- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantal
tag
Sziasztok. Vettem egy Lumia 735 telefont. Van még lehetőségem 10re frissíteni. Nincs frissítési tanácsadóm. Köszönök minden segítséget.
GI
-
Xantal
tag
válasz Kin Tan Te #95386 üzenetére
Szia. Ez jónak tűnik, de kipróbálni nem tudom, már nincs WP mobilom.
GI
-
Xantal
tag
válasz Kin Tan Te #95381 üzenetére
Szia. Nem tartom magam szakértőnek. Volt ilyen telefonom. Szerintem a névjegyhez tudsz csengőhangot rendelni, de a sim kártyához nem.
GI
-
Xantal
tag
Szia. Most vettem egy Sony Z3 Compact telefont. A nevének megfelelően kézreálló méretű, viszonylag erős hardver, jó akku idő, ráadásul 30 ezer környékén vihető. Még a Galaxy Alpha is hasonló méret. 2-3 éves telefonok. Kb még ennyi használat van bennük.
[ Szerkesztve ]
GI
-
Xantal
tag
válasz sunpower #91439 üzenetére
Én is maradok. Van a családban android, almás telefon, de ha a kezembe veszem pár perc után hidegrázás jön rám. Nem érdekel sem az ára, sem a sebessége, se a rajta futó appok száma. Nem szeretném egyiket sem naponta többször kézbe venni. Amit mások írnak, sajnos látom én is. Nem várok semmire, csak használom a 950-em. Azért néha megdédelgetem a 730-am is, amit a mai napig imádok. Ha pedig minőség kell, van egy 930 is a fiókban. Néha belepróbálkozom a különböző körökbe, majd vissza a hivatalosra. Nekem ez a telefon. Jó éjt mindenkinek, bármilyen telefon ébreszti reggel!
GI
-
Xantal
tag
Sziasztok.
....393.953 frissítés elérhető
GI
-
Xantal
tag
Szolgálati közlemény.
Aki esetleg még venni akarna független, Lumia 950 Dual telefont, 2 év garanciával, annak iparkodnia kell, nagyon kevés lehetősége maradt. Ami van az is elég húzós árú lett. Én már megvettem.
Csak és kizárólag a fenti paraméterű telefonokról beszélek, és a segítő szándék vezérelt.
További kellemes vasárnapot!
GI
-
Xantal
tag
válasz Aethelstone #89088 üzenetére
Szia. És találsz, mert én nem nagyon.
Végig gondoltam, hogy mit használok egy év múlva, és rájöttem csak WP jöhet szóba. Mást nem tudok elképzelni. Szeretem a kihívásokat.
Lehet valami bajom van
GI
-
Xantal
tag
válasz pojzon #87826 üzenetére
Szia.
Nálam ez úgy működik, hogy első alkalommal párosítottam a lejátszót a telefonnal. Bluetooth-val. Amikor kiszállok a kapcsolat megszakad, de legközelebb mikor megint megyek a kocsival maguktól kapcsolódnak, és a legutóbbi számot folytatja a fejegységen indítva. Plusz mivel kihangosító is egyben a híváskor a zene elhalkul, és miután beszéltem folytatja. Ez az én esetem, de hallottam azért másoktól sokféle hibáról. Sok szerencsét hozzá!
GI
-
Xantal
tag
válasz zsoltzsolt #84598 üzenetére
Szia. Látom valóban van különbség. A fiam vette, a Telekomnál, decemberig még garanciás. Nem értem akkor hogy van ez. Más SIM kártyát nem fogad el. Ez valami evolúciós zsákutca, vagy mi. Mindegy megyeget. Pár kisebb hibával. Igazából ezen tesztelem az új frissítéseket. A 730-am jöbban bejön.
GI
-
Xantal
tag
válasz jaffa 2843 #84247 üzenetére
Szívesen. Azért hogy valami negatívat is mondjak, 2-3 hetente van kis fagyás, de az esetek nagyrészében csak beülök a kocsiba és ők maguktól csatlakoznak. Csak onnan veszem észre hogy az autórádió kihangosítja a hívást. /Toyota gyári cucc/ Minden jót!
GI
-
Xantal
tag
válasz jaffa 2843 #84244 üzenetére
Szia. Nem kell semmi. Felismerteted egymással a két készüléket, és lejátszod a zenét a telefonoddal. Hallgatod az autórádión. Az enyém a hívásokat is kezeli.
Üdv.
GI
-
Xantal
tag
Nálam frissült az Outlook Posta és naptár, Word, Excel, ppt, és One Note.
Jó éjt!
GI
-
Xantal
tag
Nálam az asztali is .218-ra frissült. Bocs ha valaki már írta.
GI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest