Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
válasz
HawerKing #11229 üzenetére
Én is éppen ezt ízlelgetem. Nagyon jól néz ki, hogy a csempére is kirakja az előadót. És a változatosság kedvéért nem az album borítót, hanem azt a képet ami az előadó életrajzi képe. És akkor azt egy tologatós effektel mozgatja. Amikor pedig a zenelejátszóban ráböksz az albumra, akkor a fekete háttér helyett ezt látod. Ez csak azóta van mióta átváltottam usára. Így tudok zenét is venni. Általában 80 cent egy zeneszám, ami korrekt szerintem. Mondjuk azt nem tudom mit veszítettem azzal, hogy nem a magyar régiót használom, de nem nagyon kellenek kulső programok. Egy fájlkezelőt ugyan hiányolok, de anélkül is elvagyok, hiszen minek nézzem a fájlokat ha úgyse tudok velük mit kezdeni? A telefon meg oda rakja, ahol neki jó. A hozzárendelt programban meg tudom kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Látásjavító szemműtét
- Háztartási gépek
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest