- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ha fotókat akarok feltőlteni a fotók mobillal topikba hogyan tudom megoldani? A kephost.com-ot használtam droidon, de itt nem működik.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
cattus
addikt
Nem tudom, mióta, de a játékoknál Megjelent egy "legutóbbi" lista, Max. 3 játékkal (GDR 3). Nem is rossz. Bár nem emlékszem semmilyen ilyen irányú frissítésre.
Do the thing!
-
eastsider
nagyúr
megoldva. letöltöttem egy vcf split programot, és egyesével már behúzta a nokia suite...
köszönöm mindenkinek a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz eastsider #30587 üzenetére
Mert az elmebeteg suite nem ismeri, csak a külön bontott vcf-et. Tehát minden nevjegynek külön vcf file-ban kéne lenni. Esetleg arra keress valamilyen appot ami szétbontja neked. Úgy emlékszem, ha van csv-d, azt beimportalod a windows névjegyzékbe és onnan exportalod vcf-be, az különálló vcf-eket csinál ezt pedig megeszi a suite.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
konyi79
addikt
válasz eastsider #30583 üzenetére
Pedig a suite simán el kell bánjon a vcf-el
...pc suite?
Nem mind1, Nokia suite, vagy ps suite?
Ne a pc suite nevűt használd (7.xxx), hanem a nokia sute-ot (3.8) verziószámtól függetlenül ez az újabb.Igazából a régi átláthatóbb, egyszerűbb volt, aztán amikor a Nokia behozta az Ovit, azóta van ez.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mióta az UC Browser frissült tegnap, azóta egy akadós, lagos sz*r lett belőle... (920)
szerk: újraindítva a telót most már rendben van...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
konyi79
addikt
válasz eastsider #30569 üzenetére
Nem tudom neked miért nem működik, de ha nem megy itt a B változat, ami csak első olvasásra bonyolult, valójában 2 perc, ha van office a gépeden:
Regisztráld be az office outlookba az ms fiókos e-mail címed (vagyis állítsd be egy e-mail fióknak). Ehhez le fogja szedni a hotmail connectort, nyugodtan engedd neki. Ezzel le fogja neked szippantani az outlook névjegyalbumába az ósszes kontaktot, ami a Lumián is van. Utána rakd fel a gépedre a Nokia Suite-ot, a 3.8 a legújabb, tökéletesen megy bármilyen s40, s60, asha és Meego telefonnal. Miután csatlakoztatotd a telefont, a szinkronizálási beállításoknál tegyél be egy pöttyöt, a gépen lévő MS outlook-kal is szinkronizálja a névjegyeket. Elindítod, és máris ott lesznek a névjegyek a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok,
Kezd elfogyni a szabadhelyem a telefonomon, és nem tudom, hogy mit kéne még leszedni róla
Képek kimentve (semmi nincs a fényképek mappában), ningy rajta, skydrive-ról sincs semmi fájl, beszélgetési, böngészési cuccok is törölve. Zene sosem volt rajta, és nem tudom, hogy mit tehetnék még
Kifogytam az ötletekből, nem akarok gyári visszaállítást csinálni, de félek azt kell majd tennem
Valakinek valami ötlet? -
konyi79
addikt
Igen, arról.
Én mikor visszalaktam kicsit nemrég a 6710-et így simán átvitte a kontaktokat a 925-ről. a symbianban még van erre lehetőség, importálás másik telóról, azért kel onnan indítani. Mert ha a WP-n nincs is ilyen, de legalább felismeri mit kér tőle a másik telefon, és átküldi.[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Ennek a megoldását valahogy jobban értékelném, mint az x-eket az alkalmazáslista tételeinek jobb felső sarkában.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wyll
őstag
Hmm, valóban:
- office-szal rákeresés skydrive-ban
- hosszan nyomás
- megosztásAzért kell hozzá egy elferdül logika, de legalább van. KÖSZI!
Bár válaszemailnél ez még mindig nem megoldás, ahogy Tim82 mondja.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Tim82
félisten
Próbáld ki úgy, hogy csatolni próbálod egy válaszemailhez.
Sőt, nekem egy sima továbbításnál is (amikor kaptam egy emailt, pdf és doc mellékletekkel és csak továbbítani akartam volna az emailt) levágta a WP8 levelezőkliense a mellékleteket. Örültem is neki nagyon.
Igaz, ez még Amber előtt volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wyll
őstag
válasz negyedes #30556 üzenetére
Épp a .pdf-ben leledző CV-met akartam csatolni, mikor belémhasított a felismerés, hogy ezt nem lehet.
Amúgy letöltöttem a SkyDrive alkalmazást is, gondoltam, azzal majd lesz egyfajta filerendszerem, igaz hogy felhőben lévő, de legalább lesz. Hát a nagy túrót. Bezzeg a képeket onnan is leszippantja.
Amúgy átküldtem bluetooth-on is telóra a pdf-et, hát az sem lett így se elérhető, bravó.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Tim82
félisten
válasz negyedes #30556 üzenetére
Biztosan nehéz elképzelni, hogy Office doksit akar valaki csatolni (egyebek mellett) egy emailhez.
-
Wyll
őstag
Némi kutakodás után már csak egy megerősítést kérnék:
nem lehet a képeken kívül más file-okat csatolni emailhez? ( )Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
eastsider
nagyúr
ez WP8. nah megpróbálkozom, ezzel a vcarddal semmit nem tud csinálni, gépen meg tudom nézni, de az ovi suittal sem tudom rávarázsolni
mod: valahogy csinált nekem egy vcardot a teló, de a symbian retek sehogy nem bírja beimportálni, az első névjegyet igen, aztán ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok! tuti 100x volt már, de most nem nagyon tudok keresgélni
egy lumia 620-ról, hogy tudnám átvarázsolni a névjegyeket egy Symbian S60-as másik nokiára? még a simre se tudom sehogy átmásolni őket
előre is köszönöm
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Lumia 820-on (GDR3-al) hol lehet beállítani a kikapcsolt kijelzőn az órát?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Воланд
titán
nekem mukodott gdr3 alatt rendesen. egyik naprol a masikra mondta be az unalmast. twitteren azt irtak, h tudnak rola es rajta vannak az ugyon.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zsamiatt
őstag
üdv,
Aki használ simple calendárt kérem segitsen nekem. Ujabban azt kezdte el csinálni, hogy a berögzitett esemény címét ha be akarom lönni meghív valmi maps nevű alkalmazást -nem is találok ilyet a programok közzött- ami közli velem, hogy nincs találati eredmény probálkozzak máshogy kereseni... Ezt most kezdte el az utobbi pár hétben.
Nem értem mi ez a map alkalmazás és hol van. A nokia saját mapsa teljesen jól müködik. Másnak rendben megy ez a funkció? Esetleg van valmi ötlet, hogyan lehet átállítani a nokia mapsre?
Onnan is látom, hogy a kettő különbözik, hogy a task neve Maps mig a másiké HERE Maps.Köszi
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Kube
senior tag
Nem vagyok benne biztos főleg milyen modelleket érint, de 920-asnál láttam valami népbetegséget ezen a téren.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
-
pzstm
titán
válasz Mirman #30522 üzenetére
szerintem egészen reális van. Aki felső kategóriában akar venni Lumia-t és nem tabletet annak szerintem az 5 full HD-s masina kiváló választás lehet, s nem hinném, hogy kihagyják EU-t. 928-nak is van 925-ös párja. Szóval reménykedjünk. MWC után hátha okosabbak leszünk. (gtalk amúgy nem igen van szerintem...arra figyelj...FB chat az rendben van)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mirman
őstag
-
pzstm
titán
válasz Mirman #30519 üzenetére
azokkal semi baj nem lesz. Emailből milyened van? (gmail icipici trükközéssel állítható csak be, különben 15percenként tud csak ránézni levelekre)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BobTail
őstag
Egy ideje már újra jó nálam a Viber is, és minden jelez időben (már ami úgy van beállítva)
-
-
orangutan4
tag
-
Dinter
addikt
Naptárban havi nézetben direkt vannak olyan kis betűkkel irva az események?
-
-
pzstm
titán
válasz Mirman #30509 üzenetére
Viber-nél jelenleg szerver oldali anomália van egy hónapja....konkrétan csempe frissül, de toast nem jön be. FB chat beépített messaging részeként teljesen jól teszi a dolgát.. (Viber helyett én inkább whatsappot használok, ott nincs ilyen bajom)
-
Mirman
őstag
Sziasztok , nagyon szimpatikusak a mostani WP-k de lenne pár kérdésem mert nem szeretnék bele ugrani hülyeségbe mert amit egyszer megveszek az marad két évig. Én a telefonomat főként smsre és chatre használom. A kérdésem az lenne hogy a gyári billentyűzet mennyire használható , van e automatikus kiegészítés / helyesírás javítás , valamint az hogy az olyan alkalmazások amiket naponta használok droidon mint pl viber és facebook chat mennyire működnek WP-n mivel olvastam még régebben hogy ezzel azért akadnak gondok.
-
batai15
félisten
ÉN most rácáfolok meg a gdr3 prewiev változat nálam elég laggos..
Mondjuk mióta meg vettem hr-t nem nyomtam, a gdr2 is ugy toltam fel. csak a játék mentéseim ne sajnálnám.. -
Kube
senior tag
válasz mukibuci #30502 üzenetére
Igen tudom, pont ezért most váltottam csak butáról okosra. Amúgy a rendszer durván stabil nincs vele semmi para. Múltkor bugolt be a szenzor, telefonálásnál nem zárta le a képernyőt és folyton leraktam a fülemmel a hívást. Újraindítás után már okés volt a teló. Ezen kívül sok gond nem volt vele. Ráadásul a kisebb telókon is repül a rendszer pl.: 520 mint a villám.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest