Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karcsi1001
tag
Nem 8.1 volt rajta, mert már régen frissült 10-re. A tegnapelőtti frissítés megint valami új lehet, teljese lecserélte (gondolom) az addigi Win 10-et. Nem értek hozzá, automatikusan csinál mindent. Én csak engedélyeztem a frissítést.
Akkor is lehet 8.1-re visszaállítani?"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok Mindenki!
Hozzánemértőként, csak használóként kérek segítséget-tanácsot.
Lumia 735-öm van, Win 10-zel. A minap jött egy nagy-teljes frissítés, le is frissítette. De azóta, sok mással együtt nem tudom megnyitni a Gépházat! Kikapcsoltam a telót, kivettem az akksit, semmi.
Lehet kezdeni vele valamit, vagy szerviz? Remélem nem kuka, nem szokásom 2-3 évente készüléket cserélni.
Előre is köszönöm, ha válaszol Valaki!
.[ Szerkesztve ]
"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok Hozzáértők!
Egyszerű mezei használóként segítséget kérnék: Nokia Lumia 735 W10 nem nyitja meg a .rtf fájlokat, ezt írja ki: „Nem nyitható meg a fájl. Nem sikerült a dokumentum megnyitása, mert a fájl sérült.”
A dokuk 8.1-en, bluetooth-on lettek laptopról átküldve, és jók is voltak. Időközben frissítve lett W10-re, amin viszont nem. Visszaraktam a W8.1-et, azon ismét jó volt. Na, mondom... Újra fel a W10, de továbbra sem nyitja meg a fájlokat. Mi lehet a gond? Segítség!
Szakmai tudásom nulla, hozzánemértőként csak használnám a telefont. Ha tud Valaki segíteni... előre is köszönöm!"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest