- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
szallasi007 #25281 üzenetére
Én ma már játszottam is vele. Nagyon jó lessz. Ha kaptál az Ubitól meghívót akkor te is meg tudsz 3 embert hívni.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
szallasi007 #20659 üzenetére
Amennyi direktívát aktiválsz annyit levesz, kapni küldetések után szoktam, de nem tudom, 1-1-e.
-
RichieTri
senior tag
válasz
szallasi007 #20637 üzenetére
pl. ha csak sima hardon nyomod az UG-t akkor kuka 182-s fegyókat meg esetleg 191-s geareket kapsz.
viszont minél több direktívát teszel be annál jobbak a rewardok.
tegnap csomót mentünk úgy,hogy sima hard és az első 3 direktíva. úgy az alap volt a 214-s gear a végén. fegyóból csak 182-s esett....viszont szerintem ha meglesz a 20-as akkor lesz 2 phase. gondolom akkor (is) megnő a reward minősége(a mennyiség nyilván mivel több boss van). továbbá HA az összes direktívát sikerül aktíválni akkor szerintem még hardon is eshet min.204-s, de LEHET a 229-s fegyó is...ennek függvényében akkor akár 240-s gear is. és ez még mindig csak a hard+ összes direktíva.
-
arnikusz
veterán
válasz
szallasi007 #20635 üzenetére
Hardon most 13 szinten vagyok, eddig dobott 229 G36 felújított, 229 SVD és 268 -as cuccok, szintlépéskor dobott ládánál jó tanács beöltözni a legmagasabb GS-be és akkor van esély ilyen fegyverekre, ezeket így adta ládából. Egyszerre két Phase még aktív nálam ezek mellett.
-
porpol
újonc
válasz
Akkor nem játszol vele.
-
duvi
nagyúr
válasz
Hardon viszonylag gyorsan felszintezed magad lvl 20-ra. Onnantól fokozatosan elérhetőek lesznek az egyre jobb blueprintek és felszerelések az UG vendornál. Ezekből már egyre jobb cuccokat tudsz craftolni/vásárolni. Szintezés közben (ahogy norti is írta) elég jó 229-es és 268-as cuccokat kapsz.
-
válasz
szallasi007 #20635 üzenetére
Hardon nem is fog jó cuccokat dobni
Az egyetlen, amivel jókat kapsz, az a szintlépéskor szerzett underground cache, de csak akkor ha a gear score-od is magas (200-220+). Azok rendesen dobálják a 268-es set itemeket + 229-es fegyvereket.
Amúgy a challenge mód sem túl nagyvonalú, de azért ott már vannak 204-es fegyverek meg 214/240-es set itemek, nagy ritkán 268-as.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
szallasi007 #20325 üzenetére
-
válasz
szallasi007 #20321 üzenetére
Ez attól függ, hogy mi kell jobban: pénz vagy alapanyag. Egyébként a 268-as cuccokért csak marginálisan kapsz többet mint a 240-esekért.
Viszont eléggé felemás érzéseim vannak az 1.3-ról. A fasza striker/sentry nerf miatt a játék szerint eltűnt a dps-em 20%-a (valójában az augomon most max harmadakkorák a critek mint előtte) bár ezt annyira nem érezni mert mintha dz6 231+-ban is egész jó tempóban haltak volna a mobok, mondjuk az más kérdés, hogy az LMB-s shotis 1 lövéssel leterített 20 méterről vagy a sima katona 1 csapással leütött 282k toughness mellett.
Mondjuk úgy tűnt, hogy a játék most alaposan megszívat: legalább 4x kaptam deltát amíg Nortiékra probáltam csatlakozni, a droprate katasztrófa volt (~1,5 óra DZ és egy gyors Underground intro küldetés alatt kaptam összesen 2 új 1.3-as itemet: 1 viszonylag használhatatlan G36-ot meg egy hulladék 268-as firecrest maszkot). DZ6-ban meg performance modokat, fegyver módosítókat meg hulladék fegyvereket (pl. pisztolyokat) dobáltak a bossok, de még lila sealed cache-eket is alig dobtak a mobok. -
Lefty
addikt
válasz
szallasi007 #20321 üzenetére
Szerintem az eladas kifizetodobb, szovet annyira nem kell a craftolashoz, amennyi meg igen annyi siman esik egyebkent is, penz meg kell az ujrakalibralashoz, amire most nagy szukseg lesz.
-
Dani79
tag
válasz
szallasi007 #20312 üzenetére
1 óra és 42 perce próbálok belépni
(eddig soha semmi gond nem volt) -
TTomax
félisten
válasz
szallasi007 #19346 üzenetére
Hát akkor már inkább 19,5fontért... [link]
-
Anonymus23
veterán
válasz
szallasi007 #19346 üzenetére
De 24 Font NEM = 24 EUR!!!
Nehogy valaki így vegye, ha már van olcsóbb jóval!!!! -
Telda
addikt
válasz
szallasi007 #14239 üzenetére
Gondolom ezt is véletlenül vette észre, oda megyek már kicsit lövöm a falat, aztán beleugrok...
-
bunfi
őstag
válasz
szallasi007 #13997 üzenetére
Sentry és/vagy Striker set item receptek. A többi opcionális, fegyverkieg recept lehet még érdekes, ha nincs szerencséd a dzben.
-
[hun] warhea
tag
válasz
szallasi007 #13548 üzenetére
A legtobb orosz amugy csalassal szedi a cuccot, skill meg nulla. tegnapi challenget 3an toltuk, mert az orosz kilepett miutan 5x fekudt. berohant kozepre az elejen warrengatenek es meglepoen tapasztalta, hogy nem birja kiallni az 5-6 sotist kozelrol
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szallasi007 #13285 üzenetére
A hp visszatöltés működik minden egyes repesz ami kritikus találatot okoz visszatölt 3%-ot. Maga a sebzés(össz dmg) nem szorzódik a repeszek számával,átlag 20-40k / repesz sebzés krit nélkül,de mined lövésnél ~3 krit tuti bejön.
-
válasz
szallasi007 #12516 üzenetére
ez teljesen normális. massivenál így javítják a hibákat.
-
válasz
szallasi007 #11552 üzenetére
mert a bugos dps stat egy hazugság. ha nem lenne bugos, akkor is az lenne, de így meg pláne. nem tudjuk elég sokszor elmondani. a már említett arany shotgunommal nincs 90k dpsem sem. de ott van az előbb említett videóban az állatorvosi ló, a shotgunos ürge. itt megnézheted a gearjét és egyből állítsd meg a videót:
arany benelli s90 destructive+brutal+responsive talenttel, 59k lövésenkénti sebzéssel ~82k dps, és ezen már van egy minimális accuracy mod is.
arany socom m1 destructive+balanced lézerágyú, 98k dps.
és ott a sok videója, meg lehet nézni működés közben.az egyetlen, amire jó, hogy az ugyanabba az osztályba tartozó fegyvereket összehasonlítsd. de ha teletolom az egyiket accuracyval a poén kedvéért, már félre is vezettelek. pedig az sok dps-t jelent, csak éppen a sebzésem nem lesz több tőle.
-
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #11321 üzenetére
Nem bántás, ez most ilyen. Közel sem végleges. És az összes felszerelés módosítóm tűzfegyveres. Abból majd lehet csere HP-ra ha kell. De Challange-re ez így jó. Raid az majd egy más téma lesz. Lehet maradok ilyen felemás akkorra is.
Ki tudja, nincs eldöntve. Főleg, hogy kezdetben healernek csináltam a karit.
-
válasz
szallasi007 #11321 üzenetére
Bizony. Mikor tankolok, akkor soco... Nincs is annal jobb. Pofanloni 1 meterrol a 80k-s socoval... Persze csak ha oda tudsz allni ele...
-
válasz
szallasi007 #11156 üzenetére
Ez a nehézség váltásos "okosság" sose működik mivel nem tölti újra. Minimum lépj ki (log out) esetleg indítsd újra a játékot.
@flash-: mit gondolsz mi történne ha összeengednéd a controllert használókat azokkal akik billentyűzet+egér kombót használnak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #11033 üzenetére
A lényeg, hogy kettő HE esett neki egy mobból. Ez nem túl gyakran történik meg.
-
ada19
senior tag
válasz
szallasi007 #10822 üzenetére
Köv. patch, 1.1 ápr 12. Részletes link lentebb (fentebb).
-
daWoolf
csendes újonc
válasz
szallasi007 #10281 üzenetére
Hát kész vagyok, lexingtont megcsináltam random emberekkel challenge és kaptam 1 HE maszkot. Ennyi. A boss meg dobott 5 lilát... Valaki nem azt mondta h itt csak He-et dob a boss?? Am 31 vagyok én is!
-
daWoolf
csendes újonc
válasz
szallasi007 #10263 üzenetére
Lvl30 - 78,730 dps 92,795 hp (discord #5326)
A Discord nekem új, szerintem én nagyon öreg vagyok már... -
daWoolf
csendes újonc
válasz
szallasi007 #10255 üzenetére
minden nap megcsinálom őket, de soha ismétlem soha nem dobott még HE cuccot semelyik boss sem...
Először én is azt hittem hülye vagyok ehhez de szerintem ez bug. Ilyen a világon nincs. P credit gyűjtéssel meg amire felhúznám a karakterem már arra sem emlékeznének mi volt ez a játék. Értelme nincs úgy. Alap amire megfelelőre gyártasz valamit neki kell menni többször. Átalakítani plusz credit és még ott van a div tech ami szintén kell... Felejtős. Biztos van aki így csinálja de én kikapcsolódásra használom a gaming-et, úgy meg rámenne az életem. Ha ez sok emberrel előfordul akkor nagy lesz a felháborodás tuti. Amúgy van még ilyen jellegű játék ami ilyesmi sorsolós rendszerrel akadályozza a haladásban azokat az embereket akik pénzt adtak érte és időt feccöltek bele... Aki ezt ebbe belerakta tenyérrel pofán..sznám azt kész. -
warcat
veterán
válasz
szallasi007 #9443 üzenetére
Nem néztem nagyon utána ebből mi kikiáltva legjobbnak de:
Balanced,mert nagyon erős és úgyis rövid sorozatokat lősz.
Mellé meg 2 jó talent: crit(fierce),destructive,critdam(deadly),headshot bónusz(brutal) -
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #9443 üzenetére
stílusfüggő, mindenkinek más
-
yodamester10
őstag
válasz
szallasi007 #8930 üzenetére
-
adamkaa777
senior tag
válasz
szallasi007 #8305 üzenetére
Q e skillekre gondolok lesz elég skill pont az összesre vagy lehet őket resetelni ?
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #7597 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szallasi007 #7987 üzenetére
-
Ellia
addikt
válasz
szallasi007 #7874 üzenetére
De lvl 30 alatt van értelme a lila cuccoknak? Eddig nem volt gondom azokban amit találtam (jelenleg kb mindenem kék).
-
ferensz
senior tag
válasz
szallasi007 #7850 üzenetére
A medical wing masodik eleme gondolom nem volt kifejlesztve nalad es azert nem engedte, mert az ezresnek kovetelmenye a masodik kifejlesztese. Sehol sem vagyok meg az utolso medical kuldetestol es mar ki van fejlesztve nalam.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
szallasi007 #7845 üzenetére
Nem kell fullosra elég ha az ezerbe keruloket kifejleszti.
-
grHawk
aktív tag
válasz
szallasi007 #7757 üzenetére
Nem erre gondolok. Vannak a Modok, amik spec értéket adnak hozzá az itemhez. Amilyan enchant féleség.
-
cyberkind
félisten
válasz
szallasi007 #7602 üzenetére
Én azt hittem hogy csak a Beta-ban van akkora, ami nem is nagy 12 óra után, valamiért többet vártam a teljesben, és nem ezért nem veszem meg, hanem a DZ-ban kolbászoló kis csalóktól mert a sajna itt nem lehet offolni a többi playert mint a Gta-ban.
(#7604) Vtomi80
Igen?
Én nem úgy emlékszem de lehet hogy rég volt. -
válasz
szallasi007 #7318 üzenetére
köszi, hogy szóltál.
-
H@lede
tag
válasz
szallasi007 #7182 üzenetére
Hazaérek megnézem én is!
-
VTom
veterán
válasz
szallasi007 #7182 üzenetére
a korosodó Jean-Claude Van Damme a karaktered?
-
csiak
tag
válasz
szallasi007 #7056 üzenetére
még 3 perc és lent van az update... minnyá lenyelem a nyelvem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #7030 üzenetére
Leálltam a streammel, mert Twitch is meghalt, és utána nem tudtam visszamenni. Most csinálom a 3. új küldit.
-
sagem
addikt
válasz
szallasi007 #7030 üzenetére
Szerintem tudja, az egész Twitch behalt úgy 15-20 percig
-
Montesantos
senior tag
válasz
szallasi007 #7019 üzenetére
steam is ennyit ír
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #7019 üzenetére
Éjfélkor startolunk
-
vegitossj7
addikt
válasz
szallasi007 #6711 üzenetére
Steam
-
Stalkerx
csendes tag
válasz
szallasi007 #6629 üzenetére
Azért próbálok optimista maradni, várni fogom hogy hívjanak és kedden nyitásra ott leszek. Bár őszintén megvallva nekem a ezek a póló, sapka bisz-b*szok annyira nem izgatnak, de örülök ha adnak. A letölthető pre-order felszerelések(police, hazmat, stb) már tetszenek azokról nem nagyon mondanék le.
Mondjuk már annak is örülnék ha tutira mondanák a foglalásomat... -
Bennyboy
őstag
válasz
szallasi007 #6629 üzenetére
tudom, pont ezt írtam :-D
-
daveoff
veterán
válasz
szallasi007 #6560 üzenetére
Felesleges képet lőnöm, ugyanazt mutatja nálam is, amíg nem oldódik fel a játék semmi konkrétumot nem ír a uplay. Nekem kell aggódni, azt kaptad, amiért fizettél!
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
szallasi007 #6356 üzenetére
Megrendeltem én is. Majd beírom ide, hogy milyen. Bár kinek lesz ideje olvasgatni?
Légy nem mozdul majd erre keddtől :-)
-
válasz
szallasi007 #6303 üzenetére
gamesplanetnél még kapható, olyan 52,5 fontért. elvileg ma este hat után küldik majd ki a kulcsokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ha jól látom, akkor jelenleg ez a legolcsóbb digitális gold csomag. Kb. 21K-ra jön ki.
-
daveoff
veterán
válasz
20-21k körül tudod megvenni a goldot kulcsos áruházakban. ubi áruházban meg kb 27-28k...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szallasi007 #6293 üzenetére
Ha hétfőn kiadnák kötbért kéne fizetniük a kiadónak szerződésszegésért.
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #6252 üzenetére
nem kell túlkomplikálni, meg beleképzelni semmit sem... kedden fog megjelenni, hamarabb nem fogják odaadni, és annyiba fog kerülni, mint amennyiért megrendelted
-
marilllyo
veterán
válasz
szallasi007 #5713 üzenetére
Honnan jön? US? Mert akkor vám+áfa is van.
-
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #5702 üzenetére
Mennyire jön ki a könyv? (nem tudom megnézni amazon-t, blokkolva van)
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #5702 üzenetére
Nah kifulladt a topik, mindenki lejátszotta fejben a gamet - bétát, el is temettük, uninstalláltuk...jöhet a várakozás...terjedhet a vírus
A Division köré épített reklám gépezet is olyan, mint a vírus lépten-nyomon bele botlik az ember bárhova téved
Nem értem miért nem hétvégén nyitják ki a szervereket 8. pff-ff-fff
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #5701 üzenetére
na amazonon csak találtam olcsóért, ha esetleg mást is érdekel akkor március 7-ig elvileg tudom módosítani a megrendelést, viszont akkor annyi felé oszlik a szállítás ahány emberkét érdekel a könyv
-
Sebestyen01
őstag
válasz
szallasi007 #5370 üzenetére
Tuti bogyozik ez fix!
-
Anfänger
őstag
válasz
szallasi007 #3401 üzenetére
Miböl gondolod,hogy az ö gépe gyengébb a te gépedtöl?
-
demmer123
őstag
válasz
szallasi007 #3392 üzenetére
Nem próbáltam őket.Csak elég sok embertől olvastam hogy egy idő után unalmassá válik ez a lövöldözés meg farmolás.Illetve ha bejárod a várost,felfedezed,ki maxolod magad akkor már nincs értelme a játéknak.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szallasi007 #3397 üzenetére
ha olyan biztonságos helyet keresel ahol kimoderálják a negatív kritikát akkor fáradj ide
-
demmer123
őstag
válasz
szallasi007 #3380 üzenetére
És ez mennyivel jobb mint a Siege,Battlefront?Mész lövöldözöl semmi taktika és egy kb 10 óra játék után unalmassá válik.És ráadásul ubisoft optimizálás nagy gépigény a semmiért
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #3331 üzenetére
A PS4-nél egyedül az tetszett, hogy játéktól függetlenül lehetett csinálni szobákat, ahova a barátok közül az csatlakozott, aki akart.
Mennyivel jobb lenne, ha mondjuk éppen Division-nel játszanánk 20-an, akik közül 10 ember egy szobában tudna játék közben megosztani információt egymással, a másik 10 meg meg külön szobákban lenne, mert éppen csapatban vannak és küldetéseket csinálnak. Ha én egyedül játszom éppen, akkor maximum írkálgathatok másoknak.
És sokkal inkább preferálnám azt, hogy mindenki szoktassa rá magát a TS-re, mert sokkal használhatóbb, mint az ingame chat. Persze úgy is az lesz, hogy három ember használná a TS-t, de mégis egyvalaki miatt kell majd az ingame-nél maradni. -
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #3296 üzenetére
Miért kellene a beépített chat-et használni, ha van egy program, ami sokkal jobb? Ne legyen már annyira megerőltető feltelepíteni valamit a Windows-ban. Egyébként meg elég sokszor akadtam össze olyannal, akinek valamiért nem működött az ingame voice chat.
Egyébként meg ha valakik éppen nem csapatban játszanak, még beszélgethetnének. Erre meg nem jó az ingame vocie chat.
-
vegitossj7
addikt
válasz
A beépített voice chatet mások is hallják a játékban(a közeledben).
TS-t nem. -
RazoR
veterán
válasz
Csak mondtam valamit, nem a használt alkalmazás lett volna a lényege a mondandómnak....
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #3167 üzenetére
még ne kezd el, annak is hatalmas lesz a hype-ja úgyis
-
pzstm
titán
válasz
szallasi007 #3167 üzenetére
azt is egészen biztos haverokkal megvesszük
-
Kicsimix
őstag
válasz
szallasi007 #3080 üzenetére
Itt az egész analizáló cikk amúgy.
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #3080 üzenetére
Pedig egy 980-nál is beesik néha 50 alá. Ettől függetlenül elég szépen futott max graffal
Egyedül DZ-ban tapasztaltam mikrolagokat.
The Division Beta Pc Maxed Out GTX 980 TI FPS Performance Test 6700k
Persze itt a felvétel is elvesz egy kevés FPS-t... -
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #2986 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #2360 üzenetére
Az összes lámpa ilyen kb.
-
ada19
senior tag
válasz
szallasi007 #2360 üzenetére
F12 a Uplay screenshot, a lámpás meg nagyon sok helyen jelen van még.
A side mission során amiben a csajszit kell megkeresni, a végén van a szobájában pár lámpa, ugyanez van vele.. Gondolom szándékos.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
szallasi007 #2307 üzenetére
Na azért, akkor nemtudom mi volt, de hálisten nem ez miatt.
-
válasz
szallasi007 #2263 üzenetére
Kicsit sok a sületlenség és a félreértés abban amit írt, de az inventory és a kezelőfelület tényleg botrányos. Látványos, de botrányosan szar, sokkal praktikusabb is lehetne.
Grafika nekem pozitív csalódás (ultrat nem tudtam,kipróbálni, highon is 2x kifagyott beállítás közben), sokkal rosszabbat vártam. A másik az vicces bug volt, amit találtam: nem érzékelte valamiért a Naos 7000es egerem bal és jobb gombját.
Játékmenet szintén pozitív, döglenek gyorsan, bejön ez a stílus. Viszont a DZ féle retard-magnet működik, nálam pont itt bukott el a játék, főleg, hogy elvileg itt lesz az endgame is. Nem szeretem az erőltetett pvpt, főleg, ha támogatja a b*rmokat. Gyerek mellett időm nem lesz fix csapathoz, de akinek igen, az biztosan jól fog vele szórakozni.
Egy szó, mint száz: Ubis játék ellenére elég jónak tűnik.
-
Titanone
tag
válasz
szallasi007 #2263 üzenetére
Örök hála végre.
Van valahol valami lista milyen parancsok vannak chatben? -
Lalo01
tag
válasz
szallasi007 #2128 üzenetére
Én is köszi!
Majd még tolhatjuk mindenképpen! Nekem amúgy is a DZ jött be a legjobban, csak hát azt 4-en kell játszani mert máshogy esélytelen.
El lestem pár trükköt a Rouge huszároktól azokat majd kipróbálhatjuk. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #1956 üzenetére
Ez nem csókosság kérdése szerintem. Én sem azért alfáztam-bétáztam mert benyaltam bárkinek is, vagy mert fizettem érte.
The Division - Digital Foundry teszt
1080p - 30FPS (szinte betonstabil)The Division - PS4 Beta Gameplay Part 1
The Division - PS4 Beta Gameplay Part 2 -
sagem
addikt
válasz
szallasi007 #1924 üzenetére
Talán a nagy felbontású textúrák adnak majd valódi, szemmel látható különbséget (ha lesznek) a PC javára, de ahhoz már igazán combos gép fog kelleni az is biztos..
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #1924 üzenetére
Nem, nem kamuzik. Egyébként van closed béta is, nem csak alpha volt.
OPS. Nem játszottam, csak desktop-ot stream-eltem, de Twitch-en jónak tűnt. Persze egy játékkal kellene megnézni, hogy milyen. Ami biztos, hogy komoly vas kell már a 3K-hoz is.
#1927: A stream miatt nem fogok semmit venni. Amúgy sem az én műfajom. Rásadásul már alig játszok. Viszont holnap valószínűleg egy FHD adást azért beállítok. Ha nem megy a játék rovására, akkor hagyom, hadd fusson.
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #1899 üzenetére
csak a Twitch is inkább azt javasolja, hogy ne legyen több a bitrate 3500kb/s-nál, persze lehet 1080p@60FPS is, de abba lehet belepusztul a proci ennél a játéknál
-
Csabee86
senior tag
válasz
szallasi007 #1637 üzenetére
Igen. Csak én PS4-re tudom tölteni. Ha jól értettem a többiek beszélgetéséből PC-n megjelenik az Uplay fiókodban a béta amit le tudsz tölteni.
(Én már töltöm PS4-re.)
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #1574 üzenetére
Nekem még mindig semmi jele a játékaim között.
-
Xorith
tag
válasz
szallasi007 #1574 üzenetére
Akkor hasít lefele! Nekem kicsit lassabb, de estére lejön mire végzek melóval!
Jobbulást! Bétára kigyógyulni és DarkZone-ba csapatként találkozunk! -
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #1390 üzenetére
Ifjú padavan
-
Gordon32
tag
válasz
szallasi007 #1390 üzenetére
Én meg 29 leszek addigra
-
mettek
addikt
válasz
szallasi007 #1120 üzenetére
az a baj, h egyrészt meg lehetne csinálni azt a grafikát egy gtx970-esre szerintem....persze lehet több idő lenne mint amit eddig beletettek plusz tényleg foglalkozni kéne a pc-vel, dx12 stb. Ott vannak a konzol exclusive játékok, általában messze szebbek mint a pc-s játékok...egy olyan hardveren ami harmada kb a pc-mnek. A másik meg hogy minek mutatnak olyat ami messzi jövő mert nem képesek megvalósítani? Ha meg techdemo vagy trailer jellegű akkor ezt hangoztassák, írják ki és ne gameplayként "adják el"..
biztos jó játék lesz de az emberek beleélték magukat egy nagyon komoly színvonalba ami nem lesz meg
-
Csabee86
senior tag
válasz
szallasi007 #998 üzenetére
Azt tudtam. De konkrét időpont nincs? (pl. 16.00)
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #938 üzenetére
Haha! Nem én voltam, de amíg nem írtad fel se tűnt!
elég poén
-
P@tron
csendes újonc
válasz
Micsoda?????
Rendelem is előNagyon várom már a bétát. Kíváncsi vagyok mennyire butították le a játékot.
Azoknak a youtubos videóknak valahogy nem tudok hinni. Azt viszont gondoltam,hogy a konzolos változattól nem fog leesni az állam. -
vegitossj7
addikt
válasz
Hóesés?!
Ennyi, kész, nem veszem meg mostmár, ezzel leírták magukat....
Amúgy remélem 720pbe viszi a 970gtx ultrán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest