- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz daniel909 #11599 üzenetére
marha érdekes....se weben, se WP8-as telefonon nem dobja fel nálam sem....de már fel van telepítve pedig...:S
dobtam is egy twitter-t nekik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
daniel909
addikt
rákeresek a storeba h Viber vagy Viber messenger és nem talál semmit... még a webes oldalon sem... fura.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nicu71
addikt
válasz Plazmacucci #11597 üzenetére
hm...nekem pár hete tökjól megcsinálta!azóta is azt használom/legalább fél évig
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
félisten
Tok jo ez a nokias csengohangkeszito. Csak 30mp-et tud, es miutan megvagom a zenet, es nyomom h mentse es tegye be csengesnem, nem menti, es be se teszi amit szerkesztettem. Jobban nar mindenmi ha megvag maganak otthon egy 39mp-es valamit es feltolti manualisan a telora
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lall
veterán
válasz proxie #11592 üzenetére
Mondjuk, ha soha nem csináltál még ilyet és félsz is akkor tényleg inkább Nokia Care. Én magamból indultam ki. Biztos nem várnék a telómra heteket.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz Ádám16 #11576 üzenetére
Jó ez a Lumina teszt. Ja és 2 hét alatt csak 3x kellett töltenie. Biztos egy selejtes darabot fogtam ki.
proxie: Miért nem teszel fel Nokia Care Suite-al egy 7.8-at? Biztos nem várnék 2 hetet rá.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
Psychonaut
veterán
Nekem működött mobilnet nélkül is, szerintem semmi logika nincsen benne. Olyat is csinált, hogy kiírta a telefon, hogy van frissítés (meg a Zune is), majd miután ezt úgy fél óráig nem tudta letölteni, kihúztam, erre eltűnt a menüből az üzenet, és mikor visszadugtam gépre, a Zune is tagadta, hogy frissítés elérhető lenne.
-
proxie
tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy kérek valakitől egy 7.5ös biztonsági mentést Lumia 800ra és azt rakom enyémre vissza?
Köszi
-
Ádám16
addikt
Vegyetek Luminát, mert 2 hetente 3X kell tölteni, és ez a fény a zalagút végén!
[link][ Szerkesztve ]
-
-
werwin
csendes tag
Hát kipróbáltam mindkét módszert párszor amikor a mobilnet be volt kapcsolva akkor a jól ismert "Nem szükséges frissíteni a telefonszoftvert. " írta miután kikapcsoltam a "Most nem lehet frissítéseket keresni. Pórbálkozzon újra később." szövegre váltott.
Na mindegy majd még próbálkozom köszönöm a segítséget! -
Mr X
veterán
válasz blokad #11572 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy nekem ez csak úgy működött, hogy a telefonon a wifit ugyan kikapcsoltam, de a mobilnetet nem. Ha az is ki volt kapcsolva, akkor mindig a "frissítés jelenleg nem ellenőrizhető" hibát kaptam, ami logikus is, hiszen ha teljesen elvágjuk a rendszert a hálózattól, honnan szedne információt.
-
blokad
senior tag
válasz werwin #11571 üzenetére
A készüléken kapcsoljuk ki mind a Wifi, mind a mobilhálózatos internetet (hogy pontosan miért van rá szükség, azt nem tudjuk, tegyünk így)
A telefont csatlakoztassuk az USB kábellel a géphez, majd ellenőrizzük, hogy tényleg látja-e.
Ha a telefont látja a gép, menjünk a frissítés részhez. Beállítások -> Telefon, és a bal oldali menüben található a frissítés menüpont.
Készüljünk elő arra, hogy megszakítjuk valahogy a számítógépünk internetét, lehetőleg minél egyszerűbben és hatásosabban. Nem ajánlom a szoftveres megoldást, mert ott nem azonnal történik meg a dolog. Inkább hardveres úton járjunk el, például: UTP kábel, vagy éppen Wifi adapter kihúzása. Ahol ez nem oldható meg (laptop + beépített wifi) esetleg próbáljuk a hardveres wifi kikapcsoló gombot – ha van, vagy egyenesen a routert kapcsoljuk le.
Amikor rányomunk a Zune-ban a frissítés pontra, akkor kell megszakítani az internetet. Itt több taktika is van, egyesek szerint azonnal meg kell szakítani a kapcsolatot, de van ahol a 2-3 másodperces várakozást javasolják. Mi a középutat választottuk, és olyan 2 másodperc után szinte “kitéptük” az USB-s wifit a gépből.
Ha jól csinálunk mindent (és szerencsénk van), akkor a Zune hibaüzenet helyett (“frissítés nem érhető el”) szépen kiírja, hogy talált új frissítést a telefonhoz, és megjelenik a frissítés gomb is. Mellékesen még a telefonon is jön egy értesítés, hogy új frissítés érhető el. -
robi1234
csendes tag
sziasztok Seven Eighter progival telepíteném a frissítést az írja a program nem indul el,mert a ZuneCfg.DLL hiányzik a számítógépről a probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot néztem pedig benne van a zunéba ez zune cfg.dll mi lehet a gond win7 64 bites a rendszerem!
-
Jones528
tag
Melyik mappába keressem a gépen a zune által készített biztonsági mentést?(Mármint le akarom menteni mert újat szeretnék)
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 1020
-
saiyajin
senior tag
válasz tamas.nick #11552 üzenetére
3 honap mango hasznalat alatt, nekem egyszerre se volt gondom az emailek osszefuzusevel. Legalabbis nem vettem eszre. 7.8-on szinten rendben nalam is.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
varsam
őstag
feltettem a nokiás Bluetooth share app-ot, de szépen elnézést kér és azt írja frissítsek. Ez csak azért fura, mert fent van a 7.8 (Lumia 900) és a csengőhangkészítőt most próbáltam, az működik rendesen. Mi lehet a gondja? A frissítést a Seven-Eighter progival nyomtam fel
(#11557) Dzsosy
kipróbáltam, működik, egyszerű mint a faék.[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
zsitvayb
tag
válasz robi1234 #11553 üzenetére
Próbáljuk meg így, ezzel is megkönnyítve a potenciális válaszolók dolgát:
"Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, mikor a lumia 800-zal kapcsolódok a zunéhoz, ki írja, hogy nem sikerült az internetkapcsolat a telefonon. Miért írja ki ezt, vagy másnál is kiírja ezt? Op. rendszerem: win7 64 bites. Köszi a választ előre is!"Amúgy sorry, ma kicsit ilyen szenyó hangulatban vagyok.
-
robi1234
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne mikor a lumia 800-al kapcsolódok a zunéhoz ki írja nem sikerüllt internetkapcsolat a telefonon miért írja ki ezt vagy másnál is kiírja ezt op rendszerem win7 64 bites köszi a választ előre is!
-
tamas.nick
aktív tag
Mangoban kikapcsoltam az emailek beszelgetesbe valo rendezeset, mert folyton mas levelekkel fuzte ossze a maileket, viszont most 7.8-ban ujra bekapcsoltam es eddig kavarodas nelkul osszekapcsolja a beszelgeteseket, mas is eszrevett javulast?
-
gzbotii
nagyúr
Utlevel hianya miatt en nyaron szivtam. Ott voltunk 15km-re Torokorszagtol, 2 honapig, kb 20 ajro lett volna az ut hajoval...de persze utlevel hianyaban nem tudtunk atmenni
Rodosz - Athen hajokazasnal meg egy jo hosszu szakaszon kb 2km voltunk a Torok partoktol, csak, hogy jobban bosszantson a dologWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kezman
őstag
válasz Ateszzero #11548 üzenetére
Talán itt ?!
Ahá!! ez kell neked szerintem
11551) Ateszzero Addig nem tudod eltávolítani ameddig egy másikat nem rendelsz hozzá sajna ez van de az előző linken le is van írva !!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Ateszzero
őstag
Áhh, kivagyok.
Egyszerüen semmilyen modon nem tudom eltávolítani a bankkártyámat a live fiokomrol. Valaki tudna segíteni? -
Sabre
őstag
Ma reggel is próbáltam a kihúzom a lan kábelt miközben keresi az ápdétet módszert 8-10x, de eddig semmi sajnos, lehet nem voltam elég kitartó. Amikor a 7 -> 7.5 frissítés jött, akkor egy fél délelőtt volt mire összejött, ennyi idő meg türelem most nincs. No meg eddig nem jött olyan hír hogy a mozart 7-re nem lesz 7.8
-
MODERÁTOR
Csak ez tart vissza attól, hogy kiköltözz ugyebár....
Ez olyan, mint amikor legutóbb utaztam, Isztambulba kellett ám útlevél is (amit én tíz éve nem használtam). Ok, elcsattogok az okmányirodába, csináljanak nekem útlevelet.
Kicsit bekönyökölök, amikor közlik, hogy az 5 éves útlevél 7500, és nem is lehet rövidebb érvényességűt csináltatni.El is kezdek panaszkodni a csajnak az okmányirodában, aki széles mosollyal közli, hogy de az útlevéllel milyen új úticélok is elérhetővé válnak, ahova eddig nem juthattam el.
Azt az "areyoufuckingkiddingme" arcot képzeljétek el, amikor feltettem kérdést neki: tényleg úgy gondolja, hogy az útlevél hiánya miatt nem utaztam még New Yorkba, Szentpétervárra, vagy Sydneybe?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
negyedes
addikt
no 7.8 for nokia 710 from T-Mobile. [link]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
HawerKing
őstag
Ma megint felfedeztem egy uj dolgot a WP ben A nevjegyzekben lehet Csoportokat letrehozni (ezt tudtam eddig is) s ki is lehet rakni elo csempekent (ezt viszont csak tegnap vettem eszre ) aminek nagyon szep az animacioja Jol jon a Facebook nevjegyek kulonvallogatasanal
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
pzstm
titán
válasz pushalias #11533 üzenetére
buli lefújva....
[Update 6 PM ET: The source of the article wishes to have his info removed and denies that this was a tease for a notification center. In fact, he's not an employee of Nokia but rather a student involved in a Windows Phone program, making this info dubious at best.In fact, we're hearing the opposite now, that there won't be a notification center announced at MWC. Due to this new info we are not standing by the story. Sorry, folks.]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz pushalias #11531 üzenetére
nekem kicsit még mmindig talány a notification center megvalósítása, hogy is mint is...egy csempére kattintva bejön egy felület? vagy valami új gesture-el lehet előcsalni majd?
Kíváncsi vagyok
-
pushalias
addikt
válasz mukibuci #11527 üzenetére
Ha esetleg valakit felmentettek
testnevelésbőlangolból, annak egy hevenyészett összefoglaló. -
daniel909
addikt
szerintem is ÁÁÁ de izgatott lettem!!!
csak azt nem értem miért nem fekete vagy fehér a háttér a csempék alatt... csak nem jön egy kék háttér is? vagy különböző színek a csempék alá?
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
dejaris
addikt
Errol jut eszembe. Mikor meg mutogattak eloszor a wp8-at, akkor volt, hogy csak a hommescreent mutattak es soha sem huztak el. Lehet, hogy mar akkor is volt not center csak tiszta bughalmaz volt, ezert takargattak. mellesleg nekem nem hianyzik egy center, inkabb mukodjon minden pontosan.
-
pzstm
titán
Szerintem jobb oldalt a notification center van kitakarva
http://m.wpcentral.com/microsoft-something-coming-windows-phone-8-tease
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
akkor ez el is döntötte, hogy a következő telóm nokia lesz, mert szükségem lesz egy európa navira, ami máshol súlyos pénz lenne, 10-15k, és akkor a minőségről még nem is beszéltünk...
így meg meglesz 2in1-ben az egész
sose gondoltam volna, hogy a 6650-em után lesz még egy nokiám -
Lall
veterán
válasz Kornel #11522 üzenetére
Nem csak Europa. Gyakorlatilag vilag terkep van. Foldreszenkent az orszagokat, Te valasztod ki melyiket akarod letolteni, telepiteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Kornel
veterán
egy kérdés lumia tulajokhoz.
a nokia saját navigációjához van egész európa térkép(ingyen,telepítve), vagy csak magyarország? -
-
kezman
őstag
Ez így van csakhogy én úgy voltam hogy meg voltam addig is telefon nélkűl meg leszek ezután is, ezt fennen hirdettem is, aztán fordult a kocka , ismerőseim ezt a mai napig fennen emlegetik, mert egy idő után jöttek, jönnek hogy ezt meg azt meg kéne csinálni dehát haladni kell a korrall ugyebár
Ez a kolléganőm is megvette a L800-at mert szép pink a szine egyébként fingja nincs hogy mi tud vagy mit nem, csak nyöszörög hogy ez kéne meg az kéne, hát amit tudok megoldok
#11515) pzstm Háha ez van
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- Wise (ex-TransferWise)
- Horgász topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest