- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
D.Orion #54050 üzenetére
nekem a Sentry MDR-en az alap talenten kívül (ami amúgy rohadt jó) Responsive és Predatory van.
Responsive azért, mert ez kvázi a közelharci fegyverem, ha távolról osztom, akkor másodlagoson ott a csipa, a Predatory pedig azért, mert a szetnek nincs semmi self sustainje, mivel alap 3k elektronikával megyek. egy ideig mentem Deadly+Destructive kombóval, de azok érzetre nem adtak annyi bónuszt, mint a fenti kombináció. -
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
D.Orion #54016 üzenetére
Egyik se, ha esik egy Ház, akkor az, inkább farmold ki.
Ezekkel a fegyverekkel kb esélyed sincs egy közepes játékos ellen sem.
Meg persze fontos lenne látni az összerakott Striker tulajdonságait.Igazából ebben a játékban kevés olyan szett van ami jó PvE és PvP is, de azokhoz is mindhez (a legtöbb tulajdonsághoz) más és más tálent kell.
-
Polllen
félisten
válasz
D.Orion #53265 üzenetére
Hjaaaa bocs. Az első részhez max grafhoz RX570-t vennék, ha 60fps a cél. 30 fps-t szerintem az 1050ti is tud, de használtan majdnem egy árban vannak.
A ps4 pro/xox már rajtad múlik, stabil 30fps, graf szint a pc-s max körül van.
(Slimet ne vegyél, az kb. az i5+RX460 2gb) -
Raulblanco
aktív tag
válasz
D.Orion #14613 üzenetére
Nekem 182-es vectorom van, a héten láttam egy videót, srác egyedül tolta le falcon hardot, sentry 4-es szettben, jobban végiggondolva brutál az a szett közelharchoz, valamiért eddig fejlövés miatt azt ilyen sniper szettnek gondoltam, de fenéket, smg és közelről 3 golyó fejre után plusz 45% dmg-el lősz az npc-re.
182-es vector, pulse, és 225.493-at lőttem sorozatban boss fejére ma warrengate challangingen. elég brutál. közben a dps statom 144.000, de a fejlövés a szett miatt 88 és 160 között ugrál, pulse után inkább 150 és 220 közöttNézegettem azt a vendoros augot, de gagyik a talentjei, annyival nem erősebb, hogy megérje nekem emiatt a szinte tökéletes talentes vectort lecserélni.
-
warcat
veterán
válasz
D.Orion #14616 üzenetére
Természetesen a te döntésed,de nyers sebzésben nagyon elveri azt a Vectort és nagy upgrade lenne.
Gyakorlatilag mp5-ből "tökéletes,3 talent stimmel" van pariban vele.Lehet a vendorosnál jobbat pörgetni,de a 204-es fegyverhez tartozó sebzés nagyrésze bizony ott van rajta,csak a luxus extrák hiányoznak.
-
Lefty
addikt
válasz
D.Orion #13815 üzenetére
Az mondjuk ugy szep... En most mar vettem zold gear set blueprintet es craftoltam magamnak, szerencsere jo is lett. Meg supply dropbol csodak csodajara jott egy jo zold kesztyu, meg lost falconnal jott taska es terdvedo. Amugy a hulladek arany cuccokkal DZ-bol semmire se megy az ember.
-
bunfi
őstag
válasz
D.Orion #13746 üzenetére
A szerverek túlterheltséget a talent glitchekből származó mérhetetlen többletterhelés okozza, mivel kiderült nem csak a Competentet lehet stackelni, hanem sok minden mást is. Észvesztő sebességgel haladunk a szakadék felé, ami a játékot illeti.
(#13747) RECSKA: Én nem javasolnám, mert felemás megoldás. Emellett jelenleg az sem segítene a problémán.
-
válasz
D.Orion #13739 üzenetére
Nem számít, csak a nem boss NPC-k által dobott cuccokra vonatkozik, ez a fő megállapítás.
Scavening is, by design and coding, not affecting material chests, at all. Scavenging affects ONLY and EXCLUSIVELY the chances for unnamed mobs to drop better shit. It does not affect ANY material crates, bosses or mission rewards. So, if you want more blues/purples from the random kills you do, equip scavenging.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
D.Orion #13023 üzenetére
Akivel én nyomtam annak (is) 65k volt.
kovsol, LÁZ
AK-ra pl. én is rate of fire + mag size-ot tettem, de egy ACR-re, aminek alapból 760-as RPM-je van mag size + crit hit chance-et raktam. Vagy mást kellene?Egyébként aki DPS, de odafigyel az életére is (60k +), mint én, az milyen bónuszokat rak a set itemekbe? Mert pl. néztem neten hogy milyen DPS-t is kellene összerakni, de mindegyik azt mondja, hogy Crit Chance meg Dmg, aztán azért egy kis burn resi meg ilyenek elég hasznosak tudnak lenni, hogy ne azonnal haljon az ember.... Meg, hát ugye Dmg to Elites, stb. (pl. most 2db Striker cucc van rajtam, az armor dmg. elég brutál).
-
pzstm
titán
válasz
D.Orion #12849 üzenetére
amikor olyan alapvető dolgokat raktak programozásilag kliens oldalra, amit egy junior vagy akár egy trainee programozótól sem viselnék el a saját csapatomban, ott lecsapott vajon a banhammer? paraméter helyett fix dátum beégetve, az is kliens oldalon ráadásul? szerintem túl sokat rugóznak emberek ezen a glitch dolgon...majd eljön a kedd és a szerver reset, s minden el lesz felejtve, és reméljük mindenki megnyugszik egykicsit, mert lassan már személyeskedésbe megy át a dolog
-
-
válasz
D.Orion #12849 üzenetére
ez mindig is téma lesz.
Szerinted mekkora visszhangja lesz? Bullet kingnél nem csináltak semmit. Dongónál, rendőrakadémiánál, lincoln-nál sem.
DZ-ben teleportálgatnak, 1 hitelnek, stb...
240-es gear score rohan veled szemben, úgy, hogy heti 1 itemed lehetne, a srác már fullos...Bannoljanak.
Legalább tudok majd éjszakánként aludni. -
-
válasz
D.Orion #10893 üzenetére
Persze lehet játszani 30FPS-el is a cinematic élmény miatt csak nem érdemes (persze ez is függ a játéktól mert lehet egy HOMM-ban nem zavar, de egy FPS-ben annál inkább), de mindenesetre az élvezhető játékhoz ami ugye stabil FPS-t jelent (nálam ez 60) és bizony az általad említett meglehetősen homályos konfiguráció leírás csak kevesebb -de inkább egyre- több kompromisszummal képes ahogy haladunk előre az időben amit ugye meg elfelejtettél megemlíteni. A nézőpont amit képviselsz meglehetősen szűk ráadásul vastagon általánosítottál és az utóbbival volt nekem problémám.
Nem azt mondom, hogy mindenki vegyen minimum félmilliós gépet mert erre a többség nem képes, azonban egy olyan általános kijelentést elereszteni mint amit te is tettél az minimum khm... butaság és szűklátókörűség mert vannak mások akiknek minimum kicsit más a nézőpontja a tiédhez képest mert szerintem a játékosok 1%-nál kicsit többen vannak azok akik szeretnének legalább egy stabil 60 FPS-t a lehető legkevesebb kompromisszummal.
-
válasz
D.Orion #10807 üzenetére
RAM: Akinek nem elég 8GB egy 2GB-os vga mellett az takarítsa le a windows-t, mert tele van neki szeméttel és férgekkel*.
*amennyiben nem szeretnél a legújabb játékokkal és/vagy maximális beállítások mellett játszani
There, I've fixed it for you.
Csak a minecraftomnak adok 6GB RAM-ot mivel elég sok mod van egy FTB Infinity packban ami önmagában megkövetel 1,5-2GB-ot csak, hogy elinduljon (hosszabb játék után meg ott tartok, hogy ~12-13GB RAM van használatban). Jah és a GTA V -fullHD-nál kicsit alacsonyabb felbontáson (1680*1050)- maximális beállítások mellett megkövetel majd 4GB VRAM-ot csak, hogy mondjak egy példát a VRAM-ra is.
Szóval talán nem kellene ilyen általános "okosságokat" hangoztatni.
*Update: Megnéztem a kedvedért a divisiont is: potom 3,6GB VRAM-ot és 3,5GB RAM-ot eszik max beállítások mellett.
-
.LnB
titán
-
válasz
D.Orion #10599 üzenetére
amiről te azt hiszed, hogy cheat, az az arcmaszk rehabiliated talentje. a shotgunnál az összes repeszre külön számol mindent, tehát lövedékenként nem egyszer dob rá, hogy procol-e valami, hanem annyiszor, ahány sörét talál. egy lövedékben van olyan 8-10 sörét kb. szinte mindig fent van nála valamelyik státusz effekt.
-
storm3
senior tag
válasz
D.Orion #9992 üzenetére
For lulz.
Más: Van akinek full elektro karija van? Jó az valamire? Kicsit ráuntam a "DPS"-re,uncsi tunkolgatni,főleg egyedül meg randomokkal. 30/42 vagyok,ha valaki szeretne játszani: blindpilot_ az uplay ID-m. 166k dps, 60k hp.
Ja,long live the king:
HutchieMegint más:
R390-em van és a max FPS amit elérek az 60(gondolom valahol le van lockolva,de az istenért nem jövök rá hol.) Van valami tipp? Játékban nincs,vidkártya beállításnál nincs. -
sagem
addikt
válasz
D.Orion #6688 üzenetére
Ez a CDGalaxis, 576-nál szerintem a seteket adják, legalábbis nem láttam olyan kiirást náluk, hogy abból is kifogytak volna
Igaz, ha most megnézed a termékadatlapot, akkor ott már semmilyen ajándék nincs feltüntetve, setek se. De a korábbi megrendelőknek csak odaadják.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
D.Orion #6553 üzenetére
Nem védeni akarom őket, de feleslegesen ne is ekézzük túl.
szerk: plusz azzal nem lehet sokat kezdeni, ha többet rendelünk mint tervezték és így a szóróanyagokból nincsen elég. Lehet, hogy pl 1000 darabra rendeltek kínából sapkát/polót, aztán sokkal többet adtak el, mint amire korábban számítottak. Ilyenkor illene a DVD darabszám növelése mellett a preorder dolgok mennyiségét is növelni. Fair az lenne, ha az üzletek pontosan tudnák előre, hogy mit kapnak és az előrendelésnél a rendelés sorrendjében biztosítanák az extrákat. Ne legyen ez az utolsó pillanatos variálás.
-
pohár
félisten
válasz
D.Orion #6538 üzenetére
írták már, a forgalmazó nem tud eleget adni, szerintem itt reklamálj (valószínűleg ez van a többi boltnál is, mondjuk azoknál már vagy egy hónapja nem kap hozzá semmit az ember)
JA, arról nem is beszélve, hogy a Goldnál OTT SE VOLT az előrendelői ajándék, csak mi kérdeztük meg őket, hogy jár-e hozzá, és azt mondták, hogy igen, de csak a készlet erejéig
-
-
válasz
D.Orion #4646 üzenetére
a zárt bétában a kórházas küldit lehetett hardra téve végigvinni. darabra ugyanannyi ellenfél volt, csak mindegyikre (a boss kivételével) rákerült egy teljes réteg armor. tehát amelyik sima piros volt, abból lila lett, a lilákból pedig sárga. valamint jelentősen többet is sebeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest