- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
Htibimor #32226 üzenetére
Egyedül el kell jutnia addig, hogy meglegyen a Base of Operations, utána egyszerűen csak be kell csatlakoznod hozzá, ettől lvl 34 lesz minden ellenfél, ezután kezdésnek járjátok végig az összes safe houset, hogy ő is tudjon gyorsutazni bárhova, utána csináljatok meg minden fő story küldetést.
A hátulütője a dolognak, hogy számára unalmas lesz az egész, mert hátul kell mindig rejtőzködnie, és még az alapokat sem tanulja meg, lvl 30-on el lesz veszve.
-
arnikusz
veterán
válasz
Htibimor #28451 üzenetére
Lehető leghamarabb juss be a DZ-be.
De előtte legyen meg a második tovább fejlesztett szűrő.
3 cuccost szedj össze- csoki kaja fájdalom csillapító stb.
DZ-ben divtech azonnal a jelzőpisztolyhoz.
Ezután a vírus láda.
Közben segíthetsz játékosnak -PVE- vagy fel is szedheted az elhullajtott cuccot.
DZ alsó részén érdemes kimenteni, vagy csatlakozni kimentést elindítóhoz.
Hunterek gyógyítják magukat láda leszed és fedezékharc.
Ha leszednek mint engem a kimentés előtt várhatsz 4.58-at ha még maradt a környéken ügynök feléleszthet, de kicsi az esély.Randomokkal nem ajánlott.
Csak csapattal megyek újra.Egy kék G36-ost azért csináltam sima piros és kék páncélost leszedte.
A könyvtárnál sárga páncélos dagi és főnök egyedül felejtős. -
arnikusz
veterán
válasz
Htibimor #28208 üzenetére
Szia.
Terminál jobbra a kalibráló asztal előtt.
Vigyázz én ma 2 delta 1 mike, de megvan a feelingje.
Randomokkal ne menj, mert idióták, hiába mondom maradjunk együtt, de nem meghaltak mielőtt elértünk volna a DZ-be én még kimentése előtt, viszont a pontokért adott 2 ládát.Más érdemes a napi kihívásokat csinálni a mai dobott egy jó alpha térdvédő és a páncél 51% lett.
-
válasz
Htibimor #27954 üzenetére
A hz-et kell atallitani. Kulfoldi oldalakon van leiras.
Edit 2: Found a fix, my audio sampling rate for my sound was set to 192kHz in Windows, I set it back to the default 48kHz and everything is cherries now. I didn't do much testing messing with the settings, but something in the game was causing the playback rate to quadruple when the sampling rate was quadrupled. I've never heard of such an issue before, but hey, it's fixed now and I can go back to enjoying this update
-
Anonymus23
veterán
válasz
Htibimor #17400 üzenetére
Hidd el, nem éri meg ezen "rugózni". Én csináltam eleget, egy jó páran meg akartak győzni,hogy ez mekkora csúcs dolog. Igen, a harc az, de hogy hátba le tudnak lőni, amikor nem is számítasz rá, akkor az messze áll a "jó poén"-tól.
Van aki ezt élvezi, és megint van akinek ez idegen. Ez nem fog változni.
Én is rühellem ezt a "stílust", megint más az, ha szemtől szembe megy a gyilok, azaz kóstolgatnak előtte, akkor tudom mire számíthatok, vagy futok ha tudok, vagy hősként halok meg.
Az ilyen 4v1-ben való dolgokat nem értem, hogy ebben mi az öröme, de ez legyen a legtöbb neki ebben a tyúkszaros életben
Nekem volt olyan, hogy 4v1-ben lelőttek, és közben a gyerek mondta angolul, hogy "sorry, sorry, nem személyes, csak játék" Először azt hittem gúnyoldóik, de nem, komolyan mondta. -
i@lex
őstag
válasz
Htibimor #17196 üzenetére
Az az igazság, hogy vissza is raktam közben az M1A-t. Már túlságosan is megszoktam a gyorsaságot, és a 20 töltényt.
Az M1A talentjei: Pontos, Stabil, Brutális - 170% alap fejlövés sebzés
Egyedi M44: Brutál, Halálos, Stabil - 142% alap fejlövés sebzésA lőtéren a táblára gyakorlatilag ugyanazt a sebzést produkáltam, sima és krittel is. (Picivel volt jobb az M1A)
Én továbbra sem tartom jobbnak az M44-et, mert ha lerusholnak az M1A-val tudsz gyakni, míg az M44-el nem.Esetemben a majdnem ugyanakkora sebzés kijöhet a 142% - 170% közti különbségből.
Felszerelve 383% a fejlövés sebzése az M44-nél, az M1A-nál 428%.De mondom, nekem az M1A után már lassú az M44.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Htibimor #17138 üzenetére
Aki szereti a bolt action snipereket azoknak jó lehet, de jelenleg szvsz az M1A jobb alternatíva.
(#17139) norti: Tegnap már unalmamban vettem meg Black Market Sasg12-t, fél óra múlva belebotlottunk egy manhuntos bandába és közel vissza is jött a teljes ára.
(#17141) pendre54: Szerintem várj vele, lesz ennél jobb is
-
kiserik
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
Htibimor #16959 üzenetére
Szerintem.
Majdnem az ami a többihez is, annyi, hogy itt nem használ a heal talent.
Brutal+halálos+kiegyensúlyozott.
De ezek is jók még: Romboló, Stabil, Pontos
Ezek a legkedveltebbek. Én mondjuk egy ilyet el tudnék képzelni: Brutál+Halálos+RombolóA brutál legjobb, mert sniperrel azért a fejlövésre megy rá az ember, és nem utolsó sorban fedezék mögötti ellen használja legtöbbet az ember, kivéve, akik shotgunnak használják
+ Minél nagyobb sebzés + nagy fejlövés % dmg.
Hiába van meg a többi ha az alap fejlövés % alacsony, pl mint nekem a most craftolt 204-es fegyvernél 140% az már rohadt kevés. Mindenképpen ki kell próbálni a lőtéren, és látni fogod azonnal, hogy kb mire számíthatsz. Nekem van olyan sniper amin csak 2 tálent van mégis többet lehet vele lőni, mint amelyiken 3 is él. Ha csak 1 tálent az ami él, az valószínűleg kevés lesz így is úgy is, vagy elrakod egy másik karakterhez, pl aminek több az elektronikája.Ezek lennének jók, de hogy mit fog adni, az már nem rajtad múlik.
Ide is jó lenne, hogy legalább egy tulajdonságát a fegyónak lehetne újrakalibrálni. de ez nincs sajnos. -
Brownage
tag
válasz
Htibimor #16450 üzenetére
Már olvasgatom a fórumot, hogy van-e valami mozgolódás.
Egyelőre csak ennyi:
"Today, 15 days after the ban, but still in the ban.
Letter of the ban for 14 days came 4/28/16/"Szerintem holnap jár le nekik a ban, de a legjobb az lenne, ha rögtön a perma bant is rátolnák azokra, akiket egyértelműen csaláson fogtak
Tényleg valaki írta itt tegnap, vagy tegnap előtt (talán bunfi?), hogy 14napos bant kapott vmiért. A kérdésem nem az, hogy miért, hanem hogy mikortól van a banja, elvileg mikor jár le és lejár-e valóban?
-
-
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Htibimor #14675 üzenetére
A mostanidon és a vendornál lévőn is csak 1-1 értelmes talent van, az a brutál, szóval talentekben ugyan olyan gagyi mindkettő, de a sebzésed szépen emelkedne vele, szóval vedd meg szerintem.
Ha valakinek van egy nagyon jó talentes 182-es smg-je, akkor nem biztos hogy megéri lecserélni, de neked igen. -
válasz
Htibimor #14035 üzenetére
Tegnap veremnel beszaladtak elenk, mikor lottunk. Rugok lettunk. Ordibaltam, hogy don't shoot, de ettol lottek. Fekudtek 10 masodperc mulva. A verem es a q epulet kozotti resznel vartuk hogy leteljen. Erre nem jottek megint? Termeszetesen megint fekudtek... M1a-val pillanatok alatt elterultek. Sarokrol akartak kiputtyogtatni. A srac kidugta a fejet. M1a meg belesebzett 50e-t xD
Manhunt lett, ekkor lementunk a q epulet alatt talalhato aluljaroba, es ott futkaroztunk. Senki nem tamadott rank. Elso manhuntom volt
-
duvi
nagyúr
válasz
Htibimor #13944 üzenetére
Magát a Division techet nem lehet felkonvertálni (zöld -> kék -> sárga), csak crafting alapanyaggá alakítani. Válaszd ki, hogy miből van kevés anyagod (vagy miből kell sok) és azzá alakítsd át. Ezután már normál komponens lesz belőle amit zöld és kék esetén még felkonvertálhatsz.
-
-
GAbre
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Htibimor #11945 üzenetére
Amit lootolsz a DZ-ben, azt ne széttörd, hanem add el.
A másik meg, hogy NE egyedül menj, egy csomóan vagyunk fenn, és szívesen segítünk is, úgyis unalmas már a DZ is jelenleg. Ha nem lenne füles mikrofonnal, nem egy költség szerintem, ha meg van, akkor nem értem miért egyedül próbálkozol.
Volt olyan, akinek segítettünk, és neki hullott vagy 3-4 sárga, míg nekünk meg semmi (semmi = lila cuccok).
Egyedül veszélyes a DZ -
válasz
Htibimor #8812 üzenetére
Én csak egy hajszállal vagyok magasabb szintű mint te (18 perpill) amikor először -és egyedül- bementem a DZ-be tegnap. Ahogy eddig missionökből és a DZ-ből észrevettem: a turret aranyat ér mivel elvonja a fókuszt rólad és nem mellesleg gyengíti az ellenfeleket mielőtt kitudnák lőni vagy éppenséggel elérnének hozzád. Ami segített még nekem, hogy vettem egy SMG-t ami a jelenlegi skilljeimmel és modjaimmal tud kb 10k DPS-t amivel elég gyorsan letudom kapni a hozzám hasonló szinten álló ellenfeleket.
Ahogy írták már előttem is a fedezék fontos, de egy kiegészítést írnék hozzá: az is fontos, hogy hogyan helyezkedsz mert hiába vagy fedezékben az nem ér sokat ha csak 1 oldalról véd miközben 2-3 csapat NPC támad több irányból. -
Zolix64
tag
válasz
Htibimor #8812 üzenetére
Én amint tudtam bejárogattam DZ-be (kb 11-es szinttől), általában ketten, de volt, hogy egyedül is. Ha egyedül voltam, akkor nem igyekeztem lenyomni a mobokat, mert túlerőben voltak (persze 30-as szinten már nem akadály ez sem
). Szóval ha egyedül vagy, akkor a helikoptert nem a tér közepére kell hívni, hanem valami fedezék mögé, mert a mobok mindig középre futnak. A legalkalmasabb hely az 1-es zónában találtam, szép magas ládák vannak ott, azok mögé lehívva a kopter, lapul, kimenekít, elszalad, örül
.
-
.LnB
titán
válasz
Htibimor #8812 üzenetére
Ha megengedsz egy tanácsot, akkor lvl30-ig hagyd a DZ-t. Én sem mentem be. Felhúztam 30-ra a karit, tegnap bementem, és sima liba. Addig úgy se vagy rászorulva a DZ-s cuccokra. Ha nehéz akkor ne szenvedj vele, felesleges is mert 30-on kell gearelni magad, addig úgy is le fogsz mindent cserélni míg eléred a max szintet.
-
.OM.
aktív tag
válasz
Htibimor #8812 üzenetére
Szia,
Egyedül kimenekíteni elég nehéz alacsony szinten.
Én úgy szoktam, hogy jó messziről próbálok kiszedni 2-3 NPC-t, aki messzire is jól sebez. Géppuskás, mesterlövész, stb. Utána menekülni kell, lehetőleg teljes testes fedezék mögé.
Jönni fognak utánad. Először a közelharcosok érnek oda - le kell szedi őket gyorsan, aki odaérne, azt meg gránáttal vakítani, leszedni. Közelre nagyon erősek a pisztolyok és gyorsan töltenek - érdemes használni őket, ha kifogysz. Utána jönnek az SMG-sek. őket érdemes gázzal támadni és kiszedni. Közben hátrálni, ha sokan lennének.
A végén mindig lesz egy-két erősebb NPC is. Azokon általában van páncél is. Őket fel kell gyújtani, az nagyon hatásos a páncél ellen és amíg égnek nem is támadnak – akkor kell mindent kilőni rájuk. Tölteni ráérsz a fedezék mögött, ha újra lőni kezdenek.Ha mindenki elfogyott, le kell hívni a helit. Az első lehívás után amikor már csak 30 sec van, biztosan jönni fog a második hullám, akit a fentiek szerint kell leszedni.
Második lehívásra már nem lesz NPC, de addigra rengeteg loot-ot fogsz gyűjteni, amire biztosan oda fognak gyűlni a barátságos játékosok…
Sok sikert!
.om.
-
bence1885
aktív tag
válasz
Htibimor #7801 üzenetére
Az 576 tol kapott kod beirasa utan, sztem kaptal emailben egy masik kodot, amit majd a jatekban kell beirni. Es akkor kapod meg. Nalam igy volt.
killer95: Uplayban creditert feloldottam a DZ kulcsokat es ki is irta hogy ezt a Reward Claim Vendornal tudom atvenni ( magyarul vmi Ajandekjutalom vendor vagy mi a szosz
)
Visszamentem a jatekban mar ott is volt, lehet amugy kesik nezd meg holnap megjelent e nalad. -
fuvi
senior tag
válasz
Htibimor #7437 üzenetére
2500k most nincs fullra húzva, csak 4.6on megy, illetve VGAk is csak alapon mennek
mind2 eredmény-t SLI-vel mértem
de véletlen lemértem az új drivert SLI nélkül is (telepítésnél kikapcsolja SLIt)
Avg FPS: 48.8
Typ FPS: 49.3
Avg CPU: 63
Avg GPU: 97
felbontás 1920x1080, alapból vmi ULTRA beállítást használt, High és Ultra volt az összes csúszka, ezekhez nem nyúltam -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Htibimor #5239 üzenetére
Ha valamilyen fegyvert, loot-ot, bármit szerzel DZ-ben az fertőzött cucc. Ez kerül be a hátizsákod alá egy sárga hengerbe. Ahhoz, hogy ezeket használni is tudd, el kell vinni egy kivonási pontra, ahol hívni kell egy helikopter, aki elviszi ezeket a sárga hengereket (benne a szerzett cuccaiddal) a bázisodra. Ha sikeres a kimenekítés (mert ugye simán lelőhet valaki közben) akkor a megszerzett cuccokat a bázisodban lévő ládában találod meg és innentől kezdve használhatóak.
-
oneal1
senior tag
válasz
Htibimor #5239 üzenetére
szia!
tipp.
mielőtt kimész DZ-be, csinálj meg mindent a térképen, gyakorold be a mozgást, menürendszert, gyógyítást mindent.
Aztán mehet a darkzone. amiket lősz NPC-k től loot-ot, azt rakják fel a kötélre és így tudod kivinni a bázisodra a ládába. A DZ-ből kisétálva ezt nem tudod megtenni csak ha a helivel kiviszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest