon nagyobb szukseg van ram ezert hagytalak sz*rban - meg ilyenek....)

-
Viktoár
addikt
-
adamgreen
senior tag
Gyorshír: 0.9.18 menetrend :
Mivel a következő verzió igen jelentős játékmechanikai módosításokat is hoz majd magával, ezért az eddigi verzióváltások forgatókönyvétől és menetrendjétől eltérően a WG a 0.9.18-as verziót először az amerikai szerveren fogja majd élesíteni, mégpedig az előzetes tervek szerint április 18-án. Ha ott minden rendben megy és nem történik semmilyen drasztikus esemény (gondolom pl. jelentős elvándorlás), 1-2 héttel később az orosz és európai szerver is megkaphatja majd a frissítést.
Wotinfo cikk.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
10-es szinten a medek dominálnak.
Egy 8-as csatában viszont főleg az az oldal nyer ahol több az is3, defender, patriot, liberté, emil ...
6-os szinten pedig sokkal pályafüggőbb a dolog. Városi pályán egy top tier oi vagy t150 simán lehozza a csatát, nyíltabb pályán meg a cromwellek tudják például lehozni. -
Imilenni
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Te nem fogtad fel a képet, még hogy nem vagyok tisztában.
írtam hogy 1300 mecset játszottam vele, és hogy a 76-os löveg sose fog sebezni 242-t, a 90-es pedig 115-öt.
Mégis ilyen sebzéseket kaptam be.
Te pedig tanulj szövegérteni :/
Mindegy, már írtam hogy offos a dolog.
Okos enged, szamár... -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Tegnap a kis T-34 orosz meddel toltam, miután a fontosabb tankokat ledupláztam, mert szerettem volna a legénységet húzni benne - 200%-os bónusszal - illetve szerettem volna a 3. gun mark-ot elérni rá. 94,25%-ig jutottam sajnos csak.

(#134851) Viktoár: ez sajnos szerintem mindenkinél jelenség és elvileg az új 9.18-as pöccsel majd javítanak rajta - hiszem, ha látom. De ne panaszkodj emiatt, mert rögtön jönnek az "okosok" és leszednek a 10 körmödről.
(nekem is rendszeres, hogy full heavy csapat csap össze szinte full med csapattal vagy heavy+TD vs med) -
Viktoár
addikt
A játékosok ugyanazok,sok lengyel (alias retardált) viszont nálam az MM nem kerek. Valamiért nagyon egy oldalra teszi az azonos tipusú tankokat.(pl medek egy oldalon és a másikon meg td-k.)
Nem az első csata t6-ba hogy az egyik oldalon 11 nehéztank
a másikon meg vegyesen med és td illetve 4 nehéztank.Ez hogy jöhet ki ~ "egynlőre"? Márcsak azért sem értem mert volt egy csomo oi amit azért nem egyszerű lecsipkedni a medeknek és td-knek.Szakaszok nem voltak így pláne szar az összeállítás.Persze buktuk mert megintultak a nehéztankok és nem volt "páncélja" a csapatnak levédekezni. 
A játékosokkal nincs bajom mindenki úgy játszik ahogy akar/tud de ha már a sorsolásnál eldől a meccs az idegesítőbb.

-
wwenigma
Jómunkásember
-
po1son
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nincs semmi hókuszpókusz nálam, teljes mértékben tisztán játszom. Meccs után néha megnézek pár játékost, most jelenleg a Zaponia Dywizja (vhogy így kell írni
) klánból a 3300 pontos siemka csapattársam szerzett nekem örömteli pillanatokat, aki obj140el láncol engem és egyben sárgára lövi a motort link, pedig ebbe a meccsbe is volt még minimum +2k dmg...Richie146 - Hmmm hát az annyira nem is lenne rossz ötlet, lehetne jól stat húzni.

4580693 - Tegnap is hasonlóan indult nekem aztán a nap végére sikerült vhogy 2900as wn8at összehozni összeségébe.
-
po1son
addikt
Na úgy nézem megint egy olyan napra ébredtünk wotba, hogy az a csapat veszít ahol több a Lengyel...

-
Imilenni
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát számolj már, 240 -/+ 25% sehogy se 115.
De mindegy. -
SoulReaver
veterán
válasz
Scheff
üzenetére
Hát nem tudom..... Nekem túl unalmas ez a 30v30
Kevés az idő rá, meg ehhez az iq szinthez, ami jelenleg a játékban dominál, z túlságosan bonyolult játék mód.#134839) Imilenni
Bocs már, de mi az, hogy nekem, hogy jött ki? Te sírtál itt az előbb, hogy mennyit lőtt, de szerintem még te sem vagy tisztában azzal, hogy mit akartál írni.
-
Imilenni
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
180-300 között tud lőni..fogalmamsincs hogy jött ki neked a 115.
-
SoulReaver
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
ITT a replay, ha érdekel..

Annyira sokat nem arty-zok, hogy két csík is legyen a csövön

(#134835) jozefgucci1
Volt motiválás...
Sasa végig elakart porlasztani az M40/44 -el.. 
Imilenni (#134837)
(senior tag)A 90mm löveg átlag sebzése 240, + - 25 %, szóval nem nagy szám vele olyat lőni.
-
Imilenni
addikt
Megoldódott

Egyébként elég jól ellehet lenni a 6-os Svéd Prémium tankal..
Ég és föld a 100%-os legények és a 75-ösök között a különbség. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Megnéztem 83%-on állok vele, nemsokára jön a 2. csík
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hagytunk érvényesülni ez a szerencséd

-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tegnap 4400-ra csak 1 osztály, igaz nem volt ennyi kill
-
kchryss
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Lehet tőle nem mindig ugyanabban a szögben van a sniper nézet mint amiből belépsz hozzá. Dinamikus kamerát be kell kapcsolni a beállításokban az javít egy kicsit a dolgon.
-
dokee78
félisten
Melyik modban vannak az élethűbb hangok?
-
Papooo
senior tag
Ötödszörre vettem vissza a T95-öt. A sebesség buff jót tett neki, szinte száguld.

-
octopus666
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Gusztustalan az biztos.
Jó lenne 9.18-ban is ennyit lőni.

-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy van egy hülye szokásom, hogy mikor ráhúzom az egeret az ellenfélre, utána nyomom a shiftet(a sniper módot), és azonnal lövök, így gyakran lövök mellé. Ez lehet ettől vagy csak én lövök rosszul?
-
rlazol
veterán
Lehet azt tudni, hogy egy adott tankkal mekkora átlagsebzést kell tartani a harmadik csíkhoz? Még egyik tankomon sincs olyan, a kis Leopard-dal viszont mostanában tudom tartani az 590+-t, ez elég lehet?
-
Gyuri27
félisten
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Mert ezzel ellensúlyozzák a remek átütést és a nagy alfát meg a kiemelkedő roffot.
Valamint az isteni páncélt, a nagyon jó és gyors tornyot.
Meg az eszeveszett motort és talpat. Szal ja. Valami fes is kell, hogy legyen azon a tankon.
-
IMIIKE1998
őstag
A Pz. T-25-re várható-e a jövőben valamilyen buff? Szerintem egy nagyon jó tank, de a 0.39-es pontosságot nem értem. Német tank, ehhez képest ez borzasztó... Nekem mondjuk 3 skilles legénység van hozzá+ felszerelések, de még így is eléggé mellészór, ami zavaró, főleg tier 7-ben. Tudom, nem egy egyszerű tank, de miért ilyen pontatlan?
-
lacibacsi
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Mentem pár kört Sandbox-on... Biztosan azért, mert én csak egy noob vagyok, de nekem valahogy nagyon nem fekszik ez az új játékmód. Kellő gyakorlással lehet, hogy belejönnék, de most elég katyvasznak tűnik. 30 vs. 30, de a nagyobb pálya miatt sokkal kevesebbnek hat az egész, amihez hozzájön még az is, hogy a tagok fele sem tudja, hogy merre is kellene indulnia és ott mit is kellene csinálnia. Biztosan kiforrja még magát a rendszer, de ebben az állapotában elég felejtős...
-
h1mpi
félisten
Elértem elméleti tudásom maximumát az elmúlt 7 napban, ja és SerB elfelejtette alámtolni a szop@rollert
vagy csak opé tankokat játszok mostanság 
-
h1mpi
félisten
Mai csoda: pilot1 levette lánccal a T49 HE lövedékét 0 sebzéssel...
-
po1son
addikt
-
sith7
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Mauschen - t megvettem, lényegében egy tier 9 maus, ugyanaz az ágyú van rajta, mint a maus - on, és pattintani is tud, szerintem küldetésre is jó

munkatársamnak megvan a vk, szerinte az keményebb, mint az O-Ho, és jó a játékélmény is vele
szerk.
van tesztszerver, ki tudod próbálni őket
-
Szerintetek érdemes megvenni a VK 100.01 P-t meg a Mauschen-t? Most ugye még akciósak. A Maus megvan, csak a kérdés az, hogy élvezetes-e velük játszani.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
po1son
addikt
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nem értettem én sem, ha jól tudom brutális lövési íve van a conqnak, de ennyire?

-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
ezt értem, csak azt nem, h eddig hétfőiig tartottak az ilyen akciók :s
Light átalakítás:
Nekem jelenleg megvan a Bullog és a T21, valamint 0 csatás, de garázsban van a T49 és a T71 is.
Gondolom, a T21 marad, a kérdés a T71-re vonatkozik: mi lesz rajta? Ki lesz fejlesztve a T69 belőle, ha jelenleg nincs? Tudom, álmodik a nyomor, de mégis...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Nem szeretnélek megbántani, de ha egyetlen T5-ös tankod van, akkor ne akarj még nagyobb prémium járgányt venni szerintem. Ha a jelenlegi nem jön be, kezdj el másik ágat és menj el azon is tier 5-ig. Azon a szinten lehet farmolni is és vannak élvezetes tankok.
(#134798) rlazol: ITT nézz körbe

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a másikon meg vegyesen med és td illetve 4 nehéztank.Ez hogy jöhet ki ~ "egynlőre"? Márcsak azért sem értem mert volt egy csomo oi amit azért nem egyszerű lecsipkedni a medeknek és td-knek.Szakaszok nem voltak így pláne szar az összeállítás.Persze buktuk mert megintultak a nehéztankok és nem volt "páncélja" a csapatnak levédekezni.