- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na netmegszakítással megtalálta az elsőt, ami fel is ment. 4 másodperc után lőttem ki a netet.
Azt hittem, hogy így végi viszi mind a hármat, de nem. A másodiknál megint meg kellett szakítanom a netet. Most épp azt teszi. Azt hátra lesz még egy.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
válasz petroleumlam #11297 üzenetére
Nekem a nagyon kreatív "Weather" nevű alkalmazás van fent ilyen célra, kitűzöd a kellő várost lapkára, aztán annyi
Everybody lies.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz petroleumlam #11284 üzenetére
Mi a fenének? Piactérről ingyenesen letölthető az Időkép alkalmazás...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Lall
veterán
válasz legiaap #11289 üzenetére
Szerintem ez egy baromsag. Meg a 6mp is. Eleve nalam egesz gyors a net es kb. 2mp utan kiirta, hogy nincs frissites. Ja es WiFi lekapcsal csinaltam. Nekem pl. Ugy jott ossze, hogy azonnal az elejen 1mp utan lenyomtam a netet. Probalkozz, azt hatha...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
HawerKing
őstag
Befelyeztem a zeneszamok frissiteset s irto egyszeru volt a dolog A zuneba beleptem csatlakoztattam a telot s a zeneknel minden albomra jobb klikk s ott volt egy ilyen opcio Album adatainak megkeresese. s magatol tarsitotta a zune hozza Mostmar gyönyörü szépen mutatja a zenék és videók csempe az aktuális lejátszott szám albumboritóját illetve az elóadó képét, még a zárt képernyőn is söt a zenelejátszóban már nem fekete a háttér hanem az előadó képe van benne
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
-
legiaap
félisten
válasz madd dogg #11285 üzenetére
Én netmegszakítóssal próbálkozok Radaron, de semmi. Lehet rosszul csinálom?
Én így csinálom:
Repülőbe teszem a telefont
Rádugom gépre
Frissítést elindítom
Pár másodperc nélkül megszakítom a nete
Azt várokDe semmit sem talál. Így kell amúgy?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Netmegszakításos módszerrel csinálom a 7.8 frissítést Lumia 800-on. Szépen elindult, 6/10-es lépésig (telefon újraindítása) minden gyorsan ment. Ekkor teló kikapcsol, visszakapcsol, ikon jelenik meg rajta, hogy PC-hez van csatlakoztatva. 5 perc várakozás, majd szépen betölt a kezdőképernyő. Azóta eltelt majdnem 20 perc, és semmi. A telefon újraindult, de a Zune még mindig a 6/10-es lépésnél jár. A verziószám maradt 8773, mást nem nyomkodok a telón. 8779.8 végű frissítésről van szó. Ezt ajánlotta fel először.
Valami gond van, vagy nektek is eddig tartott frissíteni?
-
petroleumlam
tag
-
marcusa
addikt
Beléptem én is a WP júzer táborba, 6 Androidos telefon után
Nokia Lumia 820-ra esett a választás. Eddig kellemesen csalódtam, minden olyan gyors, olyan gördülékeny, nincs időm megállni gondolkodni
Vásárlás előtt azt olvastam, hogy a Nokia navigációban nincs lehetőség bejelölni a fizetős utak elkerülését, ennek nem örültem, de gondoltam majd figyelek, viszont nagy meglepetésemre mégis csak tudja:
Ha kérdés merül fel, majd lehet zargatlak titeket, de egyenlőre próbálok mindennek utánajárni!:-)
-
veterán
válasz petroleumlam #11279 üzenetére
A problémám inkább abból adódik, hogy a zenéim nagy része torrentről lett leszedve, így a seed miatt nem nagyon szerkesztgetem őket, de általában bármilyen tartalombeli változás után fájl hibát dob fel.. Szóval gondolom akkor ez így nem járható út
/2
A screenshotot? Attól függ mire gondolsz, pl gépen én rengetegszer használom.. ^^
De telefonon én se látom sok értelmét, a kezdőlap mutogatást kivéve, habár az se túl értelmes ^^[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
petroleumlam
tag
válasz Pttypang #11276 üzenetére
A tag kérdésre azért nem tudom a választ, mert nem osztottam még meg torrenten sose. Mivel a file nevét nem módosítod, elvileg nem lesz hibás, csak hát a mérete az változhat talán. Végülis hozzá ad egy képet is (legalábbis én beépítettem az mp3-ba). Szerintem próbáld ki 1 darab mp3-al.
@king
Mire jó az a képernyőmentés? Mert szerintem teszt íráson kívül nem sok mindenre. Én több év alatt talán ha 3-szor használtam a képernyőmentést. Ezért érdekelne, hogy mások mire használják.
-
veterán
válasz HawerKing #11271 üzenetére
Ezelőtt úgy ment a móka, hha migrálni szerettél volna, akkor újat kellett regelned, a másik országban ugye, és ahhoz, hogy újat adj meg, resetelned kellett a telefont.. asszem mostmár van migrálási funkció, szóval nem szükséges másik fiókra váltanod hozzá. Így nem kell a reset se
Everybody lies.
-
Murphistic
aktív tag
Sziasztok!
Megint én vagyok, bár még nincs 7.8 a telefonomra. Most olyan problémám van, hogy néha a felvett videó akadozva kerül mentésre. Kimarad egy-egy kis rész a felvételből és ilyenkor a számláló is áll a kijelzőn.
Lejátszáskor a számláló működik, de persze akadozik a felvétel, mert hiányoznak képkockák.
Találkozott valamelyikőtök hasonlóval? Most legyalultam a videókat a telefonról és a következő felvételeknél figyelem, hogy megint előjön-e. ( Eddig két felvételnél volt észrevehető, abból is a másodiknál feltűnően )
Amúgy a telefon egy ZTE Tania."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
törölt tag
Gyerekek éni gondolkozom rajta, hogy diszidálok US régióba. De nem szeretném, ha elvesznének adataim, hard resetelnem kéne, megvett programjaimat újra meg kéne venni és hasonlók. Ezek nélkül megoldható?
-
HawerKing
őstag
válasz petroleumlam #11267 üzenetére
mukodik de meg nem allitgattam be minden zeneszamomat...
nemfaj a fejetek olyan hangosan halgatni fulhalgatoval a zenet? en max buszon halgatom de 1ora utan mar zug az egesz agyam
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
Én ilyennel tolom:
Ebbe bármilyen fülest betudok dugni, és hangerőszabályozós. Tehát nem kell a telefon rendszerhangerejét babrálni. Igaz, meg kellett hekkelni használatba vétel előtt .
@King
Működik a csempén a borítókép?
-
veterán
válasz petroleumlam #11262 üzenetére
Ha a tageket szerkesztgeted, akkor a torrent kliens hibát fog feldobni, miszerint nem stimmel a fájl, vagy attól még nyugodtan tölti tovább?
Everybody lies.
-
dejaris
addikt
válasz petroleumlam #11257 üzenetére
Vannak direkt id tagger programok De legalább nem unatkoztál.
Woland: nekem úgy van megoldva a dolog, hogy egy gomb amivel felveszem, leteszem, elindítom, leállítom, 2x megnyomom előre, 3x hátra. És a hangerőszabályozás pedig egy sima tolóellenállás benne. Androidokkal nem igazán barátkozik, de szifonnal, optimus7el, és 8sel elvan.
-
savoo
addikt
válasz HawerKing #11258 üzenetére
Zunnal kell megkerestetni az előadó, cím, album adatokat. Jobb klikk->album adatainak megkeresése.
Csak a Zune által beállított borítókat rakja ki a csempére.Másik alternatíva: telefonról rákeresel a piactéren arra a zenére, ami már rajt van a telefonon, letöltöd (elvileg elég csak a mintát belőle) és akkor hozzáteszi a már telefonon lévőhöz is.
[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
válasz petroleumlam #11257 üzenetére
s miket kell ahoz konkretan beállitgatni s hogyan? tudnal egy peldat? nem eleg ha zuneban beirom a pontos eloadot, albumot s album boritot?
-
HawerKing
őstag
at allitottam usara de meg semmi nem jelenik meg.... a telon kell valamit allitani???
szerk.. a helyzet az hogy mar mukodik de csak a piacteren levo zenek kepeit mutatja a telon levo albumok s eloadok kepeit nem mutatja... de mar igy is sokkal szebb a csempe mint elotte a zune ikonnal volt[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #11253 üzenetére
hat, neztem azt is, elvileg iphone kompatibilis es akkor itt megint jon az a kerdes, hogy mukodne-e az omnia-val, vagyis ami fontosabb a 920-al.
szerk.: mondjuk ebbol is van piros.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz petroleumlam #11252 üzenetére
nem, semmifele vezerles nincs rajta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
válasz Воланд #10995 üzenetére
na, asszem lejjebb adom az igenyeimet, mivel a wp annyira elterjedt, hogy egyszeruen nem tudok a sok lehetoseg kozul valasztani, ami a vezerlos fuleseket illeti es rendelek egy ilyet.
-
veterán
válasz petroleumlam #11240 üzenetére
Nekem utána mutatta a lezárt kijelzőnél, ha ment a lejátszás
Everybody lies.
-
W1
senior tag
-
HawerKing
őstag
ha át állitom az accomat usara fognak mukodni a piacteren a nokias appok?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HTC Radar, Orange-os, de független.
Hogy tudnám megoldani, hogy ne az Orange-os angol rendszer legyen rajt, hanem magyar? -
veterán
válasz petroleumlam #11238 üzenetére
A képernyőzárasat most is be lehet állítani, csak neked kell képet tölteni az előadóhoz..
Everybody lies.
-
veterán
válasz petroleumlam #11236 üzenetére
Gondolom a tile olyan lenne, mint a kapcsolatok képei, hogy ott váltogatná, jó lenne
Na de akkor magyar régióval.. migrált accal megy?Everybody lies.
-
petroleumlam
tag
válasz HawerKing #11229 üzenetére
Én is éppen ezt ízlelgetem. Nagyon jól néz ki, hogy a csempére is kirakja az előadót. És a változatosság kedvéért nem az album borítót, hanem azt a képet ami az előadó életrajzi képe. És akkor azt egy tologatós effektel mozgatja. Amikor pedig a zenelejátszóban ráböksz az albumra, akkor a fekete háttér helyett ezt látod. Ez csak azóta van mióta átváltottam usára. Így tudok zenét is venni. Általában 80 cent egy zeneszám, ami korrekt szerintem. Mondjuk azt nem tudom mit veszítettem azzal, hogy nem a magyar régiót használom, de nem nagyon kellenek kulső programok. Egy fájlkezelőt ugyan hiányolok, de anélkül is elvagyok, hiszen minek nézzem a fájlokat ha úgyse tudok velük mit kezdeni? A telefon meg oda rakja, ahol neki jó. A hozzárendelt programban meg tudom kezelni.
-
HawerKing
őstag
egy kerdesem lenne a hozzáértőkhöz. ha kirakom a Zenék és Videók csempéit csak a zune ikon van rajta, a youtuben láttm olyan videót ahol élő volt ez a csempe s pl egy előadó képe s más infók voltak rajta. hogyan állitható ez be?
-
Lall
veterán
Szarkazmus akart lenni, de akkor nem jött át. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szar a fekete humorom, de mostmár gondolom... Bocs medve. Mármint nem medvebocs, hanem bocs medve. Jó-jó többet ma már nem írok...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
amanoba
őstag
Lumiásoknak ha igaz még ingyér van a super monkey ball 2 ( smb2-se néven) és a sonic cd.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
negyedes
addikt
válasz petroleumlam #11220 üzenetére
tolton soha nem kapcsol le a wifi.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
petroleumlam
tag
válasz petroleumlam #11218 üzenetére
Mondjuk az adatforgalom nem zavar, mert korlátlan a net. De kösz, hogy megosztottátok, majd figyelek az akkuhasználatra. Amúgy töltőn mintha nem kapcsolna ki a wifi alvó módban sem. Vagy rosszul láttam?
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #11213 üzenetére
Látom, hogy moderátor vagy, de minek jössz ide fikázni a WP-t? Én sem megyek az android topikba szidni a rendszert. Ha nem tetszik, majd nem veszel ilyet. Komprende?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #11212 üzenetére
ha direkt ilyen, akkor tényleg sokkal jobb
Eddig, ha ilyen történt, a rendszer a következő ciklusig nem törődött a dologgal, a 7.8-as frissítés óta azonban nem várja ki a fél órás ciklust, hanem elkezdi hentelni a szomszédokat végtelen ciklusba esik, és újra és újra próbálkozik, ami sajnos nincs jótékony hatással az adatforgalomra
tehát EZ nem hiba
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pushalias
addikt
válasz mukibuci #11200 üzenetére
Nem használ ki semmiféle hibát, az app eredetileg egy hírolvasó, ami egy aldomainről szedi az élő biszbaszokat, de az aldomain most éppen szar. Bővebben minálunk a tudodhol: Óvatosan azzal a lapkával, Jenő!
(#11211) polonic Az üres halmaz a lieblingünk.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz petroleumlam #11208 üzenetére
Továbbra is az 1.3-at mutatja itt a Market...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Alexios
veterán
válasz petroleumlam #11208 üzenetére
az a skype megy fel ami fentvan a storeban. ha a wp8 féle a 2.1 akkor nem, és nem is fog soha.
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
Akinek kijött a 7.8 az próbalja ki legyen szíves, hogy arra felmegy-e már a 2.1-es Skype. Köszönöm.
-
negyedes
addikt
válasz mukibuci #11203 üzenetére
szoval nem cask a rendszer a hibas. mondjuk azt sem ertem miert kapp ekkora jogosultsagot egy livetile, mikor par kb adatot kell leszedjen a netrol.
ez olyna mint a penteki hibam os x-en, virtializatam egy win7-et paralellsen, erre a host os cask ugy odaadja a cdromot a guest osnek. vagyis ha elinditom a wint a mac mar nem latja a sajat cdromjat.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen NAS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest