Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz GeneraL_XTX #104713 üzenetére

Az E50 Ace nekem is elég nyögvenyelősen jött, 504. meccs volt, mire meglett (pedig 60.44%-on fejeztem be, a nem valami erős ágyú, gyenge lower glacis, gyúlós motor és szemből átlőhető torony mellett csodálkozom, hogyan lett ilyen magas)
    Nálam is hasonlóképp: 1413 xp kellett hozzá, 6436 dmg + 1986 assist. Rengeteg játékom volt 1100-1300 xp-vel, amire nem adta ki. Volt vereségem is 6.5k dmg 10-es meccsen azzal az ágyúval, gold nélkül... na az ám egy frusztráló meccs volt, utána egy jó ideig be se léptem.
    A Comet Ace volt még kicsit szenvedős (~300 kör), az AMX 50-100 Ace pedig máig sincs meg (jelenleg 633 csata, 56.56%-ra estem vele az Ace erőltetésében, pedig 58-59% volt sokáig) :DDD

Meunier: én is vártam, hogy meglegyen az E50, de ahogy elkezdtem vele játszani, utáltam. Stock-ként undorító. Amint meglett vele az Ace, azóta hozzá sem nyúltam. Csupa 10-es meccs, frusztráló grind, papír és gyúlékony haspáncél, átlőhető torony, 10-esben sokat lepattanó ágyú, nagy, nehéz, kicsit lassúcska. Az E50m már sokkal jobb, de ott is megmarad a szemből átlőhető torony sajnos. Ha már a kínai Type-Patton Frankensteint összehozták, erre is rárakhatnák valamelyik szovjet tornyát, elég ütős lenne ;]

---

Más:
    Manapság ritkásan (havonta?) játszom vele (gyakran csak felhergel), de böngésző tabok között ott van a wot és ma átpörgetés közben ránézve látom rajta, hogy épp valami magyar liga készülődik :) 3 vs 3, t6
    Átnéztem az utóbbi pár oldalt, de nem nagyon látom említve?...

Más-más:
    Látom mások is szenvednek a missionökkel. Eleinte hagytam felejtősnek, mivel haverok, régi klántagok nagyon ritkán vannak már játékban, szinte csak soloban megyek. Utána láttam a platoonos fasságokat feloldották, de egyedül hozni őket elég nyögvenyelős. A régi magyar stronk megszűnt, a régi stronk elég kihalt. Van valami új csatorna helyettük? (Privátban is jöhet, ha nem akartok nagy nyilvánosságot neki)

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák