-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Oppenheimer #11396 üzenetére
Ja, ezt már meg se említjük, már megszoktuk, hogy vagy gyakran reseteljük, vagy megbarátkozunk vele, hogy nem szép nagy számokat látunk a szabad tárhelynél.. ^^
Nekem most csak 2 gb az egyéb.. ^^Everybody lies.
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #11396 üzenetére
jézusom!!!! majdnem annyit foglal az other mappád mint a telóm belső memóriája rendszerestül mindenestül.. ez nem semmi..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #11390 üzenetére
Settingsben az X-box music cloud collectionst ki kellett kapcsolni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
Leszedtem Zune-al a zenéket, Win 8-as WP appal felraktam őket telefonra, és most így néz ki. Majdnem minden zeneszám duplázva van. Ez rohadt zavaró, ráadásul ha nem wifi mellett hallgatnék zenét, felzabálná a mobilnetem is. A felhős számokat, hogy tudnám eltakarítani?
(#11388) pzstm: folders ááááááááááá túl sok lehetőség lenne a kezdőképernyőm b*szására, nem lenne jó
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
mbale
tag
válasz mukibuci #11385 üzenetére
Személy szerint többnyire én is, kivéve:
#2 Universal Search:
Hasznos a mostani, illetve ez az új elgondolás is. Valahogy keverni kellene.
#4 ‘X’ to Close Apps:
Kell a viharnak, szvsz ez szigorúan az OS feladata és ne a felhasználó döntse el.
#7 Independent volume and profiles:
Ne. A mostani állapot egyszerűen jó.Zag Zag
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #11386 üzenetére
azt csiripeltk madárkák, hogy a touch-os Win8 hasonló vezérlőelemek egy részét már nézegették a srácok az R&D központban
én amúgy instagramot le**arom, droidról jöttem de meglepően jól elvagyok notification center nélkül és app bezárás sem hiányzik istenigazából
viszont win8 laptopon és Surfacen tök jó, hogy a beállításaim IE alatt mondjuk szinkronizálódnak (könyvjelzők, gyakran látogatott ebhelyek), akkor már WP-s telefonomon is örömmel látnám.
Folders lehet tényleg nem lenne rossz, bár erre jelenleg ugyebár Win8/WinRt vonalon van group megoldás, amiknek nevet is lehet adni.
Nekem instagramtól sokkal jobban fáj VPN hiánya amúgy
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #11386 üzenetére
ha gesztusnak tekintjük a vissza gomb nyomkodását, akkor az már adott
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
8 dolog, ami kellene a wp8ba - ebből hattal egyetértek
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
mbale
tag
válasz Pttypang #11374 üzenetére
Máshonnan? No akkor egy amolyan értesítést összefoglaló lista:
Whatsapp: minimum 3-4 perces késésekkel kell számolni, de volt már olyan is, hogy fél órája nem kaptam értesítést, holott vagy 5 üzenetem jött.
Üzenetek: működik úgy 15 perces késésekkel, már ha egyáltalán tud csatlakozni. (ekkor jöhet a workaround: offline->elérhető, és no lám, megjavul).
Néha persze lehagy üzeneteket, hogy aztán viccesebb legyen a kommunikáció, és rákényszerüljek touchon keresztül beszélni.
Facebook: LOL . első hónapban _egyáltalán_ nem kaptam értesítést. Most már általában kapok, fél órákkal később.
Skype: Néha kapok, néha nem. Szombati napon történt üzenetemről 8 körül kaptam értesítést. (ha nem halt meg addig az illető)
4th mayor: Fórumról tudtam meg, hogy az alkalmazás tud push notification-t küldeni. December eleje óta van meg a telefon, azóta még egyet sem kaptam.És ezeken a hibákon felül még néha be is ragad a számláló az alkalmazásoknál...
Amúgy 2 app van, ami 90%-ban jól értesít, és ez a Baconit és a Channel9.ui: azért reménykedem, hogy egy kósza ms illetékes fogja magát, és az illetékeseket bikacsökkel veri agyon.
Zag Zag
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #11381 üzenetére
Mert mindig bántod szegényt, mert nem amoled.
-
tamas.nick
aktív tag
Hónapok óta egy FB értesítést nem kaptam a telón, de ha belépek az appba, akkor betöltés után már jelzi az üzeneteimet. (Az értesítések be vannak kapcsolva)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zune segítséget szeretnék kérni tanult kollégáim. Sikeresen migráltam USA-ba, felraktam pár zenét tesztelni az előadó háttereket és a live tile-t.
Két esettel is találkoztam:
1. Van előadókép, látszik az albumbálasztásnál háttérként, látszik számlejátszás közben és live tile-on
2. Van előadókép, látszik az albumválasztásnál háttérként, lejátszásnál már nem látszik és live tile-on semEz mitől függ, hogy kikerül-e a csempére?
-
pzstm
titán
válasz legiaap #11366 üzenetére
nálam 3-4X láttam Tile-on számos jelzést, üzenetek 80-90%-ban azonnal jönnek, de aki komoly dolgot akar az ne FB-n keressen, erre már rászoktattam az embereket
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz DJosef #11364 üzenetére
Viber, Whatsapp azonnal megjönnek. FB üzenetek változóak. Tulajdonképpen Push tekintetében csak az FB-vel van a baj
-
pushalias
addikt
„Elmondom miben bízok:
Hogy mindenki maga szabhassa testre a telefonját, a legmélyebb szinten is és ha valami rossz optimalizálhassa könnyedén.”Yeah, Béla leadja a spaklit, és nekiáll kernelt optimalizálni. Valamint az gödölye és az oroszlán együtt legelik az mezőknek virágit.
Az a baj, hogy egy baromi szűk közönség igényeiről beszélsz, a felhasználók többsége egy out-of-the-box működő rendszert akar.
(#11330) adam014 Látom, neked is beindult a fantáziád.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DJosef #11350 üzenetére
email push elvileg mindig tökéletesen működött. Az MS szolgáltatások is. A 3rd party szolgáltatások az már más tészta...
Kb. olyan élmény használni, mintha egy fogatlan szőrös pedofil próbálna becserkészni hátulról. Magyarul nem az igazi, nah...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
nicu71
addikt
válasz Воланд #11332 üzenetére
szia,még csak annyi,hogy ami az iphone-hoz jó/füles/ az 100 % ban jó az Omniához.És 99% hogy a Lumiákhoz is.
Élő példa,pár hete jackdugaszt kellett cserélni az akg370-hez,amikor kész lett ,egyszerűen egy fals szokolrádió-hang keletkezett,amikor kipróbáltam az Omniával,és még le is fagyott/nade csonttá...! Viszont gyorsan rájöttem,ha benyomom a mikrofongombot akkor viszont olyan mint régen,nincs gond.Tehát fordítva kell bekötni a földelést és a mikrofont. A szerelő szaki a RÉGI Nokiájához igazította!
Értelemszerűen,ha véletlenül NEM lenne kompatibilis a jack lábkiosztása a vásárolt fülesnek,akkor ezzel a kis műtéttel csodát lehet tenni,addig is pedig szigszalaggal,meg egy darabka keménypapírral le kell rögzíteni a mikrofongombot."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Olyan kerdesem lenne WP 8-at hasznalo kollegakhoz, hogy van e rendes push uzenet rajta. Nekem Lumia 800-am van 7.8 rendszerrel, es ezen elegge akadozik finoman szolva. Elore is koszonom a valaszotokat.
Forget about it
-
werwin
csendes tag
Hello egy kártyafüggetlen Radarom van per pill Telenoros SIM-el és egyenlőre semmi jele a 7.8-as frissítésnek viszont ugyan úgy HTC Radaron másnak T-mobilos SIM-el megjelent
Valaki tapasztalt hasonlót? -
csdm
senior tag
Sziasztok!
Sony Xperia X10-ről(Android) hogyan kell a telefonkönyv kapcsolatokat átteni Nokia Lumnia 610-re??? -
MODERÁTOR
Srácok, az elmúlt 30 hsz-ből 23 OFF. Ezzel együtt 24. Hagyjuk most már az Open Source kérdését
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
uzemeltetek open source, meg zart alapu rendszerre epulo halozatot is, naponta talalkozok ios, droid, meg wp-s kutyukkel es egy dolgot elarulhatok: az osszes szar. es nem, az open source nem lesz attol jobb, hogy nyitott.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pttypang #11327 üzenetére
Ja, WP-re csak százezer: ebből feltelepítettem kb. huszat, de ténylegesen csak 7-8-at használok a gyárilag rajta lévőkön kívül. Szerintem vagyunk így egy páran...
(#11328) cer: basszus, nem fogom soha megérteni az álláspontodat: a legdrágább készülék is csak egy TELEFON, nem pedig az önkifejezés eszköze.
Az optimalizáláshoz meg érteni is kellene nem kicsit, nem pedig "elkúrjuk, aztán visszük vissza gariba".[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
cer
tag
válasz Bogyó bá' #11322 üzenetére
Ez kétségtelen,... de ez a jó nem?
Egyébként az lenne a legnagyszerűbb ha tanítanák is. Nem csak fórumokon, hanem iskolákban is. Hogy mindenki értse.
Elmondom miben bízok:
Hogy mindenki maga szabhassa testre a telefonját, a legmélyebb szinten is és ha valami rossz optimalizálhassa könnyedén. A könnyedénre úgy gondolok, hogy egy helyen, érthetően legyen meg minden ami ehhez kell.
És ez szerintem csak az Opensource-tól várható. Mástól nem. -
veterán
válasz Oppenheimer #11325 üzenetére
Van rá 6*10^23 useless app
No meg mivel ilyen remek opens, vannak rá vírusok.. örvendjetek!
(#11328) cer
Aham, a kőműves meg majd kódokból húzza fel a falat ^^
A wp-s telót kiveszed a dobozból, és optimalizálva van, használható, nincs vele semmi dolgod, csak használnod kell. Annyira szörnyű lenne ez? ^^(#11329) bogyo112
Én se erőltetem meg magam, 2-3 talán.. habár ha a nokia appokat nem számoljuk bele..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kezman
őstag
Már megértettelek, szeretsz hegeszteni, ez az életed, én meg utálok,én azt szeretem ha egy rendszer úgy működik ahogy megvettem a boltba és nem kell azzal tökölnöm hogy normálisan működjön, hagyjuk mert ennek semmi értelme, részemről befejeztem
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én egyszerűen "barkácsszakkörnek" szoktam titulálni a NAGY OPONSOURCE rendszert... ...talán nem véletlenül?
(#11323) Crytec210: Akar a fene. Lehet, hogy csak agg koromból adódik, de én az okostelefonokat kizárólag"kapcsolattartó eszköznek" használom (telefon, cset, némi net, hírek stb.) erre pedig minden oprendszerű alkalmas, talán nem véletlenül az iPhone és a WP a zártságánál fogva kevesebb problémával. Ez lehet az egyik lehetséges magyarázat az iPhone elterjedtségére is. (A WP sajnos még erős hátrányban van, de szerintem ki fog ez alakulni, sok usert átcsábítva a másik két táborból). Azt tudja csak, amire kitalálták, de azt hiba nélkül és gördülékenyen. Föl nem foghatom, mi a t*kömnek kell ROM-okat buherálni egy telefonon, ha csak valakinek nem éppen EZ a hobbija...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kezman
őstag
Nem piszkáltál fel, csak nem tudod miről mondasz negatív véleményt mert még nem használtad, ugyan az amit te csinálsz a pc és a telefon közt csak én ezt a gépen csinálom, és ha összedugom a telefonnal már meg is vagyok, csupán csak ennyi
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
cer
tag
válasz negyedes #11315 üzenetére
Tudom, hogy nem kell zune hozzá. Hol írtam azt hogy kell?
kezman
Én értetlenül állok az előtt, hogy hogy érezhetik nem megkötésnek. Ezért is csodálkozom azon is, hogy lehet annyi iOS felhasználó.Viszont... Itt jönnek egyéni igények.
De ismét mondom senkit nem akartam ezzel felpiszkálni.
Az opensource mellett álltam ki. Bízok benne hogy ezé a jövő. MERT OPEN! Csak ezért!
Remélem így már megmagyaráztam.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Abszolút nem megkötés, a PC-n megcsinálsz mindent ahogy szeretnéd, akár munka közbe is, és ha ok akkor csak rádugod a telefont, és 5 mp alatt megvagy , ez miért lenne kötöttség, amről fogalmad sincs miért kritizálod, én csak ezt nem értem?
-
laccy88
senior tag
nem értem ezt a trükközést a net megszakítással mi benne a logika?
-
negyedes
addikt
wp8hoz miota kell zune? amugy sokkal kezelhetobb szerintem igy a telefon, nem kell azon kinlodjak hogy mit masoltam fel es mit nem. radugom, vagy a telot toltore es megy wifin. es fent van minden. mire megtalaltam valamit egy bejaratott droidban abban a rendszer meg app folder gzsungelben.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
cer
tag
válasz polonic #11306 üzenetére
polonic
Nem hallottam. Ezzel mindent meg lehet csinál? Kernel szinten, akár forráskód szinten is?kezman
Nem WP8-ra gondoltam. ( Kár hogy nem írtam oda. ) De 7.8-ig is nagy megkötés. De az itunes is....mbale
Az optimalizáltságok hiányosságai sajnos kétségtelenek egyes termékeknél. Kár hogy nem fordítanak rá több figyelmet.Viszont az érvem CSAK az volt hogy mindent meg lehet vele csinálni.
negyedes
Kérlek cáfolj meg ha ez nem így van.--------------
Félreértés ne essék mindenki azt használ amit akar. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni.
Annyit mondtam, hogy az Android az amivel bármit meg lehet csinálni. Hozzá tartozik persze ehhez hogy kellő szakértelem kell hozzá, de ennyi mindent még kellő szakértelemmel sem lehet a WP-vel megcsinálni, mert nem opensource.Mondhatnám inkább az opensource mellett álltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
válasz marcusa #11302 üzenetére
pont igy voltam enis de engedtem a kisertesnek s ujra szereztem egy droidos telot , Acer CloudMobilet ezen mar azert eleg jol fut droid. de a wps Lumia 900 am sokkal gyengebb hardwareben megis sokkal gyorsabb mint adual cores Acerem
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
marcusa
addikt
Ha ez így lesz, később még mindig válthatok, de egyenlőre már unalmas volt Az utolsó két Androidos telóm HTC volt a sense felület miatt, az hozott egy kis 'pezsgést', de az volt a fő oka a váltásnak, hogy még egy többmagos 1gb ram-os telefonon is gyakran előfordultak 20másodperces várakozások pl egy sms vagy email megnyitáskor...
Egyenlőre úgy tűnik, hogy jó ez a wp, de ha úgy alakul visszaváltok, nincs bennem ellenszenv egyik platformmal szemben sem:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest