- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
meg nem, de ma reggel megadta magat az omniam gyari fulese (kabelhiba a jack dugo felett, a bal oldali hangszoronak annyi) es ugy dontottem, hogy nem veszek hozza meg egy gyarit, hanem akkor mar egy komolyabbat. a piros meg tenyleg nem fontos annyira. lesz majd ilyen a monsternek, de 30.000 huf a cyan az expansysnal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
agybadugos fules kerestetik, feltetelek: mukodjon a vezerles (hivasfogadas, szamvaltas, hangero allitasa), ar az max 20.000 huf es nem artana, hogy ha piros lenne.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bucimre
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában és elnézést,ha volt már..
Hogy lehet a Lumia 800-at USB-n keresztül laptopra modemként használni??
Üdvucimre -
HawerKing
őstag
Na kivancsi leszek lessz e frissites meg a 7.8 utan... Sajnos a csengohangszerkeszto meg mindig nem elerheto
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
daniel909
addikt
szerintetek ez a windowsphone.uservoice.com oldal mennyire valós? úgy értem tényleg belerakják azokat a fícsöröket amik értelmesek és megvalósíthatóak? tud erről valaki valamit?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
proxie
tag
lumia 800on a hangerö csökkenés nálam nem tapasztalhato, söt inkább hangosabb is egy picit elsö megitélésre 7.8on
-
kezman
őstag
Nálam az aksi idő jobb lett, mreggel vettem le töltőről, fél 7 kor mentem dolgozni, most értem haza, 69%-on van, kb 1 óra beszéd, kevés net, levelek , megválaszolása kb 20, fél óra Facebook cset, mama Belfasztba van , szóval szerintem jelentősen javult az akkuidő
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Integrale
veterán
Optimus 7 Up To Date
korábban linkeltetek egy oldalt ahol egy rakat WP 8 start screen volt, de nem találom. Belinkelnétek újra?
(vagy bekerülhetne az első hsz-be?)"Bad reklám is reklám too"
-
savoo
addikt
Én így 2 hónap után már teljesen megszoktam ezt az új reagálási módit.
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz legiaap #10964 üzenetére
Én veled értek egyet. Már többször előfordult, hogy rá is akartam bökni újra, mert azt hittem nem is fog reagálni. Hiába, na.. egy év wp 7.5 használat után ez nagyon nem megszokott.. inkább a betöltés legyen lassabb, mert így bizony nagyon nem tűnik gördülékenynek.. :S
Kérdés. Frissítéskor csinált egy visszaállítási pontot. Ha oda visszaállítom a telót, akkor újra 7.5-ös lesz? Elvesznek az adatok róla a visszaállítás során? (komolyan gondolkodóban vagyok, hogy visszatérjek 7.5-re. Ennyit nem ér az új csempe elrendezés és a bt fájlküldés)
Meg amúgy is.Egy hangyapöcökkel sem adtak többet mint a beharangozott új nézet, meg a bing háttérképek. Pedig az olyan apróságok (amik igaz nem eget rengetők, de azért mégis javítják a rendszert), mint pl új emotion-ök, meg, hogy kezdőképernyőre kitehessem a twitter és facebook értesítéseket, esetleg a "szobák" igazán beleférhettek volna még..
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Igen? Akkor mi néztük be Az annyira műanyag, nem is értem hogy lehetne az fém. Na ha legközelebb hozzáférek megnézem, mert én eddig biztos voltam benne (és szerintem ő is ), hogy édesapám Trophy-ja nem fém, csak a Mozart. Csak mondjuk most az Ativ S érkezése miatt a Trophy bekerült a fiókba, de utánajárok..
Mobilaréna tesztben: "A borítás anyaga talán a Lenovo Thinkpad notebookok házához hasonló, puha tapintású, ám kemény műanyag."
Amúgy komoly problémáink vannak így a 7.8-as frissítésért küzdve
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Lall
veterán
válasz btudos #10954 üzenetére
Az jo, mert nekem van egy komplett uj hazam, hozza es full fem az egesz keret. Azert vettem, mert a regit szetbarmolta az elozo gazdaja, leejtes, serules stb es az is fem volt ahol lepattogzott rola a festek vagy megutodott.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
redpunkt
tag
-
őstag
A lassulás témához: már korábban is írta valaki, ezért anno jobban is figyeltem rá. A 7.5-ön ahogy rátapicskoltam egy ikonra, az azonnal mozdult, majd (ha várt valamiért) utána várt. 7.8-nál előbb vár - ha kell, viszont az animáció után rögtön jön is a program! Bár nekem kicsit zavaró ez utóbbi új módszer, de a rendszer sebessége nem változott összességében. (L900)
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
redpunkt
tag
válasz Napfénysüti #10957 üzenetére
annyira nem muszály
legyen igazadÜDV ! Élsz vagy éltél...nem mindegy
-
daniel909
addikt
úgy emlékeztem fém, na mindegy akkor benéztem
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
redpunkt
tag
válasz Napfénysüti #10953 üzenetére
Szerintem is muanyag
Vegulis mindegy.csak jo legyenÜDV ! Élsz vagy éltél...nem mindegy
-
redpunkt
tag
válasz Napfénysüti #10949 üzenetére
itt a kezemben
Es igencsak muanyagnak mutatÜDV ! Élsz vagy éltél...nem mindegy
-
btudos
nagyúr
válasz Napfénysüti #10953 üzenetére
A bevonata fémes, de egy öngyilkos akció (leugrott rezgés közben az asztalról) következtében kissé lepattogzott róla a festék és alatta fehér műanyag van.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
A Mozartnak van fém háza, a Trophy full műanyag, de tény hogy elég jó minőségű
daniel909: Van Trophy a családban, és tuti hogy nem fém, még ha annak tűnik is.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
yep a keret fém rajta csak. a hátlap műanyag ezen a képen kicsit kijön [link]
-
redpunkt
tag
itt a kezemben
Es igencsak muanyagnak mutatÜDV ! Élsz vagy éltél...nem mindegy
-
blokad
senior tag
Zune netmegszakítással sikerült 7.8 van a mozarton
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #10940 üzenetére
Trophy csak álmaidban fém Egyértelműen jobb a 710 mint a Trophy, talán a fizikai gombok meg a formaterv szól a Lumia ellen, de mindkettő szubjektív téma.
De a 710-ben jobb a hardver, a kijelző, a support, mi kell még?
-
redpunkt
tag
LUMIA 710rol velemeny?
Trophy nal jobb?ÜDV ! Élsz vagy éltél...nem mindegy
-
pushalias
addikt
-
veterán
A 610-en nem nagyon érzékeltem lassulást, de lehet, hogy kéne egy hr?
Everybody lies.
-
legiaap
félisten
Bakker nyomkodva a 7.8-as Omniát, amit ugyanúgy belaktam, mint a 8X-et, akkora különbség van köztük...el sem hiszem.
Persze eddig is volt ugye, de most 7.8-al iszonyat belassult.blokad: Nekem is errort dobott Radarra, netmegszakítós módszer sem működik.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Független HTC Radarra még semmi 7.8 nem jött.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pushalias
addikt
válasz guest666 #10912 üzenetére
Itt a magyarázat: Háború elhalasztva.
(#10913) varsam Tessék minket lájkolni, csábítani a Zismerősöket etc.
[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Jól tapasztalom, hogy megszűnt a szinkronizálás a Gmail fiók levelekkel, és a címtárral? Omnia7 van nekem.
Volt erről egy cikk nemrég, hogy a Google megszűnteti a szervert ami a szinkronizációt biztosítja, de a MS haladékot kért. Ezek szerint nem kapott..
Van valami megoldás a szinkronizációra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- Wise (ex-TransferWise)
- Horgász topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest