- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Nem hiszem hogy ismét bele kellene menni ebbe a témába. Ha nem tetszik (esetleg ügyetlen vagy hozzá), nem mész be DZ-be. Sírni lehet óraszám, a PvP ilyen lesz mindig is minden játékban - szerencsére. Ez a játék (is) nyújt alternatívát, semmi nem kötelez arra hogy bemenj oda.
(#17396) Htibimor: ne haragudj nem ellened szólt, egyszerűen csak nem értem mit vársz egy olyan zónában ahol engedélyezett (és a játék által támogatott, és talán elvárt) működés hogy más játékosok püföljenek.
-
ada19
senior tag
válasz
Raulblanco07 #15035 üzenetére
A Sentry 4-es bónusz csak a rád vonatkozik vagy egész csapatra?
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #14970 üzenetére
Ez a komment törölve lett a threadből redditen.
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #14949 üzenetére
Dijit kommentjei között lehet erről bővebben olvasni, a lényeg kb. annyi hogy logolják az "impossible event"-eket, és report esetén összevetik az adatbázissal. A kettő együtt szinte garantált ban. Tud(nak) a /report nehézségeiről azok esetén, aki összevissza nevet használ szándékosan - szerinte ők már alapból gyanúsak és bekerülnek egy adatbázisba.
Szerk.: arról is ír hogy bizonyos országok jogi úton nem teszik lehetővé a permabant rögtön, ezért globálisan kell (egyelőre) ezt alkalmazni. Ezért először 15 nap, majd permaban.
-
ada19
senior tag
Hamish streamelés közben belefutott 1 cheaterbe, 5 percen belül bannolták - 2 hétre csak.
(#14933) cain69: utána azt mondta hogy először 2 hét, majd permaban. Nem értem, eddig 3 nap volt a hivatalos álláspont. Azt meg végképp nem hogy neki rögtön bannolják, nekem több kérésemre napok óta nem válaszolnak, mind cheateres...
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #14877 üzenetére
Reckless és One is None-ról volt szó, 1.2-be javítva lesz, plusz FL CM shotgunról is, a Protection from Elites javításával megvárják milyen lesz, ha erős akkor kérték hogy jelezzük vissza.
-
ada19
senior tag
Messze ez volt a legnagyobb bullshit amit tőlük hallottam, pedig nem vagyok a játék ellen.
-Falcon Lost exploiting: tudnak róla, keményebben fognak fellépni (majd valamikor, se dátum, se részletek)
-Cheating: tudnak róla, csinálnak is valamit, a közeljövőben változások lesznek (se ETA, se részletek)
-Elsorolták azt a 3-4 bugot amit most javítottak, meg amit akarnak még (One is None, Falcon Lost infinite loading)
-Netcode - látták a cikket és majd valamikor valaki fog róla beszélni, de addig is ne pánikoljon senki hamis állítások alapján...Lényegében mindenről ködösítve beszéltek. A komoly témákról nem esett szó:
-Weapon rebalance
-1.2
-Itemizáció
-Cheaterek eltüntetése -
ada19
senior tag
válasz
ForRedGlory #14803 üzenetére
Ha holnap (csütörtök) este szeretnél írj rám, mi hárman vagyunk és megyünk 1 kört.
-
ada19
senior tag
"With Update 1.1 now behind us, and Update 1.2 in the works, we also want to briefly mention our ongoing work related to bug exploits.
We are currently adjusting our processes and policies in order to better track and deter exploiters, in line with industry standards and out of fairness and respect for the larger The Division community.
Expect more details on this in the next days." -
ada19
senior tag
válasz
marilllyo #14210 üzenetére
Pedig biztos lehetsz benne. A megoldás az lett (nagyon sok idő után) hogy bizonyos értékeket, változókat átraktak lemezről szerveroldalra. Előtte bármennyi pénzt kaphattál rablásért, vagy saját tankod volt garázsban ami normál körülmények között nem megoldható.
Az egészet csak arra írtam, hogy a "konzolon nincs csalás" nem igaz, de abban megegyezhetünk hogy sok év 360 után talán csak a GTAO volt ilyen.
-
ada19
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14178 üzenetére
Tegnap este én is belefutottam az első cheaterbe (DZ68 vagyok)...
Kezdenek nagyon szétesni exploiter/cheater ügyben, még csak kommunikáció sincs így mi mindhárman nagyon várjuk a Diablo3 Season 6-ot ami 1 héten belül indul. Remélem összekapják magukat hamar, jó játék lenne nagyon nagyon jó alapokkal... Abban csak bízni tudok hogy a Season Pass-t nem bánom meg később.
-
ada19
senior tag
válasz
Dani79 #14162 üzenetére
1-2 hete ugyanez volt, 80k HP-val, majdnem 60% armorral és pár egyéb defenzív stattal úgy gondoltam erősítek, nyilván a Protection from Elites a "way to go".
A csapatom hülyének nézett amikor panaszkodtam hogy többet esek...
Szerk: ha véletlen nem tudnád, csak a sárga mobok számítanak Elite-nek, a lilák Veteran-ok.
-
ada19
senior tag
Az megvan hogy a "Protection from Elites" nem csökkenti a sebzést X %-kal Elite-k ellen, hanem növeli? Sok mindent megmagyarázna...
(Tested) Confirmed, "Protection from Elites" INCREASES the damage taken from elites.
-
ada19
senior tag
válasz
#35434496 #14073 üzenetére
Normál esetben igen de ennek elég gyér talentjei vannak.. Az a baj (és itt az összes fegyverről beszélek), hogy a talentek túlságosan meghatározzák a használhatóságot.. M1A esetében ha nincs Balanced, konkrétan kuka - ettől még nagy számokat fogsz látni, csak a talenttel 3x annyi fog betalálni.
-
ada19
senior tag
Úgy rémlik ilyet már csináltak régen, hogy cheatereket és/vagy exploitereket megflagelték és onnantól csak ugyanannyira tehetséges játékosokkal rakta össze őket a rendszer. Nem is rossz ötlet.
(#13394) bunfi: persze, ez világos. A tanulság a szokásos, az emberek jóval hajlamosabbak negatív témákban felszólalni és ezzel is ez a tapasztalatom. Naponta lehet pár cheateres témát olvasni, de a többi tíz/százezer játékos lehet "tünetmentes".
-
ada19
senior tag
válasz
velizare #13190 üzenetére
Valószínűleg offtopic, de: arról is lehet tudni hogy sok zárat pillanatok alatt fel lehet törni savval. Ez feljogosít arra hogy felynomd az összes ilyen lakást? ... Szemét zárgyárak miért nem oldják még több tíz éve tudják hogy ez van! Ha Józsinak szabad nekem miért ne lenne?
Ne mondja már nekem senki, hogy aki egyszer is használta ezeket nem is sejtette hogy abnormális amit csinál, mert tuti sírva (és ordítva) fogok röhögni.
-
ada19
senior tag
válasz
m0h0senator #13177 üzenetére
Őszintén remélem mindenki rollbacket kap aki használta.
-
ada19
senior tag
válasz
hitvanyalak #13068 üzenetére
A májusi Incursion lesz.
Még semmilyen pontos dátum illetve bejelentés nincs.
-
ada19
senior tag
Szerintem sok farmról akkor beszélünk, amikor hosszú hetekig farmolod másik 39 emberrel a raidet amit hetente egyszer lehet letolni, és az egész csapatnak esik 10-20 cucc.
Nem azt mondom, hogy ide is ez kellene, de ez hogy átlagos gear full high-end, értelmetlen... Arról már ne is beszéljünk, hogy csak azért mert tisztességesen játszok (glitch-free), hatalmas hátrányba kerülök minden tekintetben. GG.
PS: én is minden este várom hogy leülhessek elé.
-
ada19
senior tag
Egyetértek...
Egy ideális Divisionben valahogy így nézne ki a loot elosztás:
-Friss 30-as zöld/kék cuccokban (esetleg 1-2 epic)
-Hard gyenge, Challenge erősebb epiceket dobjon
-Jól gearelt játékos full epic legyen
-Aki igazán sokat játszik, és ügyes és megérdemli legyen pár sárgája (más játékokban nem véletlenül Legendary-nak hívják)
-Essen fele ennyi loot de legyenek kiszámíthatóbbak, ne legyen ekkora RNGTeljesen értelmetlen, és nonszensz hogy patch után 3 nappal arról beszélgetünk hogy kinek hány set item van már meg, nem arról hogy végre valaki le tudta nyomni... Az meg egyenes illúzióromboló, hogy annyi HE esik hogy már lassan unom, az összes betörni megy.
-
-
ada19
senior tag
Eddig kiálltam a játék mellett de sajnos azt kell mondjam egyre inkább azt érzem, hogy vagy teljesen inkompetensek a fejlesztők, vagy (béta óta ilyen érzésem van) előző este tákolják össze a patcheket a tesztelés teljes hiány nélkül. Millió példát tudnék erre felhozni, halvány fogalmuk sincs mi a feladata egy QA teamnek (ha van ilyenjük egyáltalán...)
-
ada19
senior tag
válasz
velizare #12646 üzenetére
Redditen sokan írják hogy streamen Hamish és Gabe is megerősítette. Most nem tudtam figyelni, így én nem tudom garantálni.
Source: CONFIRMED: AUG and First Wave M1A will be cycled out when the timer ends
-
ada19
senior tag
Az megvolt, hogy egyre biztosabbnak néz ki hogy AUG és M1A HE BP kirotál a kínálatból (DZ75)?
~36 óra.
-
ada19
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #12403 üzenetére
DZ vendor így gondolom jó sokáig, az eddigi DZ blueprintek sok hétig ott maradtak.
-
ada19
senior tag
válasz
Balika23hun #11728 üzenetére
Nekem 90+ órával kb. 6 esett szóval...
-
ada19
senior tag
válasz
velizare #11448 üzenetére
Volt akkora szerencsém hogy egy közel perfekt roll-t kaptam, egyetlen statot kellett rajta újrahúzni 3x és meg is lett (30+49+77 PC ha jól rémlik).
Firearms + Damage to elites + Crit dmg + Crit chance + 13% out of cover crit talent.
Ennek egészen tegnapig örültem, amikor szóltak hogy egyébként iLvl31 kesztyű BP is kapható, és 30 is - én persze csak 30-at vettem, eszembe se jutott hogy van 30 és 31 is...
-
ada19
senior tag
Én már biztos nem veszek semmit és nem is craftolok, addig esetleg napikat letolom és részemről keddig ennyi.
Viszont, módfelett kíváncsi vagyok arra hogyan oldják meg az új geareket - ha csak BP-be tesznek iLvl 31 és 32-t, akkor értelmét veszti a farmolás (bár nem mintha eddig túl sok hasznos esett volna), Incursion farm nem életszerű (ha tényleg olyan nehéz lesz mint mondják).
Én reálisan valami olyasmit tudnék elképzelni hogy DZ4-5-6 csak iLvl 31 és 32 eshet például.
Szerk.: typo.
-
ada19
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy azért veszik ki mert már nem fognak nagyon sokat érni.
(#11432) pohár: jövő heti patchbe ígértek csomó új BP-t, iLvl31 és 32, gondolok ezekhez fog kelleni a DT, a többihez meg nem.
Szerk.: ha lehet hinni a reddit threadnek, ma jön a részletes patch notes.
"Patchnotes for 1.1 will be released later today – these are the highlights"
-
ada19
senior tag
Mai "State of the Game"-ből kiemelnék pár fontos változást. Forrás: Weekly Scheduled Maintenance - Tuesday, April 05 / State of the Game / Patch Notes
Blueprints
-New Level 31 / 32 BlueprintsCrafting
-Older Blueprints will not require Division Tech anymore
-The New ones will need Division TechDark Zone changes
-Items can be bought with these Dark Zone Ranks (15 / 25 / 40 / 75 / 90) more granular DZ Ranks
-New Dark Zone Brackets (below 160 / above 160)
-160 = almost full high end gear equipped. -
ada19
senior tag
válasz
szallasi007 #10822 üzenetére
Köv. patch, 1.1 ápr 12. Részletes link lentebb (fentebb).
-
ada19
senior tag
Free Incursions DLC for The Division Coming April 12, New Features Revealed
Szerintem odatették magukat rendesen.. Szeretném kiemelni hogy kétszer is megemlítették mennyire fontosak a community visszajelzések, Peter említette hogy minden egyes reddit threadet elolvas.
-
ada19
senior tag
Aki megkapta a Hazmatot és Survivort ma, leírná hol vette?
Nekem 576 Gold van, se Hazmat, se Survivor, pedig mindkét bétával játszottam. Nyilván nem nagy érvágás...
-
ada19
senior tag
Ha nem haragszol nem mások véleménye alapján fogom megítélni a játékot.
Vannak hibái? Igen. Lehetett volna sokkal jobb? Igen.
A tapasztalat mégis az hogy nem lehet abbahagyni. 3-an játszunk, 60+ óra után is várjuk hogy este leüljünk elé. Ilyen szempontból se a WoW, se D3 között nem látok különbséget, farm, RNG, farm, RNG, farm. Nekem is megvan a D3 "az összes kieggel" (ami 1 darab), viszont ott konkrétan annyi az egész hogy kinézed melyik a brutál build, farmolsz hozzá cuccol, majd mehet a faceroll.
Ha WoW-ozol akkor meg főként nem értem mi a bajod a DZ-vel, kivéve persze ha a kislányoknak való PvE szerveren tolod.
-
ada19
senior tag
Már megfejtettük a dolgot, vgchartz csak retail eladásokat számo - tehát konzolból sem lesz benne a digitális.
Egyértelmű hogy sok a konzolos eladás, nade 156k példány világszerte PC-ből? Impossibru.
Egyébként Redditen durvasok casual van, külön thread van pl. az apukáknak, nagy részük még nem is 30.
-
-
ada19
senior tag
A DPS nagyon "csaló" mutató. Pl. a jelenlegi M1A-m 105k DPS-t mutat, ha minden Initial Bullet Stabilitys és Horizontal Stabilitys modot kicserélek rajta Accuracy-sre, akkor 140k is kihozható - de ténylegesen semmit nem fog változni, mert talentből amúgyis megkapom kb. a maxot azonnal, sőt inkább nehezebb lesz kezelni. Tehát ezek pont addig jók, amíg screenshotot csinálnak róla.
Egyébként nekem is 2800 körül van a Firearms, és egy Epic (a képen HE van) M1A-val, főleg Epic modokkal én is fel tudom tolni olyan 140k-ra..
A Vectornál tipikusan Rate of Fire, Magazin Size és weapon talentek dobják meg brutálisan.
-
-
ada19
senior tag
Fixen Challenge bossok dobhatják.
Warren Powerplant: Solid - Electric Green
Lexington Event Center: Solid - Pink
Lincoln Tunnel: Solid - Teal
Russian Consulate: Red White BlueItt megvan minden: Daily Reset Info [3/23 - 3/24]
-
ada19
senior tag
válasz
Anonymus23 #9891 üzenetére
Írok privátot, mi 3-an 9 után kezdünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest