- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
#39560925 #51115 üzenetére
Mondjuk az EDOF kameráért és a 4 giga háttértárért járna egy orra koppintás, nevezték volna el 430-nak és senki sem hasonlítani az 520-hoz.
Kíváncsi vagyok milyen lesz Archos 40 Cesium, lehet az jobb lenne belépő szintre, csak még azt nem tudni 4 v 8 gigás a tárhely benne.gyurkikrisz : a SoC jobb mint az 520-ban, de a többiben (kamera, háttértár, gombok, kijelző(?) ) is visszalépés tapasztalható.
Dave™: igaz, de nem értem ez elnevezés logikáját (nyilván marketing, de akkor is)
vagy esetleg szétnézi más gyártók termékei között a low end fronton. -
King Unique
titán
válasz
#39560925 #47640 üzenetére
Igen, valóban ott volt jól eldugva legalul, köszönöm
Bár most minden egyes alkalommal külön be kell állítani, holott ez volt, mármint a mobil nézet a default...
Maxthont próbálgatom egy ideje, szerintem jobb, mint az IE 10, bár annyi hiba van megvan azért, h időközönként kidob a kezdőképernyőre, de utána a lapokat visszaállítja.(#47659) jockas : kösz az infót
Nekem akkor vsz Cyan lehet, és azt sajna még tesztelik, ne de eddig...
Megvárom, mást nem tehetek....a DP meg (átmeneti) garivesztéssel jár, ha jól olvastam, arról véglegesre átfrissíti-e magát azt se tudom. -
Воланд
titán
-
Lall
veterán
válasz
#39560925 #42972 üzenetére
Újraindulás után nem volt böngészősávom, így nem tudtam semmit beírni, bezárni. Érdekesség még, hogy a youtube volt megnyitva, amit nem is szoktam böngészőből használni. Harmadik explorer indítás után tért vissza a böngészősáv és vált használhatóvá az IE. Soha többet nem mondhatod el a bugjaid.
-
BiP
nagyúr
válasz
Nekem nem sikerült 820-assal. Bármit nyomok, vagy szóköz lesz belőle vagy kilép a kezdőképernyőre, de egyszer sem fagyott le. Igaz, nem a Dev.Prev van fent.
(#42988) BobTail:
+1
(#42991) polonic: Nálam is mutatja, pedig nem nyomtam rá semmit. (nem utasítottam el, de nem is fogadtam el. Egyszerűen nem érdekelt, ezért ignoráltam, de így is megjeleníti
, ráadásul törölni sem tudom.
-
WestBam
senior tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
Surfy-vel is megy, de ott távolabb vannak egymástól, tehát direkt kell akarni, hogy egyszerre nyomd a kettőt. Amúgy gondolom ie motort használ, tehát annyira nem meglepő a dolog
Akinek nem sikerült, az két ujjal, egyszerre nyomogassa a kettőt, nekem is csak harmadszorra sikerült, de összejött
-
-
-
Assdak
őstag
válasz
#39560925 #41515 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a mobilos térképek nem megegyezőek az üzleti értékesítésű térképekkel még.
Az Audi, Mercedes, BMW, Ford, Toyota, VW autóiba a Nokia szállítja a térképeket a jövőben. Mind az Audi, mind pedig a Mercedes önvezérlésű autói a Nokia térképszolgáltatásai alapján közlekednek már egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest