- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juvegamer
tag
Pl. a második Sim kártyának a nevét nem írja ki a csempére, akkor ez a Lumia Offers nevű program nem működik (nem mint ha olyan sokat használnám de ha már van akkor működjön), akku idő az OLED panel ellenére max. 1,5 nap de úgy hogy szinte hozzá se nyúlok, ha kicsit jobban használom akkor 1 nap.
De ezekkel még elvagyok, ennél rosszabb ne legyen. -
őstag
Ezzel "sajnos" egyetértek. Sokkal hitelesebbek lennének a vélemények egy WDRT után, mivel asztali gépen Win OS upgraddel is jönnek a furcsaságok, a telefon miért lenne kivétel? Már csak az a kérdés, hogy az iOS-nél okoz-e anomáliát egy verziószámváltás...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
mtomi95
senior tag
Teljesen mindegy, hogy mennyi haszna van, nézhetem a falin is hányadika van, nem működik, most telefonon! Nem vagyok egy nagyravágyó, de az a csempe a saját kezdőképernyő elrendezésem egyik eleme. Így most zavar az egész. Gyűlölöm ha leáll egy csempe.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Brucehun
aktív tag
Hát ez az, az MS-től is jöttek jó telefonok, csak valahogy inkább a felső kategóriára koncentráltak! Pedig a közép kategóriában is jöttek ki tőlük jó terlefon pld.: 550, 640, 650 (az 535 em tudom,h gy közép kategória-e). Én rmeélem leszenk még ilyen kaliberü telefonok még WP rendszerre, mert én már 2 éve vagyok WP használi és nem rossz egy rendszer, de sajnos vannak hiányosságok. É s a hiányosságok ellenére mégis szeretem!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
zsamiatt
őstag
Jelenleg azt látom, hogy az MS a biznisz felé megy. A cikk is arról szól, hogy a mezei piacot nem akarják. Az a vicc, hogy ha meg lesz a megfelelő integráltság akkor a bizonyos szintek felett elégé komoly méretekben elterjedhet. A cégeket ott baromira nem érdekli a face és hasonló cucc. Az viszont igen, hogy a vállalat irányítási rendszer pl működjön stabilan. Kíváncsi leszek, hogy a nagy ERP stb gyártókat mikor kenyerezi le, hogy UWP kell.
Az MS egyébként mindig az integrációban volt erős. Az, hogy tele van bugokkal meg már megszokott dolog. De sajnos ahogy hallgatom az almásoktól már az is bőven tele van buggal.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
taip
senior tag
Még ez sem feltétlenül igaz.
Jelenleg az edigitalnál a 650DS pont ugyanannyiba kerül, mint a 640SS. (Bár lehet, hogy nem ez az általános, de minimális a különbség, csak az ár miatt nem éri meg 640-t venni.)Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
PuMbA
titán
A 650 hátránya viszont az kisebb akksi és a visszavágott kamera. Hihetetlen, hogy egy vadi új 650 csak 720p-ben képes videót csinálni, aminél első ránézésre kitűnik, hogy jóval kevesebb részletet örökít meg és ehhez nem kell semmilyen különleges képesség. Mindkét telefonban ugyanaz a szenzor van, tehát szoftveresen van visszafogva a dolog. Ez nagyon csúnya dolog volt a Microsoft-tól...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Meg ott is tarthatnának már, ha elolvasom az email-t, akkor az oda-vissza max fél percen belül tűnjön el, nem...még órákig ott dekkol, vagy amíg ki nem törlöm.
IOS és DROID alatt ez másodpercek kérdése. Ha telefonon elolvasom, akkor pc-én eltűnik, ha pc-én akkor a készüléken és, mint írtam szinte azonnal.
Évek alatt képtelenek ezt a szinkront lekódolni normálisan? -
félisten
-
-
sebo
tag
Értem, meg fogom próbálni. Újrahúzható 8.1-gyel is? Mármint, hogy az maradjon rajta. (Nővérem szereti, ha úgy maradnak a már megszokott dolgok, ameddig lehet. )
Akkut lehet valahogy csekkolni? Az üzemidőre eddig egyébként nem panaszkodott.
A telóhoz egyébként én még nem nyúltam amióta megvan. Azért kérdeztem, hogy egy ilyen idős telónál lehet-e ez szoftveres gond. (Esetleg típushiba.) -
Clemi
veterán
Az AppRaisin fórumon intenzíven megy a párbeszéd és az anyázás a sok hiba miatt. Van akinek nem menti el a képet, van akinek bezöldül a kijelző, sokaknak egyszerűen lefagy, sok régióban nem elérhető ahogy nálunk. Azt írja a fejlesztő, hogy dolgoznak rajta, ezek szerint kicsit elkapkodták az áruházi megjelenést, ráadásul nem is minden régióban és nem minden tipusra elérhető.
-
-
hito
nagyúr
Hát nem tudom, nálam nem megy. Még 1020-ra vásároltam meg az appot vagy 2 éve. Ott rendesen működött a raw, 950 XL-en nem. Töröltem most ahogy ezt írtad, majd feltettem a leírásnak megfelelően, még mindig nem ment raw-ban.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na, ezt kis is próbálom, kösz az infót.
-------------
Jah, egyébként, ahogy írtam is. 650 készülék a kopp hiánya miatt főleg (hogy kapnák be, hogy egy 75 ezres indulóba ez nem fért bele), a 950 XL-t meg a tepsissége miatt már nagyon nem toleráltam, emiatt lecseréltem egy sima 950-re a két telefont. De erre is muszáj rendelni egy mozo-t, mert a 950XL-en is volt, a 650 meg eleve egy gyönyörű és minőségi készülék (valahogy nem érdekel, ha ez egyeseknek nem tetszik :--) emiatt most megint úgy érzem, mint anno a 950 xl-nél is, hogy a csába lehetett ennyire gagyi hátlappal kiadni... De hát a választ mindenki tudja, a mozo (MS) rekord eladásokkal büszkélkedik a mai napig. Csakhogy ezt még egyszer már nem tudják eljátszani. Emiatt, ha tényleg megjelenik a 8GB és csúcs procival ellátott és valószínűleg páratlan minőségű készülék, már egyáltalán nem hihetetlennek tünő hír...
A 950-re egyébként a recovery a .318 build-ot rakja vissza, utána rögtön megkapta az évfordulóst, majd le lett frissítve a market-ben minden.
Azóta teljesen stabil (2 napja) minden működik és gyorsan. Remélem, így is marad. Tehát érdemes megcsinálni.
A 650-et eladtam, a 950 XL meg odaadtam az öcsémnek ajándékba.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
"brutális, 21 megapixeles Carl Zeiss lencsékkel ellátott PureView kamerával szerelhetik fel"
Hol brutális ez a 808 PV, és a Lumia 1020 után?...
Biztos vagyok benne, hogy a szenzor fizikai mérte sem lesz nagyobb, mint a 950-es Lumiáé..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
hito
nagyúr
Ok, köszi, így bátrabb vagyok. Volt valami preview egy insider nevezetű dologgal, amivel lehetett telepíteni apk-kat, vagy valami hasonló. Úgy emlékszem, hogy eléggé limitált volt a működése, kevés apk működött vele.
netpeti98 & martin66 : akkor gondolom ne sajnáljam, mert csak a baj volt vele
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pont a csempék látványa, ahogy "élnek" a kezdőképernyőn nálam a lényeg.
A francot sem érdekli, hogy melyik milyen erőforrás zabáló. Nem is értem, téged miért zavar ez, ha meg is takarítasz vele valamit, azzal, ha kilövöd, az kb egy telefonáláskor annyit ér, hogy valakinek azt mondod,
johinyágoványinyi... ( Boborján után szabadon) -
-
törölt tag
-
félisten
-
Attila432
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, szinkronizáltam az MS fiókkal a google-t így visszakaptam a névjegyzéket. Valóban szivatás van a háttérben, amivel sikerült engem is.
Ami jó hír, hogy a softreset óta nem indulgat újra a telefonom (kopp-kopp-kopp) két napja. Nem fogom kinyomozni, hogy miért, de ha valaki hasonlóval találkozik, egy próbát azért megér. -
Bogyó bá'
nagyúr
Pár hete hagytam abba az insiderezést, mert a dual-SIm-es 650-em "előlépett" céges telefonná (is). Hivatalos, bugmentes , végleges oprendszert szeretnék rajta látni. (A 920-am végleg megdöglött...)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
akos3
addikt
És ott hol? mert csak "életlen hatás a háttérhez" van, de az kicsit macerásabb meg nem teljesen az. Vagy rossz helyen keresgélek?
(#83401) Plazmacucci
nem, nincs instám
(#83400) zsoltzsolt
Ezzel a legtobbel nem sokra meygek konkrétabban? nekem creativ studio van, de azon nem találtam ilyet csak amit fentebb írtam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!