- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Csak én vagyok úgy, hogy nem érdekel a sok kínai izé, ami a hírek közt van most? Mi van, karácsonyi dömping a sárgáknál?
-
BobTail
őstag
A fekete 1520 már lassan 3 hete nálam van, a dummy pedig egy kis poén karácsonyi ajándék az egyik kedves kolleginától
-
Воланд
titán
válasz WinPho #29180 üzenetére
szerintem a kesobbiek folyaman lesz normal zenehallgatasi resz is. ketlem, hogy only music pass lesz majd, hiszen eleg sok helyen nem erheto el ez a szolgaltatas es ciki lenne, hogy ha a gyari zenelejatszoval nem tud a user zenet hallgatni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
BobTail
őstag
... és kaptam egy dummy-t amúgy csak idén mentem utoljára, de jövőre ott leszek még egy negyedévet
-
Воланд
titán
-
hito
nagyúr
válasz Integrale #29164 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy szavakba nem tudsz belejavítani, csak újat tudsz írni helyette, ugyanis szavakon belül nem engedi beletenni a kurzort, csak az egészet lehet kijelölni. Ez tényleg idegesítő tud lenni.
#29167: Na akkor majd próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #29163 üzenetére
Masnal is jelen van az a hiba, hogy: irok egy szoveget, egy szo ele szeretnem vinni a kurzort, ekkor veletlenul kijeloli azt a szot, kozvetlen ele kattintok, tehat mar nincs kijelolve es a szo elott villog a kurzor, elkezdek irni, es kitorli azt a szot ami ele be akartam meg szurni valamit.
Eleg bosszanto!Bocs, nem valsz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Darellus92
aktív tag
Nyáron szerintetek a Lumia 1320 65-70 körül megvehető lesz?
HTC = Help This Company
-
no1r
őstag
infó... kicsit szerencsétlenkedtem az xbox musicon, és most simán beveszi a visszagombot kezdésnél, nem muszáj a cancel vagy signup-ra nyomni... és utána működik is. jelentem faszább mint az eddigi gyári
viszont a video-ra még mindig azt írja not supported in your region, pedig UK-ra van lőve vki tipp?
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
BobTail
őstag
hát az a helyzet, hogy ma voltam utoljára a cégnél, és... [link]
-
nikilauda
senior tag
válasz Dr.FantastiK #29150 üzenetére
Aztán ha nem válna be cserélhetünk egy 1020-ra.
-
HawerKing
őstag
Visszatérve kicsit a 920 vs 925 re nagyon nagy dilemmaban vagyok
koszi a velemenyeket de en megis a 925 fele huzok...Ez az Xbox music es Videok ugye nem erhetoek el magyarorszagon? Nekem az app letoltesenel azt irta, hogy nem megfelelo az op rendszer
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #29144 üzenetére
neha kicsit tulzas egy preview alkalmazas miatt sirni, nem?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #29142 üzenetére
nalam van hatter. viszont live tile nincs. de jo lesz ez.
-
Oppenheimer
nagyúr
Jah, meg logikusabb a felépítése is, mert a mostani lejátszónak kaotikus. De tekerni csak lassan lehet benne, és a meglévő lejátszási listáimat nem ismeri. Illetve hiába van a Music + Videos appban háttere a zenémnek, itt nincs. Aztán jött az üzenet, hogy ennek Music Pass is kéne, és ment a kukába.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz dejaris #29133 üzenetére
-
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #29137 üzenetére
Lehet benne playlistet szerkeszteni!
-
no1r
őstag
amilyen appot egy RT neadjisten sima win áruházban megvásárolok, azt wp áruházban újra ki kell fizetnem? vagy van már ennyire egységes az MS rendszer, hogy felismerje?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
batai15
félisten
Huh gyerekek, tényleg fejlődik a kis wp
-
legiaap
félisten
-
Воланд
titán
apa, kezdodik!!!
megjott a kulonallo xbox music es video app wp8-ra.
-
Lall
veterán
válasz viewdetails #29115 üzenetére
Mi az a 46 gramm, leülöm a wétén!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
cerb
tag
válasz HawerKing #29101 üzenetére
920!
Én is most vettem 920at. Inkább örülök annak a pénznek, amit spóroltam az olcsóbb telóval, és veszek belőle mondjuk egy videokártyát, vagy valami más drága dolgot. Úgy is egyszerre fog elavulttá válni mindkettő, és már rég nem addig használunk egy telót, ameddig működik....
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Oppenheimer #29117 üzenetére
LOL. Ez is egy nézőpont. Nálunk általában elég, ha kiküldöm a kutyát...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
nikilauda
senior tag
válasz Dr.FantastiK #29116 üzenetére
Be tudod állítani a gmailes fiókot is és szinkronizálja a kontaktokat és a naptárt is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz viewdetails #29115 üzenetére
920-al meg tudod védeni magad ha megtámadnak...
-
Dr.FantastiK
őstag
... // Nokia_Lumia_1520 ,, lenne egy kerdesem // ...
Nallam ki van toltve tobb mezo is, es a Notes reszben is vannak bejegyzesek egy Contacts -on belul.
Es akkor ugy meglehet adni egy Gmail-os fiokot mint Androidon hogy onnan lehozza Contacts/Calendar bejegyzeseket ? ? vagy kell hozza valami PC-s progi ?
Elnezest ha hulyeseget kerdeztem ! mert eddig mindig irritaltak a WP telok, de most kezdek elgondolkozni hogy lehet vaktaba eliteltem a csempes felulet miatt !!
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
SpongyaBob
veterán
válasz Oppenheimer #29105 üzenetére
Wow, ez tényleg beszarás jó!
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz SpongyaBob #29111 üzenetére
Igen, de ez sokat nem oszt, nem szoroz, mert senki se vodás a macin kívül, és ő is csak azért, mert ott dolgozik.
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #29101 üzenetére
A 925 nem éri meg a felárat, pedig szerintem is szebb.
tárhely: 920 dupla tárhely (32GB), töltés: beépített QI töltés, kamera: kb. egyforma az Amber frissítés óta és szerintem a Black után sem lesz ez másképp, kijelző: kinek mi, szerintem a WP-nek jobban áll az amoled. Talán ez az egyetlen ami a 925 javára mondható, de ez is szubijektív.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
meszike91
senior tag
válasz Oppenheimer #29094 üzenetére
Ez kipróbálva is teljes értékű, mint a metrotube?
du, du hast, du hast mich
-
HawerKing
őstag
válasz Oppenheimer #29105 üzenetére
Egy letolto linket esetleg kerhetnek
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz SpongyaBob #29100 üzenetére
UI mérföldekkel lekörözi. Olyan megoldások vannak benne, hogy csak nézek. Nagyon eye Candy. Funkciókban is gazdagabb, például tudsz vele zenét hallgatni úgy, hogy az appot a háttérbe küldöd.
-
batai15
félisten
válasz SpongyaBob #29100 üzenetére
Mibe?:
kezelése is baromira jó.
illetve pl lehetséges háttérbe csak hangot lejátszani ,számok közt váltani stb stb. Próbáld ki. -
HawerKing
őstag
Sziasztok, jovo ev elejen szeretnem lecserelni Lumia 520 amat egy ujjabb wp 8 as telora s ket model kozott hezitalok. A Lumia 920 es 925 kozott. Szerintetek melyik a jobb s melyiket lenne erdemesebb vennem? Kulsoleg mind ketto baromira bejon. A 920ugye IPS a 925 Amoled, melyik a jobb azonos felbontasuak ha jol tudom.... A zene melyikben szol jobban? S meg ami fontos az a kamera.
Tehat 920 vs 925:
-Kamera
-Kijelzo
-Zene▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest