- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix64
tag
válasz
RECSKA #12097 üzenetére
Mi is belefutottunk tegnap, elkezdtük szidni mint a bokrot, aztán írta chat-be, hogy ő is magyar
. Utána mellénk csapódott, követett minket, kicsit kifaggattuk a csalásról. 6k forintért vette és azért one hit-el, mert fel tudja tolni a firerate-et 1 millióra, így 171 millió a DPS-e
. Az este fénypontja az volt, mikor összecsapott egy másik csalóval
.
-
Zolix64
tag
válasz
Htibimor #8812 üzenetére
Én amint tudtam bejárogattam DZ-be (kb 11-es szinttől), általában ketten, de volt, hogy egyedül is. Ha egyedül voltam, akkor nem igyekeztem lenyomni a mobokat, mert túlerőben voltak (persze 30-as szinten már nem akadály ez sem
). Szóval ha egyedül vagy, akkor a helikoptert nem a tér közepére kell hívni, hanem valami fedezék mögé, mert a mobok mindig középre futnak. A legalkalmasabb hely az 1-es zónában találtam, szép magas ládák vannak ott, azok mögé lehívva a kopter, lapul, kimenekít, elszalad, örül
.
-
Zolix64
tag
Ahogy olvasgatom a fórumot általában azok panaszkodnak a bétában a tartalom/mobok hiányára (meg hogy unalmas), akik egyedül vágtak neki a DZ-nek. Szerintem próbáljátok ki csapatban, egész más élményt nyújt (és mindezt úgy mondom, hogy megrögzött magányos farkas vagyok
). Egy egész jó kis közösség kovácsolódott össze már a béta alatt is, tessék feliratkozni a listára, felcsatlakozni discord-ra
. Csapatban az idő is egész máshogy telik, férfiasan bevallom vasárnap estig sikerült 33 órát beletolni a bétába
, sikerült nagyon jó arcokkal megismerkedni innen a fórumról is. Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a játékot és a társasságot, valamivel több mint 2 hét múlva találkozunk NY-ban
.
És hogy a játékról is írjak valamit. Szerintem a 20 másodperces rogue státuszt ki kellene hajítani a fejlesztőknek, nagyon könnyen kihasználható és sokan rá is játszanak. Elég csak befutni a lövések elé, az eldobott gránátba, beállni a turret elé stb. -
Zolix64
tag
válasz
Kicsimix #3848 üzenetére
Igen, bár nem olyan messze (Szlovákia), szóval ha nagyon akarnám kocsiba pattanva a Győri 576 nincs nagyon messze, de így kényelmesebb
.
@Bibgr0 köszönöm, de már megrendeltem, amúgy kis érdekesség, hogy nálunk sehol sem láttam fizikai ajándékokat a játékhoz, pedig elő szokott fordulni, ilyenkor picit irigykedem.
-
Zolix64
tag
válasz
Gordon32 #3847 üzenetére
Hát az oldalon a magyart nem említik, szóval nem tudom, de lehet a uplay figyeli a régiót, ahol a kulcsot aktiválják vagy a kliens nyelvét. Szóval inkább csak annak ajánlanám, akinek nem fontos a magyar nyelv és esetleg majd kellemesen meglepődik, ha telepítésnél feltűnik
.
-
Zolix64
tag
Sikeresen bezsákoltam egy GOLD verziót, a Ph-s listára felírtam magam, a barátlista feliratkozásokat visszaigazoltam, szóval majd indulhat a móka
. Esetleg ha valaki csak digitális példányban gondolkodik és egy GOLD verzióra fájna a foga és mindezt hivatalos forrásból, akkor a legolcsóbb ajánlat amit találtam (én is innen rendeltem) £48.99 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Posta, csomagküldés
- Gmail
- E-roller topik
- Autós topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest