- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
Brucehun #87032 üzenetére
1GB RAM van az 530-ban viszont csak 4GB tárhely. Ezért maradt ki a Win10-ből.
Registry Hack-el sikerült az 520-ra is feltennem a Redstone-t.
Más kérdés, hogy nem volt érdemes, mert ..va lassú.
Ezzel a módszerrel raktam fel: [link]
Lényege, hogy 830-nak fogja állítani magát a telefon.
Szerintem csinálj előtte egy HR-t, majd minden előtelepített programot törölj le, hogy legyen elég tárhely. Word, Excel, stb mindent, amit lehet.
Sok sikert! -
mtomi95
senior tag
válasz
Brucehun #87032 üzenetére
Ha 1GB ram-os model akkor Frissítési Tanácsadó-val. Az áruházból letölthető alkalmazás.
Ha 512MB ram van benne akkor a képek és a videók arról árulkodnak, hogy mikor még RP rigen TH2 release volt, valószínűleg insider kereteken belül volt rajta. Ez az opció az RS1 arra a ringre kerülésével megszűnt.
Nem tudom van e Win8.1-re Registry Hack és mennyire működik rajta, de egy támogatott Lumia model-re átírva akár Redstone is kerülhet rá.
Viszont nem hiába nem kapta meg a 10-es támogatást! Egyszerűen kevés a ram benne ahhoz, hogy a 10-t megfelelően használni lehessen rajta. -
Z()L3
tag
válasz
Brucehun #86183 üzenetére
Próbáltam, sokat nem segített sajna
8.1-el ha nem csináltam semmit a telóval, párszor megnéztem csak az időt, nap végére volt hogy 90% alá sem ment a töltöttség, 10-el pedig reggel 7-8 órára lement 50 egypár %-ra.Ugyanazok voltak bekapcsolva : Wifi-n volt a telefon, LiveScore eredmények frissítés, időkép.hu frissítés és kb. ennyi.
-
törölt tag
válasz
Brucehun #86091 üzenetére
LOL! Ezt úgy mondod mintha eddig az egyszerű nép fiai hosszú tömött sorokban mentek wp-t venni a microsofttól de a csúnya gonosz ms most elveszi ezt az esélyt tőlük.
Pont azért történik a (kérdéses hatékonyságú) stratégiaváltás, mert a konzumer piacon annyi embernek kell a wp amennyinek.
Az utolsó lumiák amúgy se voltak ár/érték bajnokok, az 550 meg egy ócska műanyagjáték attól még egy random THL/Homtom is többet ér. -
Nooeca
senior tag
válasz
Vannak olyan elképzelések miszerint a Surface egyfajta Apple versenytársnak készül, kifejezetten drága készülékkel és hasonlóan évente adna ki új modellt.
Persze ez csak egy elképzelés, ez mellett létezik olyan is hogy több szegmensben adnak ki telefonokat. Most hogy ezek közül melyiket valósítják meg, az egy jókérdés...
De nincs kizárva hogy az apple-t másolják.
-
Partyface007
őstag
válasz
kínaiak 40-50E körül már egyre jobb telefonokat adnak ki androiddal, ezek mára már elég jól optimalizáltak és egyre inkább kapsz rendes supportot is hozzá...
magasabb árszintet már meg se említem mert a huawei pl iszonyatosan jó telefonokat és supportot ad, fényévekre vannak már a Lumiáktól minőségben...
sajnos ez a valóság
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
Brucehun #78545 üzenetére
Az Insider listán az 1020-as pl nem szerepelt, mikor én feltettem vele a W10-et az 1020-asomra
Az Insider listán lehet, hogy szerepel, de akkor véglegesen nem kap W10-est, Insiderrel tudod feltenni csakA Microsoftnál számíts még érdekes dolgokra, mert elég sok akad belőlük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest